Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-05-07, 21:14   #241
anah
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
A wczoraj apropo przepuszczania w kolejkach to prawie się popłakałam nie wiem czy złości czy emocji czy bezsilności. Stałąm w okienku - takie bankowe do opłat tańszych. Byłam razem z moja mała. Przede mna grono męzczyzna radosnie stało w kolejce i mnie nie przepuisciło. Moja mała dostawała napadu energi. ALe w sumie nic takiego nie robiła biegała w kółko trochę pokrzykując. Nie wiem jak można uspokoic dwuletnie dziecko. Pani zza okienka zwrociła mi uwagę kasliwym tonem ze mam ja uspokoic. Wziełam ja na rece i tak stałam - darła sie jeszcze głośniej nie wiem czy mialam ja zakleić. Nikt mnie nie przepuścił, tylko zmierzyli i głośno komentowali że durne jest to bezstresowe wychowanie i powio dostac przez dupe a potem wyrasta takie chamstwo itp Nikt mnie nie przepuścił, wyszłam zanim doszłam do kasy bo nie chcialam przy nich sie rozpłakać. Skąd taka znieczulica i to u kobiety????Masakra no to trochę dałam upust moim emocjom pisząć o tym

Znieczulica u niektórych kobiet tez mnie dziwi. Za mną kiedyś szły dwie takie i rozprawiały o kobietach w ciąży pracujących w ich firmach. Rozmowa wyglądała mniej więcej tak: Zachodzą w ciążę i nic ich nie obchodzi, mnożą sie i żeby to jedna, nie - całe stada kobiet w ciązy. Szok!

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Wiecie dziewczyny, tak sobie przeglądam inne wątki i zauważyłam, że dawno nie było u nas Tauruska z listą mamuś. A fajnie czasem byłoby spojrzeć na nasze aktualne zestawienie. Może któras aktywna mamuśka podjęłaby się stworzenia aktualnej listy?? Co o tym myślicie??

Proszę o namiary na taka listę, bo jeszcze nie ma mnie w takim zestawieniu

Cytat:
Napisane przez Liatris Pokaż wiadomość
załączam foto mojej 21t ciążowatości. Przybrałam 8,5 kg. Zastanawiam się ile z tego waży dziecko.

Zacnie duży brzusio, ale kształtny i pięknie ubrany. Te kilogramy zdecydowanie mieszczą sie w tym bębenku i biuście też sporo kg się mieści Gratuluję, wyglądasz bardzo ładnie.

Cytat:
Napisane przez magflieg Pokaż wiadomość
Ja po usg Cóż moje przeczucia i intuicje zawiodły lekarz twierdzie na 99 procent dziewucha Więc będzie Emilka. Moja mała zawiedziona bo chciała braciszka
Tata lekko załamany powiedział że z nami w przyszłości do miasta nie wyjdzie bo trzy baby go wykończą a ja się cieszę bo nie pojda na marne moje różowe ciuszki

A poza tym maluda zdrowa, rozbrykana tylko duża !!!jestem w 23 tyg. a usg pokazuje wagę 1,48 kg i wg wymiarów pokazuje ze to koniec 26 tygodnia a w sumie to jestem pewna daty zapłodnienia wiec raczej termin prawidłowego porodu powinnien nie ulec zmianie to mnie lekarz pocieszył ze moze miec powyzej 4kg jak ja to urodze
A w sumie jestem szczęśliwa że zdrowe i wszystko ok - acha leży już główką na dół - co prawda moze się jeszzce obrócić. Chwilowo opiera sobie łepek na moim pęcherzu - to wyjasnia nocne wedrowki do WC

Gratuluję córeczki. Duża babka

Cytat:
Napisane przez GoniaJ Pokaż wiadomość
Dziewczynki, te "starsze" ciaza kiedy zaczelyscie czuc ze ktos sie wam tam wierci na dole?

