|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Boze, co za palant...w glowie sie nie miesci jak mozna byc takim bezmozgowcem i debilem...A pomysl powieszenia go za jaja jak najbardziej...
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
leże pi płaczę ze śmiechu![]() fruzienka ale kawał h... |
|
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I za to Cie uwielbiam ![]() karenina19 - zaplulam wszystko dookola herbata owocowa!!
|
|
#244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam porad nie udzielam :P ja tylko swoje zdanie wyrażam:P Cytat:
a na uwieńczenie starań Fasolinka ;*
|
||
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No zebys wiedziala ze za jaja i na drut kolczasty - jak ja nie nawidze takich pajacow ((( wrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
fruzienka! Śliczny domeczek! Sielsko, anielsko!
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Tak poza tematem wrednych typów typu facetów bez jaj! to....
zauważyłyście Dziewczynki, że tak powolutku powolutku dołączają do nas inne ze starego wątku i te nowsze i te starsze.... hihihihihiihihMischiko jakie 120 żywej wagi? Chyba on, bo Ty na bank nie!!! Kłamczuszkujesz nas ciut ciut ;P |
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Laski to zeby nakreslic obraz facetow to ja troche pomieszam
Mialam jednego 3 lata w walentylki wracam wczesnij z pracy mam prezencki wchodze do domku do niego bo klucze mialam i do pokoju a tam on na mojej kolerzance Reakcja rzucilam prezentam tak ze telewizor sie apalil i wyszlam Inny moj byly dzwonil do mnie i opowiadal ze wlasnie wyszedl z burdelu ja na to wiesz ale to Twoj problem nie moj No ale zeby nie tylko o mezczaznach mam kolege co sie rozstal z laska dwa tyg temu bo na noc nie wrocila .... Ona zwinela mu dwa samochody i pisze smski typuWiesz obciagam facetowi nie ma tak fajnego jak ty ale tez fajnego
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ten świat urządzony, że wiecie co??? Mój facet odszedł do innej ale niby się zakochał i niby mnie nie zdradził. Po prostu poznał ją i stwierdził, że chce z nią spróbować...tyle (dziś są małżeństwem). Nie bardzo miałam żal bo ja wcześniej....
Po prostu to zawsze ja kiedy związek był dla mnie już dość nużący i dość taki nie wystarczający robiłam sobie delikatny skok w bok :P Nigdy nie przespałam się z innym facetem ale... ale spotykałam się z innymi albo takie tam i wiecie co. Jedno Wam powiem jak ktoś zrobił takie coś raz zrobi i drugi! Wiem po sobie . Można błagać o wybaczenie, przepraszać, mówić że nigdy więcej a jednak zrobi sie drugi raz.ps. w atjemnicy Wam powiem, że było mi z moim A. róznie ale nigdy go jednego jeszcze ( i mam nadzieję nigdy) nie "oszukałam" w ten sposób
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym TV to ja bym chyba nim w telewizor rzuciła |
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe moje zycie pelne wrazen
Ale ja tez wredna jestem kiedys lasce reke zlamalam hihihi bo lapy nie do swojego wyciagala ale to baaardzo stare czasy Olivka telewizor za daleko stal
|
|
|
|
#253 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doswiadczona przez zycie kobieta jestes ![]() Cytat:
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
co to jest boli mnie brzusio ciut jak na @ (ale to 21dc) więc odpada. Ciut tak jakoś jajnik lewy mnie napitala(ale to 21dc) więc odpada. Powiem Wam w zaufaniu tak, że ja to bym już chciała w tej ciąży być i nie patrzeć na te objawy, na boleści i dni takie czy inne. Ehhh chyba jednak "wejdę do sklepu kupie sobie jedną ciąże i przestanę liczyć cykle, dni płodne i czekać na objawy ciąży lub @". Tak zrobię i już. hihihihihiiiiiii |
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Fruzia to normalnie ta masz zajefajny egzemplaz Tego swojego TZ malo ktory potrafi sie majtkom oprzec
Gabi 14 +6 to 20 hihih jajusio ci wrasta wrast hehehehe komus fasolinka sie zagniezdzac moze a ze owu sie mogla przesunac wiec mamy jak na dloni |
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powaznie to naprawde bylam wielka i jak tylko bede miala mozliwosc pokaze zdjecia obiecuje![]() I tu masz racje, ja ze zlosci to jestem bardzo silna ja bym telewizorem pierdyknela az by sie zakurzylo.... Znam siebie "wyrywna" jestem )))) hahaha
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
))
|
|
|
#258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#259 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Dziweczynki przepraszam ze nic wie cej nie napisze ale miałąm miec na 10 fryjzera ale szef mi pracy dał troszke i mam na 12 czyli juz ;p ale musze do was napisac i jak bede w domku wieczorem to sie odezwe i odpisze na wszytskie wasze posty których nawet nie czytałam bo nie wiem w co rece włożyc
ps. ale juz ide w nowej sukience do fryzjera jeszcze nikt mnie nie widzia ;p wyjdzie nowa madzia ALE boje sie że w głowie mam obraz siebie a może im fryzjerką wyjdzie inny kolor i zamaist sie coeszyc bede płakac... papap lece
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Bo psze pani jajeczko sie mniej wiecej po 6 dniach wedrowki zagniezdza hihiihi
Madzia foteczki wklej koniecznie GAbi ja tez chce adresik nawet do Polski przajade Mischoko ja mam na drugie dieta hihi jak chcesz rozkrecic metabolizm to zapodaj dwa dni wiecej kalori niz normalnie a potem ograanicz do tego samego ile jjesz na codzien nie cwicz w te dwa dni a potem koniecznie intensywnie obiecuje waga skoczy i to w dol |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi kochana coś mi się zdaje że mnie samą zostawisz, no nie całkiem samą, ale samą weterankę
![]() Kathi ma rację, ale oczywiście nie chcemy Cię nakręcać, ale..... ![]() Ja zrobię wszystko żeby się w tym miesiącu na maksa odstresować, i postaram odpuścić liczenie itp. Poimprezuje trochę nie za ostro, ale sobie trochę użyję, naładuję akumulatory i dopiero wtedy z nowymi siłami wkroczę do akcji |
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Na tej foci wlasnie moja kochan bylo okolo 120 to byl 2006 rok tuj przed wyjazdem do Anglii. Ja moze nie mam tak duzo w jednym miejscu ale troche bardziej rowno rozlozone. ALe mam i to sporo. Popatrz na paluchy
((
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra to ja do tego sklepu po kilka ciąż skoczę ale wiecie naraz dużo nie dostanę to coby się ktoś nie załapał to za miesiąc skocze raz drugi i z głowy.Nie obrażać się tylko jeśli któraś w tej "kolejce" nie dostanie bo bankowo za miesiąc dostarcze nowe i już dla wszystkich starczy. Tak szukałam sukni na 27.09.08 foto tej którą wybrałam nie mam
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Dziekuje za rady Na bank skorzystam
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi jak tobie ślicznie w sukniach ślubnych
![]() :sl ina:
|
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mimo wszystko myślę że to od łążenia na boso po domku wczoraj te moje boleści Cytat:
(ależ po polsku)Może tylko pasemka? Jeśli już chcesz ciemne ![]() A co do zostawiania to nikogo nie zostawiam nigdzie Co prawda to nie hurtownia ale starczy tych ciąż dla nas wszystkich, sklepik czynny raz w miesiącu więc Ci co nie załapią się teraz to już w sierpniu bankowo
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:07.

leże pi płaczę ze śmiechu

a na uwieńczenie starań Fasolinka ;*
Takich sk***** powinni za jaja wieszac na drucie kolczastym