![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
Nirshya dziękuję Ci bardzo. Znów uradowalaś moje oczy i serce też. Karteczki wszystkie bardzo ładne, ale ja kocham najbardziej barankowe, a Twoj baranek to jakby mial zamiar czmychnąć gdzieś...
Zakladeczki? Sa rewelacyjne i ten zestaw kolorów jest super - lubię taki.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Świetne karteczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
mnie też się podobają Twoje prace, szczególnie 1 z jajcami i z barankiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Piękne świąteczne karteczki i zakładki!!! Ta z barankiem spodobała mi się najbardziej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Baranek jest przsliczny...a pomysł na zakłądkę świetna rzecz wstyd się przyznac że ja zakładam sobei ksiązki zwykła kartką wyrwaną na szybko z notesik chyba pora zrobic cos dla siebie
![]() ![]() L.
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
ooo śliczne
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
Mi też by sie przydała taka zakładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Nir - baran jest the best
![]() ramka fajna, w sam raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Nir - widzę że rozszerzyłaś swoje talenty .
![]() ![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
kartki i zakładki są świetne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
od jakiegoś czasu zaglądam w Twój wątek i podziwiam Twoje prace. Nie będę się powtarzać i pisać, że mi się podobają - przecież wiesz
![]() Mam już pewną wizję tego albumu - przede wszystkim ozdób, dekoracji jakich użyję do upiększania ![]() ![]() ![]() no i czy zdjęcia do niego wklejać, czy robić takie szparki na rogi - żeby je wkładać?? - co lepiej wygląda?? Wiesz wolę zapytać profesjonalistki niż samej kombinować i jeszcze zepsuć....mi coś podpowiada, ze lepiej będą wyglądać wklejone...ale nie wiem do końca. chciałabym zdąrzyć n czas - mam dokładnie 2 tygodnie...ale teraz nie wiem czy mi to wyjdzie bo od wczoraj mam pracę!! Nagle i niespodziewanie...i jak wychodzę o 6:40 na uczelnię to od razu po zajęciach jadę do pracy i wracam do domu o 21 - więc nie wiem czy oby na pewno się wyrobię...najwyżej dostanie taki album na rocznicę - koniec października (hehehehe - na pewno zdążę) i tak sie właśnie zastanawiam ile czasu zajmuje ci przygotowanie takiego albumu - wiadomo że to też zależy od czasu poświęcanego dziennie na pracę...ale byłabym wdzięczna na określenie czasu - tak mniej więcej. I jeszcze jedno co mnie nurtuje - o ile zechcesz mi odpowiedzieć na to pytanie - ile (nie licząc robocizny) tak chociaż mniej więcej kosztuje Cię wykonanie takiego albumu na zdjęcia?? To znaczy chodzi mi o koszty materiałów. Z góry serdecznie dziękuję za odp. PS jak tak patrze na te zakładkę wcześniej to już czuję, ze bardzo przyjemnie czytałoby się książkę do której by sie jej używało ![]()
Edytowane przez natalka_rulez Czas edycji: 2008-03-08 o 23:42 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
CraftMod
|
Podziękowania:
nela007 dzięki ![]() Asia baran miał taki właśnie być wesoły i tryskający życiem ![]() gwiazdeczko dzięki ![]() hejasz cieszę, sie bardzo ![]() ![]() ![]() mamutko bardzo dziękuję ![]() Yoanna cieszę sie, ze sie podobają ![]() malgwa dzięki ![]() Ludka skąd ja to znam, ksiażki zazwyczaj zakładałam czym popadnie, teraz ostatnio nie mam czasu czytać, musze kiedyś do tego wrócić, dziekuję za odwiedziny ![]() Martuś dzięki ![]() Kaotka czemu nie? ![]() pompi dziękuję ![]() mona dzięki ![]() ![]() belaliza dzięki gorące ![]() natalkoHmm, postaram sie wszystko zebrać i jak najlepiej odpowiedzieć. Zaopatrzenie papierniczaków jest bardzo różne, ja mieszkam w małym mieście i nie za dużo można tu znaleźć,a te miny pań to znam ![]() ![]() Ale wracając do tematu. Nie liczyłam nigdy jaki jest koszt materiałowy takiego przedsięwzięcia. Wszystko zależy od tego jakie materiały użyjesz. Ale myślę, ze w ok 30 zl można sie zmieścić na nie bardzo duży album. Najpierw trzeba zobaczyć co ma sie w domu, koronki, guziki, tasiemki, ciekawe papiery itp, potem dokupujesz wg swoich potrzeb. Papiery można wydrukować nawet na drukarce, jakieś napisy, literki inicjałów itp. Na kartki nie polecałabym bloku technicznego, jest trochę za cienki wg mnie, lepiej poszukać coś grubszego, taki kolorowy w arkuszach powinien być wszędzie (u mnie na nalepce pisze karton dekoracyjny, kupuję taki 100x75, wychodzi mi 12 kart wymiaru 25x23 - czyli jedna kartka mieści 2 zdjęcia), wizytówkowy jest bardzo dekoracyjny, ale i cena jego jest większa (ok 15zl za opakowanie 25szt), w niektórych punktach można go kupić na sztuki. Na początek możesz zaopatrzyć sie np w wycinanki puncherowe( w wątku wymiankowym możesz zobaczyć co jest w "ofercie"). Możesz też sama wykonać stempelki, narysować wzorki, szwy, linie żelopisem, .... Jesli chodzi o czas wykonania to mozna go zrobić powiedzmy w 24 godziny ![]() Jeśli chcesz coś to po prostu pytaj. Czy tu czy na pw, postaram sie jak najlepiej pomóc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Nir super karteczki i zakladki!
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
haha. kartka z barankiem mnie rozbroiła - świetny jest!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
bardzo ładne robisz rzeczy... podobaja mi sie twoje albumy, naprawdse superek
![]()
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
ślicza ramka, kartki i zakładka
![]() CUDAA
![]() |
#257 |
CraftMod
|
Dziękuje wielce za odwiedziny.
natalko zapomnialam dodać: jeśli chodzi o mocowanie zdjęć to pierwszy robiłam z rożkami ze starego albumu, jeszcze z czasów mojego dzieciństwa, w dziecięcym próbowałam sama wyprodukować rożki, w kolejnym zrezygnowałam. Mój prezent niespodziankowy wiem, ze juz jest u Joasi, już wkrótce będzie odtajniony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
świetne zakładki, kartki i inne cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
ja takie pytanie z innej beczki...
jaką czcionką jest napisany ów "październik" https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1197419013
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
CraftMod
|
Feme to jest Stellina
bewix ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję Ci bardzo za odpowiedz
![]() ![]()
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Supcio karteluchy
![]()
![]() |
![]() |
#264 |
CraftMod
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
świetny pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
on jest poprostu piękny
![]() ![]() Ale jest mój i nie oddam nikomu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
CraftMod
|
Pisz, pisz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
O rany dawno tu nie byłam...ale juz nadrobiłam zaległosci w ogladaniu...i podziwianiu wszystko przepiekne!!!!!!
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Rany prezenty dla Gosiaczka są przepiękne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.