Piękne i szczupłe do lata :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-20, 14:49   #241
xal
Zakorzenienie

Dot.: Schudnąć 9 kg do lata:)

Cytat:
Napisane przez AsTiRa Pokaż wiadomość
Ja już po prostu nie daję rady :/ Od wczoraj mam załamanie... Jem co popadnie. Normalnie czuję jak puchnę! Brak mi już sił Za każdym razem tak jest, ale się łudziłam, że następnym razem dam radę... KONIEC Z TYM !! Nie dam rady Od dłuższego czasu chodziło mi to po głowie, ale dzisiaj dopiero się zdecydowałam. Kupiłam Therm Line II musi to mi pomóc! Trochę się ograniczę, i jazda :P Oczywiście w cuda nie wierzę... no ale może pomoże Trzymajcie kciuki
A jak wygląda Twój jadłospis dzienny? Podaj przykład, to może pomożemy Ci znaleźć błąd ...
Co sądzicie o błonniku w tabletkach? Tak łyknąć sobie i popić pół godzinki przed obiadem, żeby jeść mniej ...

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 15:13   #242
can't be perfect
Wtajemniczenie

AsTiRa kazda z nas na pewno przeszła kiedyś takie załamanie..ja miałam to ostatnio ale wzięlam się w garśc.. Ty też sobie poradzisz jestem tego pewna daj znać jak przetestujesz te tabletki..też mam zamiar je kupić ale jak na razie troszkę się waham..

a ja miałam dzisiaj tak z 5 minut rozgrzewki..ogólnie podskoki, skrętoskłony itp. potem 8 min ABS brzuch, 8 min ABS buns, 8 min ABS legs i 8 min stretch..

normalnie lało się ze mnie, że cala mokra byłam, ale po tym stretchu jakos tak fajnie się poczułam..

no i jestem strasznie głodna, ale zjem tak za pół godzinki ciemny cheleb z twarozkiem, a na kolację kawałek rybki

mam dzisiaj zamiar troszkę potruchtać bo trzeba troszeczkę tłuszczyku zgubic.. chcialabym przez co najmniej tydzień biegać co 2 dni, żeby sobie kondycję troszklę poprawić a potem biegać internałowo..teraz bym raczej nie dala rady.. musze kupić skakankę bo zachęciłam się czytając watek o tym

3majcie kciuki żeby mój zapalnie zmalał

edit : a ile kosztuje ten błonnik w tabletkach??bo tez mam straszny apetyt..

a chciałam się jeszcze pochwalić że od 6.02 nie jem słodyczy..i mam zamiar wytrwać w tym do świat..co nie oznacza że w święta będę się opychac..co to to nie.. dietka bedzie szła nadal

edit 2: jeszcze 20 minut troszkę pobiegałam, poskakałam, ogólnie zgrzałam sie.. zjadłam tą ryybkę chociaż nawet glodna nie byłam... jutro jeszcze pobiegam i poćwiczę na brzuch..ogólnie to będę starała się codziennie (oprócz niedzieli) na niego ćwiczyć.. inne częsci ciała nogi i posladki chcialabym ćwiczyc co 2 dzień..w piatek i sobotę cały dzień jestem w pracy więc nie dam rady ćwiczyć więcej niż tylko na brzuch na ktorym najbardziej mi zalezy ale chociaż lepiej jest robić "cos" niż nic

Edytowane przez can't be perfect
Czas edycji: 2008-02-20 o 18:24
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 21:13   #243
Malaika85
Zadomowienie

błonnik

Hej! 3 tyg nieobecności sorry dziewczyny
biegałam po tym Wiedniu jak głupia bometro jest drogie
i uwaga....SCHUDŁAM 3 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! bez ćwiczeń

no to teraz z górki na pazurki nie?

PS. Co sądzicie o błonniku?
Asia
Malaika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-20, 21:55   #244
Blair
Zadomowienie

GG do Blair

Ja dzisiaj byłam na łyżwach (1,5 h ) --> zawsze jakiś ruch prawda ?
Potem pokręciłam hula hopem 30minut i zrobiłam 3 dzień weidera.
Stary 2008-02-20, 22:00   #245
AsTiRa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A jak wygląda Twój jadłospis dzienny? Podaj przykład, to może pomożemy Ci znaleźć błąd ...
Co sądzicie o błonniku w tabletkach? Tak łyknąć sobie i popić pół godzinki przed obiadem, żeby jeść mniej ...
Moim problemem nie jest mój jadłospis, tylko ja... Gdybym się zaparła dałabym radę, ale za bardzo lubię jeść ;( Mam kryzysy, gdzie potrafię praktycznie cały czas jeść... chociaż źle się czuję (przejedzona) to durna i tak jem Jedyna nadzieja w tym Therm Line II, który też hamuje apetyt.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
AsTiRa kazda z nas na pewno przeszła kiedyś takie załamanie..ja miałam to ostatnio ale wzięlam się w garśc.. Ty też sobie poradzisz jestem tego pewna daj znać jak przetestujesz te tabletki..też mam zamiar je kupić ale jak na razie troszkę się waham..
Dobrze... Jak tylko będą jakieś efekty, to zamelduję Zaczynam od jutra

"...przyciągnij wyglądem, a zatrzymaj charakterem..."

Uzależniona od Wizażu ^^
AsTiRa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 12:49   #246
lindusia
Raczkowanie

Piękna na wakacje!!! Dążymy do ideałów...

Witam!!! Niedługo wakacje, a my, patrząc w lustro, zamiast cieszyć się zamartwiamy się naszymi ciałami... Do wakacji zostało jeszcze trochę czasu, więc trzeba brać się do roboty!!! Wchodzicie w to???
lindusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 15:46   #247
ojps
Raczkowanie

Witam Was.Jestem tu nowa, więc z góry przepraszam za być może głupie pytania.Też mam sporo do zrzucenia-10 kgNigdy wcześniej nie miałam większych problemów z wagą, a nawet jeśli co nieco przytyłam wystarczyło nie jeść kolacji i szybko wracałam do normy, tym razem nie jest niestety tak łatwo.Postanowiłam zastosować zasadę często, a mało, staram się jeść 5 małych posiłków dziennie, od dwóch tygodni ściśle tego przestrzegam no i zaczęłam ćwiczyć.Jak narazie efekt marny-schudłam 1 kg ha ha ha.Jedna z Was napisała tutaj, że można jeść malutko a przytyć??????Od razu pomyślałam, że to o mnie mowa no bo dwa tygodnie już się męczę, ćwiczę, mało jem a tu tylko jeden kilogramProszę Was o jakieś rady co do mądrego odchudzania lub konkretne diety, które wypróbowałyście i które dały efekt.Z góry dziękuję
ojps jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 17:32   #248
zasmucona15
Raczkowanie

Cytat:
Ja już po prostu nie daję rady :/ Od wczoraj mam załamanie... Jem co popadnie. Normalnie czuję jak puchnę! Brak mi już sił Za każdym razem tak jest, ale się łudziłam, że następnym razem dam radę... KONIEC Z TYM !! Nie dam rady Od dłuższego czasu chodziło mi to po głowie, ale dzisiaj dopiero się zdecydowałam. Kupiłam Therm Line II musi to mi pomóc! Trochę się ograniczę, i jazda :P Oczywiście w cuda nie wierzę... no ale może pomoże Trzymajcie kciuki
tez tak mam...... mam nadzieje ze chociaz Tobie sie uda jak ja nie daje rady....... tez chce wazyc podobnie jak Ty okolo 48-47kg............... TRZYMAJ SIE i daj znac jak tabletki Ci pomogly
zasmucona15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 18:45   #249
Malaika85
Zadomowienie

błonnik

no co z tym błonnikiem

jak dziala? warto?
Malaika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 19:10   #250
AsTiRa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zasmucona15 Pokaż wiadomość
tez tak mam...... mam nadzieje ze chociaz Tobie sie uda jak ja nie daje rady....... tez chce wazyc podobnie jak Ty okolo 48-47kg............... TRZYMAJ SIE i daj znac jak tabletki Ci pomogly
Dzisiaj wzięłam pierwszy dzień tabletki, i to po jednej, żeby przyzwyczaić organizm... żadnych niepożądanych reakcji organizmu nie zauważyłam, od jutra biorę normalnie, czyli po dwie

Jedno co zauważyłam, to to że nie mam takiego łaknienia wieczorem... nie jem co popadnie tylko jogurcik i pomarańczka :P i nic więcej nie chcę No ale to dopiero pierwszy dzień więc nie przesądzajmy...

Może też sobie kup jakiś wspomagacz jeśli masz takie problemy jak ja... Trzymam kciuki

Uzależniona od Wizażu ^^
Stary 2008-02-21, 20:10   #251
zasmucona15
Raczkowanie

Dot.: Piękna na wakacje!!! Dążymy do ideałów...

ja chetnie sie przylacze
Stary 2008-02-21, 20:19   #252
zasmucona15
Raczkowanie

Cytat:
Dzisiaj wzięłam pierwszy dzień tabletki, i to po jednej, żeby przyzwyczaić organizm... żadnych niepożądanych reakcji organizmu nie zauważyłam, od jutra biorę normalnie, czyli po dwie

Jedno co zauważyłam, to to że nie mam takiego łaknienia wieczorem... nie jem co popadnie tylko jogurcik i pomarańczka :P i nic więcej nie chcę No ale to dopiero pierwszy dzień więc nie przesądzajmy...

Może też sobie kup jakiś wspomagacz jeśli masz takie problemy jak ja... Trzymam kciuki
no mam ocs podobnego mam problemy z udami i ostatnio w brzuchu i mi przybylo ale wiesz ja mam 15lat nawet jeszcze nie skonczone
i nie iwem czy moglabym zazywac tabletki jakies?????? ile kosztuja tetabletki gdzie je kupilas???? ile sztuk jest w opakowaniu??? trzymam za Ciebie kciuki dasz rade wierze w CXiebie choc sama w siebie nie mam juz wiary
Stary 2008-02-21, 20:29   #253
k_asiaczek
Zadomowienie

kiedyś brałam te tabletki i z tego co pamiętam to jest ich w opakowaniu 60 i starcza to na 15 dni bo trzeba brać 4 tabletki dziennie (2 rano i 2 po południu), ja płaciłam jakieś 38zł i kupujesz je w aptece, ale pamiętaj, że żeby zobaczyć efekty trzeba ćwiczyć.

a co do jakiś skutków to mi było po nich zarąbiście gorąco, pamiętam jak ludzie się na mnie patrzyli na ja idiotkę jak szłam w rozpiętej kurtce a było chyba z 0stopni
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 20:32   #254
Doma17
Rozeznanie

ja też się dołączam.
chcę schudnąć jakieś 10 kg...
Jak na razie to zaczęłam ćwiczyć a6w, jestem już na 5 dniu.

Doma17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-21, 20:45   #255
AsTiRa
Raczkowanie

Cytat:
no mam ocs podobnego mam problemy z udami i ostatnio w brzuchu i mi przybylo ale wiesz ja mam 15lat nawet jeszcze nie skonczone
i nie iwem czy moglabym zazywac tabletki jakies?????? ile kosztuja tetabletki gdzie je kupilas???? ile sztuk jest w opakowaniu??? trzymam za Ciebie kciuki dasz rade wierze w CXiebie choc sama w siebie nie mam juz wiary
Te tabletki można brać od 18 lat.

Uzależniona od Wizażu ^^
Stary 2008-02-21, 20:46   #256
AsTiRa
Raczkowanie

Cytat:
Te tabletki można brać od 18 lat.

Uzależniona od Wizażu ^^
Stary 2008-02-21, 20:59   #257
zasmucona15
Raczkowanie

no to juz odpadaja jak od 18lat... ale chyba w moim wieku to rzadnych nie moge brac
Stary 2008-02-21, 21:03   #258
zasmucona15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Doma17 Pokaż wiadomość
ja też się dołączam.
chcę schudnąć jakieś 10 kg...
Jak na razie to zaczęłam ćwiczyć a6w, jestem już na 5 dniu.
ja bym chciala schudna tak do 48-45 a waze jak na razie 55-54 Doma17 zycze powodzenia jakies jeszcze cwiuczonka robisz???z czym najbardziej masz problemy???/ A Ty lindusia z czym masz najwieksze problemy???
Stary 2008-02-21, 21:35   #259
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
a co do jakiś skutków to mi było po nich zarąbiście gorąco, pamiętam jak ludzie się na mnie patrzyli na ja idiotkę jak szłam w rozpiętej kurtce a było chyba z 0stopni
To mi się podoba, jestem zmarzluchem Na nastepną zimę będzie jak znalazł.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 22:08   #260
AsTiRa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
To mi się podoba, jestem zmarzluchem Na nastepną zimę będzie jak znalazł.
No na pewno od nich robi się ciepło, bo to są termogeniki, które przyspieszają spalanie tłuszczu, i zapobiegają magazynowaniu nowych zapasów :P

Uzależniona od Wizażu ^^
Stary 2008-02-21, 23:54   #261
Kateanna
Rozeznanie

to ja tez w to wchodze bo sie troszke zapuscilam
moją zmorą sa boczki i uda fajnie jakby troszke centymetrow polecialo z nich. wagą nie mam zamiaru sie sugerowac bo jest złudna a wole poprostu lepiej wygladac

zasmucona15 ile masz wzrostu że tak mało chcesz ważyc?

pozdrawiam
Kateanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 03:18   #262
Rodolphe Lindt
Zadomowienie

Gdzie tam do lata, ja juz na wiosne chce olsnic swoje oczka w lustrze i wymienic cala garderobe hahahahaha (zaczelam w zeszly poniedzialek ten caly cyrk zwany odchudzaniem hihihi i mam zamiar schudnac 17 kg) moze do lata sie wyrobie
Stary 2008-02-22, 07:50   #263
xal
Zakorzenienie

Cytat:
No na pewno od nich robi się ciepło, bo to są termogeniki, które przyspieszają spalanie tłuszczu, i zapobiegają magazynowaniu nowych zapasów :P
Co do ich działania to jestem bardzo sceptycznie nastawiona. Kiedyś miałam, już nie pamiętam jaki i faktycznie służył mi za ogrzewacz zimą, ale co do działania na tłuszcz ... żadnych efektów, a dodam, że często ćwiczyłam, chodziłam na siłownię ...

Stary 2008-02-22, 08:25   #264
zasmucona15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kateanna Pokaż wiadomość
to ja tez w to wchodze bo sie troszke zapuscilam
moją zmorą sa boczki i uda fajnie jakby troszke centymetrow polecialo z nich. wagą nie mam zamiaru sie sugerowac bo jest złudna a wole poprostu lepiej wygladac

zasmucona15 ile masz wzrostu że tak mało chcesz ważyc?

pozdrawiam
mam 155cm..... a Ty??????
Stary 2008-02-22, 08:41   #265
Kateanna
Rozeznanie

Cytat:
mam 155cm..... a Ty??????
a to jak 155 to spoko
ja mam 164 i 57 kg
Kateanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 08:56   #266
OliwiaAnita
Raczkowanie

no to ja tez sie dopisuje mój cel to jakieś 5 kilo mniej żeby mieć
OliwiaAnita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 09:09   #267
natalka_rulez
Raczkowanie

dziewczynki - ja też się przyłączam

W sumie to już zaczęłam -> 9tego lutego zaczęłam a6w. Kupiłam sobie też twister - ale jeszcze nie przyszedł

Jaki cel?? Hm...liczy się cokolwiek w dół

Tak na prawdę to chciałabym schudnąć około 30kg (w sumie, nie że do lata tyle, a później reszta - nie przesadzajmy). Mówię około bo może schudnę 20kg i będę się sobie podobać? Teraz ćwiczę a6w - co kształtuje mięśni9e, a jak wiadomo mięśnie ważą więcej

http://www.onemilliongiraffes.com/
natalka_rulez jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-22, 09:58   #268
lilly1984
Raczkowanie

Dolączam

8 kg mniej do czerwca- to mój plan.Cwiczę, chodze na długie spacery, kontroluje to co jem....Powodzenia wszystkim!
lilly1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-22, 10:53   #269
city girl
Raczkowanie

dołączam z tym ze u mnie dążenie do tego ideału nie wiąże się z chudnięciem tylko ze spalaniem boczków i wogóle tłuszczu w pru miejscach....+wyrobienie sobie trochę mięśni...ach dziś idę na siłownie obym wytrwała...
Stary 2008-02-22, 10:57   #270
Anula123
Zakorzenienie

GG do Anula123

U mnie w końcu coś się ruszyło. Straciłam w biodrach 3 cm

Nadal spędzam na orbitreku godzinę dziennie, chodzę na siłownię i jeszcze zaczęłam wieczorem biegać. Mam nadzieję że teraz to poleci szybciej.

No i nie nadal nie jem słodyczy, zapiekanek, pizzy. Za to dużo warzyw i białka. A węglowodany tylko do pory obiadowej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości