![]() |
#241 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice. Część V
Dzień dobry
![]() Żaba, ale fajnie, że razem sobie pomieszkujecie, sprawdzacie się od razu ![]() Magda, ja też bym w życiu nie chciała mieszkać z rodzicami czy teściami, mimo, że mam z nimi dobry kontakt. Młodzi powinni mieszkać osobno i przyjeżdżać na obiadki ![]() A jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieję, że lepiej ![]() Ewesko, a kiedy następnym razem spotkasz się z TŻ-tem? Nie zapominamy o Tobie ![]() Ja byleby do lipca, byleby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaa dziekuje, juz dzis lepie. witaminki i wczorajsze wygrzewanie sie dało efekty chyba ![]() ![]() co do rodziców, to jak juz pisałam zgadzam sie. na obiadki i w odwiedziny hehe tyle wystarczy. mimo, zse kontakt mamy bardzo dobry to jednak intymnosc jest potrzebna ![]() ![]() kurcze to trzymam kciuki aby ci czas do lipca szybko zleciał, choc ja sie tego boje, bo im bliżej lipca tym bliżej do mojej obrony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Moderatoreska
|
Nohemi prawdopodobnie my z synkiem pojedziemy do niego na początku lipca, na ponad 3 tygodnie, a gdyby nam się nie udało pojechać to zobaczymy się dopiero pod koniec sierpnia. Ale bardziej prawdopodobna jest pierwsza wersja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Ja też mam nadzieję, że czas zleci szybko i poniekąd zazdroszcze Ci tej obrony, też bym już chciała kończyć studia ![]() Cytat:
![]() Ewesko, a Twój TŻ był kiedyś w Irlandii, prawda? Bo pamiętam, że rok, półtora jak tutaj rozmawiałyśmy to wyjechał tam ![]() A widzę, że teraz przeniósł się do Francji ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Moderatoreska
|
Nohemi mój tż cały czas był i jest w tym samym miejscu, czyli we Francuskich Alpach
![]() W Irlandii nigdy nie był ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Nohemi Czas edycji: 2008-05-14 o 09:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cieszę się niezmiernie, mimo tych 2 lat które minęło, że mnie ktoś pamięta ![]() Właśnie czytałam stary wątek, uśmiałam się co nie miara ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Ja z Podziomką i Warszawianką mam kontakt na gg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Moderatoreska
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Z Warszawianką ostatnio mało rozmawiam, bo rozbijała się po świecie i nie miała czasu ![]() A Podziomki też nie było już trochę na gg. Dobijam się do niej, ale chyba też nie ma czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() To teraz Twój tż znowu wyjechał z tego co się zdążyłam zorientować ??? Teraz od dwóch tygodni mało jestem na wątku i nie czytam wszystkich postów, ale od soboty się to już zmieni bo pożegnam się znowu na jakiś czas z tż-tem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, znowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że między Wami jest wszystko ok od tamtego rozstania??? Mój tż tez szybko nie wróci na stałe do Polski jeszcze trochę sobie poczekam na niego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Tak, teraz już jest dobrze. Wiesz, wiadomo jakieś tam kłótnie są, czasami mniejsze, czasami większe. Ale idziemy do przodu ![]() Ja bym wolała, żeby mi powiedział "wracam wtedy i wtedy", przynajmniej miałabym do czego odliczać, a tak... No teraz odliczam do wakacji, ale też jeszcze nie wiem kiedy dokładnie polece, wszystko zależy kiedy zalicze sesje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
uffffffffffff jestem, ucieklam z wfu. bo mielismy dwie godziny czekac a facet ne wiadomo czy bedzie
duzo osob poszlo, pobiegamy za tydzien < odrobi sie> ![]() noo a teraz bede jadla Prince polo ![]() i pije herbatke ![]() i czekam czy tz cos dzis chce ze mna porobic, czy ma cos do zalatwienia ![]() ![]()
#262 | ||
Moderatoreska
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piękna pogoda to tylko trzeba korzystać jak masz tż-ta przy sobie ![]() Ja na razie zmykam idę po synka i na pocztę popłacić rachunki, za 30-40 minutek wracam do Was, mam nadzieję, że jeszcze ktoś tu będzie ![]() Dziś miałam mieć sesje, ale niestety odwołana z powodu braku modelki bo jej coś wypadło, no nic niedługo kolejne sesje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co za sesja? Czym się teraz zajmujesz? Bo jestem z leksza do tyłu ![]() Cytat:
![]() No pięknie, wagary ![]() Smacznego ![]() Wypachniłaś się swoimi wczorajszymi zdobyczami? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie..wypachnilam sie moja Euphorią ukochana ![]() aliena zostawie na jakas mega okazje i na wieczor bo to mocny pachniuch i taki sexowny ![]() ![]() aaaaah a ten moj spi i spi ![]() to jest mistrz spania a ja wagarowania ![]()
![]() |
#265 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: Zapach na mnie oczywiście ![]() Mój też jest mistrzem spania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo a niedawno byl artykul,ze nasa zaplaci za 9 miesiecy w łóżku iles tam tys. dolarów :P hehe nooo a moj wstal , sie okazalo,ze wczoraj jego przyjaciel w Włoch przyjechal i balowali :P hehe i teraz wstal, idzie jeszcze spac, wiec pojade do mojego spiocho-kacucha pozniej ![]() ide sprzatne, salatke grecka upikce ![]() ![]()
![]() |
#267 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj Laura zrobiła w 8min ![]() ![]() No to mocno pobalowali chyba jak on jeszcze zmęczony ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
oj ja juz ją jem
![]() ![]() mniam mniam dla calej rodzinki jest ![]() a wczoraj pobalowali do 3 jakos ![]() hehe mniam ale pycha salatka moja ulubiona ![]()
#269 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja, jak byłam w lutym u TŻ-ta to zrobiłam sałatke warzywną z kulkami mozzarelli i pieczonymi kawałkami kurczaka, zakochałam się w niej ![]() ![]() Edit: Spadam na zajęcia, dzisiaj do 19:/ Do napisania wieczorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Moderatoreska
|
No jestem już w końcu
![]() Zeszło mi dłużej niż myślałam ![]() Nohemi ja maluję do sesji zdjęciowych jak na razie ![]() Aga znowu smaku robisz sałatkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.