Wiercenie zaczęłam czuć w 17 tyg i to bardzo wyraźnie, ale to moja druga ciąża, więc może byc inaczej niż przy pierwszej. W pierwszej poczułam jakie dwa tyg. później.
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 21:29   #242
Dorotka@
Zadomowienie

izzi no nie bądź taka! daj w końcu znać czy mamy gratulować!!!!
Stary 2008-05-07, 22:17   #243
izzi
Zadomowienie

GG do izzi

Hajjj laski

Agnes- no cudownie słyszeć takie dobre wiadomości!!! Gratulacje dodatkowych kilogramów
Magflieg- super! hehe dziewczyny rządzą a może zdradzisz nam cóż Ty takiego jesz że tak wspaniale córcia rośnie Ci w brzuszku??? Fajnie mieć taką pewność że dziecku nic nie brakuje do prawidłowego i tak szybkiego rozwoju
Przede wszystkim muszę napisać że jestem zachwycona zdjęciami brzuszkowymi!!!
Agnes - pięknie wyglądasz i masz bardzo fajną bluzeczkę!!!
Goga - hehe no bębenek jak malowanie! Normalnie sweeet!!! A ile masz teraz w talii?
GoniaJ - ja poczułam tak naprawdę dopiero 2 tygodnie temu więc ok 21 tyg. Ale jak widać z wypowiedzi dziewczyn to sprawa indywidualna
Iwa - na wzdęcia wiem że można brać espumisan a takich naturalnych sposobów to raczej nie znam
Jaroszaniu - już bliżej niż dalej ... zauważ że czas jakoś mija coraz szybciej teraz No chyba że to tylko ja mam takie wrażenie

Dziewczynki, bardzo Wam dziękuję za trzymanie kciuków. Niestety nie udało mi się zdać chociaż miałam fajnego egzaminatora (takiego starszego gościa) i normalnie tak mu było przykro że musiał mi nie zaliczyć tego egzaminu że w końcu to ja go pocieszałam
Placyk zrobiłam ekspresowo i bardzo zgrabnie i jak pojechałam na miasto to po paru skrzyżowaniach kazał mi skręcić w lewo w jakąś uliczkę i tam czekała na mnie zasadzka bo akurat była taka zatoczka parkingowa po prawej i tuż obok wyjazd z uliczki równorzędnej no i stał sobie pan samochodem i ja mu nie ustąpiłam pierwszeństwa bo myślałam że to wyjazd z tego parkingu... No ale cóż, pierwsze koty za płoty jak to się mawia Egzaminator mnie bardzo pochwalił że mnóstwo manewrów wykonałam poprawnie i był bardzo zadowolony no i nie mógł przeboleć tego mojego błędu ale to nic ... trudno Następny termin mam na 8 lipca Tak łatwo sie nie poddam \

Buziaki!
izzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 22:18   #244
JagnaK
Zadomowienie

Witam wszystke laseczki!!
Jakie sliczne brzusie sie nam tutaj wysypuja Wygladacie przecudnie. Ja teraz jak brzusio urosl do ciazowyc ciuchow nareszcie wygladam jak w ciazy i moge sie prezentowac w nich,tylko worek na glowe zalozyc

Gratuluje zdrowych dzieciaczkow i synka Kasi.

Wlasnie wrocilam z wycieczki ze znajomymi. TZ w pracy ale my z Amelcia sie wypuscilysmy i odpoczelysmy w sloneczku. Dzisiaj jak tak sobie siedzialam w ogrodku i czulam jak sie moja dziewusia rusza popatrzylam na brzuch i normalnie widzialam jak sie rusza i podkakuje. Poza tym teraz czuje ja juz w okolicach pepka a nawet wyzejm wiec to taka nowosc ode mnie bo dotychczas czulam ja ponizej pepka i w podbrzuszu. A to chyba znak ze rosnie i mamusie rozpycha. a wy gdzie swoje dzieciny czujecie?
JagnaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 22:19   #245
dajanka87
Raczkowanie

GG do dajanka87

Dziewczynki super brzucholki
A już Liatris wymiatasz Jaki duży i kształtny... Mój jest taki jakby niżej ułożony i już nie tak fajnie wygląda... Z tym, że ja jestem w 18 tygodniu

Magflieg, jaka duża dziewuszka śliczności będzie napewno!

Aha, dziewczynki powiedzcie jak to jest u Was z tym kopaniem?
Bo mnie dzidzia zaczęła kopać tak tydzień temu. No i super tyle radości, ale też zmartwienia
Najpierw dzidza kopała prawie bez przerwy przez 3 dni... taka była ruchliwa
a później dwa dni przerwy Ja już się w takich momentach załamuję, bo miałam trochę problemów i nerwy mnie zżerają... A później znów kopniak i happy...
Ale nerwów się najem
Wszyscy mi tłumaczą, że dziecko jest jeszcze malutkie i kiedy inaczej się ułoży to poprostu jeszcze nie czuję, ale się martwię, bo jak inaczej???
dajanka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 22:23   #246
Iwa_iw
Zakorzenienie

GG do Iwa_iw

ja słyszałam, że ruchy są regularne dopiero od 30 tc i wtedy jeżeli ich się nie odczuwa w ciągu dnia to można się martwić, ale z autopsji tego nie wiem tylko ze słyszenia

HANIA 29.10.2008r.

