Krzyżykowy bakcyl - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-01, 21:37   #241
Dzozefina
Zadomowienie

Dot.: Krzyżykowy bakcyl

Cytat:
Napisane przez Alkmina Pokaż wiadomość
Dzozefino, zajrzałam tu z ciekawości i zachwyciły mnie twoje prace. Moja mama też tak pięknie haftowała, a były to głównie poduszki. Wyhaftowała jeden obrazek dla swojego wnusia, niestety drugiego już nie zdążyła. Wyszywała ściegiem krzyżykowym podwójnym. Pozostawiła dla mnie na pamiątkę wiele własnoręcznie wyhaftowanych obrusów.

Te Twoje damy są cudowne jestem pod wrażeniem.
Alkmino - - witam Cię serdecznie w moim kąciku. Bardzo mi miło, że moje prace oceniasz na równi z pracami swojej Mamy. Mówisz o Niej w czasie przeszłym - współczuję Ci bardzo, wiem co to znaczy. Choć minęło prawie pół wieku, ta strata dla mnie ciągle jest bardzo bolesna.
Dziękuję za miłe słowa .

Cytat:
Napisane przez bety32 Pokaż wiadomość
normalnie nie wierzę!!! to wyszywane :conf used:
Bety - naprawdę haftowane . Znowu mam się przysięgać?

Cytat:
Napisane przez mamuta Pokaż wiadomość
Dżozefinko kochana, gdzie ty się tu ukryłaś, w życiu bym Cię tu nie znalazła, przez przypadek tak sobie klikam i tu trafiłam

Twoje prace oglądam pierwszy raz i chylę czoła- mistrzyni z Ciebie

P.S. Katalog rękodzieła służy do sprzedawania swoich wyrobów, przejrzałam ten wątek i ty tu chyba nic nie sprzedajesz?????

Poproś którąś z naszych modek (np. eliankę) o przeniesienie wątku na nasze ZTS i pozwól innym też nacieszyć oko
Mamutko bardzo się cieszę z Twojej wizyty i z pochlebnych dla mnie opinii .
Nie rozumiem, o co chodzi z tym "ukrywaniem". Już druga osoba o tym mówi. Jeśli chodzi o komputer i umiejętność poruszania się po forum, to ja już jestem trochę mniej "zielona łąka" niż byłam na początku, ale jeszcze nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe.
Nigdy nie zaglądałam na "Katalog Rękodzieła", nie wiem co to jest - ZTS i nie umiem nawet utworzyć Albumów na profilu.
Jeśli możesz mi pomóc, to będę bardzo wdzięczna. .

Cytat:
Napisane przez KrystynaO Pokaż wiadomość
Ten wątek tam był i , nie wiedzieć czemu, został tu przesunięty. Długo nie mogłam Dzozefiny znaleźć, a jak znalazłam, napisałam do którejś z moderatorek, aby stan poprzedni przywróciła,
bez odpowiedzi. Ale teraz widzę zalety tego miejsca - obrazki daja się ogladać brz logowania.

KrysiuO - widzisz, nawet nie wiem o tym, że mój wątek był przeniesiony. Mnie się zdawało, że zawsze był tu "Igła, druty i szydełko".
Może to się stało podczas mojej nieobecności, a może dlatego, że pochwaliłam się pracami innymi niż tylko xxxx?

Nie bójcie się Krzyżykowego Bakcyla - on zaraża
pozytywnie. Sprawdźcie - zapraszam:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...68#post6862168

Pozdrawiam serdecznie Dzozefina.
Dzozefina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-01, 22:12   #242
mamuta
Wtajemniczenie

GG do mamuta

Twój wątek Dżozefinko znajduje się na "Katalogu rękodzieła" stworzonego po to, aby umożliwić nam sprzedaż naszych wytworków http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=86 -wejdziesz do tego linka to tam będą podgrupy, min. "Druty, igła..." i tu jest Twój wątek

ZTS to podforum Zrób To sam http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=25 i tam jak wejdziesz są różne podfora, min. "Druty, igła..." i tam powinien być Twój wątek

Nie jestem najlepsza w tłumaczeniu, nie wiem jak wchodzisz na swój wątek, ja to robię zawsze ze strony głównej, najpierw otwieram wizaż http://www.wizaz.pl/forum/index.php? to jest strona główna, jadę w dół i w dziale hobby jest Zrób to sam i tam już bez problemu zobaczysz co i gdzie

Marny ze mnie nauczyciel, jakby co to pytaj
Stary 2008-06-01, 22:32   #243
KrystynaO
Rozeznanie

Witaj,
Kiedy założyłaś watek, był bezpośrednio w "Zrób to sama", być może trochę niewłaściwie,
bo jest podforum "Druty igla i szydełko" i tam miałabyś najszersze grono dyskutantek.
Po jakimś czasie, ale już dawno temu, pojawiła się uwaga, że wątej jest przesunięty, myślałam, że do tej "Igły", ale nie. Kiedy wykryłam,, że do zupełnie innego forum "Katalog rękodzieła",
( i tam do podforum "Drurty igła....) które jest przeznaczone dla osób oferujacych swoje wytwory do sprzedazy, bardzo sie zdziwiłam, bo nie zauwazyłam, żebyś coś oferowała na sprzedaż. Napisałam do którejś z moderatorek, ale bez skutku. Problem w gruncie rzeczy jest tylko taki, ze to forum, gdzie teraz jesteś, jest dużo mniej popularne i zgubiłas się wielu dziewczynom, które Cie polubiły.
Mam nadzieje, że ten, kto Cię tak przeniósł, wytłumaczy się nam teraz!
KrystynaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 07:56   #244
Ludojadka`
Zakorzenienie

GG do Ludojadka`

o faktycznie jestes na forum sprzedazowym hm... popros moderatorke o przesniesienie bo wtedy wiecej osob Cie bedzie odwiedzac
L.
Ludojadka` jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-02, 18:30   #245
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mamuta Pokaż wiadomość
Twój wątek Dżozefinko znajduje się na "Katalogu rękodzieła" stworzonego po to, aby umożliwić nam sprzedaż naszych wytworków http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=86 -wejdziesz do tego linka to tam będą podgrupy, min. "Druty, igła..." i tu jest Twój wątek

ZTS to podforum Zrób To sam http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=25 i tam jak wejdziesz są różne podfora, min. "Druty, igła..." i tam powinien być Twój wątek

Nie jestem najlepsza w tłumaczeniu, nie wiem jak wchodzisz na swój wątek, ja to robię zawsze ze strony głównej, najpierw otwieram wizaż http://www.wizaz.pl/forum/index.php? to jest strona główna, jadę w dół i w dziale hobby jest Zrób to sam i tam już bez problemu zobaczysz co i gdzie

Marny ze mnie nauczyciel, jakby co to pytaj
Cytat:
Witaj,
Kiedy założyłaś watek, był bezpośrednio w "Zrób to sama", być może trochę niewłaściwie,
bo jest podforum "Druty igla i szydełko" i tam miałabyś najszersze grono dyskutantek.
Po jakimś czasie, ale już dawno temu, pojawiła się uwaga, że wątej jest przesunięty, myślałam, że do tej "Igły", ale nie. Kiedy wykryłam,, że do zupełnie innego forum "Katalog rękodzieła",
( i tam do podforum "Drurty igła....) które jest przeznaczone dla osób oferujacych swoje wytwory do sprzedazy, bardzo sie zdziwiłam, bo nie zauwazyłam, żebyś coś oferowała na sprzedaż. Napisałam do którejś z moderatorek, ale bez skutku. Problem w gruncie rzeczy jest tylko taki, ze to forum, gdzie teraz jesteś, jest dużo mniej popularne i zgubiłas się wielu dziewczynom, które Cie polubiły.
Mam nadzieje, że ten, kto Cię tak przeniósł, wytłumaczy się nam teraz!
Cytat:
Napisane przez Ludojadka` Pokaż wiadomość
o faktycznie jestes na forum sprzedazowym hm... popros moderatorke o przesniesienie bo wtedy wiecej osob Cie bedzie odwiedzac
L.

