![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Cytat:
uuppsss mam nadzieje, ze Duphaston sie przynajmniej lyka... bo ja go lykam..... o luteinie to nawet zapomnialam, ze pod jezyk trzeba wlozyc i taka nierozgarnieta jestem ostatnio, ze gdyby mi doktor dal luteinke to bym ja zjadla ![]()
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agus Ty zawsze jestes piekna i mloda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Asienko co do duphastonu to Ci kochana nie powiem bo nigdy go nie bralam ale luteinke bierze sie pod jezyk a gorzka jest ze szok fuj fuj ale jak trzeba to trzeba i musze powiedziec ze mi pomaga bo milam cykle 49-50 dni a po luteince 29 wiec jeszcze 2 mce brania i mam nadzieje ze takie cykle juz mi zostana i sie unormuja
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
hmmm Kinia pisze, ze kartki nie ma... a adres sie zgadza..
wyslalam wczoraj kartke do: Misi,Nikitki,KAchulki,Kini,Kasiasiarka,Ja22,Ray,Mijalei,Nadii i jeszcze jedna osoba wyleciala mi z glowy ![]() niestety nie do wszystkich, gdyz nie znalam reszty adresow- mam juz od Gusi i od Marcelinki (dziekuje pieknie za kartke ![]() ![]()
#245 |
Zakorzenienie
|
A wlasnie dziewczyny co z Nadia?Dawno jej nie bylo,mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze bo jakies problemy miala,ale mam nadzieje ze juz wszystko sie poukladalo i niedlugo do nas zajrzy
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie miesiaczka przyszla po 17dniach od zabiegu- wiec szybko, ale jak bylam w Polsce mialam 26dc i robilismy usg... gdzie endometrium i wszystko inne wygladalo jak dopiero co po miesiaczce wyobrazasz sobie?? i chociaz to byl juz 26dc nie zanosilo sie, ze ta miesiaczke dostane jakos niedlugo, wiec doktor kazal brac duphaston- przez 5 dni az 4 tabletki zeby endo sie pogrubilo i w koncu moglo dojsc do krwawienia no i od tamtej pory biore Duphaston musze sie pochwalic, ze wczoraj mialam najwyzsza tempke w ciagu dnia jaka wogole zarejestrowalam od lipca, bylo 37,4!!! ale duuuzo a dzisiaj rano byla to moja najwyzsza temperaturka z calego cyklu maz sie cieszy, juz rece zaciera.... ale wczoraj jak mu powiedzialam, ze ciekawa bedzie jego mina, jak test wyjdzie negatywny... to mi powiedzial, ze niestety, ale bedziemy probowac dalej pocieszyl mnie tym troche, bo ostatnio sie dziwnie zachowuje ![]() jakby bardziej chcial ode mnie.. traktuje mnie juz jak ciezarna hahaha
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
KAsiu a przez ile dni masz brac ta luteinke??
bo mi mowil, ze od 16dc przez 10 a zaraz sie zastanowil i mowi- nawet przez 12 dni zebym sobie pobrala... a na ulotce jest 10...hmmm to nie wiem bo jak biore przez 12dni to koncze 27dc, odstawiam i powiedzmy 29dc przychodzi miesiaczka... czyli cykle by byly idealne 28dniowe.. e to chyba dobrze mi powiedzial, nie ![]() poprzedni tez mial 28
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Asiu ja luteine biore od 16 dc 10dni czyli 25 dc koncze i 29 ostatnio juz przyszla @
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
No to ja juz mam cale mieszkanko posprzatane na blysk,jeszcze tylko umyc podloge w jednym pokoju i domek wycyckany na cacy przed swietami ale ta podloge to juz pozniej bo teraz lece bo umowilam sie z siostra jeszcze na zakupy i jedziemy pozwiedzac sklepiki
Milego popoludnia kochane A ja znowu szczesliwa bo w nocy wraca Tz i najprawdopodobniej juz w domu zostanie az do 2-3 stycznia huraaaaaaa PAPAPA
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Ja już mam wolne do 2 stycznia ![]() ![]() Kiniu, ja ci karteczkę wysłałam wczoraj po południu, więc bardzo długo szła ![]() ![]() Kachulko, fajnie, że masz już posprzątane. I cudownie, że tz zostanie, wykorzystuj go na maksa ![]() Asiu, ja tylko na umowę wiązaną się godzę co do adresu mailowego ![]() ![]() Kasiasiarku, pogodnych, spokojnych Świąt, bogatego Gwiazdora i dużo, dużo zdrówka Ci życzę kochana ![]() Marcelinko, to czekam na pasztecik ![]() ![]() Justynko, cieszę się, że się w końcu wyspałaś. Córa chyba zrozum iała, że mamusia już zmęczona jest i musi jej troszkę odpuścić ![]() Nikitko, napisz co z synkiem jak wrócicie od lekarza ![]() A ja kupiłam dziś bluzeczkę na sylwka i kolczyki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Pomidorko to ślicznie bedziesz wygladac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agusiaczko z pichcenia nic nie wyszlo, bo za duzo pracy mialam i mama wziela sie za pieczenie... Bedzie serniczek i cos z makiem juz nawet nie wiem co... Ja zla dzis jestem grrrrrr lisztonosz z przesylkami nie przyszedl, kolezanka ze szkoly nie napisala mi tego co miala napisac, druga czeka na gotowe notatki, bo tak prosciej, kolega obiecal notatki a nie odezwal sie przez caly tydz, po prostu bosko ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
zdajelacje relacje z wizyty u lekarza
![]() ![]() ![]() a teraz dla zainteresowanych info o naszej Karoline Wróciłam już ze szpitala. Miałam robione KTG przez ponad godzine. Potem badanie, oraz test na przepuszczanie wód płodowych. Na USG wyszło że dzidzia jest duża. Mam lekkie bóle ale jeszcze nie rodzę. Okazało się że mam zapalenie które powoduje upławy wodniste i obfite które moga kojazyc sie z odchodzeniem wód płodowych. Dostałam kartę ruchów dziecka do wypełniania i przepisano mi tabletki na to zapalenie. Pół dnia spedziłam w szpitalu, ale teraz jestem spokojna ![]() Jak łapały mnie bole w szpitalu to odrazu odechcialo mi sie rodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
serdecznie dziekuje za zyczonka i kartki :kwiatek: u mnie chyba wsio dobrze... tak mi sie zdaje bylam w tesco tak sie zmachalam spocilam przez plaszcz ze mialam dosc... wzielam nospe i lezalam teraz 2 h w lozku bo pachwiny mnie pobolewaly ale to chyba przez byt ciasne majteczki... do tego moje dziecko wyprawialo takie cuda w brzuchu ze myslalam ze bede wymiotowac i ogolnie mialam dosc.. zjadlam obiad polozylam sie a ona po prostu robila takie wygibasy ze mialam dosc... pierw w bok nogami sie wypychala potem sie obkrecala glowa w dol juz sie balam ze sie moze do wyjscia szykuje bo czulam jak glowa w dole siedzi mi a nogi kopia mnie w zoladek i moj obiad ![]() ![]() ![]() juz bym tak chciala zeby brzusio mi uroslo i przybylo wod bo jej wygibasy sa czasem bolesne napina mi wszystkie wnetrznosci a gdzie tu jeszcze ponad 2 mc hehehe ja sie zaraz biore za siebie bo troche sie zaniedbalam a jutro rano wyjezdzam tak juz nic nie robie
#255 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziekuje serdecznie za wszystkie zyczenia!!
JA dzis pakowalam reszte prezentow i walize. Jutro wyjezdzamy. Nie moge sie doczekac tych swiat z rodzinka przy stole. Jeszcze raz zycze wam pieknego czasu w czasie swiat i udanego Sylwestra!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Ray ja to sie czasami niezle usmieje z Ciebie, pewnie Tobie nie do konca jest do smiechu jak mala kopie Cie w zoladek, ale czasem tak smiesznie to przedstawisz hehe niezle jest pewnie tak czuc takiego malego czlowieczka w sobie jak tam psoci i figluje w brzuszku
![]() ![]() ![]() no nic, za jakis czas zrobi sie jej mniej miejsca w srodku to pewnie juz mniej bedziesz te kopniaczki odczuwac ![]() niezly z niej urwisek wyrosnie- taki sam jak mamusia hihi ![]() ![]() u mnie znowu tempka 37,4.. mam nadzieje, ze to nie na zadne przeziebienie.. ale czuje sie bardzo dobrze takze nie mam sie czym martwic czekam na meza, niech juz wraca bo zonce sie nudzi ![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
urwis z niej niesamowity na prawde hehe ....
boje sie co bedzie jak sie urodzi :d uparta jest i humorki juz ma czuje... czasem to tak fajnie poczuc jak sie porusza i pokopie ale jak sie zezlosci i jej cel to moj napelniony zoladek to mnie tak muli jak by ktos mi usiadl na niego ![]() mezatka poczekaj troche poczekaj i jak bedziesz w 7 mc jak ja to bedziesz tez tak narzekac hehehe w sumie to niezle pierw 3 mc mnie mulilo i teraz widze ostatnie 3 mc tez beda mulic :d normalnie super ![]() juz wiemdlaczego kobiety chca rodzic wczesniej ![]()
#258 | |
Zadomowienie
|
hej hej kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wiem do tylu jestem ale co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Emi witaj kochana
![]() ![]() i prosze nam tu nie plakuniac, kij im wszystkim w ucho, ze tak powiem... juz niedlugo bedziesz miala 18stke i sama bedziesz o wszystkim decydowac ![]() ![]() a jak synio?? grzeczny?? zdrowy??
#260 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hejjjjj Emi
![]() Juz malutko Ci zostalo, zobaczysz jak Wam szybko czas zleci ![]() ![]()
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki
![]() kasiasiar tobie rowniez udanych swiat,oraz wypoczynku w Egipcie(ale sie macie super) ![]() Mijalea dla ciebie rozniez zyczenia swiateczne ![]() Marcelinko dziekuje za kartke ![]() ![]() kachulo swietnie ze tz bedziesz miala tak dlugo przy sobie ![]() Pomidoro no to sobie teraz odpoczniesz od tych kartkowek ![]() kiniu mam nadzieje ze wigilia sie udala ![]() Nikitko no to dobrze ze tak szybko poszlas z synem do lekarza,przynajmiej do swiat sie wykuruje ![]() Agus,mezatko w H&m sa swietne promocje ![]() Emi fajnie ze sie odezwalas...a 3miesiace szybko zleca,takze nie smutaj sie kochana ja ja wlasnie wrocilam z zakupow i nabylam 3 bluzki i plaszczyk ![]() dostalam dzisiaj jeszcze bransoletke od(2) kobiety u ktorej pracuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hehe Misia widze, ze grudzien w UK to calkiem, calkiem hojny miesiac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Hej kobitki, byłam u fryzjera
![]() ![]() ![]() ![]() Misiu, to się obłowiłaś w grudniu, super ![]() ![]() Witaj Emi, już wcześniej to pisałam, ale mogłaś nie doczytać-czas wam szybciutko zleci i sama będziesz mogła podejmować decyzje, więc nie smuć się już ![]() Justynko, ale ta twoja mała to rzeczywiście urwis. Już widzę jak wymęczy mamę i tatę nieprzespanymi nocami ![]() Madziu, tobie również pięknych, spokojnych Świąt ![]() Nikitko, to w porę do tego lekarza poszliście. Dobrze, że to tak się skończyło ![]() Marcelinko, ty babo jedna ![]() ![]() ![]() Coś dziś cicho na wąteczku, ale to pewnie przed świętami wszystkie zajęte. Tylko nie ja, bo my mamy prawie wszystko zrobione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Marcelikno mysle ze to zalezy dla jakich ludzi sie pracuje ,ja akurat trafilam na fajne rodziny
![]() W Polsce jak pracowal to tez szef nam dalaw po 100zl,ale tam mialam premie co miesiac i to nie mala wiec tez bylo ok ![]() Wklejam foteczki,coby nie bylo ze tylko mowie,a nic niepokazuje ![]() szalik i bransletka to prezenty ![]() (przepraszam za balagan na lozku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki, wpadlam na momencik, bo TZ sie kapie
![]() Wigilia w pracy udana, barszczyk z uszkami sobie zmaowilismy i pierozki z kapusta, pycha byly, szef dostal prezent na urodziny i bardzo sie ucieszyl kurcze a w radiu teraz jak swiateczbie, same christmasowe piosenki leca ![]() ![]() jutro rano o 5.30 odbieramy z dworca glownego moja kuzynke i jedziemy z nia do Lipian, niestety w wigilie musze jeszcze popracowac 3 godzinki, wiec w niedziele wrocimy ![]() Emi ciesze sie, ze jestes ![]() ![]() Ray, ale ta Twoja mala to figlara jest, ale to od razu widac w kogo sie wdala, hehe, wykapana mamusia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Pomidora ja od zawsze jestem i bylam grzecznym anolkiem
![]() No to sie ciesz kochana ze juz masz porzadki za soba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki Kiniu milo mi ze sie podobaja
![]() Widze ze zadowolona wrocilas z wigilli a to sie chwali,bo nie ma jak super klimat w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mykam juz dziewczynki robic kolacyjke i do lozeczka poprzeytulac sie troche, a jutro rano trzeba wczesnie wstac, ale czego sie nie robi dla kuzynki ![]() zycze Wam milego wieczora, papa Kochane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Misiu, ciuszki świetne, nawet płaszczyk mam o podobnym kroju
![]() ![]() Kiniu, fajnie, że się wigilia udała ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.