ALUTKA 13.06.2011r.
Iwa_iw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 22:27   #247
goga144
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izzi Pokaż wiadomość
Hajjj laski

Goga - hehe no bębenek jak malowanie! Normalnie sweeet!!! A ile masz teraz w talii?

Buziaki!
Właśnie mierzyłam - 94 cm - miss, no modelka co najmniej

A w lipcu zdasz na 100%
goga144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 22:27   #248
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

dajanka mi tez sie zdarzaja mniej aktywne dni a potem jak poczuje ruch to az sie wzruszam

izzi rzeczywiscie czas leci szybciej, ale blizej do porodu = blizej do sesji niestety co do egzaminu - jak pan Cie chwalil to tlylko sie cieszyc, nastepnym razem na pewno juz pojdzie gladko.

nie farbuję od 20.12.2012
jaroszania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 22:54   #249
GoniaJ
Rozeznanie

GG do GoniaJ Wyślij wiadomość przez MSN do GoniaJ Wyślij wiadomość przez Yahoo do GoniaJ Send a message via Skype™ to GoniaJ

No to glowa do gory IZZI nastepnym razem bedzie dobrze... zobaczysz

Wedlug tego co mowicie to ja chyba czuje juz babelka bo mam takie smieszne "motylki" w brzuszku. Jakby mi sie cos smiesznie przelewalo w brzuszku ale inne niz te jelitowe sprawy. Czesto gesto zdarza sie to wieczorkiem lub jak sie poloze na pleckach zeby sie zrelaksowac.
GoniaJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-07, 23:21   #250
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Izzi ze ten samochód akurat musiał stamtąd wyjezdzać. Ale jak wszystko inne dobrze ci poszło to w lipcu na pewno bedzie OK. Tylko do tego lipca to jeszcze strasznie daleko - taki odlagły termin Ci wyznaczyli???
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 07:14   #251
GoniaJ
Rozeznanie

GG do GoniaJ Wyślij wiadomość przez MSN do GoniaJ Wyślij wiadomość przez Yahoo do GoniaJ Send a message via Skype™ to GoniaJ
Talking Dot.: Wrześniowo-październikowe mamusie 2008!!! 2

Dzien dobry dziewczynki, ja powolij ukladam sie do snu, chcialam wam pokazac jakie dzis male zakupki zrobilam babelkowi. Moje pierwsze i narazie chyba ostatnie bede musiala poczekac na wiesci czy jest to dziewusia czy chlopczyk...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg w1.jpg (91,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w2.jpg (80,7 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w3.jpg (82,9 KB, 16 załadowań)
GoniaJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 07:29   #252
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg

Dzięki za gratulacje

Co jem Izzi? No właśnie w przeciwności do pierwszej ciąży troszkę mniej zdrowo tzn mam np witaminy zapisane ale ciagle o nich zapominam. ogólnie faktem jest ze na codzień raczej odżywiam się w miare zdrowo jakies razowce zamist smietan jogurty itp bo nie lubie. ALe to pewnie wieczorne lody i czekoladki tak pasą mała a mój mąż mówi ze teraz robię wszytsko zeby zamiast we mnie poszło w maludę. Bo w pierwszej ciaży przytyłam ponad 30 kg i teraz staram sie pilnowac chodze na basen itp - dobra i tak niewiele to daje heheh. ALe po poierwszej ciazy tez przez niecały rok to wszystko zgubiłam bez zadnych wysiłków wię cjakos specjalnie sie nie przejmuje I wszytskim które martwię się o kg - jak bedziemy karmić piersią i zaliczymy maratony przy maluszku to nic z nas nie zostanie

Zyczę pieknego słońca WAm bo u mnie cudnie świeci i pachnie bzami ach...

Redukcja...
Siłownia x 5
Jogging x 4
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 07:42   #253
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Witam mamuśki z rana!

Anah, u nas listą mamuś zajmuje się Taurus_ek, z tym że ostatnio rzadko się tutaj pojawia.

Izzi następnym razem napewno się uda, szkoda tylko, że termin taki odległy...

GoniaJ gratuluję nieśmiałych ruchów, myślę, że już niedługo rozkręcą się na całego. A ciuszki słodziutkie.
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 10:16   #254
izzi
Zadomowienie

GG do izzi

Czeeeeeść

Goga - no wymiary masz super ... ja mam już ponad 100!!! Niedługo stanę się wielką kulą
GoniaJ - to na bank maluszek się uaktywnił! Podobno właśnie takie ,,motylki w brzuszku" to już to!
Śliczne te ciuszki!!! Oj aż mi narobiłaś ochoty na takie zakupy
Dziewczyny zapisujcie sobie kiedy poczułyście pierwsze ruchy bo mnie np. położna o to pytała na wizycie
Magflieg - racja 100% Nie ma co się przejmować wagą bo i tak dziecko nam zrobi ,,szkołę przetrwania" i będziemy jeszcze chudsze niż przed ciążą

Kochane, no niestety w W-wie są takie beznadziejne terminy oczekiwania na egzamin praktyczny Ale napiszę podanie o przyspieszenie tego terminu nic mnie to nie kosztuje a może akurat się coś wolnego znajdzie

Troszkę jestem przybita tym niezdaniem ale mam zamiar poprawić sobie humor zakupem kwiatków i upiększaniem mojego balkonu w weekend
Buziak!
Stary 2008-05-08, 10:46   #255
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Oj Izzi Nie smutkaj się! Następnym razem napewno sie uda. A dla pocieszenia kilka kwiatków na twój balkonik:
Stary 2008-05-08, 11:09   #256
Liatris
Rozeznanie

dziewczyny trochę mnie to niepokoi, że mam aż taki bęben, chociaż Goguś144 jesteś niedaleko za mną . Stwierdziłam, że nie będę szła na to usg 2d teraz tylko od razu pójdę na 4D, też ze względu na tż. Bo na tą wizytę z 2D nie mógłby się wyrwać z pracy, a chciałabym żeby był przy tym.

Izzi i tak poszło Ci świetnie, oby tylko udało się jakiś bliższy termin wykombinować. Zdradź mi czy Tobie się jeszcze chce tak po godzinach nad projektami siedzieć. Bo mi się już nawet tak nie chce pracować. Najchętniej bym szykowała już pokoik albo stroiła balkon w kwiaty. Najgorsze jest to, że mam określone terminy a nie mogę się zmusić

Gonia ciuszki słodkie i takie milusie. Dzidzia już Cię tam po cichu podkopuje

Magflieg gratuluję Ewelinki . Twój małż powinien być dumny. Ilu mężczyzn marzy żeby otaczały go kobiety ? A on będzie miał aż trzy.

Które to ostatnio tak prawiły o arbuzach????? Przyznać się. Ledwo siedzę tak się nimi obżarłam. A mój tż, to w 7 niebie. Wykorzystuje moje zachcianki i sam się raczy ile się da.

Dzisiaj dziewczyny robię sernik na zimno, na spodzie biszkoptowym z galaretką polaną na brzoskwinie .
Liatris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 12:08   #257
Liatris
Rozeznanie

Wczoraj wybralam sie na kabaret Paranienormalnych i K. pod wyrwigroszem. Naśmiałam się nieźle, co prawda przy skeczach tych pierwszych. Tylko miałam wyrzuty sumienia, bo momentami było trochę głośno i czy to maluchowi nie zaszkodziło.
Stary 2008-05-08, 12:40   #258
izzi
Zadomowienie

GG do izzi

Cytat:
Oj Izzi Nie smutkaj się! Następnym razem napewno sie uda. A dla pocieszenia kilka kwiatków na twój balkonik:

Kochanie dziękuję pięknie za kwiatuszki i słowa pocieszenia Już mi raźniej

Cytat:
dziewczyny trochę mnie to niepokoi, że mam aż taki bęben, chociaż Goguś144 jesteś niedaleko za mną . Stwierdziłam, że nie będę szła na to usg 2d teraz tylko od razu pójdę na 4D, też ze względu na tż. Bo na tą wizytę z 2D nie mógłby się wyrwać z pracy, a chciałabym żeby był przy tym.

Izzi i tak poszło Ci świetnie, oby tylko udało się jakiś bliższy termin wykombinować. Zdradź mi czy Tobie się jeszcze chce tak po godzinach nad projektami siedzieć. Bo mi się już nawet tak nie chce pracować. Najchętniej bym szykowała już pokoik albo stroiła balkon w kwiaty. Najgorsze jest to, że mam określone terminy a nie mogę się zmusić

Gonia ciuszki słodkie i takie milusie. Dzidzia już Cię tam po cichu podkopuje

Magflieg gratuluję Ewelinki . Twój małż powinien być dumny. Ilu mężczyzn marzy żeby otaczały go kobiety ? A on będzie miał aż trzy.

Które to ostatnio tak prawiły o arbuzach????? Przyznać się. Ledwo siedzę tak się nimi obżarłam. A mój tż, to w 7 niebie. Wykorzystuje moje zachcianki i sam się raczy ile się da.

Dzisiaj dziewczyny robię sernik na zimno, na spodzie biszkoptowym z galaretką polaną na brzoskwinie .
Oj babeczko.. mi też sie strasznie nie chce nic robić!!! W pracy non stop patrzę tylko na wielki zegarek na ścianie i odliczam minuty do 17 W domku jakoś idę siłą rozpędu z tymi projektami, zresztą to są takie małe rozbudowy , projekcik robię w tydzień , oddaję go i mam z nim święty spokój ... i zaczynam następny
Marzę o weekendzie i grzebaniu łopatką w skrzynce z kwiatkami
A za ten Twój sernik to normalnie zabić bym się dała!!! Ojjj chyba dziś u mnie też się nie obędzie bez takiego rarytasu
Stary 2008-05-08, 13:00   #259
Wiktorynka
Zadomowienie

A ja dla odmiany piekę croissanty
Chciałam kupic, ale najbliższe we wrocławiu, a jakos teraz wole zielona trawkę niz tłoczne miasto. Dlatego zabrałam sie za nie sama, ciekawe czy wyjdą - robie je po raz pierwszy i jak zwykle przepis biorę z przymrużeniem oka.

Wczoraj wymysliłam sobie ze doczyszcze panele, tak na spokojnie, jak bede czuła ze cos nie tak to dam spokój. Zrobiłam sobie wygodna podkładke pod siedzenie i dzien powolutku mi zlecial. panele czysciutkie, ja nie zmeczona, zadowolona z siebie... do wieczora... wieczorem rozbolała mnie miednica i tak trzyma do tej pory ... echhh
Stary 2008-05-08, 13:01   #260
Wiktorynka
Zadomowienie

izzi - jesli Cie to pocieszy to ja do tej pory nawet nie zabrałam sie za robienie prawa jazdy, a przydałoby sie baaardzo... wiec to wszystko jeszcze przede mną
Stary 2008-05-08, 14:11   #261
Liatris
Rozeznanie

hehe dziewczyny ten sernik na zimno to jawna prowokacja . Ale zrobię, zrobię. Zapraszam.

A cóż to croissanty?
Właśnie się umówiłam do Pasiecznego na usg 4d. Myślałam, że uda się wcześniej niż miałam wizytę na to 2d (13.05), niestety dzień po. Zaśpiewali 200 zł.

Żabulka też tyle płaciłaś u niego?
Stary 2008-05-08, 14:13   #262
żabulka21
Rozeznanie

Byłam właśnie w szpitalu u koleżanki która urodziła śliczną córeczkę.Niestety pech chciał że przechodziłam koło porodówki a tam jakaś kobitka krzyczała z bólu wniebogłosy.Mówię wam jescze w życiu nie słyszałam żeby ktoś tak krzyczał ale się zestrachałam
żabulka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 14:20   #263
Wiktorynka
Zadomowienie

Cytat:

A cóż to croissanty?
najprosciej mowiac, rogaliki z ciasta, ni to drozdzowego obrobionego jak francuskie
Koniec kónców, po moich modyfikacjach przepisu, nie wyszedł efekt porządany - dałam zdroworozsadkowo o połowe mniej tłuszczu niż było w przepisie... no i nie wygladają jak te prawdziwe, za to sa o połowe mniej tłuste.
Stary 2008-05-08, 14:23   #264
Wiktorynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez żabulka21 Pokaż wiadomość
Byłam właśnie w szpitalu u koleżanki która urodziła śliczną córeczkę.Niestety pech chciał że przechodziłam koło porodówki a tam jakaś kobitka krzyczała z bólu wniebogłosy.Mówię wam jescze w życiu nie słyszałam żeby ktoś tak krzyczał ale się zestrachałam
Jak leżałam w szpitalu to sie przez trzy dni nasłuchałam , szczególnie w nocy... mimo ze mój oddział od porodówki był oddzielony drzwiami dzwiekoszczelnymi. Tylko ze wtedy to nie dzialalo to na mnie tak jak zadzialało by teraz... w końcu mamy bliżej jak dalej
Stary 2008-05-08, 14:24   #265
kaolinait
Zadomowienie

Liatris a moze blizniaki masz ?;D

[/CENTER]
kaolinait jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-08, 14:48   #266
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Liatris a czym ty się martwisz?? Piękny masz bębenek! Mnie rozczulił i sama bym już taki chciała.

Ja też uwmówiłam się na usg 3d na 26.05. Bałam się, że może nie będzie terminów, a babka do mnie, że już jutro mogę przyjść... Nie powiem, że mnie nie skusiło no ale tydzień temu patrzyłam na bąbla, więc wytrzymam jeszcze 18dni. Później usg dopiero w połowie lipca, ahhhh jak ja wytrzymam...

Byłam u fryzjera i wyszłam praktycznie taka jak weszłam... W sumie to też i moja wina, bo zapuszczam włosy i szczególnie grzywkę, więc poprosiłam, żeby kobieta za bardzo nie szalała, tylko podcieła trochę, aby się lepiej układały. No to podcięła chyba z 1 cm, kasę zgarnęła, a ja dalej wyglądam jak wyglądałam, czyli w dalszym ciągu niezadowolona z siebie. I już siedzę w związanych włosach, żeby się nie denerwować. A miałam sobie poprawić tym humor. No cóż, nie udało się.

Aha i jeszcze supermenka anuha zakupiła zgrzewkę wody, złapała w jedną rękę, resztę zakupów w drugą, a teraz bęben boli... która skopie dupsko???

I znowu kulinarne kuszenie na wątku... Ja wam dam! Moja waga coś się chyba ostatnio popsuła, bo coś za dużo zaczyna pokazywać
Stary 2008-05-08, 15:30   #267
Wiktorynka
Zadomowienie

Cytat:

I znowu kulinarne kuszenie na wątku... Ja wam dam! Moja waga coś się chyba ostatnio popsuła, bo coś za dużo zaczyna pokazywać
moje kulinarne wybryki mają swój podtekst ... po prostu mam doła, ze wszystko wokól mnie biegnie a ja stoję... zwyczajnie czuję sie bezużyteczna, bo nawet sprzątanie miszkania to juz nie na moje siły
Stary 2008-05-08, 15:52   #268
kasieek23
Rozeznanie

GG do kasieek23

Cytat:
Liatris a czym ty się martwisz?? Piękny masz bębenek! Mnie rozczulił i sama bym już taki chciała.

Ja też uwmówiłam się na usg 3d na 26.05. Bałam się, że może nie będzie terminów, a babka do mnie, że już jutro mogę przyjść... Nie powiem, że mnie nie skusiło no ale tydzień temu patrzyłam na bąbla, więc wytrzymam jeszcze 18dni. Później usg dopiero w połowie lipca, ahhhh jak ja wytrzymam...

Byłam u fryzjera i wyszłam praktycznie taka jak weszłam... W sumie to też i moja wina, bo zapuszczam włosy i szczególnie grzywkę, więc poprosiłam, żeby kobieta za bardzo nie szalała, tylko podcieła trochę, aby się lepiej układały. No to podcięła chyba z 1 cm, kasę zgarnęła, a ja dalej wyglądam jak wyglądałam, czyli w dalszym ciągu niezadowolona z siebie. I już siedzę w związanych włosach, żeby się nie denerwować. A miałam sobie poprawić tym humor. No cóż, nie udało się.

Aha i jeszcze supermenka anuha zakupiła zgrzewkę wody, złapała w jedną rękę, resztę zakupów w drugą, a teraz bęben boli... która skopie dupsko???

Ale z Ciebie nie dobra dziewczynka-wody mineralnej sie zachcialo???!!!! i jeszcze w jednej rece nosic zgrzewke oj nie dobra nie dobra....:b acik: zeby mi sie to nie powtozylo wiecej
Stary 2008-05-08, 15:55   #269
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:

Anuhaaa Nie szalej tak z zakupami bo mozesz maluchowi zaszkodzic.
Mi sie tez czasem wydaje ze jest tak jak dawniej i cos zrobie a potem mnie boli i sie pukam głupia w czoło po co mi to. No ale cóż jak moj TZ tak sie rozleniwił odkod siedze na zwolnieniu ze juz nawet naczyn do zmywarki nie wsadzi ani nie wyciagnie. Nie wspominajac o tym ze jak wyrzuci smieci łaskawie to nowego worka juz nie załozy do kubła.
Stary 2008-05-08, 15:56   #270
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Kasiek cos mi sie wydaje ze po tych naszych bacikach to anuhaaa długo usiasc nie bedzie mogła. Niemal rownoczesnie na nia napadłysmy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości