![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powietrze w pochwie?
Ja ćwiczyłam gimnastyke dobre pare lat i nigdy mi sie nie zdarzalo tzw ,,prykanie''.Wtedy jeszcze bardzo rzadko współzyłam(poczatki).Ale pózniej czesto uprawialam sex i od tyłu itp i nic takiego mi sie nie zdarzalo.Teraz mam partnera od 4 lat a on ma duzego członka i dopiero rok po porodzie zaczeło się takie prykanie. Prawda musi byc taka ze dziewice nie maja takich problemów. A laski ktore często uprawiaja sex pózniej prykają bo są ze tak niemilo powiem rozepchane. Jak ja teraz robie świece to tez prykam. Ale zaciskanie mieśni pochwy troche pomaga. Straszne musi to byc dla nowych partnerów bo jak facet się z tym prykaniem spotkał to wie ze ta laska miala duzo ,,przeżyć''. Ale w sumie takie zycie. Niestety tak to odbieram. Ja np swojemu specjalnie mowie ze nie chce od tylu bo mnie zapowietrzy a on ze nie, i luz juz wie ze moge pryknąć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nie zgadzam się z tym co napisałaś.....Ilość partnerów seksualnych nie ma znaczenia....Mój TŻ był pierwszym facetem z którym się kochałam i to "prykanie" występowało, a nie mogło być efektem "rozepchania" jak napisałaś......
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dźwine odgłosy
oj bardzo się w takiej sytuacji krępuję ale staram się z tego śmiać z TŻtem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rozepchane to mogą być spodnie w kolanach, a nie kobieca pochwa - to po pierwsze. Po drugie te twoje uogólenienia oparte na obserwacji swojego ciała są, mówiąc delikatnie, mało wiarygodne. To, że tobie zaczęło się z czasem dostawać powietrze do pochwy nie ma nic wspólnego z tym, że nie byłaś dziewicą albo że miałaś któregoś tam z kolei partnera. Może mięśnie ci się po prostu z wiekiem osłabiły, nie pomyślałaś o tym ? No i jak wytłumaczysz fakt, że niektóre kobiety mają to "zjawisko" od zawsze - od pierwszego razu, a są i takie, którym się to nie dzieje nigdy ? Pytanie retoryczne. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-12-15 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie ma w tym niczego nienaturalnego - zdarza się wielu kobietom i chyba tylko nienormalny partner mógłby robić z tego problem. http://www.seksuolog.org.pl/viewtopi...b24a535ee03bf1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Jak ktos ma coś do malych wacków to niech zmieni na duzego. Ja podałam tylko przyklad dlaczego myślę, ze moze tak byc. Nie wiem dlaczego ja nie mialam takich problemów kiedys i dlatego opisałam swoj przypadek . Napisalam tak zeby wypowiedzial sie ktos kto mial podobna sytuacje ale nie zeby sie chwalic penisem (załosne). Chyba kazdy moze wyrazic swoje przypuszczenia. Myslalam ze moze ktos napisze dlaczego jedne maja to wcześniej, inne pózniej. Ale widocznie cialo ludzkie chodz wyglada podobnie -całkiem sie rozni.
A co do większych norek i mniejszych to wiadomo ze kobieta ktora czesto uprawia sex ma większą a ta która rzadko to robi ma ciasną. Ale to juz inny temat. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wychodzi na to, ze tu wiele kobiet mialo "duzo przezyc", ale same o tym nie wiedza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec czy szeroka czy ciasna to nie ma nic do rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czego to się człowiek nie dowie jak sobie forum poczyta. ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no doprawdy, zabawne.. Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2017-08-06 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Konto usunięte
|
tu nie ma co się rozwodzić nad anatomią specjalnie... i nad jakimś "rozepchaniem".
trzeba sobie (ona 23) przypomnieć lekcje fizyki i pracę tłoka. to oczywiste, że jak się wtłoczy (szczególnie dużym) penisem powietrze do pochwy, to ono uszami nie wyjdzie... tylko z powrotem pochwą. i odwrotnie - gdyby pochwa była "rozepchana", to by nie "prykała", bo powietrze uciekałoby na zewnątrz bez oporu. kiedy jest ciasna, to wydaje dźwięki (też fizyka - akustyka konkretniej). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
BAN stały
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;15917394]
trzeba sobie (ona 23) przypomnieć lekcje fizyki i pracę tłoka. to oczywiste, że jak się wtłoczy (szczególnie dużym) penisem powietrze do pochwy, to ono uszami nie wyjdzie... tylko z powrotem pochwą. i odwrotnie - gdyby pochwa była "rozepchana", to by nie "prykała", bo powietrze uciekałoby na zewnątrz bez oporu. kiedy jest ciasna, to wydaje dźwięki (też fizyka - akustyka konkretniej).[/QUOTE] Wniosek z tego taki, że mam rozepchaną pochwę, a mój facet małego penisa skoro mi się prykanko nigdy nie zdarzyło ![]() thx ![]() Od razu wyjaśnię, że nic z tych rzeczy ![]() O, to mam pytanie: dlaczego w takim razie czasem niektórym kobietom pryka, a czasem nie ? A facet i jego sprzęt ciągle ten sam ? To już zapewne kwestia koniunkcji planet (astronomia). Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-12-17 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Konto usunięte
|
Z niektórych powietrze ucieka delikatnie, bez efektów dźwiękowych, a z innych gwałtownie - tyle. Nie ma się o co wykłócać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czego to ludzie nie wymyślą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Czytam i jest mi wesoło.
Moje partnerki też się krepują pierdzioszkami, mnie to wcale nie przeszkadza, lubię te odgłosy. Co one sie na kombinują by ich nie było. Jedno zauważyłem będąc na pieska jeżeli maja ramiona opuszczone niżej lini bioder na 100% są odgłosy. Przy mniej więcej równym poziomie barków i bioder raczej nie ma nawet jeżeli całkowicie wysuwam penisa (celowo ![]() nie raz. I nie ma znaczenia to co do odgłosów, a penisek, no cóż standard europejski. Pozdrawiam was wszystkie zawstydzone i nie. Dla mnie jest to fajne. Pirytek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Mi czesem 'pryka' kiedy kochamy sie od tylu, ale nie zawsze. Czasem bardziej 'pryka' czasem mniej:P ktos tam napisal wyzej, ze cwiczyl gimanstyke i sie nie zdarzylo takie cos. Troche czasu tanczylam i tez jestem porozciagana i wogole a zdarza sie takie 'prykanie' wiec nie wiem o co chodzi?:P hehe.. a kiedy juz sie cos takiego stanie to po prostu sie z tego smiejemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
O kurde myslalam, ze tylko moja mała jest jakas dziwna
![]() Ale wiecie co ... juz nie jest mi do smiechu ![]() Niestety tak jak w sytuacji niektórych, zdarzyło mi się to na jodze podczas świecy!! Ćwicze od pół roku, dlatego dopiero teraz miałam zrobić pełną .. i stało się :/ Na dodatek było to całkiem głośne a trener stał przy mnie zeby mi pomóc - bo przecież kurde robiłam to 1 raz!! Kocham joge i nie chce tego przerywać, ale teraz pewnie przed kazdymi cwiczeniaim bede miala stresa czy czasem znowu nie bedzie tej glupiej swiecy!!! Tak się zastanawiam... moze tampon pomoze ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
BAN stały
|
Niedługo mam wizytę u gina to go zapytam jak to jest z tą prykającą pochwą. Niech mi wytłumaczy od czego to zależy. Zdam relację.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
mnie tez czasem "pryka" zazwyczaj jak robimy to w pozycji na pieska
![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
mi tez pryka ale juz po stosunku
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
U mnie też się zdarza, ale rzadko. Nie ma żadnego śmiechu, ani zażenowania, kochamy się dalej.
Nie ma się co wstydzić przecież! To jest całkiem naturalne i zdarza się nawet jak ma się jednego partnera seksualnego - boze kto to takie pierdoły wygaduje ? ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- jak się powietrze znajdzie w pochwie i Twój partner jest już w Tobie, rozchyl troche pochwę, powietrze powinno ulecieć.
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Uff, to jednak nie jestem wyjątkiem.
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Shazzer Czas edycji: 2010-07-08 o 20:56 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
powietrze wyskakuje mi z pochwy :(
Witajcie,
Mam problem, może i błahy ale jak dla mnie BARDZO wstydliwy. Gdy kochamy się z Tż z mojej pochwy wydaje się dzwięk tj. bym puszczała bąka ![]() Tak samo przy minetce. Głupiooooooooooooooo mi strasznie, co prawda śmiejemy się z Tż z tego ale jest mi z tym niekonfortowo. Czasami jak robię tzw świece ćwicząc sobie - też powietrze stamtąd ucieka. NORMALNIE jakbym puszczała bąki pochwą ![]() Co mam robić? ???? Czy to jest normalne ?! POMOCY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: powietrze wyskakuje mi z pochwy :(
Wyszukiwaaaaaaaaaaaaaaaar ka...
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246520 Poczytaj, zobaczysz, że to nie tylko Twój problem.
![]() |
#269 |
Nie depcze krokusów
|
Też tak czasem mam
![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
No to masz fajnie, bo mi kurcze zdarza się to prawie przy każdym.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.