![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walentynki... Prezent Dla Niego... ????
dzieki za przypomnienie ze niedługo walentynki-tak pochłoneła mnie codzienność,ze zupełnie zapomniałam. Ja poszukam jakiegoś prezentu na allegro-może znajdzie sie cos niedrogiego a przede wszystkim oryginalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
coś od serca!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: walentynki tuż tuż ...
Cytat:
![]() A Walentynki? Po co są? Żeby ludziom przypomnieć, że się kochają? Żeby uświadomić samotnym, jak bardzo są samotni? Żeby dać ludziom kolejny powód do wydawania pieniędzy ![]() Benito - ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: walentynki tuż tuż ...
Znacie jakieś fajne kartki w internecie żeby na pocztę wysłać? Osobiście tego swieta nie obchodze ale moj facet obchodzi i troche glupio mi bedzie jak on mi zlozy zyczenia a ja jemu nie
![]()
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Prezenty w tym dniu nie są chyba najważniejsze. radziłabym jakąs miłą kolacje, wspólnie ugotowaną i jakiś miły film.
Albo pobawić sie w atryste, i zrobic coś samemu. Ja np robie w tym roku mojemu TŻ koszulkę z nadrukiem...
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Moje Kochanie w tym roku dostanie ode mnie cynamonowe pudełko niespodziankę w którym znajdą się :cynamonowe ciasteczka własnej roboty (oczywiście serduszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
ja mojemu kupiłam już tyle prezentów, że teraz brakuje mi już pomysłów..
![]() Nie mam zupełnie pojęcia
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
![]()
a wiecie co ... ja z moim Misiem nie bede nawet w ten dzień... bo mieszkamy od siebie kawałek...
![]() zamówiłam dla Niego poduche z Naszą fotką.... bo to takie symboliczne świeto... chciałabym być przy Nim... ![]()
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
co kupiłam już mojemu facetowi:
![]()
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
![]()
Mam jeszcze takie pytanko myślicie że lepiej poduche z Naszym foto razem czy np tylko z moim ??
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z ta kokarda to miałam ubaw jak przeczytałam ale dobry pomysł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Ja mam w planach zakupienie sexownej bielizny (w kolorze czerwonym) i zrobienie pysznej kolacji, a potem bedzie się działo,oby tylko z tych planów coś wyszło....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Demetria hehehehehehe no właśnie... więc chyba dam na poduche swoje foto...
![]()
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
hmmm.. ja też nie wiem co kupiś mojemu misiowi
![]() -perfum -bokserki -branzoletke -poduchce serducho -takie serduszko skarbonke chyba kupie taką duużą kartke ![]() ![]() ![]()
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
mozna kupic farbe do ubran, koszulke w jednolitym kolorku, i cos wymalowac na niej.
to samo z kubkami. tylko, ze to farby trzeba odpowiednie, bo sie zmywają. ![]() jesli któraś ma tez takiego bzika, ze zasusza mnostwo kwiatków latem, to mozna samej zrobic koperte, albo karte z jakimś miłym liscikiem, i wykleic mu ja kwiatkami zasuszonymi. jesli macie sporo wspolnych zdjęc, to zebrac je do kupy, kupic album foto taki w ktorym mozna samemu wklejac zdjęcia, kupic taśme dwustonna, i juz można zrobic taka księgę, popodpisywac jakoś ładnie, itd. chwilowo brak pomysłow. no i moze jakies ciasteczka upiec? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
![]()
Linnia no ja wlasnie chcialam taki album ,gdzie samemu sie wkleja fooooto ale niemoge nigdzie dostać
![]()
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
W walentynki zazwyczaj kupuję mu kartke z wierszem, on mi róże i razem wybieramy się do kina, na lody do kawiarni bądź małą kolacyjke w restauracji... Uważamy, że romantycznie spędzony wieczór bardziej odzwierciedli walentynki niż dany sobie prezent... Na romantyczne wieczory poza domem rzadko jest czas i pieniążki, więc uważam, że zaproszenie w jakies romantyczne miejsce będzie świetne
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
tyle ze my nie mamy takiej możliwosci.... w tym roku
![]()
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Qrczee.. tez mam problem z prezentem w tym roku
![]()
![]() |
#262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a ze zdjęciami to może kolaż? ew. samemu kombinowac z jakims ładnym duzym zeszytem (Empik???) i zrobić cos w rodzaju waszego pamiętnika?? ja osobiście mam manie zbierania wszystkiego co sie kojarzy z nami/nim od rachunków przeróżnych przez nalepki od wina i szamponiki z hotelu po kule bilardowa ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
BAN stały
|
a my dziś zdecydowaliśm, ze najlepszym wyjściem z kłopotu "co kupić na walentynki" będzie wspólny wypad do pizzerii ale dzień przed walentynkami, bo w walentynki mąż idzie na nockę. Mimo to wpadłam na pomysł, żeby jednak cos mu dać, a tym czymś będzie... kronika naszego związku od początku jego istnienia. Wkleję zdjęcia, coś narysyję, dopiszę jakieś fajne teksty i dam mu taki prezencik. A dalej kronikę będziemy wypełniać już wspólnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
![]()
co myslicie o tym http://www.mydlandia.pl/p425-Piers-m...ekoracyjne.htm ...? czy wpada kupić "to" swojemu TŻ na
Walentynki do tego moze jakie fajne slipki ...?(bedzie troche śmiechu ale własnie o to chodzi .. :P ) poradzcie mi ... prosze ... pozdrawiam i licze na wasze opinie .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Dot.: prezent...
śmieszne i na pewno oryginalne, ale ja swojemu nie odważyłabym się dać bo mieszka z rodzicami...i chyba na walentynki nie wiem czy to najtrafniejszy wybór, jako dodatek jestem na tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
Dot.: prezent...
mam to szczeście ze mój TŻ mieszka sam ... hmm no nie wiem czy mu to kupie pewnie wolał by dostać prawdziwe ... hihi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
a moze puzzle ze zdjęcia? wspolnego albo tylko osoby obdarowywujacej??
a my w tym roku ustalilismy, że robimy prezenty własnorecznie jak najmniejszym kosztem ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
A gdyby tak jakiś poradnik ?
![]() ![]() 1. Nie tylko HOT SEX czyli jak stworzyć szczęśliwą parę. Poradnik opisuje istotę dobrego związku. Sama miłość nie gwarantuje udanego związku. Trzeba także - nie rezygnując z własnych oczekiwań - umiejętnie otworzyć się na partnera i mądrze rozwiązać konflikty. Autorka radzi, jak to zrobić. 2. HOT SEX czyli seks bez tabu. Światowy bestseller konsultowany przez polskich seksuologów. Poradnik, który może pomóc, a na pewno wiele wyjaśni. Mówi o sprawach trudnych i delikatnych w sposób zupełnie naturalny, a często także dowcipny. Zawiera wiele wskazówek i opisów miłosnych technik, odpowiada na pytania, które każdemu z nas przychodzą na myśl, ale krępujemy się zadać. Podpowiada, jak bezpiecznie cieszyć się seksem. 3. TWOJA KOBIETA. Instrukcja obsługi dla mężczyzn. przy pomocy tej bezcennej instrukcji, nawet najbardziej beznadziejnie niekompetentny użytkownik, może szybko stać się ekspertem w dziedzinie radzena sobie, współpracowania z, opieki nad i zajmowania się swoim modelem kobiecym z gwarancją życia pełnego szczęścia i wzajemnego seksualnego spełnienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hejka! Wiec ja tak jak wiekszos kobitek,doradzilabym jakies perfumki.ja niestety nie mam faceta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej.Mam problem otóz niedługo świeto zakochanych a ja znam "go" z smsków dopiero od ponad miesiąca a od naszego spotkania "live" upłyneło ok. 3 tygodni i teraz pojawia sie problem!
![]() Edytowane przez madzia2017 Czas edycji: 2006-02-04 o 09:35 Powód: BŁĘDY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.