FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka?? - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-02, 13:26   #241
Hermit
Zadomowienie

Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??

Jak mam czas to oglądam najchętniej filmiki Fafinettex3, FoxyLocksExtensions i Kandee Johnson a z polskich fajny kanał ma Izabelle25D
Hermit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-02, 17:23   #242
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/user/oOoWataoOo#p/u 15 latka z makijażem starej baby. Koszmar! Ja się pytam gdzie są rodzice!!??

1982paulinka -
MizzVintage - wole dziewczyny ktore uzywaja dostepnych w pl kosmetykow
kandeejohnson - ta to jest trzasnieta umyslowo (pozytywnie)
prettywomanTV1 - miny na filmiku ale mowi konkretnie, szkoda, ze nic nowego ;/
Stary 2010-06-02, 23:18   #243
pumas
Zakorzenienie

Tak sie zastanawialam, jak mozna lubic szusz - przeciez ona ani nie ma gadane, ani nie ma charyzmy, ani nie wyglada, no dla mnie po prostu lekkie nieporozumienie...
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 08:10   #244
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawialam, jak mozna lubic szusz - przeciez ona ani nie ma gadane, ani nie ma charyzmy, ani nie wyglada, no dla mnie po prostu lekkie nieporozumienie...
Na początku byłą sympatyczna, świeża. A teraz zrobiła sie zmanierowana, jej makijaże są dziwne, stroje czasem też. Rozwaliły mnie porady jak nakładać bronzer. Na tym filmiku nic nie widać!
Stary 2010-06-03, 10:53   #245
tszszecia
Raczkowanie

Cytat:
Na początku byłą sympatyczna, świeża. A teraz zrobiła sie zmanierowana, jej makijaże są dziwne, stroje czasem też. Rozwaliły mnie porady jak nakładać bronzer. Na tym filmiku nic nie widać!
Ostatnio w ogóle mój TŻ zaczął ostro komentować manierę szusz - czasem oglądamy razem filmiki :P Nie śmiejcie się z niego proszę.
Bardzo go denerwuje ta jej uniesiona rączka, nie wiem jak to wytłumaczyć, jak coś pokazuje to zgina rękę w łokciu i macha nią tak jakby niemowlaczek. Nie zwracałam na to nigdy uwagi, ale faktycznie teraz mnie to denerwuje :P
Stary 2010-06-03, 10:56   #246
aktaga13
Zakorzenienie

a mnie w szusz najbardziej dziwi kręcenie filmików w łazience i przyciszony głos tak jakby brać kamerę, chować się przed innymi domownikami i kręcić sekretne filmy
Stary 2010-06-03, 11:14   #247
pumas
Zakorzenienie

Dokladnie haha ! Nie no, szusz porazka.
Za to odkryłam ostatnio makeupsamouk, zajrzyjcie do niej dziewczyny, bo ta babeczka ma talent!!!!!!!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 11:18   #248
tszszecia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
a mnie w szusz najbardziej dziwi kręcenie filmików w łazience i przyciszony głos tak jakby brać kamerę, chować się przed innymi domownikami i kręcić sekretne filmy
eeee nie gadaj :P Ostatnio wyszła z łazienki bodajże do kuchni
Stary 2010-06-03, 11:31   #249
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Dokladnie haha ! Nie no, szusz porazka.
Za to odkryłam ostatnio makeupsamouk, zajrzyjcie do niej dziewczyny, bo ta babeczka ma talent!!!!!!!!!
jej filmiki to małe dzieła filmowe bardzo mi sie podobają!
Stary 2010-06-03, 12:56   #250
JoAnne90
Raczkowanie

Ja jak na razie ograniczałam się tylko do Michelle Phan, lubię ją, ale ciężko mi się było przyzwyczaić do sposobu w jaki mówi, taki delikutaśny.
JoAnne90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 17:17   #251
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez tszszecia Pokaż wiadomość
Ostatnio w ogóle mój TŻ zaczął ostro komentować manierę szusz - czasem oglądamy razem filmiki :P Nie śmiejcie się z niego proszę.
Bardzo go denerwuje ta jej uniesiona rączka, nie wiem jak to wytłumaczyć, jak coś pokazuje to zgina rękę w łokciu i macha nią tak jakby niemowlaczek. Nie zwracałam na to nigdy uwagi, ale faktycznie teraz mnie to denerwuje :P
ale nie wiem o co mu chodzi. Muszę to zaobserwować

carterfold A co o niej myślicie? Jej filmik dot. komentarzy był żenujący. Dziewczynie nie mozna chyba chyba nic negatywnego napisać, bo rzuca sie jak młody piskorz. I jakoś jej talent muzyczny do mnie nie przemawia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-03, 17:38   #252
tszszecia
Raczkowanie

Cytat:
Tutaj ma tak rękę uniesioną- dokłądnie o to mu chodzi :P Bardzo często to na filmikach robi :P A mój maż jak to widzi to się aż cały czerwony robi
Stary 2010-06-03, 18:33   #253
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez tszszecia Pokaż wiadomość
Tutaj ma tak rękę uniesioną- dokłądnie o to mu chodzi :P Bardzo często to na filmikach robi :P A mój maż jak to widzi to się aż cały czerwony robi
HAHAH to już wiem o co chodzi Swoja drogą zdjęcia z jej strony sa dość śmieszne. Na każdym ma głupkowatą minę.

anetaatena5 Bardzo ją lubie, jest taka naturalna, nie wyniosła.

MadziaMakeUp Jak dla mnie ma bardzo tandetny styl. Juz sama muzyka w intro jest straszna, techno-maniaczka jakaś. Makijaże tez ma kiepskie, a chyba jest kosmetyczką. Używa za dużo zdrobnień i słowa" mega".
Stary 2010-06-03, 18:52   #254
Jula84
Wtajemniczenie

Cytat:
carterfold A co o niej myślicie? Jej filmik dot. komentarzy był żenujący. Dziewczynie nie mozna chyba chyba nic negatywnego napisać, bo rzuca sie jak młody piskorz. I jakoś jej talent muzyczny do mnie nie przemawia.
Jezu.... maskra...
Przesztuczna jest ta dziewczyna... W tym filmiku o którym wpominasz razi mnie dodatkowo połączenie różowej szminki z żółtymi zębami...

Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 18:57   #255
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez Jula84 Pokaż wiadomość
Jezu.... maskra...
Przesztuczna jest ta dziewczyna... W tym filmiku o którym wpominasz razi mnie dodatkowo połączenie różowej szminki z żółtymi zębami...
Ona chyba w każdym kolorze szminki ma taki odcień zębów. Wygląda to mało estetycznie.
Stary 2010-06-03, 19:14   #256
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Straszna. Ten filmik o którym piszesz jest poniżej poziomu.
Stary 2010-06-03, 22:08   #257
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo niesympatyczne wrażenie wywiera. no i straszliwie podkreśla żółty kolor zębów kolorami pomadek..
Stary 2010-06-04, 00:09   #258
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Ja ogólnie oglądam wiekszośc tych polskich youtubowiczek, chociaż NIC od nich sie nowego nie dowiedziałam oprócz tego jak naprawiać rozkruszony cień

Na dodatek do każdej mam tzw coś

izabelle2d - ma krzywe zęby po jednej stronie i mówiąc mówi tak żeby zakryć to, w efekcie mówi jedną stroną ust

BlackCougar0- wada wymowy nie mogę jej słuchać

85cukiereczek co to ma być? szara cera podkrążone oczy, nie ładne paznokcie, zmęczony głos....jak ją oglądam boje się że dziewczyna zaraz zejdzie

aliczkaa gada jak do małych dzieci, a nagorsze jest to jej czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść na początku

bieDrOnEcZkA211 wada wymowy, ktos pisał o jej hejka dziubki, ja dodam jej hejka czubusie!!!!!! Czubusie k****??????

carterfold ciągle podkreśla żółte zęby, ma bardzo niesymetryczne usta co mnie wkurza keidy patrzę jak mówi, dodatkowo się zbłażniła wg mnie tym filmikiem o komenatrzach

ciasteczko25 jedna z niewielu która coś wnosi, np jej stylizacje bardzo mi się podobają, jest też bardzo ładna, ale jak mówi odsłania dolne zęby co wygląda jakby miała jej wypaść sztuczna szczęka Strasznie mnie to smieszy, ale ja lubię

Iwetto fajna dziewczyna chociaż nic nie wnosząca, ale baaardzo sympatyczna..Wkurzają mnie tylko jej poliki pazury itp..Nie lubię jak ktoś wszytsko mówi tak hmm twardo?

joythedreamer mam wrażenie, że to jakaś bogata paniusia(wystarczy spojrzeć na jej mieszkanie i formy kosmetyków) która po prostu chwali się tym co ma Ale pozatym jest bardzo ładna wg mnie

Maaaaaadzia fajna i skromna akurat nie mam jej nic do zarzucenia A jednak jakaś się znalazła

madziamakeup za bardzo stara się być słodziusia miliusia a wychodzi to w połączeniu z jej wyglądem jak pusta blondi Dodatkowo wygląda jak taka świnka no i tradycyjnie nic nie wnosi.

MissKarolinkax3 tragedia, nic nie wnosi, dodatkowo nie wiem czy oglądałyście jej jeden filmik w którym była zapłakana, bo w jej miescie zdarzyła się jakaś tragedia i cały filmik tak pociagała nosem i w ogole?
Dla mnie ona jest jakaś nie teges

MizzVintage wiecznie tłuste włosy..(wiem, że to nie jej wina bo na pewno myje) Ale pozatym ok bardzo rzeczowa babka, ładnie mówi jak jakaś prezenterka telewizyjna
Tylko jak dla mnie nie ma w jej kosmetykach nic ciekawego bo używa drogich i czesto nie dostępnych wPL

nissiax83 jak mówi to tak dziwnie robi wargami jakby chciała odsłonić jak najwięcej zębów albo połknąć powietrze... jak rybka
No ale ona jest kosmetologiem, więc akurat jej porady moga być ciut profesjonalne

TheOleskaaa fajna dziewczyna ale ma tragiczne makijaże.

Na temat szusz juz mówiłam, bardzo lubie makeUpsamoUk czy jakos tak

Wiem jestem okropna, ale no co ja poradze, że w każdej z nich coś mnie rozprasza?
Ogólnie lubie dośc większość dziewczyn oglądać z nudów po prostu..Wszelką wiedze o kosmetykach tak czy siak czerpie z wizażu i o wszystkim o czym mówią już wiem własnie z wizazu

Acha i wg mnie zadna nie ma do siebie dystansu i większośc z nich zachowue sie jakby były jakąś wyrocznią, czy jakąś ważna częścią czyjegoś życia, całkiem nie potrzebnie...Jak słysze: przepraszam Was, że dawno mnie nie było i tumaczenie się to mi się słabo robi

A już filmiki 'gadane' na temat komenatrzy....

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 00:28   #259
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
85cukiereczek co to ma być? szara cera podkrążone oczy, nie ładne paznokcie, zmęczony głos....jak ją oglądam boje się że dziewczyna zaraz zejdzie
właśnie się jej przyjrzałam.. pierwsze wrażenie - nooo, średnia ale później trafiłam na filmik, gdzie opowiada o swoich kompleksach, o braku wiary w siebie.. i mi się jej szkoda zrobiło ...

Cytat:

bieDrOnEcZkA211 wada wymowy, ktos pisał o jej hejka dziubki, ja dodam jej hejka czubusie!!!!!! Czubusie k****??????
hehehe...

Cytat:

Maaaaaadzia fajna i skromna akurat nie mam jej nic do zarzucenia A jednak jakaś się znalazła
faktycznie sympatyczna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 00:43   #260
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Co do 85cukiereczek nie chodzi o to, że jest brzydka, ale zaniedbana. Mówi, że schudła sporo(chyba 20 czy 30 kg), więc pewnie nie je za dużo...Dodatkowo gdzieś się mi przewinęło, że pali i mało śpi...I to niestety widać po cerze...

Pozatym nie wiem czy osoba z jakimiś mega kompleksami nagrywałaby filmiki na youtube? Hmm może jako forma terapii?

Edit: Pozatym zapomniałam dodać, że sie nie umie za bardzo wysłowić...Przekręca wyrazy, mówi mało gramatycznie i coś co mnie zabiło: ANTYRESPIRANTY!!!! I to nie przejęzyczenie, bo powtórzyła to kilka razy

Zapuszczam:

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2010-06-04 o 00:45
Stary 2010-06-04, 01:18   #261
danya
Rozeznanie

ojej co za dziewczynka...
Magiczna11 Ile ona ma lat ? Brak słów... zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadała, do tego sztuczna. I tutaj niestety nie wygląda jakby ten filmik był zrobiony tylko dla żartu albo jako spełnienie marzeń małej dziewczynki... http://www.youtube.com/watch?v=V8Bdy...eature=related

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one

danya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 06:45   #262
Jula84
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ogólnie oglądam wiekszośc tych polskich youtubowiczek, chociaż NIC od nich sie nowego nie dowiedziałam oprócz tego jak naprawiać rozkruszony cień
Mam identycznie - nie wiedziałam do tej pory tylko o tym triku z cieniami. Choć nie zamierzam tego wypróbować u siebie.

Cytat:
izabelle2d - ma krzywe zęby po jednej stronie i mówiąc mówi tak żeby zakryć to, w efekcie mówi jedną stroną ust
Zgadzam się. Ogólnie jest sympatyczna, ale wkurza mnie jej "telewizyjna" mimika twarzy i to potrząsanie głową, żeby jej się ułożyły włosy po jednej stronie.

Cytat:
jak mówi odsłania dolne zęby co wygląda jakby miała jej wypaść sztuczna szczęka Strasznie mnie to smieszy, ale ja lubię
Ja mam mieszane uczucia co do niej i nie subskrybuję jej kanału. Z zębami - zauważyłam to już od pierwszej chwili.

Cytat:
Iwetto fajna dziewczyna chociaż nic nie wnosząca, ale baaardzo sympatyczna..Wkurzają mnie tylko jej poliki pazury itp..Nie lubię jak ktoś wszytsko mówi tak hmm twardo?
Również się zgadzam. Dochodzi jeszcze do tego, że coś kosztuje ileś tam "zeta".

Cytat:
Bardzo ją lubię.

Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 07:00   #263
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie lubie dośc większość dziewczyn oglądać z nudów po prostu..Wszelką wiedze o kosmetykach tak czy siak czerpie z wizażu i o wszystkim o czym mówią już wiem własnie z wizazu

Acha i wg mnie zadna nie ma do siebie dystansu i większośc z nich zachowue sie jakby były jakąś wyrocznią, czy jakąś ważna częścią czyjegoś życia, całkiem nie potrzebnie...Jak słysze: przepraszam Was, że dawno mnie nie było i tumaczenie się to mi się słabo robi

A już filmiki 'gadane' na temat komenatrzy....
Zgadzam sie! Też ogladam chociaz nie ukrywam ze wole te zagraniczne dziewczyny.
Jeżeli chodzi a "nasze" dziewczyny to musze przyznac ze troche irytuje mnie to poczucie "misji", obrazanie sie o komentarze, odzywki typu nie chcecie nie ogladajcie, ilez wy do mnie piszecie, jestem taka zmeczona...
Stary 2010-06-04, 09:32   #264
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
BlackCougar0- wada wymowy nie mogę jej słuchać

aliczkaa gada jak do małych dzieci, a nagorsze jest to jej czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść na początku
joythedreamer mam wrażenie, że to jakaś bogata paniusia(wystarczy spojrzeć na jej mieszkanie i formy kosmetyków) która po prostu chwali się tym co ma Ale pozatym jest bardzo ładna wg mnie

TheOleskaaa fajna dziewczyna ale ma tragiczne makijaże.
Zgadzam się ze wszystkim. Miałam już dawno napisać o tym "cześć" aliczki, ale nie wiedziałam jak to ująć słownie, bo to trzeba usłyszeć.

joythedreamer a widziałyście filmik jak podawała co ile kosztuje z maca, oczywiście na przykładzie swoich kosmetyków? Podobno tyle dziewczyn ja o to prosiło. Tak, jasne bo nie można cen sprawdzić w sklepie. Jest infantylna jak na swój wiek. Rozwalił mnie filmik z wyjazdu na narty i ten kręcony na tle posiadłości rodziców. I hasła" tak dawno nic nie kupiłam z Maca"," Mama kupiła lakier z Chanel..."

TheOleskaaa Lubie ja nawet, ale ma dość wieśniacki styl. Nie chodzi tylko o makijaże, ale o strój, dodatki.
Stary 2010-06-04, 09:37   #265
Shilpa
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Shilpa

wsiowy_gupek , co za lista! Nawet nie wiedziałam, że jest tyle polskich dziewczyn aktywnie YouTube'ujących ;D

Trochę smutno czytać, jak tak krytykujecie, że ktoś ma niesymetryczne usta czy nieładne zęby Nie wszystko da się skorygować i nie każdego stać na korekcję zgryzu, itp. Jedno jest pewne, te dziewczyny naprawdę się starają
Stary 2010-06-04, 09:47   #266
żurawinka
Zakorzenienie

Nie wiem czy się starają, myslę że nie wszystkie. Wchodząc na nowy kanał dyskwalifikuję od razu kogoś kto ma kiepską kamerkę czy kręci w ciemności/ sztucznym świetle ( strata mojego czasu i osoby która kręci) Tak jak ktoś wspomniał niektórym brakuje charyzmy, mają zaniedbane włosy/ twarz/paznokcie a robią filmiki urodowe - zgroza .
Omijam też takie w których nie ma twarzy ale same zdjęcia, nie przeszkadza mi natomiast tak bardzo wada wymowy, krzywy zgryz itd.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-04, 09:53   #267
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Ja ostatnio oglądałam filmiki użytkowniczki nieesia25, w sumie powiem tak, dziewczyna jest bardzo sympatyczna, niektóre filmiki są przydatne, niektóre mniej, nie szpanuje kosmetykami, natomiast trochę denerwuje mnie za szybkim mówieniem i przede wszystkim tym, że od siedzenia w UK zapomina chyba język polski, przekręca słowa, zmienia formę, no czasami to bardzo razi, przynajmniej mnie. Nie lubię jak ktoś zapomina o ojczystym języku za granicą

oglądam również MakeUPsamoUK - niestety dziewczyna nie pokazała jeszcze twarzy robi filmiki naprawdę praktyczne, typu jak naprawić złamaną pomadkę, nie marnuje czasu i jest konkretna, poza tym naprawdę ma poczucie humoru, czasami siedzę i się uśmiecham przez całą długość jej nagrań . No tylko niestety nie nagrywa zbyt wiele, pewnie nie ma czasu. Na uwagę zasługuje również jej inny kanał bakeUpsamoUK, narazie jeden filmik nakręcony o tęczowych muffinkach ale naprawdę dziewczyna ma rękę do obróbki i przyjemnie się wszystko ogląda.

A, zapomniałam o ciasteczko25, może i ma wiele fajnych filmików, które coś wnoszą, ale ja nie mogę jakoś jej słuchać . Coś w niej mnie denerwuje, a już najbardziej pamiętam jak w filmiku o nowym cudownym podkładzie, który sobie sprawiła, powiedziała coś w stylu że ktoś w jej pracy zapytał się czy ma nowy podkład... i to dla niej oznaka że rzeczywiście jest dobry ja tam bym wolała żeby ktoś mi powiedział że mam ładną cerę a nie że mam ładny podkład no ale dobra
Czekam na jakieś dziewczyny naprawdę z sensem w stylu właśnie MakeUPsamoUK, bo polskie filmiki "urodowe" moim zdaniem ciągle kuleją.

Edytowane przez KawaMarcepanowa
Czas edycji: 2010-06-04 o 09:58 Powód: dopisek
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-04, 10:32   #268
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KawaMarcepanowa Pokaż wiadomość
Ja ostatnio oglądałam filmiki użytkowniczki nieesia25, w sumie powiem tak, dziewczyna jest bardzo sympatyczna, niektóre filmiki są przydatne, niektóre mniej, nie szpanuje kosmetykami, natomiast trochę denerwuje mnie za szybkim mówieniem i przede wszystkim tym, że od siedzenia w UK zapomina chyba język polski, przekręca słowa, zmienia formę, no czasami to bardzo razi, przynajmniej mnie. Nie lubię jak ktoś zapomina o ojczystym języku za granicą

oglądam również MakeUPsamoUK - niestety dziewczyna nie pokazała jeszcze twarzy robi filmiki naprawdę praktyczne, typu jak naprawić złamaną pomadkę, nie marnuje czasu i jest konkretna, poza tym naprawdę ma poczucie humoru, czasami siedzę i się uśmiecham przez całą długość jej nagrań . No tylko niestety nie nagrywa zbyt wiele, pewnie nie ma czasu. Na uwagę zasługuje również jej inny kanał bakeUpsamoUK, narazie jeden filmik nakręcony o tęczowych muffinkach ale naprawdę dziewczyna ma rękę do obróbki i przyjemnie się wszystko ogląda.

A, zapomniałam o ciasteczko25, może i ma wiele fajnych filmików, które coś wnoszą, ale ja nie mogę jakoś jej słuchać . Coś w niej mnie denerwuje, a już najbardziej pamiętam jak w filmiku o nowym cudownym podkładzie, który sobie sprawiła, powiedziała coś w stylu że ktoś w jej pracy zapytał się czy ma nowy podkład... i to dla niej oznaka że rzeczywiście jest dobry ja tam bym wolała żeby ktoś mi powiedział że mam ładną cerę a nie że mam ładny podkład no ale dobra
Czekam na jakieś dziewczyny naprawdę z sensem w stylu właśnie MakeUPsamoUK, bo polskie filmiki "urodowe" moim zdaniem ciągle kuleją.
Ja niesie lubie wlasnie nawet za to jej przekrecanie slow. Dziwicie sie, ze zapomina jezyka polskiego - mnie to kompletnie nie dziwi, jesli uzywa sie jezyka obcego na co dzien, a polskiego tylko od czasu do czasu z rodzina. To naturalne, ze nabywa sie akcent i mysli sie w jezyku obcym. Tez tak mialam i staralam sie to kontrolowac, ale sie nie da!!!!!!!!

Niesia w jednym z filmikow mowi, dlaczego mowi tak a nie inaczej i skad sie to wzielo.
Szybkosc jej mowienia w ogole mi nie przeszkadza, wrecz rozbawia

makeupsamouk jest super wlasnie dlatego, ze nie wdzieczy sie przed kamera, nawet twarzy nie pokazala, tylko konretne daje rady. Oby wiecej takich kanalow.
Ciasteczko tez czasem podgladam, ale mnie jakos drazni ta jej szczena i do tego takie slodzenie do ekranu, dziubeczki, pipeczki, misie, pysie i inne zwierzeta.
Stary 2010-06-04, 10:55   #269
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez Shilpa Pokaż wiadomość
wsiowy_gupek , co za lista! Nawet nie wiedziałam, że jest tyle polskich dziewczyn aktywnie YouTube'ujących ;D

Trochę smutno czytać, jak tak krytykujecie, że ktoś ma niesymetryczne usta czy nieładne zęby Nie wszystko da się skorygować i nie każdego stać na korekcję zgryzu, itp. Jedno jest pewne, te dziewczyny naprawdę się starają
Ale ja to nie złosliwiwe, tylko po prostu skoro ktoś stara się być 'wyrocznią' a podkresla praktycznie non stop swoje żółte zęby pomadkami w źle dobranych kolorach to
A niesymetryczne usta i wszelkie inne związane z ustami rozpraszają mnie po prostu na takich filmikach kiedy w kadrze(?) jest sama twarz, a usta w centrum..

Normalnie, na żywo pewnie bym większości szczeółów nie wyłapała

A polskich youtubowizek w miare regularnie dodającyh filmiki jest duuużo więcej, wiem bo mam pokaźną liste subskrypcji

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Zgadzam się ze wszystkim. Miałam już dawno napisać o tym "cześć" aliczki, ale nie wiedziałam jak to ująć słownie, bo to trzeba usłyszeć.

joythedreamer a widziałyście filmik jak podawała co ile kosztuje z maca, oczywiście na przykładzie swoich kosmetyków? Podobno tyle dziewczyn ja o to prosiło. Tak, jasne bo nie można cen sprawdzić w sklepie. Jest infantylna jak na swój wiek. Rozwalił mnie filmik z wyjazdu na narty i ten kręcony na tle posiadłości rodziców. I hasła" tak dawno nic nie kupiłam z Maca"," Mama kupiła lakier z Chanel..."

TheOleskaaa Lubie ja nawet, ale ma dość wieśniacki styl. Nie chodzi tylko o makijaże, ale o strój, dodatki.
Nie widziałam tego na tle posiadłości

No ale wiesz była swego czasu taka 'moda' na filmiki na swoim podwórku, balkonie..To co miałajechać do biednej cioci kręcić?

Co do Oleski zgadzam się z tym stylem, dla mnie ona nie umie kompletnie się wymalować ubrania tez ma nie za fajne, ale nadrabia to tym, że jest taka równa po prostu

A jeszcze kwestia recenzji sponsorowanych...
Śmieszy mnie jak one mówią, że robią to dla swoich widzów a tu taka niewdzięczność...hahhahah a...Taaa jasne...
Proste, że robią to dla siebie i tyle, kto by nie chciał darmowych kosmetyków

Zapuszczam:

Stary 2010-06-04, 11:03   #270
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

jezu cudowna ta parodia co jest w mojej torebce aggiJHHS nigdy nie oglądam tego Tagu bo moim zdaniem jest bez sensu, co mnie obchodzi co ktoś ma w torebce, ale ten jest cudowny

pumas - no wiesz, są ludzie mieszkający od X lat w Stanach, a polskiego nie zapomnieli, jednak da się ale no już przymykam oko na to bo w sumie sama dziewczyna nie jest zła, znaczy jej filmy

a co do szusz to obejrzałam kilka efektów jej starań i hmm.. po 1. dlaczego ona zawsze kręci w łazience? po 2. rozwalił mnie jej filmik o jej łazience, błagam, czy to takie interesujące dla reszty narodu gdzie stoi jej sedes?

Edytowane przez KawaMarcepanowa
Czas edycji: 2010-06-04 o 11:05
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości