Brak dziewictwa. - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-06, 16:13   #241
Cześka
BAN stały

Dot.: Brak dziewictwa.

Cytat:
Napisane przez architekt80 Pokaż wiadomość
ehhhhCzesia nie denerwuj się.

Kalawalo gdzie Czesia napisała że lubi rozwiązły seks?
Archi, nie denerwuje się, tylko jestem bardzo ciekawa tego mojego rozwiazłego seksu. Nikogo tu nie prowokuję, jedyną prowokatorką jest Kalawala.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:15   #242
bess
Zakorzenienie

kazdy widac ma inne pojecie rozwiazlego sexu
Moze to ten oralny?
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:15   #243
Kalawala
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość

Czy mozesz mi powiedzieć, wskazać miesjce gdzie napisałam ze pochwalam rozwiązły seks?
Cały czas atakujesz osoby, którym zależy na dziewictwie i wyśmiewasz je tu. Podając m.in. że gdybyś była facetem to byś
Cytat:
sie cieszyła, ze idę do łóżka z laską, która wie jak zrobić loda i nie zakrywa się kołdrą, bo się wstydzi. Chłopie, nie wiesz co tracisz czekając na dziewice
To jest właśnie według mnie rozwiązłość objawiająca w tym przypadku się przedkładaniem biegłości w seksie nade wszystko i wyśmiewaniem osób, które cenią wstrzemięźliwość i cnotę.
Kalawala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:15   #244
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Archi, nie denerwuje się, tylko jestem bardzo ciekawa tego mojego rozwiazłego seksu. Nikogo tu nie prowokuję, jedyną prowokatorką jest Kalawala.

Wiem ,widzęMoże koleżanka wyjaśni o co jej chodzi .

architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:16   #245
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Z fusów czyta Ja może pójdę mojego namawiać na slub teraz, bo po 4 mcach, to już wypada, chociaz i tak Kalawala twierdzi, że on woli dziewczynę swojego brata, napaleńca, który chce swą cudną białogłową kasą kupić.
Ja proponuję zatrudnić się przy pisaniu scenariuszy do telenowel.
Cytat:
Napisane przez Kalawala Pokaż wiadomość
Cały czas atakujesz osoby, którym zależy na dziewictwie i wyśmiewasz je tu..
o masz

201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:18   #246
Cześka
BAN stały

Cytat:
Cały czas atakujesz osoby, którym zależy na dziewictwie i wyśmiewasz je tu. Podając m.in. że gdybyś była facetem to byś

To jest właśnie według mnie rozwiązłość objawiająca w tym przypadku się przedkładaniem biegłości w seksie nade wszystko i wyśmiewaniem osób, które cenią wstrzemięźliwość i cnotę.

Po pierwsze:

Nikogo nie atakuję i nie pokazuję palcem. Piszę to co myślę, a tego mi nikt nie zabroni. Mówię jak jest. Ktoś chce zachowac dziewictwo - spoko, luz. Ale to jest forum i mam prawo się wypowiedzieć. A nikogo nie obrażam.

Po drugie:

Chyba mamy inne pojecie rozwiazłosci. Zacytowałaś moją wypowiedź, która mówi o tym, że kobiety doświadczone są lepsze w seksie (bo taka jest prawda, nikt nie zaprzeczy) i nie wstydzą się rozebrac przed facetem. Dziewica się wstydzi, boi i jest nieporadna. Wiem co mówię, bo ja takze wbrew pozorom byłam kiedyś dziewicą
Stary 2008-05-06, 16:20   #247
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Po pierwsze:

Nikogo nie atakuję i nie pokazuję palcem. Piszę to co myślę, a tego mi nikt nie zabroni. Mówię jak jest. Ktoś chce zachowac dziewictwo - spoko, luz. Ale to jest forum i mam
Tylko jak ktoś ma trochę klasy to nie trąbi o tym dziewictwie na prawo i lewo i nie szykanuje każdej, która tej błonki już nie posiada...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-06, 16:20   #248
Kalawala
Raczkowanie

Cześka Twoje złagodzone stanowisko jestem skłonna zaakceptować.
Stary 2008-05-06, 16:21   #249
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Tylko jak ktoś ma trochę klasy to nie trąbi o tym dziewictwie na prawo i lewo i nie szykanuje każdej, która tej błonki już nie posiada...

No właśnie. A mi się wydaje że pani Kalawala czuje sie dotknięta tym co piszemy i dlatego pisze tak, a nie inaczej. Moze dla niej ta błona jest warta sztabkę złota, nie wiem, nie wnikam.

Ocho zara bedzie ze się nie szanuję.
Stary 2008-05-06, 16:22   #250
bess
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy nie traktujesz tego zbyt osobiscie
a jak sie nazywa przedkladanie ponad wszystkie cechy charakteru,czyjejs cnoty,umniejszanie wartosci osoby ,ktora tej cnoty juz nie ma

Cytat:
osób,które cenią wstrzemiezliwosc i cnote
chyba nie mialas na mysli Wazonika, bo on uprawia sex i to juz ladny kawalek czasu

Ps i podczas kiedy juz nie partycypowalam w tym oto watku czytalam wszystkie opinie i podzielam szczegolnie jedna ,ktora napisal jeden pan To i owo sie znudzilo i zrodzil sie problem
Stary 2008-05-06, 16:29   #251
Kalawala
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie. A mi się wydaje że pani Kalawala czuje sie dotknięta tym co piszemy i dlatego pisze tak, a nie inaczej.
Wcale nie czuję się dotknięta tym co piszecie. Piszę to co piszę bo takie są moje poglądy.

Cytat:
Moze dla niej ta błona jest warta sztabkę złota, nie wiem, nie wnikam.
Dla mnie cnota jest warta i 10 sztabek złota a może i więcej dlatego nie pochwalam jak ktoś lekkomyślnie się czegoś wartościowego pozbywa.
Stary 2008-05-06, 16:31   #252
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie ,tym bardziej,ze cnotę się ma tylko raz w życiu
Cytat:
Cześka Twoje złagodzone stanowisko jestem skłonna zaakceptować.
dlaczego,czy kazda musi słodzic i zalewać swoją wypowiedź miodem?
Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
a jak sie nazywa przedkladanie ponad wszystkie cechy charakteru,czyjejs cnoty,umniejszanie wartosci osoby ,ktora tej cnoty juz nie ma

chyba nie mialas na mysli Wazonika, bo on uprawia sex i to juz ladny kawalek czasu

Ps i podczas kiedy juz nie partycypowalam w tym oto watku czytalam wszystkie opinie i podzielam szczegolnie jedna ,ktora napisal jeden pan To i owo sie znudzilo i zrodzil sie problem
ja tez podpisuję się pod tym postem.także poczułam się wywołana do tablicy,bo miałam X facetów.czyżbym była rozwiązła i zła.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:38   #253
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie. A mi się wydaje że pani Kalawala czuje sie dotknięta tym co piszemy i dlatego pisze tak, a nie inaczej. Moze dla niej ta błona jest warta sztabkę złota, nie wiem, nie wnikam.
Cytat:
Wcale nie czuję się dotknięta tym co piszecie. Piszę to co piszę bo takie są moje poglądy.
Niektórzy muszą dowalić innym żeby się dowartościować, a na forum to takie łatwe, zza szybki monitora, z cichego pokoiku gdzie nikt ich za to nie dosięgnie.

Cytat:
Dla mnie cnota jest warta i 10 sztabek złota a może i więcej dlatego nie pochwalam jak ktoś lekkomyślnie się czegoś wartościowego pozbywa.
Skrajne poglądy prowadzą do...

Cytat:
wiki:
Fanatyzm (łac. fanaticus - zagorzały, szalony) – postawa oraz zjawisko społeczne polegające na ślepej i bezkrytycznej wierze w słuszność jakichś poglądów politycznych, religijnych lub społecznych. Przejawem fanatyzmu jest skrajna nietolerancja wobec przedstawicieli odmiennych poglądów.

Zgadzałoby się.
Stary 2008-05-06, 16:41   #254
TmargoT
Zakorzenienie

poza tym cześka nie czepiała się konkretnej osoby,ale pani kalawala poczuła się urażona szczerością kolezanki.więc kto kogo atakuje .
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 16:43   #255
Cześka
BAN stały

Ja jestem szczera i się tego nie wstydzę. Nie będę tu lała miodem i posypywała cukrem.
Piszę co myślę, a jak widać niektórym to przeszkadza.
Stary 2008-05-06, 16:43   #256
Kalawala
Raczkowanie

Cytat:
Niektórzy muszą dowalić innym żeby się dowartościować, a na forum to takie łatwe, zza szybki monitora, z cichego pokoiku gdzie nikt ich za to nie dosięgnie.
I vice versa.
Stary 2008-05-06, 16:44   #257
bess
Zakorzenienie

Cytat:

Twoja cnota warta dla Ciebie 10 sztabek,czy cudza cnota tez jest tyle dla Ciebie warta?
bo mnie np cnota jakichs obcych ludzi w ogole nie obchodzi i ich sprawa co robią(jesli nie robia krzywdy innym)
Czy ja traci jako nastolatek,czy dochowuje do konca zycia to jest jego sprawa
Stary 2008-05-06, 16:45   #258
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
I vice versa.
Nie lubię ludzi gołosłownych, proszę zacytuj gdzie ci tak dokuczałam, jestem ciekawa, już drugiej osobie w ciągu kilku godzin przypisujesz coś czego nie powiedziała.
Stary 2008-05-06, 17:05   #259
Laurany
Rozeznanie

Cytat:
Twoja cnota warta dla Ciebie 10 sztabek,czy cudza cnota tez jest tyle dla Ciebie warta?
bo mnie np cnota jakichs obcych ludzi w ogole nie obchodzi i ich sprawa co robią(jesli nie robia krzywdy innym)
Czy ja traci jako nastolatek,czy dochowuje do konca zycia to jest jego sprawa
zgadzam się
i uważam że jest to kompletna paranoja żeby kogoś oceniać przez pryzmat skrawka ciała

coś mi się wydaje że wazonika najbardziej boli nie to ze jego wybranka nie jest/była dziewicą, tylko to że kogoś przed nim kochała i mu się oddała Z MIŁOŚCI

Cytat:
Wiesz co Wazonik? Ja wiem, ze to zabrzmi brutalnie, ale czy ty nie pomyliłeś epok?
Zdaję sobie sprawę, że być z dziewicą jest połechtaniem własnego ego "bo czekała na mnie, bo nie dawała du.. za talerz zupy, a ja jestem wyjątkowy". Niestety... życie jest jakie jest i musisz się pogodzić z myślą, ze teraz to dziewice możesz spotkać ewentualnie w gimnazjach (chociaż i tam juz zdarzają się bardziej doswiadczone

Polecam zerwać z dotychczasową dziewczyną, bo inaczej będziesz się męczył i schizował. Zresztą jak ja bym była facetem to bym sie cieszyła, ze idę do łóżka z laską, która wie jak zrobić loda i nie zakrywa się kołdrą, bo się wstydzi. Chłopie, nie wiesz co tracisz czekając na dziewice

A teraz już, czas zaprzęgnij białego rumaka i wyrusz w świat szukać nieskalanej...
gwoli ścisłości nieskalana wazonika już nie zechce bo wazonik sie skalał
nie wiadomo czy bialy rumak też nie zrzuci
EDIT: własnie doczytałam hmm trochę przesadziłaś, ale to Twoje zdanie, masz do niego pełne prawo
Laurany jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-06, 17:22   #260
Laurany
Rozeznanie

dubel
Stary 2008-05-06, 17:24   #261
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Laurany Pokaż wiadomość

gwoli ścisłości nieskalana wazonika już nie zechce bo wazonik sie skalał
nie wiadomo czy bialy rumak też nie zrzuci
EDIT: własnie doczytałam hmm trochę przesadziłaś, ale to Twoje zdanie, masz do niego pełne prawo

Z czym przesadziłam? Bo jakoś nie rozumiem?
Stary 2008-05-06, 17:37   #262
Laurany
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz co Wazonik? Ja wiem, ze to zabrzmi brutalnie, ale czy ty nie pomyliłeś epok?
Zdaję sobie sprawę, że być z dziewicą jest połechtaniem własnego ego "bo czekała na mnie, bo nie dawała du.. za talerz zupy, a ja jestem wyjątkowy". Niestety... życie jest jakie jest i musisz się pogodzić z myślą, ze teraz to dziewice możesz spotkać ewentualnie w gimnazjach (chociaż i tam juz zdarzają się bardziej doswiadczone

Polecam zerwać z dotychczasową dziewczyną, bo inaczej będziesz się męczył i schizował. Zresztą jak ja bym była facetem to bym sie cieszyła, ze idę do łóżka z laską, która wie jak zrobić loda i nie zakrywa się kołdrą, bo się wstydzi. Chłopie, nie wiesz co tracisz czekając na dziewice

A teraz już, czas zaprzęgnij białego rumaka i wyrusz w świat szukać nieskalanej...
z tym wątpie czy jakiś facet będzie się kierował tym kryterium, no chyba że szukając dziewczyny na jedną noc
Stary 2008-05-06, 17:39   #263
Cześka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Laurany Pokaż wiadomość
z tym wątpie czy jakiś facet będzie się kierował tym kryterium, no chyba że szukając dziewczyny na jedną noc
Ech...

Nie będę juz po raz setny tłumaczyć o co w tym chodziło
Stary 2008-05-06, 17:41   #264
yaminishi
Zadomowienie

Cytat:
Ja syna nie mam, ale TŻ ma dwóch młodszych braci i o jednego sie martwimy, bo znalazł sobie katoliczkę, dziewicę, która nawet nie chce u niego zanocować. Jest zakochany i .. nieszczęśliwy. Obiecuje mu, że może za jakiś czas coś... Zastanawiamy się, czy po prostu nie chce z niego wyciągnąć kasy na urlop za granicą, bo chłopak liczy na to, że może pod koniec wakacji... na razie on jest jej pieskiem i spełnia każde widzimisię, bo może tym razem, może w końcu da, a nam od tej manipulacji zbiera się na mdłości... Zaraz go zawlecze pewnie do ołtarza, a chłopak życia nie zdążył dobrze spróbować. Skończy na utrzymywaniu żony i kilkorga dzieci.
edit: rodzice nie sa zadowoleni, że taką sobie dziewczynę znalazł, stwierdzili, że jest po prostu nijaka
Cytat:
Niestety... życie jest jakie jest i musisz się pogodzić z myślą, ze teraz to dziewice możesz spotkać ewentualnie w gimnazjach (chociaż i tam juz zdarzają się bardziej doswiadczone
Zresztą jak ja bym była facetem to bym sie cieszyła, ze idę do łóżka z laską, która wie jak zrobić loda i nie zakrywa się kołdrą, bo się wstydzi. Chłopie, nie wiesz co tracisz czekając na dziewice
Cytat:
Przemawia, prze ciebie zazdrość bo ona może brata TŻ zaciągnąć do ołtarza co nie udało się jak dotąd tobie z TŻ a TŻ zazdrości bratu, że prawdopodobnie trafił na dziewczynę z charakterkiem. Też bym się martwiła na waszym miejscu.
Moim zdaniem popadacie z skrajności w skrajność i każda z Was po części się myli!

Według tego co napisałaś Pushit, każda dziewczyna, które poznaje faceta powinna czym prędzej mu się oddać bo inaczej on czuje się taki nieszczęśliwy, niezaspokojony, co gorsza może dojść do błyskotliwego wniosku że bierze udział w potwornej manipulacji,spisku mającego na celu zaciągnięcie go przed ołtarz...
Wybacz ale moim zdaniem to kobieta decyduje (tak samo facet decyduje o sobie) czy chcę podjąć już ten krok czy nie.

Cześka masz rację, że nie dziewica jest lepsza w łóżku od dziewicy, natomiast nie oznacza to automatycznie, ze jest rewelacyjna. Różni ludzie mają różne potrzeby i temperamenty. Poza tym facet, który dobierałby sobie partnerki tzn. życiowe według kryteriów ich przeszłości seksualnej byłby raczej żałosnym przedstawicielem gatunku męskiego. Chyba dopuszczasz możliwość, ze mężczyzna wiąże się z dziewicą a po rozpoczęciu ich współżycia uważa ją za świetną kochankę-przecież wszystko przychodzi z czasem.

Kalawala miło, ze masz własne wartości ale powinnaś zrozumieć, że nie każdy musi myśleć tak jak Ty. Twój komentarz był złośliwy i wyszło na to, że Ty niejako też jesteś zazdrosna o to że jakiś facet mógłby wybrać kobietę doświadczoną (ze względu że opinię, że jest dobra w te "klocki") i pogardzić tym samym Twoją pilnie strzeżoną czystością.
Moim zdaniem niewinność powinniśmy zachowywać przede wszystkim dla siebie - nie na pokaz, nie dla przyszłego partnera a dla samej siebie!
Stary 2008-05-06, 17:42   #265
Laurany
Rozeznanie

Cytat:
Ech...

Nie będę juz po raz setny tłumaczyć o co w tym chodziło
ok w takim razie ja nadrobię braki i uważnie doczytam na poprzednich stronach co autor miał na myśli
Stary 2008-05-06, 17:55   #266
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yaminishi Pokaż wiadomość
Moim zdaniem popadacie z skrajności w skrajność i każda z Was po części się myli!

Według tego co napisałaś Pushit, każda dziewczyna, które poznaje faceta powinna czym prędzej mu się oddać bo inaczej on czuje się taki nieszczęśliwy, niezaspokojony, co gorsza może dojść do błyskotliwego wniosku że bierze udział w potwornej manipulacji,spisku mającego na celu zaciągnięcie go przed ołtarz...
Wybacz ale moim zdaniem to kobieta decyduje (tak samo facet decyduje o sobie) czy chcę podjąć już ten krok czy nie.
Moja wypowiedź była przykładem na sugestię Kalawali jakoby któraś z nas mówiła inaczej (że na pewno woli dziewicę) gdyby o jej syna szło. Jakoś tak. Jak widać nie każda matka jest taka zadowolona z tej czystości, ta wolałaby dziewczynę z jajami i charakterem, a nie manipulatorkę, a tak o niej zaczynają powoli myśleć wszyscy domownicy.

Nikt nie lubi uogólnień

Z tego co mi wiadomo, to kobieta mocno unieszczęśliwia faceta jak mu kolokwialnie ujmując nie daje. Nie jest to moje zdanie (bo tak myśląc popadłabym w paranoję po tygodniu abstynencji) ale męskiej części znajomych, niestety...
Stary 2008-05-06, 18:02   #267
Siris88
Rozeznanie

Ja także się wtrącę, co do wyjątkowości pierwszego razu. ja sama byłam diealistką i dopiero po wielu latach z moim TŻ zdecydowaliśmy się na współżycie..
i co?
i prawdę powiedziawszy NIE PAMIĘTAM pierwszego razu. Nie pamiętam kiedy był, ani jak było. I to bynajmniej nie dlatego, że to było takie traumatyczne przeżycie , po prostu okazało się z upływem czasu, że seks to seks. nic wyjątkowego, normalna część związku i już nie rozumiem, dlaczego ten pierwszy ma być taki wyjątkowy.
Pamiętam wiele naszych stosunków, które były 'wyjątkowe' ale nie ze względu na ich kolejność! Tylko na atmosferę, to co mówił, jak się zachowywał...
Jeżeli ten pierwszy raz był dla dziewczyny traumatycznym przeżyciem, to Twoja rola, wazonik powinna polegać raczej na pokazaniu jej, że tak nie musi być. Że seks może być bełen bliskości, ciepła i zaufania, że może na Tobie polegać - to jest zadanie dla Ciebie.

Siris88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-06, 18:04   #268
Laurany
Rozeznanie

Cytat:
Moja wypowiedź była przykładem na sugestię Kalawali jakoby któraś z nas mówiła inaczej (że na pewno woli dziewicę) gdyby o jej syna szło. Jakoś tak. Jak widać nie każda matka jest taka zadowolona z tej czystości, ta wolałaby dziewczynę z jajami i charakterem, a nie manipulatorkę, a tak o niej zaczynają powoli myśleć wszyscy domownicy.

Nikt nie lubi uogólnień

Z tego co mi wiadomo, to kobieta mocno unieszczęśliwia faceta jak mu kolokwialnie ujmując nie daje. Nie jest to moje zdanie (bo tak myśląc popadłabym w paranoję po tygodniu abstynencji) ale męskiej części znajomych, niestety...
mały offtop - a skąd jego matka wie że on z tą dziewczyną nie sypia i że jest dziewicą??
Stary 2008-05-06, 18:07   #269
201704051255
Konto usunięte

bo jak się ma braci, to jest duży przekaz plotek, a ze z ojcem żyją jak z kolega, to i matka wie

podziwiam ich za takie kumplowskie kontakty, ja bym sie z wlasna rodzina pozabijala
Stary 2008-05-06, 18:09   #270
bess
Zakorzenienie

Cytat:

Nikt nie lubi uogólnień

skojarzyla mi sie ta pannica z Testosteronudo której przez pol Polski jezdzil Karolak
filmowy OT
www.youtube.com/watch?v=O-Qq0ZWbzCk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości