|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Ka.si widze, ze faktycznie wenecja
a jedzonka zdjęć nie ma ?
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines jak się kiedyś spotkamy to pogadamy
![]() A ja idę na dłuuugi prysznic. Peeling, depilejszon, włoski, odżywka, balsamik, pazurki. Oł jes A później siódmy odcinek PB. A jutro z rana do Basieńki. Mam nadzieję, że prezent jej podejdzie. Dość praktyczny więc myślę, że będzie ok-kosmetyki.
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
wenecja jak się patrzy, piękne widoki, aaa jedzonka niema bo ... zjedliśmy było takie smakowite, że zapomniałam dodać gotowych potraw,a le żeby nie było wklejeam pozostałości po pysznym obiadku, ja jadłam pstrąga w folii z surówkami, a mój ukochany de volaja, frytki i zestaw surówek ![]() edit: ide sie poprzytulać do podrzuconego. kolorowych babeczki do zaś. miłego weekendowania byyeee !!!!!
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-11-10 o 00:14 |
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Witam drogie Panie, plany na dzis? brak planu..jestem chora
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Guanta
W takim razie wypocznij, wyśpij się I do zdrówka nam wracaj tak?Ka.si, ależ kolacyjka mamamamammmmia! Tak wogóle to widzisz, umknęło mi :ups: Z całego serducha moje serdeczne życzenia, żebyście szczęśliwi i zgodni byli i aż po grób się kochali i miłowali Ja właśnie wstałam ![]() elikatny śnieg u mnie
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Guantanamera, ty podobnie jak Xal kuruj nam się intensywnie
A moje plany na dzisiaj... Wyprawa do supermarketu z bratem... Wiecie że mam samochód prawie pół roku, a mój brat jeszcze nim ze mną nie jechał? Już nie raz była okazja i mu proponowałam ale zawsze się wykręcał. ![]() Przykre to dla mnie było, ale co miałam zrobić... Dzisiaj podjęłam kolejną próbę i wstępnie się zgodził że możemy pojechać razem. Tak więc supermarket, a pozniej zamierzam coś popichcić... Wieczorem na pewno przyjdzie TŻ, a jutro odwiedzi mnie przyjaciółka. Zaraz powybieram jakieś przepisy. Myślę nad jakimiś rogalikami (Navi ostatnio narobiła smaka). Konkretnie: http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=7232
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj padłam i nie miałam siły wziąć leków ... ale już lepiej. No to kurujemy się razem. Ja plany mam, bo muszę iść do kuzyna na imieniny, więc za chwilkę lecę do apteki po krople do nosa, ferwex i inne takie. Tobie też to polecam.
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaaa dziękuję , dziękuję ![]() bardzo mi miło noo ja również mam nadzieje, że jeszcze więcej lat będzie przed nami bo w sumie to my nie liczyliśmy naszej połrocznej przerwy. aaa dziś jest sobota i wybieram się po pracy na dżamprezę. joł a jutro wolne jeeee pozdrawiam miłego dnia.
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem w szoku lekarz sie smial zeby nie robic wymazu z gardła... bo gdyby ludzie wiedzieli co tam maja to wpadliby w popłoch...
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to z kim i gdzie ty się szlajasz, że ją złapałaś
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochane
nie wyspałam się wcale głowa mnie boli mimo iż wkońcu nic nie piłam, jakoś nie miałam ochoty po paru łykach piwa, tak więc byłam kierowcem ale wygrałam się w darta za wszystkie czasy, nawet zdażyło mi się wygrać![]() Dziś znów wizyta u znajomych i jutro też ten weekend nie będzie należeć do odpoczynku![]() Mój mąż właśnie wyszedł zawieść młodych do ślubu tzn najpierw na zdjęcia a potem kościół i zawózka na salę, więc "mam go z głowy" do około 18 a wszystko przez brata i jego nowy "ekstra" samochód tylko czemu jego brat nie zawozi ehhh...ale niech będzie, niech sobie mają mojego męża na te parę godzin nie będę takaczeka mnie sprzątanie już kuchnia ślni, pranie się robi i trzeba zabrać się za resztę. Tak więc jestem do waszej dyspozycji będę cały czas zaglądać![]() BUZIACZKI ŚLĘ
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet, a co dzisiaj gotujesz
![]() No zrób nam smaka, zrób ![]() Navi, jak tam, wolne masz dzisiaj? A właśnie, opanowałaś już szczoteczke od burżuja? Ja nie wiem czy wam wtedy mowiłam, ale w końcu kupiłam tem tusz miss sporty. Jak dla mnie jest wystarczający, daje taki delikatny, idealny na codzień efekt. Nie tworza się żadne grudki, rzęs też nie skleja. Mogę wam pokazac fotki, ale na pewno was nie zachwyci bo efekt jest naprawde bardzo delikatny
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: poka foty poka poka
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
musialam was nadrobić szalone siedze z farbą na głowie, mama mi tak włosy splątała ze chyba tego nie rozczesze ![]() wlasnie odpisuje na wasze wczesniejsze spamy
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
no witamy witamy
![]() edit: a Ka.si co tak wisi???
|
#256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
helołł
aaaale pospałam od 1:30 do 11 mmm za to wczoraj tak mnie ząb rozbolał wieczorem ze myslalam ze mi łepek rozerwie jak zasypiałam Cytat:
gardlo mnie bolało poł roku bez przerwy, wariacji mozna bylo dostac!! a ja nic nie dostalam ![]() Cytat:
narazie nawet na wydrukowanie ulotek nie ma ![]() a na pomoc ojca nie ma co liczyc.. w ogole odkad go wyrzucili ze studiow ojciec tak go traktuje ze szkoda gadac.. zwyzywał go od najgorszych,jak sie dowiedzialam o tym, to po prostu serce mi sie z zalu scisnelo. wszystko rozumiem, zawiodl sie na nim, ale wlasnego syna tak "skopać" lezącego to juz naprawde.. nie pojmuje ![]() Cytat:
![]() zdjecie ponizej tylko mialam problem z ... uformowaniem rogalikow Boże a sweet znowu sprzata i znowu pyszny obiad planuje ![]() Cytat:
potem ide do moich dwoch ancymonkow, bo rodzice wybywaja na wieczor sam na sam ![]() tak, juz wczoraj bylo lepiej a zdjecie oczywiscie ze chcemy ![]() edit: no i o fotce zapomniałam lece zmywac farbe, zaraz wracam o ile rozczesze ten kołtun |
||||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, a jeszcze gdybys mogla kiedys zamiescic foto tej slynnej szczoteczki to bede bardzo wdzieczna. Bo strasznie jestem ciekawa jak wygląda.
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię bałaganu
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z podrzuconym zjedlismy po gyrosie z frytkami
no ale dobre bylo spali sie jakos![]() nie mam planow na sobote, poszlabym na zakupy ale bez funduszy to sobie moge..i tak siedzie i smęce
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam wyzej edytowalam posta jakby co
![]() Ines, oki, wkleje, jak tylko sie umyje
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, a co było w środku rogalika?
Ja rogaliki zrobię może jutro bo dzisiaj czeka mnie jednak wypad gdzieś ze znajomymi... Ale dzisiaj na kolacje planuje zrobić parówki w cieście. Mimo że parówek nie lubię . Oto rzęsy po tym miss sporty. Efekt podobnie jak cała firma - dobry dla nastolatek .No ale jestem zadowolona
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() : eek: jej wyglądają jak z gazety![]()
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Wydało się, wycięłam z gazety dla nastolatek
![]() Moje nawet moje okno się w nim odbija
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
coś ty
całkiem zwyczajne. Jeszcze taki szarobury kolor. No ale na szczęście kobieta zawsze moze sie podratować makijażem
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie się dowiedziałam, że idę do jakiegoś klubu dzisiaj ze znajomymi,ale fajnie bo dawno nie bylam
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pięeeeeeekne masz oczy!!!!! no i tusz daje łady efekt |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Hejka ![]() Fajnie sobie tu gaduszycie Ja zaraz zabieram sie za odkurzanie. Kupiłam kurtkę Kupiłam też podkład L'oreal Infaillible, ale mamie. Mnie jakoś on nie pasował, ale potestuję jutro, bo coś mi się cera w suchą zmieniła i może teraz i dla mnie będzie ok. Navi, ja parówki bardzo lubię w ciescie francuskijm, wogóle lubię parówki ale nie jem ![]() Bo jak mi kolega poopowiadał jakie oni tam dają świństwa to teraz mam odruch wiadomo jaki na ich widok ![]() Ines, masz prześliczne oczy, delikatnw, ujmująco piękne. Moim zdaniem do takich właśnie oczu pasuje delikatna oprawa, tusz bardzo ładnie się prezentuje, na codzień idealny dla Ciebie ![]() Guanta ![]() Kuruj sie kochanie, mam nadzieje że ta bakteria to nie będzie nic groźnego. A na zakupy jeszcze Cię będzie stać, zobaczysz
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko ,ale to Ines o tych parówkach pisała
![]() mam fotke szczoteczki, wybaczcie ze tak dlugo, ale podrzutek wpadł ![]() ehh no nic, on poszedł do kolegi, a ja sie biore za mam nadzieje, ze wrocą do 22
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, przepraszam bardzo, w takim razie o parówach to dla Ines
![]() Wiecie co, prosze wybijcie mi z głowy.... Bo ja widiałam takie sliczne cienie, i śliczny błyszczyk glam shine z l'oreala i róż burżujka w promocji ![]() Wybijcie mi to z głowy
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

?

I do zdrówka nam wracaj tak?

głowa mnie boli mimo iż wkońcu nic nie piłam, jakoś nie miałam ochoty po paru łykach piwa, tak więc byłam kierowcem
i jutro też

i znowu pyszny obiad planuje 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)