|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnąć 9 kg do lata:)
Cytat:
Co sądzicie o błonniku w tabletkach? Tak łyknąć sobie i popić pół godzinki przed obiadem, żeby jeść mniej ...
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
AsTiRa kazda z nas na pewno przeszła kiedyś takie załamanie..ja miałam to ostatnio ale wzięlam się w garśc..
Ty też sobie poradzisz jestem tego pewnaa ja miałam dzisiaj tak z 5 minut rozgrzewki..ogólnie podskoki, skrętoskłony itp. potem 8 min ABS brzuch, 8 min ABS buns, 8 min ABS legs i 8 min stretch.. normalnie lało się ze mnie, że cala mokra byłam, ale po tym stretchu jakos tak fajnie się poczułam.. no i jestem strasznie głodna, ale zjem tak za pół godzinki ciemny cheleb z twarozkiem, a na kolację kawałek rybki ![]() mam dzisiaj zamiar troszkę potruchtać bo trzeba troszeczkę tłuszczyku zgubic.. chcialabym przez co najmniej tydzień biegać co 2 dni, żeby sobie kondycję troszklę poprawić a potem biegać internałowo..teraz bym raczej nie dala rady.. musze kupić skakankę bo zachęciłam się czytając watek o tym ![]() ![]() 3majcie kciuki żeby mój zapalnie zmalał ![]() edit : a ile kosztuje ten błonnik w tabletkach??bo tez mam straszny apetyt.. a chciałam się jeszcze pochwalić że od 6.02 nie jem słodyczy..i mam zamiar wytrwać w tym do świat..co nie oznacza że w święta będę się opychac..co to to nie.. dietka bedzie szła nadal ![]() ![]() edit 2: jeszcze 20 minut troszkę pobiegałam, poskakałam, ogólnie zgrzałam sie .. zjadłam tą ryybkę chociaż nawet glodna nie byłam... jutro jeszcze pobiegam i poćwiczę na brzuch..ogólnie to będę starała się codziennie (oprócz niedzieli) na niego ćwiczyć.. inne częsci ciała nogi i posladki chcialabym ćwiczyc co 2 dzień..w piatek i sobotę cały dzień jestem w pracy więc nie dam rady ćwiczyć więcej niż tylko na brzuch na ktorym najbardziej mi zalezy ale chociaż lepiej jest robić "cos" niż nic![]() ![]() Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-02-20 o 18:24 |
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
błonnik
Hej! 3 tyg nieobecności
sorry dziewczynybiegałam po tym Wiedniu jak głupia bometro jest drogie ![]() i uwaga....SCHUDŁAM 3 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! bez ćwiczeń ![]() no to teraz z górki na pazurki nie?PS. Co sądzicie o błonniku? Asia |
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj byłam na łyżwach (1,5 h ) --> zawsze jakiś ruch prawda ?
![]() Potem pokręciłam hula hopem 30minut i zrobiłam 3 dzień weidera.
|
|
#245 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedyna nadzieja w tym Therm Line II, który też hamuje apetyt.Cytat:
Zaczynam od jutra
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Piękna na wakacje!!! Dążymy do ideałów...
Witam!!! Niedługo wakacje, a my, patrząc w lustro, zamiast cieszyć się zamartwiamy się naszymi ciałami... Do wakacji zostało jeszcze trochę czasu, więc trzeba brać się do roboty!!! Wchodzicie w to???
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was.Jestem tu nowa, więc z góry przepraszam za być może głupie pytania.Też mam sporo do zrzucenia-10 kg
Nigdy wcześniej nie miałam większych problemów z wagą, a nawet jeśli co nieco przytyłam wystarczyło nie jeść kolacji i szybko wracałam do normy, tym razem nie jest niestety tak łatwo.Postanowiłam zastosować zasadę często, a mało, staram się jeść 5 małych posiłków dziennie, od dwóch tygodni ściśle tego przestrzegam no i zaczęłam ćwiczyć.Jak narazie efekt marny-schudłam 1 kg ha ha ha.Jedna z Was napisała tutaj, że można jeść malutko a przytyć??????Od razu pomyślałam, że to o mnie mowa no bo dwa tygodnie już się męczę, ćwiczę, mało jem a tu tylko jeden kilogram Proszę Was o jakieś rady co do mądrego odchudzania lub konkretne diety, które wypróbowałyście i które dały efekt.Z góry dziękuję
|
|
|
|
#248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
błonnik
no co z tym błonnikiem
jak dziala? warto? |
|
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jedno co zauważyłam, to to że nie mam takiego łaknienia wieczorem... nie jem co popadnie tylko jogurcik i pomarańczka :P i nic więcej nie chcę No ale to dopiero pierwszy dzień więc nie przesądzajmy... ![]() Może też sobie kup jakiś wspomagacz jeśli masz takie problemy jak ja... Trzymam kciuki
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piękna na wakacje!!! Dążymy do ideałów...
