![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Linea??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Ja biore tabletki ok 3 tyg i schudłam jak narazie 3 kg, myśle że to i tak dobrze jak na mnie bo ćwiczyć zabardzo nie mam kiedy a co do diety to ograniczyłam tylko słodycze i białe pieczywo. Zobaczymy jak bedzie dalej
![]() ![]()
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
Witam.
Postanowiłam kupic dzś linea i brać bo trzeba się wziąść za siebie ja waże w zalezności mam wachania z wagą raz 59 a raz 61 wzrost 167 cm. Chc dojść do wagi 55 kg no to zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
ja mam zamiar kupic jutro to cudo, bo pora wziąć sie za siebie
![]()
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
Mam nietypowe pytanko:
Czy ktoś może napisać jak wizualnie te tabletki wyglądają, ciekawa jestem czy są takie duże, plastykowe i łączone czy poprostu zwykłe małe. To ważne dla mnie bo takich dużych nie przełknę ![]() Wiem, że TERM LINE II są takie wielkie i łączone, zamówiłam je "niby" taniej przez net a potem bałam się je łykać, że ktoś tam nasypał czegoś podejrzanego, dlatego wolę za wczasu wiedziec zanim kupię, z góry dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Tabletki Linea są coś jak APAP - przeciwbólowe jeśli chodzi o kształt i wielkość długość około 1,5 cm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
być może powtarzam pytanie, ale dziewczyny, które schudły na tym środku : brałyście normalną, zalecaną dawkę, czy jakieś zwiększone? bo na innych wątkach dot. wspomagaczy czytałam, że żeby działało trzeba najczęściej wziąśc więcej niż jest napisane. i na ile starcza opakowanie
![]()
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Dot.: linea / lineal ?
A propos Meridii: czy któraś z was widziała ulotke z tych tabletek. Takimi malutkimi literkami napisan tam jest o szkodliwości jakieś 2 strony A4!! Tak jak juz mówiłam to są tabletki dla osób z OTYŁOŚCIĄ która zagraża życiu lub zdrowiu. Branie tych tabletek niesie za sobą takie samo zagrożenie jak trwanie w otyłości. Ktoś powinien się zabrać za to w jaki sposób łatwo jest nabyć to świństwo, bo wielu lekarzy wypisuje recepty na prośbe pacjenta co nie zawsze ma swoje uzasadnienie... Szkoda gadać :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
powiem jedno....zanim zakupicie Linea'e czy inne tego rodzaju specyfiki zastanówcie się naprawdę dobrze. Ja skusiłam się na Linea'e jeden jedyny raz i nigdy więcej! wybrałam jedno opakowanie i to nawet chyba nie w całości. A mimo,że to było w październiku z efektami po Linei problemy mam do dzisiaj :/ bóle brzucha, podrażniony zołądek jelita....nic miłego ani przyjemnego :/ więcej pieniędzy wydałam na leki żeby naprawić w swoim organizmie to co popsułam jednym opakowaniem Linei niż to wszystko było warte.
Naprawdę szkoda zdrowia....lepiej jeśli bardzo chcecie schudnąć ograniczyć jedzenie, uważać co się je, więcej ruchu na świeżym powietrzu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Cześć. Dziewczyny czy też tak macie że po zażyciu linei często oddajecie mocz? Bo dla mnie to troche dziwne ale ja tak mam?;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
BAN stały
|
spam
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-03-29 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tez je jem od tygodnia apetyt mniejszy...chociaz to...
![]()
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
Zastanawiam się, czy nie kupić tych tabletek... dlatego czekam na Wasze opinie Wizażanki
![]()
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja również zamówiłam Linee. Dzisiaj odbieram
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
![]()
Moje drogie Panie
![]() Czuje się rewelacyjnie, ostatni posiłek jadłam o 16, poźniej nie było czasu (zapracowanie) i nie czuje w ogole głodu. Mam nadzieję iż ten preparat spełni moje oczekiwania. ![]() Cieplutko pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja się ciąąągle waham-Linea, czy TLII ;? dobre opinie o Linei, ale także zachęcające na temat tego drugiego specyfiku.. Ktoś doradzi?:PPPP
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Ja używałam linea dokładnie rok temu , udało mi się schudnąć 4 kilo i utrzymałam wagę długi czas , a to chyba ważne. teraz znów zaczynam przygodę z linea bo zima i moje niedbalstwo sprawiły , że to niestety konieczne ........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
witam was kobitki od dzisiaj zaczelam zazywac linea czy moglby mi ktos powiedziec ile schudlyscie po linei i w jakim czasie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kupiłam w aptece jedno opakowanie... Zobaczymy, czy zadziała w połączeniu z ćwiczeniami na twisterze. Musi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
biore linee od 5 dni i rzeczywiscie nie mam w ogole laknienia na slodycze. Procz tego ze jem linee 2 razy dziennie podczas posilku (bo tak zalecaja) Cwicze intensywnie i zdrowo sie odzywiam 5 posilkow dziennie duzo wody itd :p Balam sie ze nie dam rady bo nie potrafilam zyc bez slodyczy ale nie mam w ogole na nie ochoty i nie mysle ciagle o jedzeniu jak kiedys
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
ja dziś drugi dzień z Lineą, zobaczymy. Jak na razie zauważyłam, że najadam się mniejszą porcją jedzenia, dłużej czuję się syta. A o słodyczach i tak myślę, bo już chyba myśleć o nich będę forever!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Naprawdę mam nadzieję, że zadziała... Może naprawdę w połączeniu z wysiłkiem fizycznym coś to da, bo mam już dosyć katowania się brzuszkami - bez większych efektów... Poza tym, nie bardzo mogę pilnować tego co jem - jestem na studiach i na 5 minutowej przerwie nie mam czasu na zjedzenie jogurtu z otrębami albo surówki z kiełkami - no nie ma czasu i już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Za pare dni skończe opakowanie linei. Krótko podsumowując schudłam ok 4 kg, możeto też dzięki mojej diecie i ćwiczeniom. Ale muszę powiedzieć że od miesiąca nie miałam nic słodkiego w ustach ani tym bardziej nie miałam "dzikich napadów jedzenia"(jak to nie raz bywało po tygodniu diety). Mam płaski brzuszek, centymetry lecą w dół a spodnie robią się coraz luźniejsze
![]() W I tygodniu brałam 3 razy dziennie tabletke, w II tygodniu zmniejszyłam do 2 razy, a teraz biore tylko podczas sniadania line. Jak skończy mi się opakowanie to zakończe moją historie z lineą ponieważ całe życie nie bedę "na niej" żyć ![]() Moje nawyki żywieniowe mam zamiar już kontynuować do końca życia he he czyli regularne posiłki itd ![]() A więc dziewczyny linea na pewno działa tylko wtedy gdy jest połączona z dietą i ćwiczeniami. Polecam ją w szczególności tym, które baaaardzo lubią słodycze, gdyż dzięki niej zmniejszy wam się chęć na nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
Też kupiłam sobie lineę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
ja mam THII i jakoś mi nie służy.. czuje się okropnie po zażyciu tego specyfiku...
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
też myślałam żeby kupic Linee ale stał się cud! Zaczęłam miesiąc temu brac tabletki antykoncepcyjne i od tego czasu nie mam apetytu! A na słodkie to w szczególności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Witam stosuje linea od tygodnia po 3 tabletki dziennie i widze ze dziala do tego cwicze tylko 10 minut dziennie na skakance polecam tabletki linea
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.