Byłe tableciary plotkary II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-21, 12:10   #241
mezatka07
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc kobietki kochane,dziekuje slicznie za kartki
Ja juz po paznokietkach i brewkach wiec mialam dzis chwile dla siebie teraz tez mam chwile z luteinka bo wlasnie trzymam pod jezykiem to swinstwo ale jak pomaga to trzeba sie przemeczyc i brac
A u nas pada sniezek,pierwszy raz w tym roku w sumie,mam nadzieje ze swieta beda biale bo uwielbiam takie biale swieta a dzis wieczorkiem ubieram choineczke

uuppsss mam nadzieje, ze Duphaston sie przynajmniej lyka... bo ja go lykam..... o luteinie to nawet zapomnialam, ze pod jezyk trzeba wlozyc i taka nierozgarnieta jestem ostatnio, ze gdyby mi doktor dal luteinke to bym ja zjadla
Stary 2007-12-21, 12:29   #242
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusieczek Pokaż wiadomość
Kiniu wiem ze to czas już na początki pierwszych miłości, ale ja mam dopiero 30 lat( czyt. 20 lat) więc troszkę za szybko jak na mnie. Ale mąż dzielnie odpowiada na wszystkie "miłosne "pytania. Chociaż ostatnio Mati nie chciał złożyć podania do szkoły, tylko z chłopcami , bo gdzie on spotka swoją przyszłą dziewczynę, jak będą same chłopaki? Ale tutaj w Anglii niestety dzieci wcześniej w świat wyfruwają, rodzice muszą się z tym pogodzić.
Nikitko masz rację lepiej iść do doktora wcześniej, bo potem na świeta to nie wiadomo gdzie i co. A i Michałek jak będzie zdrowy to lepiej ze świąt będzie się cieszył
Agus to chyba zawsze ciezko rodzicowi, jak widzi, ze dziecko sie usamodzielnia i juz coraz mnie go potrzebuje, niewazne czy to stanie sie szybko czy pozniej
Agus Ty zawsze jestes piekna i mloda, tylko dziecko jakos tak szybko rosnie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:52   #243
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
uuppsss mam nadzieje, ze Duphaston sie przynajmniej lyka... bo ja go lykam..... o luteinie to nawet zapomnialam, ze pod jezyk trzeba wlozyc i taka nierozgarnieta jestem ostatnio, ze gdyby mi doktor dal luteinke to bym ja zjadla
Asienko co do duphastonu to Ci kochana nie powiem bo nigdy go nie bralam ale luteinke bierze sie pod jezyk a gorzka jest ze szok fuj fuj ale jak trzeba to trzeba i musze powiedziec ze mi pomaga bo milam cykle 49-50 dni a po luteince 29 wiec jeszcze 2 mce brania i mam nadzieje ze takie cykle juz mi zostana i sie unormuja

Mateuszek jest z nami od 03,11,2009

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 12:53   #244
mezatka07
Zakorzenienie

hmmm Kinia pisze, ze kartki nie ma... a adres sie zgadza..
wyslalam wczoraj kartke do:
Misi,Nikitki,KAchulki,Kini,Kasiasiarka,Ja22,Ray,Mijalei,Nadii i jeszcze jedna osoba wyleciala mi z glowy

niestety nie do wszystkich, gdyz nie znalam reszty adresow- mam juz od Gusi i od Marcelinki (dziekuje pieknie za kartke) takze jeszcze Agusiaczek, Pomidorka i Gizelcia zostaja
Stary 2007-12-21, 12:58   #245
kachula27
Zakorzenienie

A wlasnie dziewczyny co z Nadia?Dawno jej nie bylo,mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze bo jakies problemy miala,ale mam nadzieje ze juz wszystko sie poukladalo i niedlugo do nas zajrzy

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-21, 13:00   #246
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asienko co do duphastonu to Ci kochana nie powiem bo nigdy go nie bralam ale luteinke bierze sie pod jezyk a gorzka jest ze szok fuj fuj ale jak trzeba to trzeba i musze powiedziec ze mi pomaga bo milam cykle 49-50 dni a po luteince 29 wiec jeszcze 2 mce brania i mam nadzieje ze takie cykle juz mi zostana i sie unormuja
KAsiu zycze Ci tego z calego serducha, by sie juz unormowalo

u mnie miesiaczka przyszla po 17dniach od zabiegu- wiec szybko, ale jak bylam w Polsce mialam 26dc i robilismy usg... gdzie endometrium i wszystko inne wygladalo jak dopiero co po miesiaczce wyobrazasz sobie?? i chociaz to byl juz 26dc nie zanosilo sie, ze ta miesiaczke dostane jakos niedlugo, wiec doktor kazal brac duphaston- przez 5 dni az 4 tabletki zeby endo sie pogrubilo i w koncu moglo dojsc do krwawienia no i od tamtej pory biore Duphaston

musze sie pochwalic, ze wczoraj mialam najwyzsza tempke w ciagu dnia jaka wogole zarejestrowalam od lipca, bylo 37,4!!! ale duuuzo
a dzisiaj rano byla to moja najwyzsza temperaturka z calego cyklu

maz sie cieszy, juz rece zaciera.... ale wczoraj jak mu powiedzialam, ze ciekawa bedzie jego mina, jak test wyjdzie negatywny... to mi powiedzial, ze niestety, ale bedziemy probowac dalej
pocieszyl mnie tym troche, bo ostatnio sie dziwnie zachowuje
jakby bardziej chcial ode mnie.. traktuje mnie juz jak ciezarna hahaha
Stary 2007-12-21, 13:04   #247
mezatka07
Zakorzenienie

KAsiu a przez ile dni masz brac ta luteinke??
bo mi mowil, ze od 16dc przez 10 a zaraz sie zastanowil i mowi- nawet przez 12 dni zebym sobie pobrala...
a na ulotce jest 10...hmmm
to nie wiem
bo jak biore przez 12dni to koncze 27dc, odstawiam i powiedzmy 29dc przychodzi miesiaczka... czyli cykle by byly idealne 28dniowe..
e to chyba dobrze mi powiedzial, nie??
poprzedni tez mial 28

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 13:11   #248
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
hmmm Kinia pisze, ze kartki nie ma... a adres sie zgadza..
wyslalam wczoraj kartke do:
Misi,Nikitki,KAchulki,Kini,Kasiasiarka,Ja22,Ray,Mijalei,Nadii i jeszcze jedna osoba wyleciala mi z glowy

niestety nie do wszystkich, gdyz nie znalam reszty adresow- mam juz od Gusi i od Marcelinki (dziekuje pieknie za kartke) takze jeszcze Agusiaczek, Pomidorka i Gizelcia zostaja
Asiu no nie wiem czemu nie dostalam
Cytat:
A wlasnie dziewczyny co z Nadia?Dawno jej nie bylo,mam nadzieje ze u niej wszystko dobrze bo jakies problemy miala,ale mam nadzieje ze juz wszystko sie poukladalo i niedlugo do nas zajrzy
tez sie martwie o Nadie, wyslalam do niej kartke swiateczna online i maila napisalam, ale nic sie nie odezwala, a kartke na pewno odebrala, bo mialam potwierdzenie

Mąż i żona...
Stary 2007-12-21, 14:13   #249
kachula27
Zakorzenienie

Asiu ja luteine biore od 16 dc 10dni czyli 25 dc koncze i 29 ostatnio juz przyszla @

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-21, 14:53   #250
kachula27
Zakorzenienie

No to ja juz mam cale mieszkanko posprzatane na blysk,jeszcze tylko umyc podloge w jednym pokoju i domek wycyckany na cacy przed swietami ale ta podloge to juz pozniej bo teraz lece bo umowilam sie z siostra jeszcze na zakupy i jedziemy pozwiedzac sklepiki
Milego popoludnia kochane
A ja znowu szczesliwa bo w nocy wraca Tz i najprawdopodobniej juz w domu zostanie az do 2-3 stycznia huraaaaaaa

PAPAPA

Odchudzanko od 28,01,13
Jest mnie mniej o 19,5kg
Stary 2007-12-21, 15:41   #251
Pomidora
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki!
Ja już mam wolne do 2 styczniaPo prostu nie mogę uwierzyć

Kiniu, ja ci karteczkę wysłałam wczoraj po południu, więc bardzo długo szłaMoże inne też tak długo idą i dojdą później Mam nadzieję, że w pracy Wigilia się udała.

Kachulko, fajnie, że masz już posprzątane. I cudownie, że tz zostanie, wykorzystuj go na maksa

Asiu, ja tylko na umowę wiązaną się godzę co do adresu mailowegoTy wyślij mi a ja tobie

Kasiasiarku, pogodnych, spokojnych Świąt, bogatego Gwiazdora i dużo, dużo zdrówka Ci życzę kochana

Marcelinko, to czekam na pasztecikTylko nie wysyłaj do teściów, bo mój teść jest straszny łakomczuch

Justynko, cieszę się, że się w końcu wyspałaś. Córa chyba zrozum iała, że mamusia już zmęczona jest i musi jej troszkę odpuścić

Nikitko, napisz co z synkiem jak wrócicie od lekarza

A ja kupiłam dziś bluzeczkę na sylwka i kolczykiSą idealnie kolorystycznie zgraneWkleję zdjęcie wieczorkiem, ale nie na sobie, bo mam uczulenie na dekolcieObżarłam się majonezu przez ten tydzień i wyglądam jakbym różyczkę miałąAch to łakomstwo, mam nadzieję, że mi do sylwka zejdzie bo mam bluzkę z dekoltemAle nie mogę całe święta nic z majonezem jeść Życie

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-21, 15:59   #252
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko to ślicznie bedziesz wygladac aaaa to najwyzej tesc Ci opowie jak smakowalo
Agusiaczko z pichcenia nic nie wyszlo, bo za duzo pracy mialam i mama wziela sie za pieczenie... Bedzie serniczek i cos z makiem juz nawet nie wiem co...

Ja zla dzis jestem grrrrrr lisztonosz z przesylkami nie przyszedl, kolezanka ze szkoly nie napisala mi tego co miala napisac, druga czeka na gotowe notatki, bo tak prosciej, kolega obiecal notatki a nie odezwal sie przez caly tydz, po prostu bosko

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 16:21   #253
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

zdajelacje relacje z wizyty u lekarza początki anginy nieciekawe gardło ale wpore przyszlismy nic gorszego sie nie rozwinie na szczescie dostalismy leki. No i jestem spokojna bo wzrost synka jest w normie ale za to waga do wzrostu jest o 5kg za duza no i chyba po nowym roku zajmiemy sie zdrowym odżywianiem, Pani doktor poleciła książke o zdrowym jedzeniu i podoba mi sie to, wiec postanowienie noworoczne beda wiadome

a teraz dla zainteresowanych info o naszej Karoline

Wróciłam już ze szpitala. Miałam robione KTG przez ponad godzine.
Potem badanie, oraz test na przepuszczanie wód płodowych.
Na USG wyszło że dzidzia jest duża.
Mam lekkie bóle ale jeszcze nie rodzę.
Okazało się że mam zapalenie które powoduje upławy wodniste i obfite które moga kojazyc sie z odchodzeniem wód płodowych.
Dostałam kartę ruchów dziecka do wypełniania i przepisano mi tabletki na to zapalenie.
Pół dnia spedziłam w szpitalu, ale teraz jestem spokojna

Jak łapały mnie bole w szpitalu to odrazu odechcialo mi sie rodzić
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 16:57   #254
Ray
Zakorzenienie

hej dziewczyny

serdecznie dziekuje za zyczonka i kartki :kwiatek:

u mnie chyba wsio dobrze... tak mi sie zdaje

bylam w tesco tak sie zmachalam spocilam przez plaszcz ze mialam dosc... wzielam nospe i lezalam teraz 2 h w lozku bo pachwiny mnie pobolewaly ale to chyba przez byt ciasne majteczki...

do tego moje dziecko wyprawialo takie cuda w brzuchu ze myslalam ze bede wymiotowac i ogolnie mialam dosc.. zjadlam obiad polozylam sie a ona po prostu robila takie wygibasy ze mialam dosc... pierw w bok nogami sie wypychala potem sie obkrecala glowa w dol juz sie balam ze sie moze do wyjscia szykuje bo czulam jak glowa w dole siedzi mi a nogi kopia mnie w zoladek i moj obiad na szczescie po pol godziny sie uspokoila i chyba obrocila na bok bo glowy juz tam nisko nie czuje i nogi w boku cuda na kiju

juz bym tak chciala zeby brzusio mi uroslo i przybylo wod bo jej wygibasy sa czasem bolesne napina mi wszystkie wnetrznosci a gdzie tu jeszcze ponad 2 mc hehehe

ja sie zaraz biore za siebie bo troche sie zaniedbalam a jutro rano wyjezdzam tak juz nic nie robie
Stary 2007-12-21, 17:08   #255
Mijalea
Zakorzenienie

Dziewczyny, dziekuje serdecznie za wszystkie zyczenia!!

JA dzis pakowalam reszte prezentow i walize. Jutro wyjezdzamy. Nie moge sie doczekac tych swiat z rodzinka przy stole.

Jeszcze raz zycze wam pieknego czasu w czasie swiat i udanego Sylwestra!!!

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 17:10   #256
mezatka07
Zakorzenienie

Ray ja to sie czasami niezle usmieje z Ciebie, pewnie Tobie nie do konca jest do smiechu jak mala kopie Cie w zoladek, ale czasem tak smiesznie to przedstawisz hehe niezle jest pewnie tak czuc takiego malego czlowieczka w sobie jak tam psoci i figluje w brzuszku
no nic, za jakis czas zrobi sie jej mniej miejsca w srodku to pewnie juz mniej bedziesz te kopniaczki odczuwac
niezly z niej urwisek wyrosnie- taki sam jak mamusia hihi

u mnie znowu tempka 37,4.. mam nadzieje, ze to nie na zadne przeziebienie.. ale czuje sie bardzo dobrze takze nie mam sie czym martwic
czekam na meza, niech juz wraca bo zonce sie nudzi
Stary 2007-12-21, 17:50   #257
Ray
Zakorzenienie

urwis z niej niesamowity na prawde hehe ....

boje sie co bedzie jak sie urodzi :d uparta jest i humorki juz ma czuje... czasem to tak fajnie poczuc jak sie porusza i pokopie ale jak sie zezlosci i jej cel to moj napelniony zoladek to mnie tak muli jak by ktos mi usiadl na niego

mezatka poczekaj troche poczekaj i jak bedziesz w 7 mc jak ja to bedziesz tez tak narzekac hehehe

w sumie to niezle pierw 3 mc mnie mulilo i teraz widze ostatnie 3 mc tez beda mulic :d normalnie super

juz wiemdlaczego kobiety chca rodzic wczesniej
Stary 2007-12-21, 17:57   #258
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

hej hej kobietkipamietacie mnie jeszcze?? ja kurcze az dostałam szoku jak zobaczyłam kolejna czesc watku jak tam u was kochane?? u mnie juz pewnie wiecie szkoda mówic nawet...

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
mezatka widze ze w Wigilie testujesz..sliczna data..zycze Ci kochana zeby dzieciatko przyniosla Ci wymarzony prezent..

..Oliwia sie budzi..

..kobietki jakie prezenty kupujecie swoim mezom?Ja nie mam pomyslu na prezent dla Tomka..
ja pio kupiłam kalendarz
wiem do tylu jestem ale co tam
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 18:00   #259
mezatka07
Zakorzenienie

Emi witaj kochana juz mi sie przypomnialo do kogo jeszcze wyslalam wczoraj kartke- do Ciebie oczywiscie mam nadzieje, ze doszla

i prosze nam tu nie plakuniac, kij im wszystkim w ucho, ze tak powiem... juz niedlugo bedziesz miala 18stke i sama bedziesz o wszystkim decydowac takze pomalu planujcie Wasz slub... bo jak sadze- to juz niedlugo

a jak synio?? grzeczny?? zdrowy??
Stary 2007-12-21, 18:24   #260
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hejjjjj Emi

Juz malutko Ci zostalo, zobaczysz jak Wam szybko czas zleci i nie bedziecie musieli sie juz nikogo sluchac

Stary 2007-12-21, 18:32   #261
misia_25_26
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki

kasiasiar tobie rowniez udanych swiat,oraz wypoczynku w Egipcie(ale sie macie super)
Mijalea dla ciebie rozniez zyczenia swiateczne
Marcelinko dziekuje za kartkeswietny avek
kachulo swietnie ze tz bedziesz miala tak dlugo przy sobie
Pomidoro no to sobie teraz odpoczniesz od tych kartkowek
kiniu mam nadzieje ze wigilia sie udala
Nikitko no to dobrze ze tak szybko poszlas z synem do lekarza,przynajmiej do swiat sie wykuruje
Agus,mezatko w H&m sa swietne promocje
Emi fajnie ze sie odezwalas...a 3miesiace szybko zleca,takze nie smutaj sie kochana
ja ja wlasnie wrocilam z zakupow i nabylam 3 bluzki i plaszczyk
dostalam dzisiaj jeszcze bransoletke od(2) kobiety u ktorej pracujei pieniazki od 3 babeczki takze jestem happy
misia_25_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-21, 18:47   #262
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hehe Misia widze, ze grudzien w UK to calkiem, calkiem hojny miesiac Tylko pogratulowac takich pracodawcow i kolezanek ja jak sie do bylej szefowej usmiechalam to przez 3 miesiace RZUCALA mi 100zl przez monitor i mowila: Masz, to za to ze taka mila jestes...Natomiast jak raz poszlam na urlop to mnie zwyzywala... To taka drobnostka

Stary 2007-12-21, 19:24   #263
Pomidora
Zakorzenienie

Hej kobitki, byłam u fryzjeraI muszę wam powiedzieć, że jestem baaaarrrrdzo zadowolonaNa razie jestem tylko obcięta, jutro jeżeli moja mama będzie miała czas, to odbędzie się farbowanieTakże metamorfoza rozpoczęta

Misiu, to się obłowiłaś w grudniu, superWidocznie grzeczna byłaś przez cały rok

Witaj Emi, już wcześniej to pisałam, ale mogłaś nie doczytać-czas wam szybciutko zleci i sama będziesz mogła podejmować decyzje, więc nie smuć się już

Justynko, ale ta twoja mała to rzeczywiście urwis. Już widzę jak wymęczy mamę i tatę nieprzespanymi nocami

Madziu, tobie również pięknych, spokojnych Świąt

Nikitko, to w porę do tego lekarza poszliście. Dobrze, że to tak się skończyło

Marcelinko, ty babo jednasmaka mi robisz na pasztecik a potem do teścia chcesz wysyłać? Oj, będę miała fochę

Coś dziś cicho na wąteczku, ale to pewnie przed świętami wszystkie zajęte. Tylko nie ja, bo my mamy prawie wszystko zrobioneAleż się pochwaliłam

28.09.2014

Stary 2007-12-21, 19:40   #264
misia_25_26
Wtajemniczenie

Marcelikno mysle ze to zalezy dla jakich ludzi sie pracuje ,ja akurat trafilam na fajne rodziny
W Polsce jak pracowal to tez szef nam dalaw po 100zl,ale tam mialam premie co miesiac i to nie mala wiec tez bylo ok

Wklejam foteczki,coby nie bylo ze tylko mowie,a nic niepokazuje
szalik i bransletka to prezenty
(przepraszam za balagan na lozku)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ubrania 032aa.jpg (33,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubrania 033aa.jpg (33,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubrania 028aa.jpg (33,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubrania 031aa.jpg (34,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubrania 030aa.jpg (34,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ubrania 039aa.jpg (33,2 KB, 11 załadowań)
Stary 2007-12-21, 19:40   #265
kina2807
Zakorzenienie

Witam dziewczynki, wpadlam na momencik, bo TZ sie kapie

Wigilia w pracy udana, barszczyk z uszkami sobie zmaowilismy i pierozki z kapusta, pycha byly, szef dostal prezent na urodziny i bardzo sie ucieszyl

kurcze a w radiu teraz jak swiateczbie, same christmasowe piosenki leca:an iolek:

jutro rano o 5.30 odbieramy z dworca glownego moja kuzynke i jedziemy z nia do Lipian, niestety w wigilie musze jeszcze popracowac 3 godzinki, wiec w niedziele wrocimy, a pozniej po pracy prosto do naszych rodzin Kochanych

Emi ciesze sie, ze jestes, zobaczysz, bedzie dobrze Kochana, jak dziewczynki mowia, i ja sie do tego dolaczam

Ray, ale ta Twoja mala to figlara jest, ale to od razu widac w kogo sie wdala, hehe, wykapana mamusia, Twoj mezus bedzie z Wami biedny, dwie takie energiczne kobietki w domu, to hoho, nie lada wyzwanie dla faceta

Mąż i żona...
Stary 2007-12-21, 19:43   #266
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Marcelikno mysle ze to zalezy dla jakich ludzi sie pracuje ,ja akurat trafilam na fajne rodziny
W Polsce jak pracowal to tez szef nam dalaw po 100zl,ale tam mialam premie co miesiac i to nie mala wiec tez bylo ok

Wklejam foteczki,coby nie bylo ze tylko mowie,a nic niepokazuje
szalik i bransletka to prezenty
(przepraszam za balagan na lozku)
Misiu jakie ekstra laszki, wszystkie w moim stylu, zwlaszcza ten plaszczyk:ehe m:, swietne zakupy, i szaliczek tez boski, bardzo pasuje do plaszczyka

Mąż i żona...
Stary 2007-12-21, 19:45   #267
misia_25_26
Wtajemniczenie

Pomidora ja od zawsze jestem i bylam grzecznym anolkiem
No to sie ciesz kochana ze juz masz porzadki za soba
Stary 2007-12-21, 19:49   #268
misia_25_26
Wtajemniczenie

Dzieki Kiniu milo mi ze sie podobaja
Widze ze zadowolona wrocilas z wigilli a to sie chwali,bo nie ma jak super klimat w pracy
Stary 2007-12-21, 19:51   #269
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia_25_26 Pokaż wiadomość
Dzieki Kiniu milo mi ze sie podobaja
Widze ze zadowolona wrocilas z wigilli a to sie chwali,bo nie ma jak super klimat w pracy
tak, w pracy atmosfera jest fajna

mykam juz dziewczynki robic kolacyjke i do lozeczka poprzeytulac sie troche, a jutro rano trzeba wczesnie wstac, ale czego sie nie robi dla kuzynki

zycze Wam milego wieczora, papa Kochane

Mąż i żona...
Stary 2007-12-21, 19:55   #270
Pomidora
Zakorzenienie

Misiu, ciuszki świetne, nawet płaszczyk mam o podobnym krojuTylko jest turkusowy i jesienny taki, a ten jak dla śnieżynki wyglądaŚliczne.

Kiniu, fajnie, że się wigilia udałaMykaj do TZeta i miłego spotkania jutroA w Wigilię wytrzymasz, trzy godziny to nie jest tak długo

28.09.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości