|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
Jak mam czas to oglądam najchętniej filmiki Fafinettex3, FoxyLocksExtensions i Kandee Johnson a z polskich fajny kanał ma Izabelle25D
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 1982paulinka - ![]() MizzVintage - wole dziewczyny ktore uzywaja dostepnych w pl kosmetykow ![]() kandeejohnson - ta to jest trzasnieta umyslowo ![]() prettywomanTV1 - miny na filmiku ![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Tak sie zastanawialam, jak mozna lubic szusz - przeciez ona ani nie ma gadane, ani nie ma charyzmy, ani nie wyglada, no dla mnie po prostu lekkie nieporozumienie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Na początku byłą sympatyczna, świeża. A teraz zrobiła sie zmanierowana, jej makijaże są dziwne, stroje czasem też. Rozwaliły mnie porady jak nakładać bronzer. Na tym filmiku nic nie widać!
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo go denerwuje ta jej uniesiona rączka, nie wiem jak to wytłumaczyć, jak coś pokazuje to zgina rękę w łokciu i macha nią tak jakby niemowlaczek. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
a mnie w szusz najbardziej dziwi kręcenie filmików w łazience i przyciszony głos
![]() ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie haha ! Nie no, szusz porazka.
Za to odkryłam ostatnio makeupsamouk, zajrzyjcie do niej dziewczyny, bo ta babeczka ma talent!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Ja jak na razie ograniczałam się tylko do Michelle Phan, lubię ją, ale ciężko mi się było przyzwyczaić do sposobu w jaki mówi, taki delikutaśny.
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() carterfold A co o niej myślicie? Jej filmik dot. komentarzy był żenujący. Dziewczynie nie mozna chyba chyba nic negatywnego napisać, bo rzuca sie jak młody piskorz. I jakoś jej talent muzyczny do mnie nie przemawia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Tutaj ma tak rękę uniesioną- dokłądnie o to mu chodzi :P Bardzo często to na filmikach robi :P A mój maż jak to widzi to się aż cały czerwony robi
![]()
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anetaatena5 Bardzo ją lubie, jest taka naturalna, nie wyniosła. MadziaMakeUp Jak dla mnie ma bardzo tandetny styl. Juz sama muzyka w intro jest straszna, techno-maniaczka jakaś. Makijaże tez ma kiepskie, a chyba jest kosmetyczką. Używa za dużo zdrobnień i słowa" mega". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przesztuczna jest ta dziewczyna... W tym filmiku o którym wpominasz razi mnie dodatkowo połączenie różowej szminki z żółtymi zębami... ![]()
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ona chyba w każdym kolorze szminki ma taki odcień zębów. Wygląda to mało estetycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Ja ogólnie oglądam wiekszośc tych polskich youtubowiczek, chociaż NIC od nich sie nowego nie dowiedziałam oprócz tego jak naprawiać rozkruszony cień
![]() Na dodatek do każdej mam tzw coś ![]() izabelle2d - ma krzywe zęby po jednej stronie i mówiąc mówi tak żeby zakryć to, w efekcie mówi jedną stroną ust ![]() BlackCougar0- wada wymowy nie mogę jej słuchać 85cukiereczek co to ma być? szara cera podkrążone oczy, nie ładne paznokcie, zmęczony głos....jak ją oglądam boje się że dziewczyna zaraz zejdzie ![]() aliczkaa gada jak do małych dzieci, a nagorsze jest to jej czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść na początku ![]() bieDrOnEcZkA211 wada wymowy, ktos pisał o jej hejka dziubki, ja dodam jej hejka czubusie!!!!!! Czubusie k****?????? carterfold ciągle podkreśla żółte zęby, ma bardzo niesymetryczne usta co mnie wkurza keidy patrzę jak mówi, dodatkowo się zbłażniła wg mnie tym filmikiem o komenatrzach ciasteczko25 jedna z niewielu która coś wnosi, np jej stylizacje bardzo mi się podobają, jest też bardzo ładna, ale jak mówi odsłania dolne zęby co wygląda jakby miała jej wypaść sztuczna szczęka ![]() ![]() Iwetto fajna dziewczyna chociaż nic nie wnosząca, ale baaardzo sympatyczna..Wkurzają mnie tylko jej poliki pazury itp..Nie lubię jak ktoś wszytsko mówi tak hmm twardo? ![]() joythedreamer mam wrażenie, że to jakaś bogata paniusia(wystarczy spojrzeć na jej mieszkanie i formy kosmetyków) która po prostu chwali się tym co ma ![]() ![]() Maaaaaadzia fajna i skromna akurat nie mam jej nic do zarzucenia ![]() ![]() madziamakeup za bardzo stara się być słodziusia miliusia a wychodzi to w połączeniu z jej wyglądem jak pusta blondi ![]() MissKarolinkax3 tragedia, nic nie wnosi, dodatkowo nie wiem czy oglądałyście jej jeden filmik w którym była zapłakana, bo w jej miescie zdarzyła się jakaś tragedia i cały filmik tak pociagała nosem i w ogole? ![]() Dla mnie ona jest jakaś nie teges ![]() MizzVintage wiecznie tłuste włosy..(wiem, że to nie jej wina bo na pewno myje ![]() ![]() Tylko jak dla mnie nie ma w jej kosmetykach nic ciekawego bo używa drogich i czesto nie dostępnych wPL nissiax83 jak mówi to tak dziwnie robi wargami jakby chciała odsłonić jak najwięcej zębów albo połknąć powietrze... jak rybka ![]() No ale ona jest kosmetologiem, więc akurat jej porady moga być ciut profesjonalne ![]() TheOleskaaa fajna dziewczyna ale ma tragiczne makijaże. Na temat szusz juz mówiłam, bardzo lubie makeUpsamoUk czy jakos tak ![]() Wiem jestem okropna, ale no co ja poradze, że w każdej z nich coś mnie rozprasza? ![]() Ogólnie lubie dośc większość dziewczyn oglądać z nudów po prostu..Wszelką wiedze o kosmetykach tak czy siak czerpie z wizażu i o wszystkim o czym mówią już wiem własnie z wizazu ![]() Acha i wg mnie zadna nie ma do siebie dystansu i większośc z nich zachowue sie jakby były jakąś wyrocznią, czy jakąś ważna częścią czyjegoś życia, całkiem nie potrzebnie...Jak słysze: przepraszam Was, że dawno mnie nie było i tumaczenie się to mi się słabo robi ![]() A już filmiki 'gadane' na temat komenatrzy.... ![]()
![]() |
#259 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Co do 85cukiereczek nie chodzi o to, że jest brzydka, ale zaniedbana. Mówi, że schudła sporo(chyba 20 czy 30 kg), więc pewnie nie je za dużo...Dodatkowo gdzieś się mi przewinęło, że pali i mało śpi...I to niestety widać po cerze...
Pozatym nie wiem czy osoba z jakimiś mega kompleksami nagrywałaby filmiki na youtube? Hmm może jako forma terapii? ![]() Edit: Pozatym zapomniałam dodać, że sie nie umie za bardzo wysłowić...Przekręca wyrazy, mówi mało gramatycznie i coś co mnie zabiło: ANTYRESPIRANTY!!!! I to nie przejęzyczenie, bo powtórzyła to kilka razy ![]()
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! ![]() Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2010-06-04 o 00:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
ojej co za dziewczynka...
Magiczna11 Ile ona ma lat ? Brak słów... zachowuje się jakby wszystkie rozumy pozjadała, do tego sztuczna. I tutaj niestety nie wygląda jakby ten filmik był zrobiony tylko dla żartu albo jako spełnienie marzeń małej dziewczynki... http://www.youtube.com/watch?v=V8Bdy...eature=related
#262 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi a "nasze" dziewczyny to musze przyznac ze troche irytuje mnie to poczucie "misji", obrazanie sie o komentarze, odzywki typu nie chcecie nie ogladajcie, ilez wy do mnie piszecie, jestem taka zmeczona... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
joythedreamer a widziałyście filmik jak podawała co ile kosztuje z maca, oczywiście na przykładzie swoich kosmetyków? Podobno tyle dziewczyn ja o to prosiło. Tak, jasne bo nie można cen sprawdzić w sklepie. Jest infantylna jak na swój wiek. Rozwalił mnie filmik z wyjazdu na narty i ten kręcony na tle posiadłości rodziców. I hasła" tak dawno nic nie kupiłam z Maca"," Mama kupiła lakier z Chanel..." ![]() TheOleskaaa Lubie ja nawet, ale ma dość wieśniacki styl. Nie chodzi tylko o makijaże, ale o strój, dodatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
wsiowy_gupek , co za lista!
![]() Trochę smutno czytać, jak tak krytykujecie, że ktoś ma niesymetryczne usta czy nieładne zęby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy się starają, myslę że nie wszystkie. Wchodząc na nowy kanał dyskwalifikuję od razu kogoś kto ma kiepską kamerkę czy kręci w ciemności/ sztucznym świetle ( strata mojego czasu i osoby która kręci) Tak jak ktoś wspomniał niektórym brakuje charyzmy, mają zaniedbane włosy/ twarz/paznokcie a robią filmiki urodowe - zgroza .
Omijam też takie w których nie ma twarzy ale same zdjęcia, nie przeszkadza mi natomiast tak bardzo wada wymowy, krzywy zgryz itd. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio oglądałam filmiki użytkowniczki nieesia25, w sumie powiem tak, dziewczyna jest bardzo sympatyczna, niektóre filmiki są przydatne, niektóre mniej, nie szpanuje kosmetykami, natomiast trochę denerwuje mnie za szybkim mówieniem i przede wszystkim tym, że od siedzenia w UK zapomina chyba język polski, przekręca słowa, zmienia formę, no czasami to bardzo razi, przynajmniej mnie. Nie lubię jak ktoś zapomina o ojczystym języku za granicą
![]() oglądam również MakeUPsamoUK - niestety dziewczyna nie pokazała jeszcze twarzy ![]() ![]() A, zapomniałam o ciasteczko25, może i ma wiele fajnych filmików, które coś wnoszą, ale ja nie mogę jakoś jej słuchać ![]() ![]() ![]() Czekam na jakieś dziewczyny naprawdę z sensem w stylu właśnie MakeUPsamoUK, bo polskie filmiki "urodowe" moim zdaniem ciągle kuleją. Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-06-04 o 09:58 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesia w jednym z filmikow mowi, dlaczego mowi tak a nie inaczej i skad sie to wzielo. Szybkosc jej mowienia w ogole mi nie przeszkadza, wrecz rozbawia ![]() makeupsamouk jest super wlasnie dlatego, ze nie wdzieczy sie przed kamera, nawet twarzy nie pokazala, tylko konretne daje rady. Oby wiecej takich kanalow. Ciasteczko tez czasem podgladam, ale mnie jakos drazni ta jej szczena i do tego takie slodzenie do ekranu, dziubeczki, pipeczki, misie, pysie i inne zwierzeta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niesymetryczne usta i wszelkie inne związane z ustami rozpraszają mnie po prostu na takich filmikach kiedy w kadrze(?) jest sama twarz, a usta w centrum.. ![]() Normalnie, na żywo pewnie bym większości szczeółów nie wyłapała ![]() A polskich youtubowizek w miare regularnie dodającyh filmiki jest duuużo więcej, wiem bo mam pokaźną liste subskrypcji ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]() No ale wiesz była swego czasu taka 'moda' na filmiki na swoim podwórku, balkonie..To co miałajechać do biednej cioci kręcić? ![]() Co do Oleski zgadzam się z tym stylem, dla mnie ona nie umie kompletnie się wymalować ubrania tez ma nie za fajne, ale nadrabia to tym, że jest taka równa po prostu ![]() A jeszcze kwestia recenzji sponsorowanych... Śmieszy mnie jak one mówią, że robią to dla swoich widzów a tu taka niewdzięczność...hahhahah a...Taaa jasne... ![]() Proste, że robią to dla siebie i tyle, kto by nie chciał darmowych kosmetyków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
jezu cudowna ta parodia co jest w mojej torebce aggiJHHS
![]() ![]() pumas - no wiesz, są ludzie mieszkający od X lat w Stanach, a polskiego nie zapomnieli, jednak da się ![]() ![]() a co do szusz to obejrzałam kilka efektów jej starań i hmm.. po 1. dlaczego ona zawsze kręci w łazience? po 2. rozwalił mnie jej filmik o jej łazience, błagam, czy to takie interesujące dla reszty narodu gdzie stoi jej sedes? Edytowane przez KawaMarcepanowa Czas edycji: 2010-06-04 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.