|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraje,w których byliście
Niemcy - 2 razy, w odwiedzinach u rodziny.
Chciałabym kiedyś pojechać do Hiszpanii i Czech. I mam nadzieję, że kiedyś wybiorę się chociaż na kilka dni do USA, bo chciałabym poczuć ten klimat Ameryki i znaleźć się na Times Squere
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Litwa ( niestety nie pamiętam prawie nic )
Niemcy Francja (Alzacja i okolice Paryża) Belgia Austria (nocowanie i krótkie zwiedzanie) Szwajcaria(j.w) Tunezja Egipt Czechy A chciałabym jeszcze Grecje , Włochy i Hiszpanie
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Hiszpania
Włochy Francja Bułgaria Słowacja Węgry Austria Chorwacja Grecja Turcja Tunezja Ukraina Niemcy |
|
|
|
|
#244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Grecja ,
Włochy , Hiszpania, Francja, Austria, Słowacja, Czechy, Niemcy, Węgry, i za dwa tygodnie Turcja.
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Odwiedziłam:
-ukraina -słowacja -szwajcaria -monako -hiszpania -grecja (3 razy, w tym roku bedzie 4, każdy inny rejon) -bułgaria -francja (tylko 2 dni) -turcja -tunezja przejazdem byłam w: niemczech, austrii, czechach, rumunii, serbii, włoszech. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2009-06-30 o 13:39 |
|
|
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
Anglia
Rumunia Litwa Niemcy Czechy w tym roku ponownie wybieram się do Anglii, a także do Portugalii ponoć jest tam cudownie |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Odwiedzilam:
Czechy x 4 Słowacja x 3 Austria x 2 Włochy Węgry Chorwacja W tym roku drugi raz Włochy A moim marzeniem są Indie
|
|
|
#249 |
|
Konto usunięte
|
Niemcy
Dania czechy Słowacja niedługo dojdzie UK
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Czechy
Austria Ukraina Grecja szykuje sie na Turcje
|
|
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Niemcy
Czechy Austria Włochy Francja Hiszpania Słowacja Węgry Chorwacja Grecja Holandia W tym roku będzie jeszcze Turcja, ale marzy mi się Finlandia
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Ja byłam we Włoszech, Austrii, Czechach i u nas w szkole ja z moją koleżanką i nauczycielami organizujemy wymianę do niemiec(mam nadzieję że to wypali bo kocham podrużować i chciałabym zwiedzić jak najwięcej) Ps. Zazdroszcze wam wszystkim tych miejsc które zwiedzaliście
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Niemcy - bylam na poludniu, w okolicach jeziora bodenskiego czyli na granicy niemiec, szwajcarii i austrii - na Alpy tez mozna bylo popatrzec. Bardzo mi sie podobalo, wszystko zadbane, urocze miasteczka, przyroda
Francja - rowniez na poludniu, mnostwo zabytkow, zamki, malownicze mosty w zwyczajnych wsiach, wyzyny, rzeki, to wszystko robilo wrazenie, dla mnie super. Nie tak zadbane jak w Niemczech ale mialo to swoj urok. Przedmiescia Paryza nie sa ani troche ladne - to z minusow. Pod wzgledem przyrody troche przypomina mi Polske. Holandia - mieszkam tu od roku i szczerze mowiac troche mi sie juz znudzilo i bardziej podobaja mi sie 2 powyzsze kraje. Oczywiscie wszystko jest zadbane, odremontowane, udekorowane kwiatami, ludzie dbaja o ogrody i obejscia 100 razy bardziej niz w Polsce gdzie wiekszosc ma byle jaki trawnik a na nim pelno gratow. Jednak Holandia jest plaskim krajem, przez to niestety bardzo nudnym pod wzgledem przyrody (nie ma miejsca na lasy i jakies dzikie nieuzytki bo to malutkie panstewko i grunt jest drogi) i krajobrazu. Architektura tez nie powala, wszystko jakies takie na jedno kopyto i bez fantazji. Fajne sa wiatraki i stare ogromne koscioly ze szpicami siegajacymi chmur ale jest ich niewiele.Anglia -Bristol, nie bardzo mi sie podobalo (poza mostem) juz sama nie pamietam dlaczego. Fajne byly sklepy i galerie handlowe ![]() Belgia, Czechy - jedynie przejazdem |
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Niemcy - byłam za dzieciaka/pamiętam ak przez mgłę
![]() Holandia - byłam rok temu ale jeszcze tam wrócę ![]() Zwiedzić to mi się marzą ciepłe kraje Hiszpania,Włochy itp. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
-Czechy
-Słowacja -Austria -Niemcy -Francja -Włochy -Hiszpania -Portugalia -Anglia -Ukraina -Holandia Marzy mi się Norwegia, Finlandia, Belgia, USA i Nowa Zelandia
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam w czechach wielokrotnie ( bo za płotem prawie że
a tak to przejeżdżałam przez niemcy. byłam w belgii i na słowacji. ogółem nigdzie nie byłam prawie... marzą mi się włochy i USA
|
|
#258 |
|
Marszałkini II RP
|
Austria, Niemcy, Białoruś, Litwa, Rosja.
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Ja podrozuje obsesyjnie (obsesywnie?), gdzie sie tylko da.
Polska, Szwecja, Dania, Finlandia, Francja, Belgia, Niemcy, Hiszpania, Portugalia, Wyspy Zielonego Przyladka, Maroko, Malawi, Zimbabwe, Namibia, Botswana, RPA, i kilka innych w Afryce, juz nie pamietam jakich. Kostaryka, Nikaragua, Honduras, Belize, Meksyk, USA, Kanada, Antigua i Barbuda, Barbados, Jamajka, Japonia, Korea Pd, Indie, Bhutan, Malezja, Filipiny, Palau, Hong Kong, Tajlandia i pare innych, ktorych juz nie pamietam. Najmilsze wspomnienia mam z Wysp Zielonego Przyladka i z Bhutanu.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
DwaKoty niesamowita lista.
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2012-06-21 o 12:35 |
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
amber, to lista z ostatnich 20-paru lat
![]() Mialam w planach niesamowita podroz na lipiec/sierpien, ale niestety z braku kasu nie wyszlo. Potem mniej niesamowita, potem zupelnie przyziemna, i teraz juz nic. Moze w zimie gdzies uda mi sie pojechac. Na razie musze oszczedzac
|
|
#262 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Hiszpania Francja Włochy Słowacja Austria Czechy Niemcy A w te wakacje dojdzie kilka kolejnych.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.

)