|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Konkurs makijaż "Miejska Dżungla" - komentarze
Cytat:
wiem wiem wysyłając zdjęcia na nic nie liczyłam ale i tak się cieszę że troszkę głosów miałam tak w ogóle to troszkę żałuję, że zagłosowałam tylko na 2 makijaże, ale jestem sroką i zafascynował mnie 39 i 3 i tylko na nie głosowałam..potem przez dwa tygodnie żałowałam, że nie przyjrzałam się bliżej innym bo teraz zagłosowałabym jeszcze na co najmniej 5 bleu88 - podejrzewałam, że 15 była Twoja obstawiałam jeszcze 31![]() Alice dziękuję za miłe słowa ja żałowałam, że nie brałam udziału w poprzednim konkursie, więc tego już nie odpuściłam
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zwycięzcom
blue - mam pytanie - co ten za cień ten w zewn kąciku, taki granatowo-fioletowy? Kolor bardzo mi się podoba |
|
|
|
#244 |
|
Przyczajenie
|
.. moj makijaż był ostatni. Ostatni..na liście:d Dziekuje osobom, które oddały na mnie głosik. Pomimo tego, ze nie jest ich za wiele, to i tak motywuje mnie do dalszego działania i udoskonalania swojej pasji
dziekuje!!! pozdrowionka for all!
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
DZIEKUJE WSZYSTKIM KTóRZY NA MNIE GłOSOWALI. Jestem pod wielkim wrażeniem!!!!! Przyszłam teraz z pracy i zobaczyłam mały szok. SZOK!!! Cieszę sie niezmiernie. Wizaż to moja pasja. Tak bardzo sie cieszę, Jeszcze raz dziękujeeeeeeee
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka była nim zachwycona i zainspirowałaś ją do zrobienia podobnego makijażu
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
ehh nie no musze to napisać 113 głosów to jednak duuuzo
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Moderatoreska
|
Gratuluję zwycięzcom
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
dziekuje
troszke biednie wygladal na tle wspaniałych artystycznych prac niektorych wizazanek, ale i tak jak na moj pierwszy konkurs w zyciu jestem zadowolona
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
Mój makijaz to numer 5
![]() wiem nie jest on doskonały i nie wyszedł jak chciałam, wiele bym w nim poprawiła, ale tak samo dziękuje wszytskim osobom za głosy i opinie na forum zarówno za te dobre jak i te złe![]() ten konkurs dał mi naprawdę wielką satysfkację i radosc ze odwazyłam sie wystartowac w nim duzo mnie on nauczył i bede robic wszytsko aby doskonalic sie w wizazu![]() bo to jest moim marzeniem![]() serdecznie gratuluje dziewczynom ktore zjaeły 3 pierwsze miejsca![]() Wasze prace były swietne![]() ale takze gratuluje wszytskim dziewczynom odwagi i ciekawych pomysłow uwazam takze ze wszytskie prace były suuuuperowe![]() ![]() ![]() pozdra waim![]()
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
makijaż, modelka i zdjęcie pierwsza klasa myślałam że będziesz mieć więcej głosów ![]() Olciu wygląda na to, że to ja skrytykowałam troszkę Twoją pracę, ale niestety zdania nie zmienię..nie dokleiłaś koleżance rzęs do końca zdradź tajemnice - tak miało być?
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Dodam, że: To też był mój pierwszy w życiu konkurs, jestem samoukiem - z Pasji....nie kończyłam żadnych szczególnych kursów - to tak odnośnie dyskusji odnośnie- podziału na amatorów i profesjonalistów
zdjęcie robił zaprzyjaźniony fotograf... Strasznie się cieszę...BUZIAKI FOR ALL...love you ******juupii
|
#254 |
|
Przyczajenie
|
...chciałabym wiecej gloso...nawet nie dla nagrody..ale dla podniesienia wlasnej samooceny
. niestety jestem osoba, której ciezko uwierzyc w swoje mozliwosci hehe Ale pracuje nad tym...publikowanie swoich prac na konkursach..to pierwszy krok do przelamania swoich slabosci do bycia ocenianym przez szersze grono wizaż to moja pasja,, na codzien wspolpracuje z fotografem, stad tak dobra jakos zdjec, a modelka..wspaniala Gosia - podziekowania
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jestem autorką pracy numer 28. Dostałam o wiele więcej głosów niż sie spodziewałam, za co bardzo dziękuję
Gratuluję wszystkim Wizażankom
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
coraz więcej jest ludzi, którzy mówią, że wizaż to ich pasja - ja również się pod tym podpisuję
![]() hehe i też mam fotografa z dobrym sprzętem pod ręką więc zdj nie było najgorsze chociaż robione w spartańskich warunkach
|
#257 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
Teraz czekam na autrorke pracy numer 13 moze sie ujawni
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kasiu ![]() to nie jest zadna tajemnica:P zdaje sobie sprawe z tego ze zle dokleilam rzesy...i nie jestem z siebie zadowlonoa jak ogladalam ta prace...zwlaszcza jak widzialam ten defekt...a co do Twojej opini ja sie nie złoszcze na Ciebie ani nic takiego![]() każdy ma prawo do opini![]() i ja to bardzo ale to bardzo szanuje![]() ![]() i tez zgadzam sie z Twoja opinia ![]() tym bardziej jezeli ta opinia jest szczera![]() nie wiem czy to bedzie odpowiednie wytlumaczenie sie z tego doklejenia rzes ale moja modelka(moja siostra) byla bardzo niecierpliwa i ciagle mi sie ruszała![]() ze bylo mi trduno to zrobic na niej:P a po drugie pierwszy raz doklejałam sztuczne rzesy na modelce...wiec bylo mi troche ciezko...bo fakt faktem na sobie to jest bardzo latwe do zrobienia bo juz to wyprobowalam ... ale podsumowujac wiedziałam ze nie zaszokuje moja praca, ale dziewczyny nie wyobrazacie sobie jaka mi to sprawilo radosc naprawde, kiedy zoabczylam moja prace![]() ( tym bardziej ze obawialam sie tego czy zostanie ona zaliczona) wtedy juz sie nie liczylo ile bede miala glosow![]() podobnie jak wiekszosc z dziewczyn jestem samoukiem i jestem strasznie ale to strszanie ambitna..teraz tak naprawde ucze sie robic makijaze. Jednak w tej chwili przede mna matura i nie mam czasu na to zalączylam oj chyba w marcu pierwsza moja prace na MM i na tym sie skonczylo ... chcoiaz chcialabym bardzo zamieszczac je na Wizazu. Bo przy okazji kiedy Wy mnie oceniacie i mowicie co jest nie tak lub co moznaby bylo zmienic ja staralabym sie popracowac nad tym aby bylo supperr![]() ale obiecuje sobie ze PO MATURZE bede to robic:P:P pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny i Ciebie Kasiu też![]() ![]()
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również gratuluję wszystkim wizażankom
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
No to kolej na mnie moje prace to 8 i 9 czyli kolorowy z ptaszkiem i zebra
dziękuje wszystkim wizażankom które na mnie głosowały będzie tylko lepiej gratuluje wszystkim wygranym! I nie poddam się następnym razem zrobie jescze lepsze prace!
|
|
|
|
#261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pamiętam, że kolorki zmieszałam- dodałam trochę turkusu i niebieskiego shiny effects.Dziewczyny- ogromnie dziękuję za oddane głosy, byłam w szoku, bo zdobyłam ich ponad 200... I gratuluję zwyciężczyniom, choć jak mówiłam-moim największym faworytem była praca 28 i dziwię się jury, że jej nie doceniła. To również mój pierwszy konkurs, ale się nie poddam i będę startować w następnych (już się nie mogę doczekać... )
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Również gratuluję
|
|
|
|
#263 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
tylko te paznokcie a raczej skórki modelki-brrr ![]() Żałuję że 28 nie wygrała. Była najlepsza moim zdaniem Gratuluję wszystkim uczestnikom |
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
No to ja się przyznaję do pracy- moja to nr.4. I bardzo, ale to bardzo dziękuje wszystkim za oddane glosy
|
|
#265 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Świetny pomysł z całą stylizacją.
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje bardzo
co do małych defektów typu skórki to tym bardziej podkreśla to że moja praca nawet nie była ruszona w photoshopie ciesze się ze spodobała się ponad 250 osobom |
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
jezeli chodzi o temat konkursu to moim zdaniem bardzo pasuje 3 i 13 i 23
ale podoba mi sie 27 [chociaz na ulice bym tak nie wyszla ] i 2
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo mi miło, że tak myślisz szczerze mówiąc kilka sztuczek makijażowych zawdzięczam Twoim makijażom step-by-step, trochę sie na nich poduczyłam Więc tym bardziej cieszy mnie fakt, że spodobała Ci się moja praca.
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
chciałabym zrobic kurs robienia tipsów i paznokci w Chorzowie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Konkursy na wizaz.pl
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

Bardzo mi się podoba.
wiem wiem
i zafascynował mnie 39 i 3 i tylko na nie głosowałam..potem przez dwa tygodnie żałowałam, że nie przyjrzałam się bliżej innym bo teraz zagłosowałabym jeszcze na co najmniej 5
dziękuję za miłe słowa

zalączylam oj chyba w marcu pierwsza moja prace na MM i na tym sie skonczylo

co do małych defektów typu skórki to tym bardziej podkreśla to że moja praca nawet nie była ruszona w photoshopie