![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czytacie SMS-y swoich TŻ ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Hmm.. byłemu TŻtowi i owszem czytałam,on moje tez. I w sumie u mnie bylo to przez zazdrosc, u niego przez brak zaufania, które niejednokrotnie zawiodłam ,więc mu się nie dziwie.
Teraz z obecnym TŻ, i nie przyszłoby mi do głowy żeby w ogole dotknąc jego telefon , jemu także. Ufamy sobie więc nie ma takiej potrzeby . Mamy pełne zaufanie a ja wiem,że ani on nie zawiedzie mojego a już tymbardziej ja jego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Jego telefon to jego telefon, mój to mój. gdybym chciała to bym czytała i on też. Ale po co...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
W zyciu nie przeczytalam zadnego esa mojego bylego bo mnie to nie interesowalo kto i co do niego napisal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
nigdy nie przeczytalam, ale nie dlatego ze to niemoralne - po prostu balam sie ze mnie przylapie.
faceta warto sprawdzac. lepsza prawda niz marzenia. i lepiej w wieku 20 lat dostac od zycia,niz w wieku 40 lat dwiedziec sie o kochance. 20latka znajdzie nowa mlosc, 40latka z 3 dzieci juz nie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
my przy sobie czytamy , a to dlatego ze nie mamy przed soba nic do ukrycia..
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
U mnie podobnie jak u Claudii - ja się krzątam, a mój TŻ przejrzy sobie moje sms-y. Sama często go proszę, jak ktoś napiszę żeby mi odczytał bo mam ręce zajęte. Ja jego też czytam, ale to bardziej dlatego, że on jest zapominalski i np. napiszę do niego kumpel żeby sie umówić na piwo, TŻ nie odpisze od razu bo jest w rpacy a potem zapomina, że w ogóle ktoś pisał.
Podobnie jest z mailem czy nk albo Allegro - wchodzimy na swoje konta, jeśli drugie sprawdzić nie może a mogą się pojawić ważne wiadomości. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Za czasów kiedy jeszcze byłam bardzo zazdrosna, często zdarzało mi się zerkać do komórki kolesia. Zresztą on nie pozostawał dłużny
![]() ![]()
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
nie mam potrzeby
![]()
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Nie, chyba że sam mi przeczyta. Ale i tak wszystkie są ode mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
aaa czasem sobie przejrze, gdzies raz na 2 miesiace z ciekawosci, ale zeby go jakos sprawdzac to nieee
no i nie zeby jakos w ukryciu przed nim widzi ze tam grzebie w jego telefoniku on w moim czasem tez ale to naprawde rzadko
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Tylko z nudów, kiedy leżymy i zamulamy cały świat, w przerwach w graniu w jego gry na komórce. Zresztą nie ma tam nic ciekawego :P Cała skrzynka zawalona moimi smsami, czasem jakieś wiadomości od mamy lub siostry, troszkę pierdół od kumpli i tyle :P Zresztą ufam mu, więc nie podejrzewam żeby było tam coś od lub do innych kobiet
![]()
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
raz absolutnie przypadkiem przecztałam smsa mojego byłego
i wtedy się zaczeło po prostu znalazłam cos podejrzanego i jak miałam okazję to sprawdzałam swoja drogą to skończonydupek był a ja jak ostatnia naiwna i tak wierzyłam w tłumaczenia kolesia który miał w dupie moje uczucia teraz od roku jestem z moim dziubem kocham go bardzo i nigdy nawet do głowy by mi nie przyszło żeby cokolwiek sprawdzić nie czytałam nie chce nie mam zamiaru kotoś złośliwy powie , do czasu az znów sie przypadkiem natkniesz, nie mam mu tego za złe sama bym tak nsapiałsa, ale mam nadzieje ze z moim obecnym facetem taka sytuacja sie nie powtorzy inna kategoria człowieka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Nie, nie czytam. Nie lubię grzebać komuś w telefonie, mailu, gg czy na jakimkolwiek innym 'koncie' i nie ma znaczenia, czy to mój TŻ, tata, kolega czy przyjaciel. Poprostu nie lubię. Chyba, że ktoś akurat poprosi o to, bo jest zajęty, a chce wiedzieć, ale to i tak czuję się wtedy dość nieswojo.
I absolutnie nie wyobrażam sobie żeby nakryć kiedyś kogoś na czytaniu moich smsów, czy przeglądaniu archiwum na gg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
A ja pierwszy raz pomyślałam o tym, żeby przejrzeć mu komórkę, kiedy chciałam sprawdzić, w jaki dzień tygodnia przypada jakaś data, a jego kom leżała na stoliku i chciałam zajrzeć do kalendarza. A mój tż wyrwał mi komórkę z ręki z paniką w oczach. I wtedy pomyślałam -oho, coś się święci. I okazało się, że mój najukochańszy zakochał się w innej kobiecie.
Przez kilka miesięcy przeglądałam mu telefon i rachunki dość regularnie, aż wreszcie miałam dość i powiedziałam mu o tym moim szpiegostwie. Zapytałam, co zamierza dalej zrobić, bo ja go właściwie na siłę trzymać przy sobie nie będę. Że jeżeli chce i ją tak bardzo kocha, to droga wolna, a ja nie mam zamiaru dalej go sprawdzać. I co mi na to powiecie? Że to naruszenie cudzej prywatności, że powinnam mieć do niego zaufanie, że intuicja powinna mi podpowiedzieć, że ma kogoś? To nie takie proste. Nie jestem z siebie dumna, że to wtedy zrobiłam, ale dzięki temu mój mąż przemyślał, kto jest dla niego ważniejszy - koleżanka z pracy, czy żona, z którą jest od paru lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
czytam, ale tylko wtedy gdy sam mi coś pokaże.
tak sama z siebie nie mam potrzeby i nie interesuje mnie to. ufamy sobie i wiem, że on też nie tknął by mojego telefonu bez pozwolenia.
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
czasami czytam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Ja nie mam nic do ukrycia. Zreszta w malżeństwie śmieszne wrecz by było zabranianie czytania smsów. Uważam, że wtedy stanowimy "jedność". Zresztą ja lubie się z TŻ wszystkim dzielić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Nie czytam, ale jak rozmawiamy przez telefon i któreś z nas dostanie sms to sie czasem pytamy od kogo
![]()
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Jestem tutaj nowa wiec wypada sie przywitac ![]() Przyznam sie ze zawsze czytalam smsy TZ`ow i nigdy im to nie przeszkadzalo, ja poprostu wscibska jestem i nie ma to nic wspolnego z brakiem zaufania ![]() Niestety teraz mam nauczke, TZ nie mowi po polsku a ja nie rozumiem jego jezyka wiec jak chce sobie poczytac to musi mi tlumaczyc ;/ ale robie postepy;D tlumaczy mi tylko te od bylej a ja sama juz zaczynam rozumiec co pisze;D pozdrowienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
ja czytam i wcale sie z tym zle nie czuje,on moje tez
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Jezeli on nie bedzie czytal moich ja nie bede czytala jego!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Nie czytam jego smsow, on moich tez nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Żadna nie czyta, zadna nie przegląda. Każda taka święta i pewnie żadna po tyłku od życia nie dostała. Faceta trzeba sprawdzać i nigdy do końca nie wierzyć. Ufajcie bezgranicznie i szybko się przekonacie, że każdy mężczyzna to wykorzysta. A wy zostaniecie na lodzie. Zabeczane, zahukane z tym swoim zaufaniem, z którym nie wiadomo co wtedy zrobić...
Jeśli kogoś obraziłam, przepraszam. Nie wierzę jednak, że żadna z was jeszcze nie doszła do tego, że facetowi może się i okazuje zaufanie, ale nigdy do końca nie wierzy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Mój sam mi pokazuje swoje smsy, choć ufam mu i nie czuje potrzeby czytania
![]() Często dostaje przy mnie smsy od jakichś małolat, ale kasuje je odrazu, nawet nie czytając. Mojego telefonu tez nie sprawdza i nie domaga sie tego. Ja mu ufam w 100% i nie czuje potrzeby sprawdzania, legitymowania itp. Mam swiadomość, że jego zaufanie w stosunku do mnie dopiero sie umacnia, ale też nie domaga się sprawdzania mojej wierności. I tak jest super ![]()
![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
jamu czasem sprawdzam jak nie widzi. Ale mam powody.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nigdy nie będe miała 100% zaufania. To nierealne...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
![]()
Czytałam kilka razy, nigdy na nic złego się nie natknęłam i juz tego nie robię. Powiedzmy, że go raz sprawdziłam i wiem, że jest "czysty".
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.