Mamuta

KrystynaO

Ludojadko

-
dziękuję Wam bardzo. Teraz rozumiem skąd się wzięła "Przekupka" pod moim nickiem. W pierwszej chwili jak to zauważyłam, to wystraszyłam się, że zrobiłam coś wbrew regulaminowi, ale moderator wytłumaczyła mi, że to umożliwia ocenę mojej uczciwości, jeśli chodzi o oferty. Ponieważ nigdy nie miałam zamiaru sprzedawać swoich prac, nie skojarzyłam, że chodzi tu o oferty sprzedaży, a nie propozycji jakiejś pomocy w odszukaniu np. schematu.

Tak to jest, kiedy nie zna się tematu od podstaw.
Poproszę mederatorkę, aby przeniosła mój wątek na ZTS /już wiem co to znaczy/.

Dzięki Dziewczyny :dzie kuje:.

Stary 2008-06-03, 00:03   #246
kaczucha 47
Zadomowienie

Ja równieżtrafiłam na Twój wątek Dżozefino trochę przez przypadek. Z zainteresowaniem oobejrzałam całość-mimo późnej pory.Piękne są Twoje prace-i kwiaty,i pejzaże,miniaturki..:jupi :.Wszystko starannie wykonane i ślicznie oprawione.Trzy damy mnie zauroczyły.Cieszę się ,że mimo kłopotów ze zdrowiem jesteś pełna zapału do pracy i podejmujesz nowe wyzwania.Brawo za nabycie umiejętności czytania schematów.Dzięki temu możemy podziwiać piękne serwetki szydełkowe.Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych cudownych robótek.Zdrówka
kaczucha 47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-03, 16:12   #247
belaliza
Zakorzenienie

Dżozefina te trzy damy mnie zauroczyły są rewelacyjne dla mnie jesteś mistrzynią xxx
kursik techniki pergaminowej
belaliza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-03, 21:47   #248
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaczucha 47 Pokaż wiadomość
Ja równieżtrafiłam na Twój wątek Dżozefino trochę przez przypadek. Z zainteresowaniem oobejrzałam całość-mimo późnej pory.Piękne są Twoje prace-i kwiaty,i pejzaże,miniaturki..:jupi :.Wszystko starannie wykonane i ślicznie oprawione.Trzy damy mnie zauroczyły.Cieszę się ,że mimo kłopotów ze zdrowiem jesteś pełna zapału do pracy i podejmujesz nowe wyzwania.Brawo za nabycie umiejętności czytania schematów.Dzięki temu możemy podziwiać piękne serwetki szydełkowe.Pozdrawiam serdecznie i życzę kolejnych cudownych robótek.Zdrówka
Kaczucha - jest mi niezmiernie przyjemnie witać nowych gości w moim kąciku. Dziękuję za miłe słowa .
Postaram się, aby móc w najbliższym czasie pochwalić się nową pracą.

Cytat:
Napisane przez belaliza Pokaż wiadomość
Dżozefina te trzy damy mnie zauroczyły są rewelacyjne dla mnie jesteś mistrzynią xxx
Belaliza - dziękuję bardzo .
A Ty dla mnie jesteś mistrzynią pergamano .

Stary 2008-06-04, 13:14   #249
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Dzozefinko damy sa rewelacyjne, a Ty jestes niezmozona.
1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
hejasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-04, 13:44   #250
rardan
Zakorzenienie

Witaj Danusiu.
Dziękuję za wpis w moim wątku i pamięć. Cały czas walczę z moim choróbskiem, ale nie jest to takie proste. Jednak się nie poddaję i mam nadzieję z nim wygrać.
Tobie również życzę dużo zdróweczka.
rardan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-04, 22:12   #251
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jola 3 Pokaż wiadomość
Ja jestem zarażona krzyżykowym bakcylem już od kilkunastu lat.Mam trochę prac ale zawsze mam problem ze wstawianiem tutaj zdjęć. Na fotosiku i picasaweb są pokazane moje prace i wzory które posiadam.Zapraszam do oglądania.Pozdrowienia
Jolu witam Cię pięknie w moim kąciku.
Jeśli chcesz pokazać zdjęcia swoich prac, musisz założyć własny wątek i tam je zamieścić. Na pewno znajdą się chętni, aby je obejrzeć - ja pierwsza!

Cytat:
Napisane przez hejasz Pokaż wiadomość
Dzozefinko damy sa rewelacyjne, a Ty jestes niezmozona.
Hejasz dziękuję .
Zmożona, zmożona . Dzisiaj wróciłam do xxxx "Polowania". Zrobiłam niewiele i musiałam przerwać z powodu bólu kręgosłupa.
Nie poddam się jednak i ukończę ten obrazek. Jestem już bliżej końca niż początku.

Cytat:
Napisane przez rardan Pokaż wiadomość
Witaj Danusiu.
Dziękuję za wpis w moim wątku i pamięć. Cały czas walczę z moim choróbskiem, ale nie jest to takie proste. Jednak się nie poddaję i mam nadzieję z nim wygrać.
Tobie również życzę dużo zdróweczka.
Rardan - my, Danuty, nie poddajemy się nigdy !

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-05, 13:17   #252
Alkmina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dzozefina Pokaż wiadomość
Żeby zimą nie straszyć - parę kwiatków.
Witaj Dżozefino
Jestem ciekawa jak wykańczasz poduszki - chodzi mi o tył. Czy dziergasz z włóczki na drutach, a może wszywasz podszewkę? Moja mama dziergała na drutach i wszywała zamek.

Teraz jest mnóstwo gotowych wzorów namalowanych na kanwach, z których nie trzeba już wyciągać nitek. Pamiętam to liczenie nitek i wyciąganie co piątej. Chyba to mnie zniechęciło do tego pięknego hobby. Dopiero na początku lat osiemdziesiątych, ciocia przysłała nam z zagranicy gotowe wzory na kanwie, która miała bardzo drobną kratkę.

Czy Ty wyszywasz krzyżykiem podwójnym, czy pojedynczym?

Pozdrawiam serdecznie
Alkmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-05, 15:49   #253
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alkmina Pokaż wiadomość
Witaj Dżozefino
Jestem ciekawa jak wykańczasz poduszki - chodzi mi o tył. Czy dziergasz z włóczki na drutach, a może wszywasz podszewkę? Moja mama dziergała na drutach i wszywała zamek.

Teraz jest mnóstwo gotowych wzorów namalowanych na kanwach, z których nie trzeba już wyciągać nitek. Pamiętam to liczenie nitek i wyciąganie co piątej. Chyba to mnie zniechęciło do tego pięknego hobby. Dopiero na początku lat osiemdziesiątych, ciocia przysłała nam z zagranicy gotowe wzory na kanwie, która miała bardzo drobną kratkę.

Czy Ty wyszywasz krzyżykiem podwójnym, czy pojedynczym?

Pozdrawiam serdecznie
Alkmino -

Ja nie wyhaftowałam ani jednej poduszki.
"Konwalie w wazoniku" miały być kolejnym obrazkiem, ale tak się złożyło,
że gdy już były gotowe do oprawienia, choroba nie pozwoliła mi wyjść z domu w celu zakupienia ramki.
Pomyślałam więc żeby w inny sposób zaprezentować moją pracę.
Doszyłam "plecki" z kawałka frotte w prawie identycznym kolorze jak kanwa i tak oto powstała, jedyna w moim dorobku, poduszka.
Jeśli podwójny krzyżyk to inaczej zwany "bułgarski" /wygląda jak gwiazdka/, to ja haftuję pojedynczym.

Edytowane przez Dzozefina
Czas edycji: 2008-06-05 o 15:55 Powód: "zjadłam" literkę
Stary 2008-06-05, 17:41   #254
Alkmina
Raczkowanie

Witaj Dżozefino
To teraz już wiem, jak ten haft się nazywa /bułgarski/ i pragnę dodać, że strasznie pracochłonny.
Ja będę wyszywać pojedynczym.

Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Alkmina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 10:13   #255
Dzozefina
Zadomowienie

Witajcie - jestem znowu z Wami .

Mamutko, KrysiuO, Ludojadko - :dzie kuje:.

Haftu nie ukończyłam, serwetki też nie ale wyhodowałam "własnoręcznie"
kwiatki /podobno noszą nazwę skrętniki/.
Przedstawiam je na powitanie.

Czas edycji: 2008-06-07 o 10:51 Powód: dopisek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-07, 11:04   #256
stewka
Zakorzenienie

GG do stewka

śliczne te kwiatuszki, a liscie mają jak prymulki.
a te damy z poprzedniej strony piękne są jak i cała reszta, pozdrawiam

moje wytwory

fotosik
mój niteczkowy wąteczek
blog by_giraffe

stewka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 11:41   #257
KrystynaO
Rozeznanie

Witamy, witamy!
Teraz nie opędzisz się od pochlebczyń, bo Twoje prace są zaczwycające

Edytowane przez KrystynaO
Czas edycji: 2008-06-07 o 16:46 Powód: poprawka
KrystynaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 11:58   #258
belaliza
Zakorzenienie

Dżozefina piękne kwiaty wyhodowałaś i wreszcie Twój wątek jest we właściwym miejscu i nie trzeba będzie Cię szukać z czego bardzo się cieszę
kursik techniki pergaminowej
belaliza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 14:23   #259
GLINKA121
Zakorzenienie

GG do GLINKA121 Send a message via Skype™ to GLINKA121

Cytat:
Napisane przez Dzozefina Pokaż wiadomość
Dziękuję . Te "trzy damy" to moje podziękowanie. Obrazy są powieszone na eksponowanym miejscu, choć nie jest to galeria.

Przepiękne
GLINKA121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-07, 22:19   #260
hejasz
Zakorzenienie

GG do hejasz

Kwiatuszki są śliczne. Ciekawa nazwa.
A ja mam Twój wątek w subsrybcjach i nie muszę Cie szukać.
1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia.

Cichy kącik hejasz

Papierowy kącik hejasz
hejasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-07, 23:07   #261
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez stewka Pokaż wiadomość
śliczne te kwiatuszki, a liscie mają jak prymulki.
a te damy z poprzedniej strony piękne są jak i cała reszta, pozdrawiam
Witam Stewko - masz rację, to chyba kwiatki z tej samej rodziny, co prymulki, zakwitają wiosną. Kuzynka ma jeszcze bordowe i różowe, ale dopóki kwitną nie można ich ruszać.
Dziękuję za odwiedziny . Goście na moim wątku są zawsze mile widziani - zapraszam .
Cytat:
Witamy, witamy!
Teraz nie opędzisz się od pochlebczyń, bo Twoje prace są zaczwycające
KrysiuO - i dziękuję .

Cytat:
Napisane przez belaliza Pokaż wiadomość
Dżozefina piękne kwiaty wyhodowałaś i wreszcie Twój wątek jest we właściwym miejscu i nie trzeba będzie Cię szukać z czego bardzo się cieszę
Belalizo - ja też się cieszę, że tu wróciłam .

Cytat:
Napisane przez GLINKA121 Pokaż wiadomość
Przepiękne
Glinko - bardzo dziękuję .
U mnie chwilowy zastój w pracach. Idę oglądać Twoje, Ty zawsze masz coś nowego .

Hejaszku Przeszło godzinę pisałam ten post, co chwilę mi przeszkadzali i jak już zdołałam wysłać, zauważyłam przemiłego gościa, którego witam serdecznie w "nowym miejscu zamieszkania" .

Czas edycji: 2008-06-07 o 23:21 Powód: dopisek
Stary 2008-06-08, 00:32   #262
dota72
Wtajemniczenie

GG do dota72

Danusiu te trzy damy są piękne .
Kwiatuszka ślicznego wyhodowałaś .
Stary 2008-06-08, 07:15   #263
malelka
Rozeznanie

Dopiero teraz trafiłam na Twój wątek i na pewno będę tu stałym bywalcem

Wspaniałe prace!!!!!!
i powstają w naprawdę zadziwiającym tempie
Ja dzięki mojemu małemu "przeszkadzaczowi" nawet mały obrazek wyszywam przez miesiąc albo dłużej

Pozdrawiam
malelka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 14:19   #264
JaneB
Zadomowienie

Dżozefina piękne prace! Ale się naoglądałam!

Mój blog
JaneB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-08, 14:36   #265
anka43
Zakorzenienie

Danusiu -bardzo śliczne damy klask i:twoje prace zawsze miło się ogląda
Stary 2008-06-08, 19:07   #266
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dota72 Pokaż wiadomość
Danusiu te trzy damy są piękne .
Kwiatuszka ślicznego wyhodowałaś .
Dota - dziękuję . Te trzy damy mnie też coraz bardziej się podobają. Ponieważ zostały podarowane i nie mam ich w domu - chyba wyhaftuję je też dla siebie /tylko kiedy? /.

Cytat:
Napisane przez malelka Pokaż wiadomość
Dopiero teraz trafiłam na Twój wątek i na pewno będę tu stałym bywalcem

Wspaniałe prace!!!!!!
i powstają w naprawdę zadziwiającym tempie
Ja dzięki mojemu małemu "przeszkadzaczowi" nawet mały obrazek wyszywam przez miesiąc albo dłużej

Pozdrawiam
Malelka - witam Cię pięknie i cieszę się, że masz ochotę odwiedzać mój kącik - zapraszam - .
Prace, które tu zaprezentowałam, powstawały przez parę lat. Pracowałam wtedy dosyć intensywnie, niestety przez ostatnie dwa lata choroba wyhamowała tempo mojej pracy. Mam jednak nadzieję, że wrócę jeszcze do poprzedniej sprawności.
Muszę, bo niedługo nie będę miała czym się chwalić .

Cytat:
Napisane przez JaneB Pokaż wiadomość
Dżozefina piękne prace! Ale się naoglądałam!
JaneB - dziękuję . Jeśli to oglądanie sprawiło Ci przyjemność, to dla mnie podwójna radość .

Cytat:
Napisane przez anka43 Pokaż wiadomość
Danusiu -bardzo śliczne damy klask i:twoje prace zawsze miło się ogląda
Anka43 - jest mi ogromnie miło, czytać takie pochwały - dziękuję
serdecznie .

Stary 2008-06-09, 08:03   #267
Ludojadka`
Zakorzenienie

GG do Ludojadka`

lubie niebieskie kwiatki
Ludojadka` jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 10:08   #268
Just-in
Moderatozaur

GG do Just-in

Witam Zajrzałam tutaj, żeby przypomnieć sobie troszke o hafcie, który (o ja niewdzięczna!) porzuciłam chwilowo na rzecz szydełka. I co tu dużo mówić, szczęka mi opadła a słów po prostu zabrakło. Jako fanka zwierzaków i innych słodkości jestem szcxzególnie zachwycona "Słodka drzemką" . Ale oczywiście, dziewczyny nie przesadzają, jesteś prawdziwą mistrzynią! Tak więc, mimo, że jestem spóźnialska i dopiero teraz tu zawędrowałam bardzo chętnie powrócę sie jeszcze pozachwycać Do zobaczenia
Just-in jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 10:26   #269
Dzozefina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ludojadka` Pokaż wiadomość
lubie niebieskie kwiatki
Witaj Ludeczko - lubisz niebieskie? - proszę uprzejmie - dla Ciebie.

Cytat:
Napisane przez Just-in Pokaż wiadomość
Witam Zajrzałam tutaj, żeby przypomnieć sobie troszke o hafcie, który (o ja niewdzięczna!) porzuciłam chwilowo na rzecz szydełka. I co tu dużo mówić, szczęka mi opadła a słów po prostu zabrakło. Jako fanka zwierzaków i innych słodkości jestem szcxzególnie zachwycona "Słodka drzemką" . Ale oczywiście, dziewczyny nie przesadzają, jesteś prawdziwą mistrzynią! Tak więc, mimo, że jestem spóźnialska i dopiero teraz tu zawędrowałam bardzo chętnie powrócę sie jeszcze pozachwycać Do zobaczenia
Just-in - miło mi powitać nowego gościa mego kącika .
Ja z kolei chwilowo zwolniłam tempo przy xxx na rzecz nauki szydełkowania. Dostałam konkretne zamówienie, obiecałam, że zrobię
i muszę się wywiązać, nie ma innego wyjścia.
Napatrzyłam się jakie cuda wyczyniacie szydełkiem i połknęłam kolejnego
bakcyla.

Stary 2008-06-09, 12:01   #270
kaczucha 47
Zadomowienie

Miłego szydełkowania Dzozefino.A te TRZY DAMY warto zrobić dla siebie,bo naprawdę są cudowne.Sama bym je chętnie wyhaftowała,bo mam parę prac xxx i lubię to robić...tylko wzrok już nie taki..
Pozdrawiam i życzę zdrówka
kaczucha 47 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości