Kibicanki- Wizażowa Ekstraklasa (inspired by Ebi Smolarek) cz.II - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-03-04, 14:06   #241
mesarka
MUSEarka

Dot.: Kibicanki- Wizażowa Ekstraklasa (inspired by Ebi Smolarek) cz.II

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
niech jadą, nie przygotują się an mecz z Lechem
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 14:10   #242
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
widzę, widzę, słodziak nic sie nie zmienił

ja znalazłam u siebie na kompie 3 fotki piłkarzy z dzieciństwa. ale nie podpiszę, zgadujcie prościzna
Ojej, dwaj moi mężowie w dzieciństwie

Ale co zdjęcie Matugola robi na twoim kompie?

Cytat:
No, nie! Oni sobie chyba jaja robią! Mojego Radzia nie puścić na mecz repry? Foch, już nie lubię Wisły (i mam problem z głowy, bo zawsze byłam rozdarta pomiędzy Wisłą a Legią ). Ale chociaż w tej drugiej drużynie zagra Roger.
Ola jedziesz na ten mecz, tak? Cykniesz Rogerowi parę fotek?

A w ogóle widziałyście aferę o tym, czy Roger może jechać na Euro? Tak sobie myślę, że bosko byłoby mieć w kadrze Brazylijczyka, bo jak dla mnie latynosi są boscy i bym mogła sobie na niego patrzeć, spotykać go czasem pod Sheratonem i w ogóle byłabym na tak, tylko trochę tak sobie myślę, że Polaków powinni reprezentować Polacy i jak Roger przyczyniłby się do jakichś sukcesów Polski, to one nie byłyby takie do końca Polskie
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 15:57   #243
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6789704]Rosicky!!!!!
[/QUOTE]

wiedziałam, że zgadniesz
btw. tomas -

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Ale co zdjęcie Matugola robi na twoim kompie?

A w ogóle widziałyście aferę o tym, czy Roger może jechać na Euro? (...)
Eee... jest zapisane? Ja mam multum różnych zdjęć na kompie, widzę jakieś fajne, ciekawe to zapisuję i chomikuję.
Ale nie bój się, nie ukradnę Ci męża. Jest cały, od stóp do głów, włącznie z każdą wystającą i wklęsłą częścią ciała, Twój

Co do Rogera mam podobne odczucia, z jednej strony fajnie (podpora dla drużyny, dobry napastnik), ale z drugiej już nie (jakby co, to zasługi Brazylijczyka, bo to on by coś strzelił, mimo iż by pomagała mu w tym cała drużyna). Gdyby chociaż miał jakieś polskie korzenie... No ale to decyzja Leosia. on postanowi czy brać go czy nie.
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-04, 16:22   #244
aguchna-ja
Raczkowanie

GG do aguchna-ja

Cytat:
Ale chamstwo !!! nie dość, że pzpn olał nas totalnie, to teraz nie zobaczymy połowy kadrowiczów !!!
Stary 2008-03-04, 19:17   #245
Magdela
Rozeznanie

GG do Magdela

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość

wstydź się!!
.
Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość

niegrzecznaś
no co to... to... wizaz tak uczy przecież

ja z tych 3 zdjęć to tylko Ebiego bym zczaiła

co do Rogera to nawet w ostatnim "futbolu" czytałam że woli grać dla Brazyli.ale tak szczerze to choćby nie wiem jaki by był dobry to nie byłabym za tym żeby grał dla Polskijest zbyt... brazylijski i już

zacytuję Wam cos o czym mówiłam i co potwierdził niejaki Tomasz Jachimek a to odnosnie tych vipów na euro
Cytat:
Gdy idę na mecz, siadam z kibicami, maluje włosy na biało czerwono.Jest coś takiego, co doprowadza mnie do szewskiej pasji: gdy na stadionie idzie fala, tylko jeden sektor ma przykręcone dupy do foteli - to loża VIP-ów.Siedzenie z garniturowcami to profanacja futbolu.Gdyby to ode mnie zależało, zamurowałbym wszystkie VIPowskie trybuny
A i jeszcze co się dowiedziałam z tej gazety to że Bąka pasją jest jeżdzenie na nartach ( o dziwo nie ma tego zabronionego w kontrakcie) i że żona mówi na niego "Papa" albo "Papuś"
Stary 2008-03-04, 21:16   #246
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdela Pokaż wiadomość
no co to... to... wizaz tak uczy przecież

ja z tych 3 zdjęć to tylko Ebiego bym zczaiła

co do Rogera to nawet w ostatnim "futbolu" czytałam że woli grać dla Brazyli.ale tak szczerze to choćby nie wiem jaki by był dobry to nie byłabym za tym żeby grał dla Polskijest zbyt... brazylijski i już

zacytuję Wam cos o czym mówiłam i co potwierdził niejaki Tomasz Jachimek a to odnosnie tych vipów na euro

Cytat:
Gdy idę na mecz, siadam z kibicami, maluje włosy na biało czerwono.Jest coś takiego, co doprowadza mnie do szewskiej pasji: gdy na stadionie idzie fala, tylko jeden sektor ma przykręcone dupy do foteli - to loża VIP-ów.Siedzenie z garniturowcami to profanacja futbolu.Gdyby to ode mnie zależało, zamurowałbym wszystkie VIPowskie trybuny

A i jeszcze co się dowiedziałam z tej gazety to że Bąka pasją jest jeżdzenie na nartach ( o dziwo nie ma tego zabronionego w kontrakcie) i że żona mówi na niego "Papa" albo "Papuś"
Co do tego cytatu, to mnie jeszcze wkurzało, jak na meczu z Azerbejdżanem stałyśmy z Olą, Anią i Tri na takim jakby murku oddzielającym przedkrytą od krytej i ludzie z tyłu sobie usiedli i coś tam do nas krzyczeli, żebyśmy usiadły, bo nic nie widzą Ale oczywiście ich olałyśmy i cały mecz stałyśmy

Edit: Kątem oka oglądam Legia-Polonia Bytom. Roger chyba bierze przykład z Ebiego i w ogóle nie obcina włosów. Tylko, że on ma takie trochę inne włosy. Jak biegnie powiewając tą swoją burzą kruczoczarnych kędziorów, to zastanawiam czy nie wywalić go z mojego opisu
Stary 2008-03-04, 21:29   #247
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Magdela Jachimek ma racje To jest ten taki troche z krzywymi zebami co czesto jest w Szkle kontaktowym na tvn24? lubie goscia

Magda tak jade na ten meczyk Tylko nie wiem jak sobie zorganizowac bo chcialabym pojechac do gotelu foty z nimi porobic
Co do meczu naszego (niedlugo minie rok) to oni wlasnie tak gadali, nawet na tym filmie jest nagrane "siadamy, siadamy" a co to ja powiedzialam ze siedziec to oni sobie moga na kiblu a nie na stadionie
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-05, 11:36   #248
tricomi
Zakorzenienie

To nie tak, że Wisła nie chce puścić kadrowiczów, bo takie ma widzi mi się, trener Skorża poprosił sztab, aby tym razem piłkarze mogli zostać w klubie i przygotować się do ważnych meczów! Bo niestety ciężko pracować, kiedy brakuje ponad połowy podstawowego składu Hallo, Niektórzy tu walczą o mistrza kraju!

A swoją drogą, to taki Matusiak i Łobodziński powinni popracować raczej nad formą i przede wszystkim zgraniem sie z zespołem, a nie myśleć o gwiazdorzeniu w kadrze

Co do Rogera jestem przeciwna! ten facet nie ma nic wspólnego z Polską Kadrą i jakiekolwiek porównywanie go do Olisadebe jest moim zdaniem śmieszne. Oli zapewnił nam awans do MŚ, wypłynął dzięki naszej lidze i jak sam mówi, wiele zawdzięcza naszemu krajowi, nawet ożenił się z Polką, zostawił tu swoje serce, a Roger kim niby jest i czym jest dla niego Polska?
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 13:49   #249
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Jednakze gdyby byl mecz Polska-Liechtenstein to wszyscy Wislakow by puscili. Kadra to kadra.
Stary 2008-03-05, 14:00   #250
tricomi
Zakorzenienie

dubel
Stary 2008-03-05, 14:03   #251
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Jednakze gdyby byl mecz Polska-Liechtenstein to wszyscy Wislakow by puscili. Kadra to kadra.
ale fakt jest taki, że gramy z obcokrajowcami z naszej ligi i szczerze wątpię, że inny przeciwnik takiego pokroju zmieniłby postawę klubu ani nie jest to oficjalny termin fifa, ani przeciwnik miarodajny, więc nie wydaje mi się, żeby w tej sytuacji brak kilku Wiślaków przy sporej liczbie innych kadrowiczów robi jakąś różnicę

ale rozumiem, że skoro będziecie na tym meczu, to wolałybyście, żeby byli wszyscy kadrowicze
Stary 2008-03-05, 14:32   #252
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
ale fakt jest taki, że gramy z obcokrajowcami z naszej ligi i szczerze wątpię, że inny przeciwnik takiego pokroju zmieniłby postawę klubu ani nie jest to oficjalny termin fifa, ani przeciwnik miarodajny, więc nie wydaje mi się, żeby w tej sytuacji brak kilku Wiślaków przy sporej liczbie innych kadrowiczów robi jakąś różnicę

ale rozumiem, że skoro będziecie na tym meczu, to wolałybyście, żeby byli wszyscy kadrowicze
Dla mnie mecz to mecz.
Stary 2008-03-05, 18:38   #253
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Magdela Jachimek ma racje To jest ten taki troche z krzywymi zebami co czesto jest w Szkle kontaktowym na tvn24? lubie goscia

Magda tak jade na ten meczyk Tylko nie wiem jak sobie zorganizowac bo chcialabym pojechac do gotelu foty z nimi porobic
Co do meczu naszego (niedlugo minie rok) to oni wlasnie tak gadali, nawet na tym filmie jest nagrane "siadamy, siadamy" a co to ja powiedzialam ze siedziec to oni sobie moga na kiblu a nie na stadionie
tak to on

dobre

Cytat:
To nie tak, że Wisła nie chce puścić kadrowiczów, bo takie ma widzi mi się, trener Skorża poprosił sztab, aby tym razem piłkarze mogli zostać w klubie i przygotować się do ważnych meczów! Bo niestety ciężko pracować, kiedy brakuje ponad połowy podstawowego składu Hallo, Niektórzy tu walczą o mistrza kraju!
LECH LECH LECH!

:język:

Cytat:
Dla mnie mecz to mecz.

hmmm czy ja wiem mecz nie równa się meczowi, zależy co jak gdzie z kim i po co, sparing nie równa się przecież meczowi eliminacyjnemu [to jest wogóle po polsku napisane? ]
ja Cie Ola rozumiem, że jak sie jedzie na mecz to opórcz tego, żeby poczuć to wszystko to też żeby pooglądać piłkarzy grających w pirwszej lidze ale chyba jest tak jak Tri napisała - powinni zaaklimatyzować się w drużynie, bo w kadrze będą trenować na większe imprezy
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2008-03-05, 18:57   #254
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
wiedziałam, że zgadniesz
btw. tomas -
Oj

Cytat:
Zabroniłabym tego w kontrakcie

Cytat:
LECH LECH LECH!

:język:
Oł jeee, bejbe!

Co myślicie o fuzji Dyskobolii Grodzisk Wlkp. ze Śląskiem Wrocław?
Jak dla mnie to tylko biznes kosztem kibiców. Forsa rządzi światem, a zwłaszcza sportem
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-05, 20:06   #255
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Mes oczywiscie sa mecze wiekszej rangi, mam na mysli zwykly sparing a mecz eliminacyjny, pomiedzy tymi spotkaniami jest duza przepas, ale to jest sparing, na ktorym Leo bedzie przygladal sie chlopcom ktorzy byc moze zagraja na Euro a ja nie to w el. ms.
Stary 2008-03-05, 21:33   #256
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

patrzcie jakie ladne zdjecie Barneya
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg z4799590G.jpg (21,3 KB, 19 załadowań)
Stary 2008-03-05, 21:42   #257
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
patrzcie jakie ladne zdjecie Barneya
całkiem, całkiem. ale mi najbardziej to podoba się takie jego zdjęcie, jak był na meczu Wisły - skórzana kurtka, czapka i szalik Wisły nie wiem czy powinnam użyć emotki "" bo tu może Tri gdzieś grasuje
Stary 2008-03-06, 12:38   #258
Magdela
Rozeznanie

GG do Magdela

"Smolarek najbardziej rozchwytywanym piłkarzem przed euro2008" hmm czyżby szykowała się jakaś reklama z nim w roli głównej
-"cześć Euzebiusz chciałbyś się spocić w występie reklamowym"

oglądałyscie może you can dance?sory ze nie na temat ale musze zareklamowac tu Żanetę z mojej szkołyona już jest w finałowej 16 i bedzie jeździć na te występy na żywo

Ebit:przysłali mi ten segregator a juz zwatpiłam
Stary 2008-03-06, 15:23   #259
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

mam nadzieję, że przed kręceniem domniemanej reklamy, Ebi trafi w ręce dobrego fryzjera

Ja oglądałam YCD Możesz mi przypomnieć, jak ona wygląda i co tańczyła?
ebit: już wiem, to ta dziewczyna, która była też na castingu w 1 edycji, której przyjaciółka zginęła w wypadku? ()

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 18:59   #260
aguchna-ja
Raczkowanie

GG do aguchna-ja

Ola olać wiślaków, ważne, że ten mecz dojdzie do skutku ja się cieszę, że będą legioniści i Leo i Majewski i w ogóle ja tam też będę

będzie fajnie
Stary 2008-03-06, 20:33   #261
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:

Co do Rogera jestem przeciwna! ten facet nie ma nic wspólnego z Polską Kadrą i jakiekolwiek porównywanie go do Olisadebe jest moim zdaniem śmieszne. Oli zapewnił nam awans do MŚ, wypłynął dzięki naszej lidze i jak sam mówi, wiele zawdzięcza naszemu krajowi, nawet ożenił się z Polką, zostawił tu swoje serce, a Roger kim niby jest i czym jest dla niego Polska?
Ale o mistrza walczą wszyscy (przynajmniej teoretycznie), a tylko Wisła nie chce puścić swoich zawodników na kadrę

Co do Rogera, to też prawda. Niby go lubię, ale tak mi się wydaje, że
nie chcą go w Brazylii to sobie myśli, że się u nas wepchnie do repry i to już zakwalifikowanej na Euro. A na Euro powinni pojechać szczególnie ci, którzy wykazali się w eliminacjach (i oczywiście będą akurat w formie). Więc coraz bardziej się przekonuję do tego, że on nie nadaje się do naszej repry. A przynajmniej na razie nie. Leoś mógłby jeszcze trochę poczekać z powoływaniem go. W sumie lepiej, jakby zaczął grę w reprze podczas jakichś Eliminacji, niż w trakcie ważnego turnieju.

Ola, a byłaś ostatnio w McDonaldsie?? Ja wczoraj jechałam na wycieczkę. Zatrzymaliśmy się na obiad, wchodzę, a tam przy samych drzwiach... tekturowy Boruc naturalnych rozmiarów! A obok ulotki z Borucem! A na tacach tabele kalorii z Borucem na odwrocie! I wszędzie plakaty z Borucem!

I znowu jest ten konkurs, którego zwycięscy będą wprowadzać na boisko piłkarzy, za rączkę! Tylko, że jest problem, bo trzeba mieć od 8 do 10 lat. A skoro ja mam 18... To może ja będę mogła wejść z dwoma na raz, co? Z jednej strony Matugol, z drugiej Ebi :marzy: W ogóle tak sobie myślę, że teraz dla odmiany można by zrobić, żeby wchodzili z pięknymi kobietami (czyt. Kibicankami) za rączkę To mogłoby się przyczynić do wzrostu oglądalności meczów i w ogóle

Aguchna, nie wiem ile kosztuje NL, bo nigdy nie kupowałam (sorka, że nie odpisałam na PW, ale już skoro piszę tutaj, to nie chce mi się pisać PW)
Stary 2008-03-06, 20:44   #262
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
Napisane przez aguchna-ja Pokaż wiadomość
Ola olać wiślaków, ważne, że ten mecz dojdzie do skutku ja się cieszę, że będą legioniści i Leo i Majewski i w ogóle ja tam też będę

będzie fajnie
oj taaak

Cytat:
I znowu jest ten konkurs, którego zwycięscy będą wprowadzać na boisko piłkarzy, za rączkę! Tylko, że jest problem, bo trzeba mieć od 8 do 10 lat. A skoro ja mam 18... To może ja będę mogła wejść z dwoma na raz, co? Z jednej strony Matugol, z drugiej Ebi :marzy: W ogóle tak sobie myślę, że teraz dla odmiany można by zrobić, żeby wchodzili z pięknymi kobietami (czyt. Kibicankami) za rączkę To mogłoby się przyczynić do wzrostu oglądalności meczów i w ogóle
oj taak

tyle ode mnie na dziś.
Stary 2008-03-06, 21:22   #263
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:

będzie fajnie
Agus musimy sie spyknac przed meczem Juz mam bilety!! Na krytej bede takze wypatrywac mnie w tv a bileciki jakie piekne Ajc

Magda nie bylam w macu, kurde bede musiala tam isc i zrobic z nim zdjecie

edit. a tak wogole to na mecz w szn juz sprzedano 10tys biletow

Edytowane przez Oleczka
Czas edycji: 2008-03-06 o 22:02
Stary 2008-03-07, 12:53   #264
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
"Smolarek najbardziej rozchwytywanym piłkarzem przed euro2008" hmm czyżby szykowała się jakaś reklama z nim w roli głównej
-"cześć Euzebiusz chciałbyś się spocić w występie reklamowym"
Booooskieeee!!

Cytat:

będzie fajnie
Majewski z Dyskobolii czy trener Cracovii? We wtorkowym PS jest mega zbliżenie na twarz Majewskiego (dyskoboliańczyka ) no nie powiem, żeby mnie na kolana jakoś rzucił..

Cytat:
Bardzo dobry pomysł! Czy z naszego wątku uzbierałoby się 11 chętnych? Ja zamawiam Ełzebiósza! Albo Krzynia, albo Ciasteczko, albo Żurawia

Tylko pytanie, czy to rozwiązanie nie przyniosłoby obok zwiększonej oglądalności również jakiegoś wyżu demokratycznego

Cytat:
oj taaak
oj taak

tyle ode mnie na dziś.
Nagadała się i poszła

A ja idę grać w największego pożeracza czasu w historii komputeryzacji - The Sims 2!! (<nie słyszy parsknięć śmiechem>)
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-07, 12:55   #265
mesarka
MUSEarka

Cytat:

będzie fajnie
Cytat:
oj taaak

e.. Szymon? bo nie jestem w temacie...
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2008-03-07, 13:10   #266
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
e.. Szymon? bo nie jestem w temacie...
ee... ja to mam na myśli piłkarza Radosława Majewskiego

a najgorsze jest to, że przez cały czas, aż do meczu z Estonią myślałam, że Radek Majewski to Kamil Grosicki a Kamil Grosicki to Radek Majewski cud, że mnie komentator uświadomił
Stary 2008-03-07, 13:10   #267
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;6825331]

Bardzo dobry pomysł! Czy z naszego wątku uzbierałoby się 11 chętnych? Ja zamawiam Ełzebiósza! Albo Krzynia, albo Ciasteczko, albo Żurawia

Tylko pytanie, czy to rozwiązanie nie przyniosłoby obok zwiększonej oglądalności również jakiegoś wyżu demokratycznego [/quote]

Wyż napewno ale czy oglądalnośc by wzrosła jakby w telewizorze takie krejzolki pokazali to nie wiem... Trzeba może jakąś ankietę może przeprowadzić

Cytat:

Co do Rogera, to też prawda. Niby go lubię, ale tak mi się wydaje, że
nie chcą go w Brazylii to sobie myśli, że się u nas wepchnie do repry i to już zakwalifikowanej na Euro. A na Euro powinni pojechać szczególnie ci, którzy wykazali się w eliminacjach (i oczywiście będą akurat w formie). Więc coraz bardziej się przekonuję do tego, że on nie nadaje się do naszej repry. A przynajmniej na razie nie. Leoś mógłby jeszcze trochę poczekać z powoływaniem go. W sumie lepiej, jakby zaczął grę w reprze podczas jakichś Eliminacji, niż w trakcie ważnego turnieju.
Myślę dokładnie to samo.

A jest jeszcze jakis konkurs... Tylko nie wiem dokładnie o co chodzi bo mi końcówka reklamy w oczy wpadła jak TV ogladałam. Można wygrac bilety na wszystkie mecze Euro 2008... Jak bede wiedziała cos więcej to napiszę. Wszystkie weźmiemy udział i może któraś wygra... I przewiezie resztę w walizkach

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-07, 13:30   #268
Magdela
Rozeznanie

GG do Magdela

Cytat:
Ja oglądałam YCD Możesz mi przypomnieć, jak ona wygląda i co tańczyła?
ebit: już wiem, to ta dziewczyna, która była też na castingu w 1 edycji, której przyjaciółka zginęła w wypadku? ()
ehem to ona.Sama Żaneta chodziła jakis czas w kołnierzu ortopedycznym

No no niezły pomysł Magdatylko żebysmy to my byłybo na inne kobiety sie nie zgadzam

Ebit: sa już ceny biletów na Polska -USA i mozna je bedzie kupić na kupbilet uf

Edytowane przez Magdela
Czas edycji: 2008-03-07 o 15:31
Magdela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-07, 21:33   #269
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Magdela wybierasz sie?

Ja juz zyje meczem! Wogole jak spotkalam sie wtedy z Aga, to poszlysmy do Terranovy a tam byly rozne obciachowe ciuchy (oczoje bne rozowe legginsy, czy spodenki cale w srebrnych cekinach) powiedzialysmy sobie ze tak pojdziemy ubrane na mecz a wtedy ludzie zamiast pattrzec sie na murawe beda sie patrzec na nas
Stary 2008-03-08, 10:25   #270
Gwiazdka20
Zadomowienie

W jutrzjszym wydaniu DDTVN bedzie wizyta w Hiszpani u Euzebiusza
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości