![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Brak dziewictwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
kazdy widac ma inne pojecie rozwiazlego sexu
Moze to ten oralny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ,widzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ja proponuję zatrudnić się przy pisaniu scenariuszy do telenowel. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
BAN stały
|
Cytat:
Po pierwsze: Nikogo nie atakuję i nie pokazuję palcem. Piszę to co myślę, a tego mi nikt nie zabroni. Mówię jak jest. Ktoś chce zachowac dziewictwo - spoko, luz. Ale to jest forum i mam prawo się wypowiedzieć. A nikogo nie obrażam. Po drugie: Chyba mamy inne pojecie rozwiazłosci. Zacytowałaś moją wypowiedź, która mówi o tym, że kobiety doświadczone są lepsze w seksie (bo taka jest prawda, nikt nie zaprzeczy) i nie wstydzą się rozebrac przed facetem. Dziewica się wstydzi, boi i jest nieporadna. Wiem co mówię, bo ja takze wbrew pozorom byłam kiedyś dziewicą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Konto usunięte
|
Tylko jak ktoś ma trochę klasy to nie trąbi o tym dziewictwie na prawo i lewo i nie szykanuje każdej, która tej błonki już nie posiada...
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Cześka Twoje złagodzone stanowisko jestem skłonna zaakceptować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
BAN stały
|
Cytat:
No właśnie. A mi się wydaje że pani Kalawala czuje sie dotknięta tym co piszemy i dlatego pisze tak, a nie inaczej. Moze dla niej ta błona jest warta sztabkę złota, nie wiem, nie wnikam. Ocho zara bedzie ze się nie szanuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak sie nazywa przedkladanie ponad wszystkie cechy charakteru,czyjejs cnoty,umniejszanie wartosci osoby ,ktora tej cnoty juz nie ma Cytat:
Ps i podczas kiedy juz nie partycypowalam w tym oto watku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla mnie cnota jest warta i 10 sztabek złota a może i więcej dlatego nie pochwalam jak ktoś lekkomyślnie się czegoś wartościowego pozbywa. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego,czy kazda musi słodzic i zalewać swoją wypowiedź miodem? Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fanatyzm (łac. fanaticus - zagorzały, szalony) – postawa oraz zjawisko społeczne polegające na ślepej i bezkrytycznej wierze w słuszność jakichś poglądów politycznych, religijnych lub społecznych. Przejawem fanatyzmu jest skrajna nietolerancja wobec przedstawicieli odmiennych poglądów. Zgadzałoby się. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
poza tym cześka nie czepiała się konkretnej osoby,ale pani kalawala poczuła się urażona szczerością kolezanki.więc kto kogo atakuje .
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
BAN stały
|
Ja jestem szczera i się tego nie wstydzę. Nie będę tu lała miodem i posypywała cukrem.
Piszę co myślę, a jak widać niektórym to przeszkadza. |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mnie np cnota jakichs obcych ludzi w ogole nie obchodzi i ich sprawa co robią(jesli nie robia krzywdy innym) Czy ja traci jako nastolatek,czy dochowuje do konca zycia to jest jego sprawa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
i uważam że jest to kompletna paranoja żeby kogoś oceniać przez pryzmat skrawka ciała coś mi się wydaje że wazonika najbardziej boli nie to ze jego wybranka nie jest/była dziewicą, tylko to że kogoś przed nim kochała i mu się oddała Z MIŁOŚCI Cytat:
![]() nie wiadomo czy bialy rumak też nie zrzuci ![]() EDIT: własnie doczytałam hmm trochę przesadziłaś, ale to Twoje zdanie, masz do niego pełne prawo |
||
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
dubel
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Według tego co napisałaś Pushit, każda dziewczyna, które poznaje faceta powinna czym prędzej mu się oddać bo inaczej on czuje się taki nieszczęśliwy, niezaspokojony, co gorsza może dojść do błyskotliwego wniosku że bierze udział w potwornej manipulacji,spisku mającego na celu zaciągnięcie go przed ołtarz... ![]() Wybacz ale moim zdaniem to kobieta decyduje (tak samo facet decyduje o sobie) czy chcę podjąć już ten krok czy nie. Cześka masz rację, że nie dziewica jest lepsza w łóżku od dziewicy, natomiast nie oznacza to automatycznie, ze jest rewelacyjna. Różni ludzie mają różne potrzeby i temperamenty. Poza tym facet, który dobierałby sobie partnerki tzn. życiowe według kryteriów ich przeszłości seksualnej byłby raczej żałosnym przedstawicielem gatunku męskiego. Chyba dopuszczasz możliwość, ze mężczyzna wiąże się z dziewicą a po rozpoczęciu ich współżycia uważa ją za świetną kochankę-przecież wszystko przychodzi z czasem. Kalawala miło, ze masz własne wartości ale powinnaś zrozumieć, że nie każdy musi myśleć tak jak Ty. Twój komentarz był złośliwy i wyszło na to, że Ty niejako też jesteś zazdrosna o to że jakiś facet mógłby wybrać kobietę doświadczoną (ze względu że opinię, że jest dobra w te "klocki") i pogardzić tym samym Twoją pilnie strzeżoną czystością. Moim zdaniem niewinność powinniśmy zachowywać przede wszystkim dla siebie - nie na pokaz, nie dla przyszłego partnera a dla samej siebie!
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikt nie lubi uogólnień ![]() Z tego co mi wiadomo, to kobieta mocno unieszczęśliwia faceta jak mu kolokwialnie ujmując nie daje. Nie jest to moje zdanie (bo tak myśląc popadłabym w paranoję po tygodniu abstynencji) ale męskiej części znajomych, niestety... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Ja także się wtrącę, co do wyjątkowości pierwszego razu. ja sama byłam diealistką i dopiero po wielu latach z moim TŻ zdecydowaliśmy się na współżycie..
i co? i prawdę powiedziawszy NIE PAMIĘTAM pierwszego razu. Nie pamiętam kiedy był, ani jak było. I to bynajmniej nie dlatego, że to było takie traumatyczne przeżycie ![]() Pamiętam wiele naszych stosunków, które były 'wyjątkowe' ale nie ze względu na ich kolejność! Tylko na atmosferę, to co mówił, jak się zachowywał... Jeżeli ten pierwszy raz był dla dziewczyny traumatycznym przeżyciem, to Twoja rola, wazonik powinna polegać raczej na pokazaniu jej, że tak nie musi być. Że seks może być bełen bliskości, ciepła i zaufania, że może na Tobie polegać - to jest zadanie dla Ciebie. ![]()
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Konto usunięte
|
bo jak się ma braci, to jest duży przekaz plotek, a ze z ojcem żyją jak z kolega, to i matka wie
podziwiam ich za takie kumplowskie kontakty, ja bym sie z wlasna rodzina pozabijala |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() filmowy OT ![]() www.youtube.com/watch?v=O-Qq0ZWbzCk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.