![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Kasia333
Załatwiając urzędowe sprawy w Kielcach będziesz w UM na ul.IX Wieków .?? Jeśli tak to to są "moje" rejony" ![]() Co do Vektry to ja bym szukał w dizlu ( powered by gnooyffka ) o pojemności 2.0 2.2. Benzyniak za dużo by chlał. Gaz w samochodzie to zuo ![]()
#242 |
Zakorzenienie
|
wklejam dwa filmiki sprzed chwili jak wito urzeduje na balkonie
nie zwracajcie uwagu na suszące sie pranie i koc ![]() http://wisniowysad.wrzuta.pl/film/dA...balkonie_cz._i http://wisniowysad.wrzuta.pl/film/dF...alkonie_cz._ii spadamy jesc obiadek bo tzcik juz wrocil z pracy do pozniej . papa. ![]()
#243 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na zdjęciach Marcjanka śmieje się do tatusia ![]() ![]() Cytat:
Dziś mała wtrząchnęła na obiad 4 sporych rozmiarów kopytka/szagówki (zależy jak się to w danym rejonie nazywa) i pare kawałeczków mięska ale raczej mikroskopijnych.. Później dopchała się bananem ![]()
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
Ja tylko na moment,bo glowa mi peka ![]() Wszystkie dzieciaczki CUDNE!!!! Nikus,Tatianka,Emilka,Mis ,Olafek,Marcysia,Krystian ek (tanczacy mnie rozwalil ![]() Zdjecia u Hadzikow tez rewelacja,widze,ze Julitka sprytnie chowala sie za Basia dopoki Hadzik Jej nie "wypchnal" ![]() ![]() Julitko,piekny macie ogrod. Basiu i Karolu,milosci i szczescia z okazji rocznicy slubu ![]() MadziuO,Tobie i Twojemu mezowi rowniez stu lat w szczesciu i milosci! ![]() Dziekujemy pieknie za zyczenia urodzinowe dla Jose,cieszyl sie bardzo ![]() Wrzucam Wam zdjecia sklepu,byle jakie w tej chwili,bo jeszcze nic nie robilismy.Zdjecia z wczoraj zaraz po otrzymaniu kluczy od wlascicielki. I jeszcze ponawiam moja prosbe do Freddy,czy moglabys mi Kochana zmienic w tym "naszym" logo literki? Ma byc napisane "Camaleon" a nie cameleon,czyli zamienic pierwsze "e" na "a".Bede ogromnie wdzieczna,ja nie mam pojecia jak sie do tego zabrac.Zalaczam fokte gdybys w siebie juz jej nie miala.Zgory wielkie dziekiiiiiiii!!!!!!!:cmok : |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
basiu, madziuO - wszystkiego naj z okazji rocznic slubu zyczymy, abyscie zawsze byli tak wspaniali i kochali sie mocno
![]() ![]() ![]() hihih ale napisalam ![]() ana - fajnie zapowiada sie twoj sklep ![]() ![]() ![]() ale isiaczek fajnie wyglada na tym łożu, super chlopiec ![]() ![]() bylam dzis na zakupach w lumpku,w sumie przypadkiem bo wracalam z poczty i wstapilam na chwile przed zamknieciem, kupilam witowi kilkanascie rzeczy na lato, spodenki, koszule, koszulki i spodenki na szelkach dalam 11zl ![]()
Edytowane przez Wisniowysad Czas edycji: 2008-04-29 o 21:11 Powód: doklejka zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Hadżi tak właśnie, będę na IX Wieków
![]() ![]() ![]() basienko jakbyś jednak znalazła ten biznes plan to proszę, przeslij mi ![]() one_shot Marcjanka po prostu lubi być czysta, jak każda kobietka ![]() Marta ale Wito zapiernicza! Ale co się chłopak będzie męczył jak na czterech wygodniej ![]() ![]() Ana widzę, że do otwarcia coraz bliżej. czekamy na kolejne fotki... z dnia otwarcia ![]() ![]() Wiecie co, mnie to tutaj szlag trafi, 100 metrów od bloku jest straż pożarna i prawie codziennie wyją!!! To jest przeraźliwie długi i przeraźliwie głośny alarm, a wyje wtedy, oczywiście, kiedy Krystian śpi ![]() ![]() Jutro mam pracowity dzień, odezwę się dopiero po powrocie, czyli pewnie ok. 22 ************* Marta super te ciuszki, za wszystko dałaś 11 zł????? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
kasiu333 - tak za te ciuszki z fotek dalam 11zl
![]() to ze na filmiku dotykal listkow to jeszcze nic, ale pozniej, ja czytalam gazete na balkonie, a on przytargal z kuchni mieszadlo od miksera, wcisnal je do doniczki z bukszpanem i zaczal krecic nim, wysypal ziemie, upierniczyl sie caly i najadl sie ziemi chyba sie najadl bo mial czarna buzie ze o rękach nie wspomne ![]()
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciuszki superowe! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wracając do tematu samochodów to wiecie, że ja dopiero dzisiaj opony wymieniłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
Najserdeczniejsze życzenia dla:
Jose - choć spóźnione to z głębi serca płynące ![]() Basi i Karola - żebyście się nigdy nie zmieniali (chyba, że na lepsze no ale to raczej nie możliwe - już jesteście doskonali) ![]() Madzi i Sławka - samego szczęścia i pociechy z Marcjanki, wielu pięknych wspólnych lat ![]() Martuś Wituland to taka śliczna iskiereczka ![]() ![]() ![]() Ania mnie się ten Wasz lokal to i bez malowania podoba. Te regały białe, takie fikuśne, to są Wasze czy poprzedników? Fajnie wyglądają ![]() No a Isiaczek na Waszym łożu to jak mały księciunio wygląda ![]() ![]() Kasia333 współczuję Ci tej straży pod oknami ![]() ![]() Esti miała rezydować chyba w Gdańsku więc myślałam sobie, że może dostępu do netu nie ma ale wczoraj mi mignęła na gg. Pewnie zajęta jest i dlatego nie pisze ![]() U nas "fachowcy" od netu tak naprawiali, że jak odjechali to siadło wszystko ![]() ![]()
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Korzystamy z pogody i większość czasu spędzamy na polku.W efekcie wieczorem padam na nos z przetlenienia.Wczoraj robiłam porządki w domciu a dziś byliśmy na zakupach.Kupiłam Bartulowi butki wycięte w Bartku.Nigdzie indziej nic mi nie wpadło w oko.Fajne i cieńsze. Wieczorem pojechaliśmy na wesołe miasteczko. Było super.Bartul zachwycony milionem światełek i głośną muzyką.Tańczył sobie i śpiewał ![]() ![]() Foty maluszków śliczne bez wyjątku ![]() Madziu i Basiu dużo szczęścia i miłości z okazji rocznic ![]() MadziuO mam do Ciebie i nie tylko pytanko o mrożenie zupek.Jak długo je przechowujesz? Jak je rozmrażasz w lodówce czy na szafce temp pokojowej? Zaczęłam też mrozić i stąd moje pytanka bo nie mam pojęcia co i jak. Freddy mój tata ma vectrę z 99roku.Silnik 1.8 benzynka.Spisuje się całkiem dobrze.Z tego co wiem to miałą już wymienianą przekladnię kierowniczą.Pamiętam jak ją kupował to był fuull wypas.My mieliśmy malucha i uwielbialiśmy nią jeździć ![]() ![]() ![]() Kasiu huśtawka spisuje się super ![]() Też ostatnio myślałam o Radości ![]() Zmykam bo rano nie wstanę ![]()
#253 |
Zadomowienie
|
Kasiu mam ten biznes plan. Przypomnij mi tylko swojego maila, to zaraz Ci prześlę
![]() To jest plan, który pisaliśmy na studiach dla szkoły językowej. Tyle tylko, ze jest dostosowany do realiów Bialegostoku, ale moze coś ci sie przyda. No i ma 62 strony ![]() ![]() Idę sie wykąpać i spadam lulu. Na posty odpowiem jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
Basiu wielkie dzięki!!!
![]() ![]() ![]() A ja obejrzałam "Rozmowy nocą", przyjemny filmik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Kasiu już poszło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Dziękujemy wszystkim za życzenia rocznicowe ![]() ![]() Marta Witek fajnie sobie chodzi ![]() ![]() ![]() MadziuO ja też miewam migreny, ale na szczęście po ciaży jakos się uspokoiły, ale jak byłam w ciąży, to myślałam, ze się wykończę. Na początku w 9 tygodniu, to miałam taki tydzień, ze myślałam, ze umrę z bólu ![]() Jeszcze przed ciażą miałam robione różne badania i w sumie nic nie pokazały od czego to cholerstwo. Bardzo możliwe, ze to genetyczne, bo moja mama i babcia też mają ![]() Aniu Isiek fajnie wygląda, jak sobie tak siedzi na łóżku ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Julitko,te biale "meble",o ktore pytasz to nie sa meble tylko taki gipsowy segment podswietlany wbudowany w sciane-taka moda tutaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu,super spedziliscie rocznicowy wieczor. Wczoraj chyba Ci nie pisalam,ze piekne zdjecia z Torunia.Emi uroczo wyglada w tej czapuni ![]() golabku,juz widze Bartula na tym wesolym miasteczku ![]() ![]() Pochwal sie mini placykiem zabaw dla Bartusia. No nic,ide dzwonic do tego majstra od wody i idziemy pozniej na zakupy (spozywcze).Po poludniu jedziemy kupic prezent na komunie (jutro idziemy) i odebrac kase fiskalna,ktora musieli mi zaprogramowac.Musimy tez zamowic reklame nad sklep ale czekam na to poprawione logo od freddy. Do pozniej... |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Wtajemniczenie
|
Hej...
Wrrr... napisalalm kawał posta i komputer mi szlag trafil... co za kupa złomu ![]() Kasiu ja niestety nie znalazlam biznes planu. za to znalazlm inne ciekawe rzeczy z czasow liceum... nasmialam sie z moich wypracowan i sciag ![]() Ana w zasadzie to juz poprawilam logo, ale wczoraj tak mi sie mulił net ze nie dało rady wejsc na wizaz... i poszlam spac... jak wroce z pracy od razu Ci podesle... faktycznie nie milo ze strony włascicielki ze nie poinformowala cie o braku wody... Wrrr... A swoja drogą, lokalik wygląda na miły i potulny.... mysle, ze to bedzie dobry strzał w 10 z tym sklepikiem ![]() czarinko dzis planuje wybrac sie do gina na kontrole nadzerki... jak mi nic nie stanie na drodze to dojde pod gabinet ![]() ![]() basiu fajnie, ze milo spedziliscie wieczór. No i że Emisia nie sprawiala klopotów cioci ![]() Ok biore sie do pracy... Buziaki
![]() |
#259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za pochwały ![]() Słuchajcie, co można kupić na urodziny dla 3 letniego chłopca? Wczoraj Emilka dostała zaproszenie na urodziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Basiu,moj Julek w wieku 3 lat byl maniakiem bilarda.Kupowalismy mu co jakis czas nowy stol z kijami i kuleczkami i gral,gral gral....az nie pogubil wszystkich kulek
![]() ![]() Pamietam,ze tez lubil sie bawic autami sterowanymi na pilota... Mial tez taka ksiazeczke z klockami-puzzlami,ktora czesto i dlugo sie bawil.No nie wiem co radzic,to tez zalezy od upodoban dziecka. Moglabys tez kupic jakis zestaw dmuchanych zabawek na basen lub na plaze-teraz zaczyna sie lato to na pewno zrobiliby z nich uzytek. Ewunia,wielkie dzieki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Basiu nie mogę wysłać Ci zdjęć bo Twoja skrzynka jest pełna i nie przyjmuje
![]() Status: 4.2.2 (Skrzynka pocztowa przepelniona / Destination mailbox full) Last-Attempt-Date: Wed, 30 Apr 2008 11:51:03 +0200 Diagnostic-Code: cnp; 500 (Proba dostarczenia listu do pelnej skrzynki / Attempting to deliver to full mailbox)
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() --------------------- Julitko na poczcie na onecie mam tylko jedną wiadomość od Ciebie (o fundacji). Cała skrzynka ma pojemnosć 10MB, czyli w sumie całą jakby pustą. Moze spróbuj jeszcze raz, a jakby nie poszło dalej, to moze na takiego maila chudy@mojeauto.net To mail Karola i tam ma dużą skrzynkę. Edytowane przez bassienka Czas edycji: 2008-04-30 o 11:11 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Wisienko Wituś "kiwaczek" chodzi dokładnie tal samo jak nasz Misio. ![]() ![]() ![]() No i ta pozycja na dywanie podczas odpoczynku. ![]() ![]() Bystrego Opczyka Masz ![]() ![]() ![]() One_shot Już nie pamiętam czemu ale Michałek też dostawał kawałeczki bananka na talerzyk. Pewnie brak ząbków utrudniał Mu odgryzanie a poza tym takie samodzielne jedzenie z talerzyka było niewątpliwie ogromną frajdą ![]() Ana Bardzo kulturalnie wyglądają pomieszczenia. Gdy pomalujecie "po waszemu" to naprawdę Luxio będzie wyglądało. Pierwszy raz jak zerknąłem to myślałem że to już wszystko odnowione jest ![]() Z tą wodą to Kicha wyszła straszna. Całą pracę na jakiś czas wam to uwaliło, szkoda. Mamy już nową antenę ![]() Fachowcy od rana zaczęli walkę. Przykręcili do komina nowy masz, zamontowali małą "mednicę" ![]() ![]() No i dali nowsze oprogramowanie. Dużo nie piszę bo od rana czytam fora i szukam programów do odzyskiwania danych. Cholera , wczoraj chciałem parę starych fotek z płyty DVD pooglądać i doopa . Zdjęcia niby są ale nie mogę ich otworzyć żadnym programem. Prawdopodobnie wypalarka ( która już dano padła) źle wypaliła fotki na DVD i teraz chcę odzyskać archiwum z dysku. Są programiki które odtworzą kasowane pliki i właśnie takie teraz szukam i ściągam. Mam już 5 ![]() ![]()
#265 |
Zadomowienie
|
Ana sklpeik ekstra, aki jaśniuteńki i czyściutki. życzę tłumów klientów.
Isiu fajniutki i chyba do Ciebie podobny co?! Na tym łózku to ak model pozuje. Wiśniowysad Wituś ektra, oberzałam filmik, buzia uśiechnięta taki zadowolony chłopczyk i śmiać mi się chcę bo tak jak Olaf tylko patryz żeby coś zbroić. Widze że tez podobnie się tak rzuca na odłogę hhe ój tak robi jak się popisuje przed kimś.a zakupy lumkowe odjazdowe. oj nie moge się doczekać Witka w tych letnich ciuszkach |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, ze uda Ci sie odzyskać dane z kompa. ja to się na tym, absolutnie nie znam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Basia pierwszych 5 części właśnie poszło do Karola. Następne się ładują i zaraz też powinny "dojść"
![]()
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA NASZYCH KOCHANYCH KATARZYNEK Z OKAZJI IMIENIN!!!
