|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: zdjecia, ktore was motywuja :) II
PS. Zauwazylam, ze toczy sie dyskusja odnosnie dziewczyn z VS. Wg mnie zadna z nich nie jest idealna, bo nie ma ludzi idealnych. Gisele - mmm - ma meska twarz [moim zdaniem], Alessandra - jest nieproporcjonalna - tlow ma dluzszy niz nogi nawet z obcasem :P, a Adriana choc piekna nie blyszczy tak jak dawniej - wyglada ostatnio staro [widzialam jej aktualne fotki].
![]() ![]() Właśnie tez miałam o tym napisać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Gdyby za nas się wzięli styliści.... Mają osobistych trenerów, dietetyków, managerów, którzy kierują nimi i ich wizerunkiem.....Więc nie dziwi mnie, że zawsze wyglądają jak Anioły.... Tak ma marginesie: Miałabym beke, gdyby one chciały wyglądać jak My <lol2> Jak to powiadają, cudze chwalicie, swojego nie znacie... Niniejszym, chciałabym wyglądać jak one, kiedy photoshop ma ich foty w obrotach ^^ To byłoby coś ^^
Chcesz swego zwycięstwa? Nawet o tym nie myśl ![]() Nawet najpodlejszy człowiek zmięknie, gdy wysłucha sumienia... Myślisz, że różnimy się? Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo jesteśmy podobni.. Mrauu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
moze jestem dziwna,ale uważam,że Kurkova ma ładną twarz :P
http://alpha.cbs.com/specials/victor...na_kurkova.jpg http://www.virginmedia.com/images/ka...rkova-2-sm.jpg http://www.javno.com/slike/slike_3/r...40185114_5.jpg ..... i nie tylko twarz http://www.globalart.pl/wp-content/p...a_kurkova2.jpg http://images.starpulse.com/Photos/P...kova-vcw01.jpg http://img7.imageshack.us/img7/8987/kurkova_mng_wmf.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Nie jesteś dziwna,po prostu są gusta i guściki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
jeśli Alessandra ma krótkie nogi, to już się zdołowałam. Wychodzi na to, że ja mam mikro odnóża
![]()
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam wrażenie że Ty specjalnie szukasz jakiś wad(swoją drogą chyba z kosmosu)po to tylko zeby się dowartościować?Wybacz ale jeśli Ty tak krytykujesz najpiękiejsze modelki na świecie,to co mówisz o zwykłych przeciętnych ludzich którym brakuje duuużo do takiej figury?.Jeśli piszesz że Abrossio ma krótkie nogi to wybacz ale to są jakieś żarty poprostu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | ||
*sportaddict*
|
rozumiem, że Ty wiesz lepiej i Ty decydujesz o tym, kto jest dziwny, a kto nie, tak?
Cytat:
![]() ![]() i wg mnie również, jak na modelkę, Abrossio ma krótkie nogi. Cytat:
i co mają do rzeczy inni ludzie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Powiem Wam, że co do Ambrossio to ja mam mieszane uczucia... Bo jakby nie patrzeć.... Ona zależy w jakim ujęciu, na jednym zdjęciu ma dlugie aż do nieba, a na innym krótsze niż tułów.... Chyba efekt wizualny.... Co do Kurkovej... Ona ma boskie nogie! Jedne z najpiękniejszych (Isabel, Gisele i Kurkova - mają najcudowniejsze nogi na świecie) w VS! A twarz... Hm.... Wydaje mi się, że to jej nos sprawia, że niektórzy postrzegają za niezbyt piękną..... Ale ma w sobie urok.... I cudowne spojrzenie przez ramię, kiedy ma rozpuszczone wlosy
![]()
Chcesz swego zwycięstwa? Nawet o tym nie myśl ![]() Nawet najpodlejszy człowiek zmięknie, gdy wysłucha sumienia... Myślisz, że różnimy się? Nawet nie masz pojęcia, jak bardzo jesteśmy podobni.. Mrauu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Hm....A ja bym się zamieniła, ale na oczy i usta - Adriany Limy (no i wzrost, rzecz jasna jak słońce, mieć długie, zgrabne nogi to marzenie każdej dziewczyny)....Kocham kolor jej oczu... No ciało to zdecydownie Gisele... ewentualnie Isabel .... A jak sądzicie? Adrianie lepiej było w ciemnych czy jaśniejszych odcieniach?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Modelka to też czlowiek! Załórzmy że ma już te krótkie nogi no to co? Jest kobietą która pragnęła być modelką i co miała nie zostać nią bo ma za krótkie nogi? Ja też nie jestem idealna ale jeśli coś byłoby moim celem, marzeniem spełniałabym je nie patrzac na krótkie nogi. Bóg nie stworzył ludzi od linikji, bez przesady dziewczyny... Bo aż się boje jak to czytam. Wy chyba chciałybyście patrzeć na genetycznie zmodyfikowanych, ulepszonych ludzi. Bo w przyrodzie idealna symetria nie występuje.
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Ale Ambrossio nadrabia twarzą.... Ma rzeczywiście ją jak Aniołek. W końcu znalazła się w pierwszej dziesiątce kobiet najbardziej pożądanych i najbardziej atrakcyjnych wg AskMen.... Wprzedziła nawet Limę i Gisele.... Więc jednak musi mieć to coś.... A co do tych tytułów... Niemałym zdziwieniem dla mnie było 1 miejsce... W ogole sie nie spodziewałam tej pani na 1. miejscu.... Marisa Miller bodajże.... Pani jest ładna.... Ale jeśli ta laska wyprzedziła Albę i Limę... To mnie aż zatkało ...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam swój niski wzrost i nigdy nie chciałam być wyższa ( serio ![]() ![]() Cytat:
![]() O tym , że zdjęcia sa retuszowane wie chyba każdy, ostatnio wszędzie się o tym trąbi,ale nie oszukujmy się, gdyby te modelki nie były ładne i bez retuszu ,nie zrobiłyby kariery ![]() ![]() Modelki,aktorki,piosenkar ki -to też ludzie ,więc i swoje wady mają - to za duże ,tamto za małe, czasem na tyłku cellulit i tyle. Chodzi o to, że nie dziwi mnie ,że kobiety mają coraz więcej kompleksów jak wejdą na forum, zobaczą zdjęcia pięknych kobiet nad którymi pracuje sztab ludzi i komentarze ,że są one okropne ,bo mają końską twarz czy brak talii ![]() Wiem,że są gusta i guściki ... ale nie przesadzajmy z tym ocenianiem każdej części anatomicznej gwiazd i wyszukiwaniu najdrobniejszej wady ,żeby napisać jaka to ona jest fuj ![]() Poza tym temat wątku zakłada wklejanie zdjęć ,które nas motywują do ćwiczeń,a nie analizowanie wyglądu modelek VS ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() po prostu jak czytam 100x o tej zazdrości to aż mnie... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
A wiecie kto mnie jeszcze motywuje? Macie może kanał Fashion TV? Jest taki wieczorem seans jak Midnight Fashion.. Czy coś takiego..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
Niv, podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia
![]() ![]() No i to licytowanie ktora jest jaka... po co to? ![]() Wrzucam pare "moich" fotek ![]() Buzki ![]()
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
propo photoshopow
![]()
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Na luzza! ^^
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Modelki wcale nie muszą być ładne. Jest od groma brzydkich modelek. Siostra mojego Tż nią była nie posiadając specjalnej urody. Wcale przy niej kompleksów nie miałam. Po prostu była chuda i chciała być modelką, tyle wystarczyło na kontrakty, Mediolan.
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,mi chodziło tylko o to,że one nie są idealne tak jak i my nie jesteśmy. Ja po prostu nie zamieniłabym się moim ciałem na żadną z nich. Czy to zbrodnia,że kocham sie taka jaka jestem? Ja również nie jestem idealna....jestem za niską mam 166cm wzrostu,przyznaję się do mojej wady tak zwanej,jak to ująć....hmm wyglądu ,co z tego? Piszę po prostu dlatego, by dziewczyny nie przejmowały się tym jednym szczegółem, by zauważyły go także u jakiś wyidealizowanych wzorców.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko, że takie wypowiedzi powodują raczej, że dziewczyny właśnie zaczynają się przejmowac najdrobniejszym szczegółem własnego ciała i niewielki problem urasta do wielkich rozmiar ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
To zdjęcie znalazłam na jednym z portali...
Że niby Kurkovej się przytyło i cellulit "zapuściła"... Kurde no chyba rzeczywiscie troche przybrała na wadze - brzuszek krąglejszy ... reszta w sumie też.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie nie podoba
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Ja nie widzę w sensu w takim wyszukiwaniu wad u supermodelek czy aktorek, to są też ludzie,mają swoje drobne słabości jak każdy. A to że któraś przytyła czy ma celulit to nie znaczy, że przez to ja jestem chudsza czy mam mniej widoczny celulit.... to trochę bez sensu taka próba poczucia się lepiej bo ktoś ma gorzej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
Chyba zostałam żle zrozumiana...
Nie po to wkleiłam to zdjecie zeby Kurkovą krytykować. 100 bardziej wolałabym zeby takie kobiety chodziły po wybiegach - czyli trochę bardziej zaokrąglona - normalne (a nie da się zaprzeczyć ze wychudzona to ona nie jest na tym zdjeciu) ale zadbane.
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
blee, przerażają mnie niektóre gusta (nie mówię o wszystkich fotach) . najbardziej mi się rzucił w oczy przesadnie umięśniony brzuchol, blee, kaloryferki raczej fajnie wygladaja u facetow i TYLKO U FACETOW, u dziewczyn to obrzydliwe. i przesadna opalenizna, fuuu, przesadna opalenizna + wlosy blond = TANDETA . taka mocno opalona skora kojazy mi się z mumiami, ktore widzialam w muzeum jak bylam mala, cale były w takich skorupach brązowych, smażone ludzkie ciało to koszmar! i te anorektyczki.... szczupła a wygłodzona to dwie rozne rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z niektorymi fragmentami Twojej wypowiedzi się zgadzam, ale już z jej formą - nie bardzo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Jula, ja nie miałam na myśli Ciebie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Mnie tylko jedno przeszkadza... - nadmierne używanie photoshopa...Poprawianie czegos co juz jest piękne do granic możliwości...
Od lat narastało to we mnie - a teraz jestem (od dłuższego zresztą czasu) bardzo zakompleksiona... czesto popadam przez to w jakiej depresyjne nastroje. Faceci naoglądają się takich przerobionych zakłamanych zdjęć i gazet pełnych "ideałów" a potem powstają takie wątki jak własnie ten - zeby się motywować i być jeszcze bliżej ideału... Ile razy zostało tu wklejone zdjęcie (w celu zmotywawania) kobiety w rozmiarze 38 np? Pięknej, zadbanej - ale trochę pulchniejszej? Ile? Potem wielu mężczyzn porównuje swoją kobietę - stosując za punkt odniesienia wyfotoszopowane modelki i aktorki... A wielu z nas nigdy nie bedzie stac na osobistego fryzjera, kosmetyczkę, zabiegi w najdroższych instytutach, masaże i inne tego typu poprawiacze i wspomagacze urody, którymi dysponują te do których stale się porównujemy... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.