![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Mój Sposób Na Cellulitis!
dziewczyny jak długo masujecie się syrenką?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Wow!
![]() ![]()
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie posiadam masażera 3000 ale jutro nabędę ![]() ![]() Tak więc od jutra zaczynam swoją przygodę z masażerem 3000 (i peelingiem kawowym ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, a czy ktoras z Was ma naczynka na nogach i uzywa "masazera 3000"?
![]()
![]() |
#245 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Myślę, że nie powinnaś użuwać "Masażera 3000" jak masz popękane naczynka. Ja też ostatnio zauważyłam u siebie ten problem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
szkoda. cholera;/ chociaz nie mam widocznego cellulitu tylko jak napne miesnie. wiec pewnie kupie zachwalonego eweline zielona tubkę
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Może na początek spróbuj skorzystać z delikatniejszych masażerów. Jakiś czas temu były taki masżer w komplecie z żelem na cellulit Eveline.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
BAN stały
|
Więc zaczynam walkę z moim okropnym towarzyszem Mr. C! Mam go już od dobrych 4 lat. Jest widoczny bez napinania skóry, ale nie jest aż tak, zaawansowany że boli przy dotyku. Po prostu wygląda jakby to delikatnie ująć OCHYDNIE!!! Mam już szczotkę, idę dziś na zakupy, po jakieś balsamy czy kremy, zmieniam też dietę, będę piła więcej wody i ćwiczyłą. Chcę pozbyć się cellulitu na wakacjach, wiem, że wszyscy chcą pozbyć się go na wakacje, ale ja odwrotnie. Wkleję później zdjęcie moich okropnych ud i będę je wklejać systematycznie, mam nadzieje że efekty będą, trzymajcie kciuki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Hej! Czytam ten wątek z zaciekawieniem;] całkiem ciekawy sposób
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
uu ja od jutra tez zaczynam szczotkową walkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
Wlasnie przeczytalam caly watek i doszlam do wniosku ze my dziewczyny naprawde ejstesmy stukniete czasami w dobrym tego znaczeniu oczywiscie, no i zaraz lece po ta szczotke i co tam jeszcze ujrze do masowania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
O kurczę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Haha, nie zgadniecie... Wyruszyłam do łazienki w poszukiwaniu odpowiedniego sprzętu i fartem zupełnym znalazłam szczotkę (starą, nieużywaną pewnie od lat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Dziś przeczytałam ten cały wątek i nigdy nawet bym nie wpadła na to aby masować się szczotką do włosów, ale dużo Was zachwala tutaj tę metodę, więc od dzisiaj zaczynam również stosować tę polecaną przez was moje drogie wizażanki metodę, bo mam troszkę cellulitu na udach i pośladkach, choć nie jest on bardzo zaawansowany, ale jednak wolałabym, aby go nie było wogóle. Do tej pory stosowałam peelingi antycellulitowe np. Lirene na zmianę z peelingiem kawowym, a potem nacierałam się preparatami wyszczuplającymi i antycellulitowymi i dawało to efekty, ale nie spektakularne. Od dziś zacznę stosować szczotkę do masażu i zobaczę czy ten sposób będzie przynosił lepsze efekty. Mam jednak takie pytanko odnośnie tego masażu. Czy mogę masować się szczotką po nałożeniu peelingu kawowego czy raczej to nie jest dobry pomysł?
Edytowane przez anioleczek25 Czas edycji: 2009-07-03 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie wiem czy peeling kawowy i drapanie szczotki to nie za dużo na raz, możesz spróbować i się przekonać
![]() Ja użyłam chłodzącego serum Eveline, antycellulitowego właśnie. Fajnie to razem działa, bo szczotka rozgrzewa skórę a balsam intensywnie chłodzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Lexie dzięki za opinię. Jednak sama wypróbowałam niedawno peeling kawowy ze szczotką i musiałam po nałożeniu kawy dać więcej balsamu, bo jak zaczęłam masaż szczotką to było to bolesne doznanie, gdyż szczotka nie ślizgała mi się po ciele, bo więcej miałam kawy na ciele, a za mało balsamu. Potem już było lepiej i nawet dobrze mi szło. Wymasowałam się do czerwoności, a potem wmasowałam preparat antycellulitowy. Już po pierwszym użyciu widzę fajny efekt (choć narazie malutki) i mam zamiar regularnie stosować masaż szczotką z nadzieją, że mi pomoże w pozbyciu się cellulitu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2009-07
|
Dotychczas robiłam tylko peeling kawowy i czasem masaże szorstką gąbką pod prysznicem, wcieram też regularnie serum slim extreme 3 d firmy eveline ( taki czerwony,rozgrzewający żel) , ale od dzisiaj zacznę masaże słynną szczotką ;D
Zobaczymy, czy będą jakieś efekty ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Brawa dla autorki wątku za kreatywność!
![]() Według mnie to najważniejszy jest solidny i REGULARNY masaż, czy masażerem, czy szczotką do włosów (rzeczywiście absurdalnie to brzmi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Skoro tak zachwalacie tą metodę to i ja się skuszę i od dziś będę szczotkować pana C. Walczę z nim a walczę, ale skubany nie chce się poddać. Może jak wyskoczę na niego ze szczotą, to odpuści xD
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Jak Wy to ja też!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
kurczę dziewuszki chyba do was dołączę
![]() Bo zostało mi niecałe 2 miesiące do ślubu, a uda i posladki tak nie bardzo wyglądają ![]() ![]() ale szczotkę zaraz jakąś znajdę i do dzieła!!! ![]() myslicie że 1,5 miesiąca wystarczy? i robicie masaż codziennie, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale za 2 miesiące przy odpoewiedniej diecie i ćwczeniach dasz rade... Gorzej ze mną mma 2 miesiące do wakacji i 3 cm z talii do zrzucenia plus pozbycie się C.... Życze sobie powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
Ja zaczęłam masaż szczotką od wczoraj. Stosuję peeling kawowy i papkę ale ze zmniejszoną ilością imbiru i cynamonu aby zapobiec pękaniu naczynek i powiem zapowiada się nieźle. Wcześniej tez stosowałam peeling kawowy i powiem ze efekty były spektakularne. Ale się trochę zapuściłam. Jestem szczupłą osobą ale cellulit mam i chcę się go pozbyć.
Dodatkowo ćwiczę: jazda rowerem, ćwiczenia rano, duuużo wody. Odezwę się jak juz będzie widać efekty. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze pytanie po jakim czasie zauważalne był jakiekolwiek efekty?
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Ja stosuję już taki masaż od miesiąca, codziennie wieczorem i efektów zero. ZERO !
![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.mojeciuchy.pl/u/kamilab/ lub http://szafa.pl/profil/kamila27b Zobacz, być może któryś z moich ciuszków Ci się spodoba. W swoich ofertach posiadam głównie NOWE ubrania, torby,kurtki. ZAPRASZAM! Edytowane przez kamila27b Czas edycji: 2009-08-31 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
to chyba genetyczne. ja tez kiedy byłam chuda i wysportowana już gomiałam. a teraz gdy przytyłam to wogóle... Odchudzam się teraz przez diete i ćwiczenia i mam cichą nadzieje na lekka poprawę. moz i zacznę się masować choć kiedyś chodziłam na rolletik i dupa blada. efektów wcale.
jestem świeża wizażanką i mam pytanie jak poszukac kosmetyków np. na cellulit które maja najwięcej dobrych opinii? szukam i szukam i znaleźć niemogę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
Na celullit jedynym dla mnie skutecznym rozwiązaniem jest kawa ;-) tzn. miesza się ze dwie łyżki kawy , łyżkę cynamonu i trochę soli do tego dolewa się jakikolwiek żel pod prysznic, tak aby powstała masa, ktorą należy wetrzeć w miejsca gdzie znajduje się skorka pomarańczowa tzn. celullit. Po wsmarowaniu masy w ciało należy spłukać się letnią wodą. Efekt gwarantowany !! Ciała bardzo wygładzone, już po dwoch, trzech zabiegach widać efekt... Probowalam już rożnych sposobów, kosmetyki, ćwiczenia itp. - bez efaktu. Spróbujcie tego. Pozdrawiam.
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Dotatkowo taką wtartą masę kawową można na sobie obwinąć folią spożyczą lub streczem i pozostawić na 20 min. - efekt jeszcze lepszy. Tylko nieprzesadzać z tym zabiegiem trzy razy w tygodniu po 20min z folią - Polecam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
Ja niestety mam skłonność do C. w genach po mamie. Mama ma dosyc spory, ja mam juz taki że nie muszę ugniatac skóry a na udach są takie nierównośc, jak ścisnę to pomarańcz
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.