|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie Victoria's Secret
Gdyby ktos w najblizszym czasie skladal kolejne grupowe zamowienie w VS bardzo chetnie sie przylacze
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
DO kal1nka
Już coś wiadomo co z naszym zamówieniem? Tak się pytam bo w życiu mi się trochę zamieszało i niedługo pewnie wyjadę na 6 miesięcy za granicę więc chciałabym przed wyjazdem zdążyć ![]() Na szczęście 2 tygodnie jeszcze będę. Pozdrawiam |
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
DZIEWCZYNY Z MOJEGO ZAMOWIENIA LINK DO TRACKA http://wwwapps.ups.com/etracking/tra...73450482615770 z tego co widze zostala do nas wyslana paczka przez UPS 9.09.2008. Dziabol miejmy nadzieje, ze zdarzymy
|
|
#244 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
a jutro powinna juz byc w celnym
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wyobraźnią w schemat..
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
To to zgasiłaś mój entuzjazm. Niech tą Waszą paczkę w końcu wypuszczą!
Oby nasza tyle nie była. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie wiem od czego to zależy, że te paczki tak różnie dochodzą.
Coś mnie podkusiło i niecały tydzień temu 6 września zamówiłam rzeczy z VS ( mamy kartą więc pewnie będę miała problemy jak się dowie ile wydałam:/) No ale chodzi o to że właśnie przed chwilą kurier przyniósł mi rzeczy. Czyli czekałam 6 dni od zamówienia. Dlatego tak się zastanawiam czemu to tak różnie wychodzi... A i mam pytanie czy ja też mogę być organizatorką? Niedługo będę miała swoją kartę więc już wtedy będę mogła robic zamówienie też z innymi. Tylko tak właśnie muszę przeczytać jakie warunki musi spełnić organizatorka żeby nią zostać. |
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co wiem to nie jest tak latwo zostac organizatorka. Wszystko zalezy od postow i stazu na wizazu. Wedlug mnie moga cos tu powiedziec wylacznie Ćwirka i Turquois.One tworzyly regulamin i sprawuja picze nad zamowieniami zagranicznymi.
|
|
|
|
#250 |
|
|
Marynio- nie spełniasz 1 punktu "500 postów napisanych na wizażu"
BTW Marissa26 szybko nabijasz posty mam nadzieje, że nie piszesz jakiś głupot tylko po to żeby mieć 200 postów.
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyciąg z Regulaminu:
3.Organizatorka nie może mieć mniej niż 18 lat (...) 4.Organizatorką może zostać osoba, która jest na Wizażu ponad rok, ma napisanych min. 500 postów i brać udział w min. 5 zamówieniach jako Uczestniczka. |
|
|
|
#252 |
|
Przyczajenie
|
TurQ, a co z naszą? Jakieś nowe wieści?
|
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
Turquois, jak myslisz kiedy bedziesz miała paczuszke z UC?
|
|
|
|
#254 |
|
|
napewno ją wypuszczą w przyszlym tygodniu- tego juz jestem pewna. maja wyslany caluski komplet dokumentow,
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Witam, jestem tu nowa
. choć czytam forum "zbiorowe zamówienia.." chyba od miesiąca . Czytałam, czekałam i okazało się,że nie mogę być uczestniczką . Toteż w piątek tydzień temu, skusiłam się i zamówiłam indywidualnie..Szok. Paczka przysżła dziś . Cło mnie nie ominęło, ale i tak było warto.
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
No to żałujcie, bo do mnie paczki przychodzą w ciągu 6 dni.
![]() A tak naprawdę to racja. Dzięki regulaminowi chyba każda uczestniczka nie musi się martwić że ktoś ją oszuka. Dobrze że jest ten regulamin, pamiętam jak zamawiałam pierwszy raz i bałam się że mogę nie ujrzeć ani rzeczy ani pieniędzy.. No ale wszystko było ok ![]() Jeszcze raz dziękuję Ci MisQa, mad86 i TuRQoUiS !! ![]() buziaki A jak ktoś będzie zainteresowany rozmiarami swetrów to może pisać do mnie bo zamówiłam kilka z VS. pozdrawiam!! |
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie w przyszłym tylko jeszcze w nastepnym tygodniu wyjeżdzam, mam nadzieje ze szybko wyślą paczke;(
|
|
|
|
#258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale rozumiem Cie i pierwszy raz sie spotakalam z takim moderatorem gdzie wszystko ma dopiete na ostatni guzik. tak trzymac
|
|
|
|
|
#259 |
|
|
po prostu zauwazyłam że w 3 dni napisałaś pewnie coś koło 120 postów, po tym jak dowiedziałaś się że musisz mieć 200 postów,
musimy pilnować wszystkiego, bo taka jest umowa z szefostwem
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Z reszta tak szczerze to napewno nie zdobywam tych postow zeby zamawiac z Victorii .Moj chlopak obecnie mieszka w Usa wiec na pare zyczy zlozylam mu zamowienie ale nie chce go za bardzo wykorzystywac i dlatego zaineresowalam sie tym tematem. Ale turq chcialabym wiedziec od ciebie czy nie zyczysz sobie mnie w tych zamowienach. jesli tak to zrezygnuje z tego watku juz nie bede tu zagladac.Bo jesli mam komus przeszkadzac to lepiej zeby mnie tu nie bylo. Nie chce se narzucac
|
|
|
|
#261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wydaje mi się że TuRQoUiS nie ma nic do Ciebie ( no chyba że się mylę). Ona ma taki sposób pisania. Ja na początku jak czytałam jej posty to myślałam że połowy ludzi nie lubi i najchętniej by ich wykreśliła z wizażu, ale to tylko takie wrażenie robi. A prawdą raczej nie jest. Zresztą TuRQoUiS pewnie niedługo odpisze i się dowiemy
|
|
|
|
|
#262 |
|
|
Maryniu- to chyba Ty kiedyś mi nawet zarzucilas, że jestem zarozumiala itp ![]() No cóz... zeczywiscie chyba mam taki styl... ostatanio wszyscy w klasie mówią, że jestem jak kosiarka bo ich wszystkich gonie do różnych rzeczy, krzycze itp nie powiem- lubie kierować No a porządeczek musi być Wiecie... jakby nie patrzeć na forum wchodzi w gre kasa... czasem dość duża, więc dla bezpieczeństwa wszystkich musimy to wszystko z Ćwirką kontrolować. Może nie jest tak do końca różowo jak powinno być, ale pamietajcie że jest to przecież dla bezpieczeństwa obydwu stron- i organizatorek i uczestniczek. Wiec jakby nie patrzeć dobrze że mamy z Ćwirką zdolności przywódcze
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
Damy rade
to tylko randka;D
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Aha czyli mam przez to rozumiec ze nie masz nic do mnie? Wiesz wolalam sie upewnic bo ja wole miec jasna sytuacje.Nie chce jakis tam nie potrzebnych zgrzytow hehe.No wlasnie widzialam w poprzednich postach ze Turq ma charakter przywodczy .W koncu musi bo to jej obowiazek na tym forum.Ale tak czasem odczowam ze jestem takim 5 kolem u wozu.I dlatego tak napisalam.Ale dobrze ze sie myle. Chyba ze nie hehe
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heheh ja tego nie zauważyłam (nie żebym próbowała sie jakoś przymiliać ;p)
|
|
|
|
|
#266 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Ja już dawno sie zarejestrowałam, ale zazwyczaj mało piszę, bo większość odpowiedzi już jest na forum (a nie czuję się na tyle kompetentna, żeby doradzać). Sama jestem moderatorem na innym forum i wiem jakie to wkurzające jak ktoś się nawet nie potrudzi, żeby poszukac odpowiedzi, tylko od razu zadaje pytania... ale do meritum. Chciałabym się przyłączyć do kolejnego zamówienia. Wiem, że nie spełniam wymogu postowego, ale skoro wpłacam pieniądze komuś "z góry", to może jednak ktoś mnie przygarnie?? Zamawiałam wcześniej sama, ale koszty przesyłki są spore Dlatego tylko narazie zapytowuję nieśmiało, czy dałoby się zrobić dla mnie wyjątek?Ps. Zainteresowanym mogę podać dokładne wymiary tych rzeczy, które zamawiałam... |
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Witam
forum czytam juz od dawna ale pod innym nickiem - niestety nie znam mojego starego hasla ani tu ani na maila, generowało sie automatycznie na moim komputerze, a po wyprowadzce musialam zalozyc nowe konto, nie mam zbyt wielu wypowiedzi ale chcialabym cos zamowic razem z wami, jesli jestem dla was osoba nie pewna jestem w stanie przelac na konto organizatorki wcześniej pieniądze żeby miala pewność ze jestem osoba lojalna i uczciwa, czy na takiej zasadzie moge uczestniczyc w zamówieniu??? Pytanie kieruje do moderatorek??? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a jak z jakością tych ciuszków? Słyszałam bardzo różne opinie, większośc niestety niezbyt pochlebnych a przyznam że kilka rzeczy wpadło mi w oko.
No więc jak, czy jakośc tych rzeczy jest zadowalająca, czy wyglądają tylko fajnie na zdjęciach? |
|
|
|
#269 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
, z majteczke wszystkich, koszulki i T-shirty też fajne tylko że ja mam wszystko z serii Pink a jak inne serie nie wiem...
|
||
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec w sumie nigdy nie wiesz na co trafisz....
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.

mam nadzieje, że nie piszesz jakiś głupot tylko po to żeby mieć 200 postów.

. Toteż w piątek tydzień temu, skusiłam się i zamówiłam indywidualnie..Szok. Paczka przysżła dziś

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)