![]() DUUUUżO UśMIECHU NA CODZIEń, SPEłNIENIA MARZEń, MIłOśCI I SAMYCH POMYśLNOśCI!! ![]() Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, pogoda piękna, a ja ciągle jestem jakaś taka zmęczona i ciągle mi brakuje na wszystko czasu i energii. Nawet Was czytam i czytam i nic nie pamiętam i jakby jednym okiem czytam a drugim mi ucieka ![]() Tak się cieszę, że już ten długi weekend nadszedł, mam nadzieje troszkę sobie odpocząć, ale jak tu odpoczywać jak w domu syf i przydałoby się wielkie sprzątanie urządzić, bo strach się dotknąć czegokolwiek żeby się nie przykleić... Dziś znowu wybieramy się na basen, ciekawe czy Milena znowu się będzie bała czy już może pamięta że to niezła zabawa ![]() Basiu fajnie że odwiedzicie kulkowy basen ![]() ![]() Zaraz sobie jeszcze przejrzę, bo widziałam sporo fotek, ale chyba jeszcze nie wyrażałam nad nimi swoich zachwytów... zaraz sobie poczytam. Już teraz w pracy luźniej i szef gdzieś przepadł to może się uda. No to do za chwilę... ![]()
#269 |
Zadomowienie
|
Dzięki Julitko
![]() ![]() Angie ![]() Też bym się przeszła na basen. jakoś tak nie mozemy sie zebrać, zeby pójść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Dzięki Basiu, kochana z Ciebie dzieweczka
![]() Tak w ogóle to się dołączę do dawnego wyznania Ikoli, że jesteście cudowni i bardzo Was wszystkich lubię, cenię i ciesze się że jesteście i dziękuję Wam za wszystko - teraz mnie naszło ![]() Wasze dzieciaczki są przefantastyczne, już mi słów brak a oczy z orbit wychodzą z zachwytu!! ![]() Basiu - Twoje zdjęcia z pobytu u Hadżików fajowe, tak tam Wam było wesoło i kolorowo - zazdroszczę!! No i tego całego wypadu do Torunia też, Emilcia chyba była zachwycona, tak sobie po tym deptaku biega z pieskiem ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=7386292 to zdjęcie jest świetne, uśmiechnięte buźki ![]() Jak tam Karol po powrocie do pracy, pewnie nie chciało mu sie po takiej przerwie... ![]() No i Basiu muszę Ci posłodzić jeszcze, bluzka bluzką - bardzo ładna, ale dekold!!! do pozazdroszczenia! ![]() ![]() Kasiu333 - Krystianek słodziutki, w tych kwiatuszkach i na kocyku, szkoda że już pogoda się zepsuła, oby na weekend była, bo co to za wolne jeśli trzeba będzie w domu siedzieć bo będzie lało... ![]() Na filmiku jest Krystianek przesłodki, taki mały raper ![]() MadziaO - ależ duża panna już z tej Twojej córci ![]() Garnuszki i Martuś - zakupy imponujące, bardzo fajne, pozazdrościć. No a synalki jeszcze bardziej fantastyczni!! Olafek jak ładnie sobie siedzi i zajada kanapeczkę, już widzę jak moja tak ładnie sama je, wszędzie bym miała tą kanapkę, nie umie sama jeść, to co w łapce musi być zmiażdżone... Wituś świetny, taki rozrechotany ![]() ![]() Ana - sklep zapowiada się ciekawie, podobnie jak dziewczyny nie mogę się doczekać Waszych tych kolorów, mebelków i wszystkich gadżetów, maskotek - będzie bombowo!! Razem z Twobą wypijemy szampana na otwarcie!! ![]() Isio na łożu przystojniaczek, ale nie byłabym sobą gdybym nie zachwaliła łózka - śliczne, piękna pościel, narzuta i te poduszeczki, tez muszę sobie coś takiego sprawić, ale wiecie ciągle mi szkoda kasy na takie rzeczy, a szkoda bo tak pięknie wygląda.... jestem sknerą a najgorsze że najbardziej dla siebie!! ![]() no dobra, trochę nadrobiłam, trochę i się humor poprawił bo już zmykam do domku i mam WEEKEND!! Oby tylko pogoda była bo się normalnie zapłaczę. Buziaki wielkie Wam wszystkim ślę!!! Kolega mi dziś urwał z firmowego ogródka trzy stokrotki i tak mi tu ślicznie pachną że nie wytrzymuję, uciekam do domku, trzymajcie się wesoło!!! A co się dzieje z Esti???? Zaraz do niej napisze co się 'łobuziara' jedna nie odzywa i nie melduje przynajmniej że wszystko ok!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.