ja chetnie sie przylacze
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie iwem czy moglabym zazywac tabletki jakies?????? ile kosztuja tetabletki gdzie je kupilas???? ile sztuk jest w opakowaniu??? trzymam za Ciebie kciuki dasz rade wierze w CXiebie choc sama w siebie nie mam juz wiary |
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
kiedyś brałam te tabletki i z tego co pamiętam to jest ich w opakowaniu 60 i starcza to na 15 dni bo trzeba brać 4 tabletki dziennie (2 rano i 2 po południu), ja płaciłam jakieś 38zł i kupujesz je w aptece, ale pamiętaj, że żeby zobaczyć efekty trzeba ćwiczyć.
a co do jakiś skutków to mi było po nich zarąbiście gorąco, pamiętam jak ludzie się na mnie patrzyli na ja idiotkę jak szłam w rozpiętej kurtce a było chyba z 0stopni
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
ja też się dołączam.
chcę schudnąć jakieś 10 kg... Jak na razie to zaczęłam ćwiczyć a6w, jestem już na 5 dniu.
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
no to juz odpadaja jak od 18lat... ale chyba w moim wieku to rzadnych nie moge brac
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
ja bym chciala schudna tak do 48-45 a waze jak na razie 55-54 Doma17 zycze powodzenia jakies jeszcze cwiuczonka robisz???z czym najbardziej masz problemy???/ A Ty lindusia z czym masz najwieksze problemy???
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na nastepną zimę będzie jak znalazł.
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
No na pewno od nich robi się ciepło, bo to są termogeniki, które przyspieszają spalanie tłuszczu, i zapobiegają magazynowaniu nowych zapasów :P
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
to ja tez w to wchodze
bo sie troszke zapuscilam moją zmorą sa boczki i uda fajnie jakby troszke centymetrow polecialo z nich. wagą nie mam zamiaru sie sugerowac bo jest złudna a wole poprostu lepiej wygladac ![]() zasmucona15 ile masz wzrostu że tak mało chcesz ważyc? ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie tam do lata, ja juz na wiosne chce olsnic swoje oczka w lustrze
i wymienic cala garderobe hahahahaha (zaczelam w zeszly poniedzialek ten caly cyrk zwany odchudzaniem hihihi i mam zamiar schudnac 17 kg) moze do lata sie wyrobie
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ich działania to jestem bardzo sceptycznie nastawiona. Kiedyś miałam, już nie pamiętam jaki i faktycznie służył mi za ogrzewacz zimą, ale co do działania na tłuszcz ... żadnych efektów, a dodam, że często ćwiczyłam, chodziłam na siłownię ...
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
no to ja tez sie dopisuje
mój cel to jakieś 5 kilo mniej żeby mieć
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki - ja też się przyłączam
W sumie to już zaczęłam -> 9tego lutego zaczęłam a6w. Kupiłam sobie też twister - ale jeszcze nie przyszedł ![]() Jaki cel?? Hm...liczy się cokolwiek w dół ![]() Tak na prawdę to chciałabym schudnąć około 30kg (w sumie, nie że do lata tyle, a później reszta - nie przesadzajmy). Mówię około bo może schudnę 20kg i będę się sobie podobać? Teraz ćwiczę a6w - co kształtuje mięśni9e, a jak wiadomo mięśnie ważą więcej
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Dolączam
8 kg mniej do czerwca- to mój plan.Cwiczę, chodze na długie spacery, kontroluje to co jem....Powodzenia wszystkim!
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
dołączam z tym ze u mnie dążenie do tego ideału nie wiąże się z chudnięciem tylko ze spalaniem boczków i wogóle tłuszczu w pru miejscach....+wyrobienie sobie trochę mięśni...ach dziś idę na siłownie obym wytrwała...
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w końcu coś się ruszyło
Nadal spędzam na orbitreku godzinę dziennie, chodzę na siłownię i jeszcze zaczęłam wieczorem biegać. Mam nadzieję że teraz to poleci szybciej. No i nie nadal nie jem słodyczy, zapiekanek, pizzy. Za to dużo warzyw i białka. A węglowodany tylko do pory obiadowej.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:33.

Brak mi już sił
Za każdym razem tak jest, ale się łudziłam, że następnym razem dam radę... KONIEC Z TYM !! Nie dam rady
Trzymajcie kciuki 

Zaczynam od jutra
Proszę Was o jakieś rady co do mądrego odchudzania lub konkretne diety, które wypróbowałyście i które dały efekt.Z góry dziękuję