|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jak długo jesteście razem??
my jestesmy razem od 5,5 lat
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
A jednak zwiazkow z dlugim stazem jest wiecej......a juz myslalam ze jestem sama.....
Zamy sie prawie 6 lat, slub bedzie w kwietniu, zareczyny byly (wlasnie sobie uswiadomilam bo wczesniej o tym nie myslalam) tez w kwietniu 2 lata temu!!! A najsmieszniejsze jest to,ze poznalismy sie przez kolezanke, ktora umowila mnie z moim TZ na wesele (wczesniej sie nigdy nie widzielismy, nawet zdjecia!). Ale pierwsze spotkanie nie doszlo do skutku (moj TZ znalazl sie wtedy w szpitalu), potem bylo inne wesele i wtedy udalo nam sie pojsc razem. Gdybysmy poznali sie na tym pierwszym weselu (na ktore nie poszlismy) to nasz slub bylby dokladnie 6 lat potem........... |
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy razem ponad 3,5 roku , zaręczyny rok i 3 miesiące temu a ślub 26 kwietnia 2008
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteśmy razem 14 miesięcy, po 11 się zaręczyliśmy a ślub za 2 lata,bo trzeba skończyć studia i odłożyć pieniążki
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
razem jestesmy 6,5 roku (hehehe kupa czasu
) Zareczeni jestesmy od ponad 3 lat
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
mój narzeczony oświadczał mi się wiele razy, a ja zawsze mówiłam tak
pierscionek noszę trzy lata a pobierzemy się w 3 308 dniu naszego zwiazku (ponad 9 lat) i będzie to 14 lipca 2007. przez jakis czas trochę się niecierpliwiłam, że on nie może się zdecydowac na ten krok, ale teraz widzę, że warto było poczekać - dojrzał do decyzji, możemy wesele sfinansować sami, a i uczucie się umacnia z każdym dniem... mamy 27 i 28 lat.
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
My znamy się 7 lat. Poznaliśmy się w liceum, chodziliśmy do jednej klasy
|
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
w styczniu minęły 3 latka...
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Jesteśmy razem od 5 lat i tyle się znamy, i też zaręczyny w 5 rocznicę miały miejsce i ślub po roku
|
|
|
|
|
#250 | ||||
|
Zadomowienie
|
jestesmy razem prawie 9 lat ( we wrzesniu nam stuknie) a slub28 lipca, tego roku
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nie umiem tego suwaka sobie wkleic
. A co do tego od kiedy jesteśmy razem to szósty rok leci , zaręczyliśmy się w Sylwestra, a ślub bierzemy 15.09.2007 |
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po jakim czasie slub???
my zareczylismy sie rowno 4lata odkad sie poznalismy a pobralismy sie 9 miesiecy po zareczynach
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
My zaręczyliśmy się w tym roku w Sylwestra po 4,5 roku bycia razem, ślub 15.09.2007
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
My znamy się już 4 lata.
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Myśmy zamieszkali ze sobą po dwóch latach spotykania się, a po 3 roku odbył się ślub.
|
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Hmm.. Ja mam do ślubu jeszcze sporo czasu, ale też mogę się wypowiedzieć
Z moim TŻ jesteśmy od 2,5 roku, a ja mam niedługo osiemnastkę.. Zaręczyliśmy się ponad 2 miesiące temu.. Wcześnie?? może.. Po mojej maturze, za roczek zamieszkamy razem, a ślub... no mamy datę, taką ważną ale to jeszcze niedoprecyzowany plan. To są poważne plany i nasi znajomi dobrze to wiedzą i nie ma już haseł typu: "marnujecie młodość". Wszystko zależy od podejścia do związku i od warunków.. Pozdrawiam
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
A my jestesmy ze soba 1 rok i 9 miesiecy
2 miesiace temu byly zareczyny Slub - sierpien 2008 I nasi znajomi (rodzinka na poczatku tez) tez powtarzaja ze 'skracamy' sobie mlodosc, studenckie beztroskie zycie (ja mam 21 lat, TZ 23 lata), ale ja wcale tak nie uwazam bioraz slub bede miala 22 lata, TZ 24 i caaale wspolne zycie przed Nami |
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
my jesteśmy ze sobą 9 miesięcy... zabawne on przez 12 lat mieszkał ulicę obok a nawet sie nigdy nie widzieliśmy
jeszcze bardziej niezwykłe jest to, że poznaliśmy sie w innym mieście na koncercie, ale to była chwila rozmowy, ja byłam wtedy z innym facetem,ale to był taki moment którego nigdy nie zapomnę, takie dziwne uczucie i cały czas o nim myślałam po powrocie do mojego miasta jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam go w lokalu wyborczym i okazało się ze właściwie to jest prawie moim sąsiadem hehehe każde z nas było wtedy z kimś...ale tamte związki sie rozpadły... i tak od 9 miesięcy jesteśmy razem zakochani i szczęśliwi a 14 lutego poprosił mnie o rękę zgodziłam się naturalnie, zarezerwowaliśmy sale na 9 sierpnia 2008 roku
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
4,5roku razem,a od 3msc zaręczeni,a ślubu narazie nie planujemy
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmir - jak milo - my chyba tez bedziemy slubowac 9.08.2008r
Widzialam Cie juz na naszym watku Panien Mlodych 2008 ale fajnie wiedziec jak to sie dzialo miedzy nami a TZtami
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Droga Marzko82. Nikogo nie osądzam i nikogo nie chciałam urazić. Po prostu wyraziłam swoje zdanie, a czyż nie o to chodzi na forum??
A zdanie moje uzasadniam wieloletnimi obserwacjami najbliższego otoczenia..
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Kakusia no to super
fajnie wiedzieć no to teraz możemy sie wspierać heheh bo przygotowania do Tego dnia to nie taka prosta sprawa..masę biegania, załatwiania ale to jest bardzo przyjemne w ogóle cały ten okres narzeczeństwa taki niezwykły... buziaki
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
W roku w którym bierzemy slub minie nam 8 lat, a zareczylismy sie (wczoraj mineło równo) 7 miesięcy temu .
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Kashmir - zgadzam sie z Toba
Zeby mi sie za bardzo nie spodobal zartuje U nas narazie extra przyjemnosci z poszukiwania nie ma bo jest spor o sale Kazdy z Nas jest uparty i upiera sie przy swoim Ale moze sie nie pozabijamy No a czas pogania... Boze nigdy wczesniej nie pomyslalabym ze przygotowania bede juz robic 1,5 roku - 2 lata wczesniej Narazie gonimy za sala, orkiestra, kamerzysta i fotografem - jak to zalatwimy to zostana saaame przyjemnosci
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem z moim facetem ponad 5 lat, od roku jesteśmy narzeczeństwem, za 2-3 lata planujemy ślub.
|
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
79bc3552ae.png
9 miesięcy i 3 dni razem... Niedługo rocznica
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
W styczniu minelu dwa lata, pobieramy sie w czerwcu wiec ,mozna powiedziec ze dosc szybko zdecydowalismy sie na slub. Ale wcale nie uwazam ze trzeba byc ze soba dluzej zeby podjac dycyzje o slubie, to zalezy od charakteru zwiazku. Od poczatku spedzalismy ze soba duzo czasu, szybko zamieszkalismy razem wiec znamy sie lepiej nie niejedna para z wiekszym stazem, ktora dziela km.
Wczesniej bylam w zwiazku 4letnim, ale byl to zwiazek na odleglosc, weekendowy a wtedy nie jestes w stanie poznac partnera. Po jakims czasi dopiero wyszlo ze bylam z egoistycznym mamisynkiem, ktory do dzis majac 30 lat mieszka z rodzicami... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

) Zareczeni jestesmy od ponad 3 lat

. A co do tego od kiedy jesteśmy razem to szósty rok leci
Z moim TŻ jesteśmy od 2,5 roku, a ja mam niedługo osiemnastkę.. Zaręczyliśmy się ponad 2 miesiące temu.. Wcześnie?? może.. Po mojej maturze, za roczek zamieszkamy razem, a ślub... no mamy datę, taką ważną