![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Wasze opisy są po prostu BOSKIE ![]() Macie może jakieś że zdałam dziś prawo jazdy i jestem szczęśliwa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Czyste serce przywraca wzrok, oczyszcza oczy.
Kobiety są jak róże: niby zupełnie do siebie podobne, a jednak zapach, forma i kolor każdej z nich jest trochę inny. Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły tak zamykać jak oczy///What a blessing it would be if we could open and shut our ears as easily as we open and shut our eyes! Kochają i niewidomi... bo miłość nie potrzebuje oczu, wystarcza jej dotyk – Który dzień w naszym życiu nigdy nie nadchodzi? – Jutro. Archeolog to wymarzony mąż – im kobieta starsza, tym bardziej się nią interesuje. Dla kobiety jedyne naprawdę wygodne miejsce do płaczu to pierś mężczyzny. Im kobieta ma mniejszy biust tym ma większy rozum. Nie wiemy jednak jeszcze, dlaczego tak się dzieje. Jeśli Bóg stworzył coś piękniejszego od kochającej kobiety, to na pewno pozostawił to sobie. Kobieta powinna mieć: 3 rzeczy białe: skórę, zęby, ręce 3 rzeczy czarne: brwi, rzęsy, oczy 3 rzeczy czerwone: wargi, policzki, paznokcie 3 rzeczy długie: ciało, włosy, ręce 3 rzeczy krótkie: zęby, uszy, stopy 3 rzeczy szerokie: klatkę piersiową, czoło, odstęp miedzy brwiami 3 rzeczy wąskie: usta, talię, kostkę 3 rzeczy tłuste: ramiona, uda, łydki 3 rzeczy delikatne: palce, włosy, wargi 3 rzeczy małe: głowę, podbródek, nos. Nikt by nie uwierzył, jakie mnóstwo łez mieści się w kobiecych oczach. Piękna kobieta nigdy nie powie o sobie całej prawdy - poprostu jej nie zna. tylko małomówna, piękna kobieta zaciekawia mężczyznę do szału. |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
dziewczyny przestancie..
nie widzicie, że to jest walka z wiatrakami ![]() robcie swoje, po prostu wrzucajcie tu swoje opisy, i jesli nie macie zamiaru 'nie pomagać' dla dziewczyn ktore prosza o jakies opisy to po protu ich prosby zignorujcie..jesli natomiast chcecie dac im wskazowke to dajcie jakas konkretna /typu.takie opisy sa na str.104 czy 60/ z reguly wiem, ze ludzie nie chca sie przystosowywać do regulaminu przez 'kogos tam' czyt. nie moderatora ustalonego.. siejecie zamęt na tym wątku.. jeśli ktoś sie wreszcie nie doczeka na opisy o ktore prosi, może to go skłoni, żeby jednak poszukać.. easy ![]() ________ _six feet underground..
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny możecie się nie kłócić?
![]() chcecie żeby wątek był bardziej przejrzysty, a jak narazie połowa postów to kłótnie a nie opisy. Wrzućcie na luz ![]() Mój na dziś: weź mój zapach do rąk. schowaj gdzieś, daleko stąd.
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Majka182,
Pisząc, że ten regulamin jest głupi, obrażasz osoby, które go pisały i które się na niego zgodziły, więc z łaski swojej przystopuj odrobinę. Jeśli jednak nie podoba Ci się ten regulamin to nie musisz go przestrzegać, Jednak sądzę, że osoby, które nie chcą nic utrudniać, jakoś się przystosują. I powinnyśmy już zostawić tę sprawę. Nie warto się kłócić. ______________________ Nie stój tak! Spójrz co narobiłeś! I komisy, i biura matrymonialne udają, że nie wiedzą o ukrytych wadach towaru. Ostrożnie z sercem na dłoni: niektórzy mogą je uważać za poduszeczkę do wbijania szpilek. to przewrotne ranić kogoś nawet we śnie. To parodia rzeczywistości, urzeczywistniać parodię... Bywa, że marzenia o rycerzu na białym koniu przekreśla romans ze stajennym. Może trochę mniej poczucia winy...? poranki gdy czujesz, że na obraz Boga stworzono Cię. Ze świata wszystko chcę, albo nie chcę nic wcale, to nie jest jak na jeden raz zakochanie, na słodko ciebie mam i przez ciebie kłopoty, kłopoty dają cień, kurze łapki, uśmiech złoty. Gdzie boli przyłóż lód, bo będzie boleć dłużej. Nie myśl o mnie źle, że się nie martwię wcale. To nie jest jak ogólniki na detale. Mam ogólnie gdzieś detaliczne rozterki, że szczegół boli wiem, że ogół wdzięczę dźwięki. Gdzie boli przyłóż lód, bo będzie boleć dłużej. Nie wierz nigdy, nie w tych co ciągle udają i ciągle uśmiechają się. Nie wierz nigdy w to niebo, które zawsze niebieskie jest. Szukam w Tobie gwarancji nowego jutra. Tego lepszego.
#246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niech będzie tak jak było i niech juz sie skonczą te posty komentujące (popierające lub krytykujące) regulamin ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Niech się świat zatrzyma, bo nareszcie jestem szczęśliwa! ![]() Jestem szczesliwa....nie pamietam kiedy tak bardzo byłam. ... dla takich chwil mogę zrobić wszystko... tak, to właśnie jest szczęście - mój obecny stan emocjonalny zawarty w jednym słowie. Jestem happy ...jak te pieluszki Ich bin ganz zufrieden / Jestem całkowicie zadowolona/y. |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Witam Was kochane koleżanki
![]() Tak śledzę i zapisuje Wasze opisy od dłuższego czasu więc postanowiłam dodać swoje "3 grosze" do tego wątku ![]() No to lecimy: Krytyka jest dobra i przynosi wiele korzyści, jednak trzeba również dać dobry przykład... Jeśli teraz żyję, przedtem byłam jak martwa... Potrzeba jednych oczu - lecz ich nie ma! ![]() 'I Nie Będzie Pożegnania, Będzie Tylko Miłość..' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() btw. gratulacje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
xoxo
|
Cytat:
Fakt zacytowałam wszystkie opisy bo były świetne i wszystkie ukradłam Z resztą było napisane niżej kradnę. Więc nie szukaj dziury w całym.
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem regulamin to nawet dobra rzecz. oczywiście bez przesady żeby się od razu wykłócać o to, że ktoś prosi o opis. ale fakt. bez sensu dodawać po kilka razy te same opisy, bo komuś nie chce się cofnąć o dwie strony. i jeśli już ktoś dodaje prośbę, to niech doda też opisy. bo połowa strony to same posty z prośbami, które nic nie wnoszą poza bałaganem.
i imię szeptane tysiące razy, kiedy odchodzić miałam. akceptacja drugiego człowieka. akceptacja siebie. nie powinnam się siebie wyrzec do końca. nigdy nie powiedziałam, że mi go brakowało kiedy wszystkie go całowały. oraz, że cię nie opuszczę aż do śmierci. gdybyśmy mieli zbawiać świat. pewnie zostali byśmy sami. a raniąc ciebie, skrzywdziłam samą siebie. przypominasz mi moją byłą miłość, którą kiedyś znałam. i niesiesz ze sobą mały jej kawałek. chciałabym móc znów nazywać się przyjacielem. |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Wizażanki nie skonfliktujmy sie tutaj tylko :P
___ Buziiiiiiii chceee ![]()
#253 |
Raczkowanie
|
1. Jeżeli dziękujemy to piszemy nick i dzieki bla bla bla
2. Jeżeli kradniemy jakis jeden opis z 20 to piszemy np jadzia dzięki kradne: (kradziony opis) a reszte zbędną omijamy 3. Ograniczmy się z prośbami. 4.Nie ponawiamy swoich próśb (skoro nikt nie odp to znaczy że nie ma nic dla nas) 5. I staramy się nie powielać opisów (to naprawdę jesr denerwjace jak czytasz opis który był dwie strony do tyłu.) Nie ma nic ze nie wolno zadawać próśb jak sie nie przeczytało poprzedniejszych wątków bo można "księżniczki " wkurzyć , bo prośba sie powtarza Nie spodobało mi sie jak ja potraktowałyście , poprostu z GORY ehh Owszem zgodzę sie jak by było to 2 str, dalej ale nie jak ta jej prośba jest 3 watki dalej bez przesady czy któraś z was przeczytała je wszystkie ;/ Bo ja miałam z tym problem powiem szczerze bo zaczęłam od V i tak było mi ciężko by wszystkie opisy znac i wiedzieć gdzie sa na jaki temat ehh
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zauważę również, [jeśli dobrze kojarzę] że chciała o tym, że chłopak się nie odzywa, a takie opisy były w cz. V. Nie trzeba przeglądać, `kartkować` każdej strony, ale akurat w V cz. jest dużo różnych opisów, więc wystarczy silna wola. Zgodzę się też, że jednak nie łatwo zapamiętać gdzie był jaki opis. Ale jeśli poczytać I, II albo III część to jest tam mało próśb, a jednak można żyć. A więc, uważam, że te dziewczyny, które są za regulaminem mają racje. Bo jak czytam wątek to są prawie same prośby. ;/ Nie zaprzeczam, sama dawałam, ale już nie. Bo jeśli chce to sobie poradze sama. Po prostu, zaglądając do poprzednich stron. Dwa to myśle, że jeśli ktoś jest już w III części to opisy mu potrzebne mogą tam się znajdować.
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
TEMAT ZAMKNIĘTY! ______________ Więc pozwól mi być przy tobie. Sądzisz, że się mylę? Że nie mam racji? Wczoraj zapomniałeś co to jest miłość... Nigdy parodia nie wydawała się być aż tak nadludzka... Tragikomedia zwana życiem...
#256 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wynocha z tymi morałami na PW!!
są tu w ogole jakies opisy czy tylko kłotnie o nie?? ![]() _______ _wkładam słuchawki i biegnę.. _dobry skręt, dobry sex, kolacja.. _i'm really really hot, everytime my tracks drop ![]()
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
this is real, this is me. \ to jest prawdziwe . to ja .
Yes. I've been black.. but when I come back you'll know, know, know. \ tak . bylam czarna [przenosnia], ale kiedy wroce bedziesz wiedzial , wiedzial , wiedzial . You should be stronger than me . / ty powinienes byc silniejszy niz ja .
#258 |
Raczkowanie
|
No nie mogę.! Wy znów ryjecie banie z tym regulaminem. Każda ma jakieś zażalenia.! :/ W tej chwili to właśnie takim czymś zaśmiecacie wątek.! Żall. :/
______________ Puste dni. Co może zdarzyć się w ten letni dzień.? Szukam powodu aby wstać. Każda radość, którą niesiemy innym zawsze do nas powróci. Ja wiem, że lepiej byłoby nie czuć nic.!
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
[quote=styrana;8754023]Nie zaśmiecajcie tematu takim czymś.
Cofnijcie się kilka stron lub do starej części. Tam znajdziecie pełno takich opisów. owszem zgadzam sie z D, ale taka odp nie spodobała mi sie wiec , wyrażam swoje zd , bo , wygląda to tak jak by ona wogle wam przeszkadzała prosząc was o Cos ;/ było trzeba odp , " poszukaj w częsci V " i juz ,, Ps . Wiem co to wyszukiwarka ;p i korzystam z niej często ehhh, Pomyśl a dowiesz sie czemu się z Toba sprzeczam !!
#260 |
Raczkowanie
|
inny nie znaczy gorszy . ^^ __ Przepraszam, że ostatnio nic nie pisałam. brak czasu. brak weny. Prosiłabym o opisy w stylu,że nie wiem jak będzie dalej. że tak jakoś dziwnie jest pomiędzy nami... takie niedosłowne i nie ostre ![]()
#261 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny,ale czy nie zauważyłyście,że teraz same robicie "śmietnik" z tego wątku...???
Już nie mówiąc o tym,że jakbyście się widziały to oczy nawzajem byście sobie wydrapały. <<<LITOŚCI>>> Skończcie się kłócić o ten cały regulamin. Prośby jak sie powtarzały tak się powtarzać będą. Z tym nie wygramy, minki przed opsiami i tak na dłuższą mete nie pociągną. Niech każda pisze co ma pisać swojego i już... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
mam do was przeogromną prośbę ktoś umie przetłumaczyć na polski
Je voudrais etre avec toi . bardzo dla mnie ważne. I can wait forever. / nie moge czekać wiecznie. Come back to me when you know just how you feel... - wróć do mnie kiedy bedziesz wiedział po prostu co czujesz... Czekam i szukam szczęścia, kolejny raz, znajdę?
#263 |
Rozeznanie
|
KONIEC.! Wcześniej zaśmiecałyśmy prośbami teraz kłótniami.
Wszyscy którzy popierają regulamin zgodzą się ze nie chodzi tu o nie wiadomo jaki rygor tylko o porządek ![]() ![]() ![]() ___
#264 |
Raczkowanie
|
Dokładnie
![]() ![]() ![]() Zawsze mówię sobie, nigdy nie mów nigdy, ale dla ciebie zrobię wyjątek. Nie martw się, mogę być suką za nas dwoje. And i don't need you-I nie jesteś mi potrzebny, And guess what-I wiesz co I'm having more fun-Bawię się dużo lepiej And now that we're done-I teraz gdy skończyliśmy I'm alright, I'm just fine-Jest mi dobrze, po prostu świetnie. I got a brand new attitude- Mam nowe podejście And i'm gonna wear it tonight- I założę(zastosuję) je dzisiaj I wanna get in trouble- Chcę mieć kłopoty And I swear you're just like a pill-Przysięgam jesteś jak pigułka Instead of makin' me better-Ale zamiast polepszać mój stan you keep makin' me ill-Sprawiasz że czuję się gorzej
#265 |
Raczkowanie
|
Je voudrais etre avec toi .
chciałbym zrezygnować jak Ty , chciałbym z Ciebie rezygnowąc .. nie moje francusski nie jest dobry ;p
#266 |
Zadomowienie
|
hanko, chyba raczej nie...
![]() ![]()
#267 |
Zakorzenienie
|
If you wouldn't mind I would like it loose / Jeśli nie masz nic przeciwko, chciałbym się zagubić
Co tam u was? Jest spokojnie jak na wojnie. Tu pier**lnie, tam pier**lnie i znów spokojnie. ![]() Chcę uciec stąd, poszybować gdzieś... Już nie kupisz mnie jednym uśmiechem.. Utonę we łzach, zanurzę się w snach... Wiekowe marzenia zeschłego serca.. Jeśli chodzi o regulamin... Jak dla mnie to dobre jest to ograniczenie z cytowaniem - tzn. jak pożyczamy jakiś opis, to cytować tylko go, a nie całego posta.. A 'prośbowanie' mi nie przeszkadza - jak ktoś czegoś potrzebuje, to chętnie pomogę i albo sama wymyślam opisy, albo szukam w Internecie lub w tekstach piosenek jakichś pasujących do sytuacji. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Co Wy francuski znacie? xp
___________________ Nie mów mi, że mam zapomnieć. Proszę zrozum chociaż raz. Ostatnie kłamstwo. Szepnij ostatnie kłamstwo... Skłonna byłabym temu uwierzyć, gdybyś Ty był inny... Fatalne chwile w moim życiu. Chcę ujrzeć w Tobie nowe jutro. Lepsze jutro...
#270 |
Zadomowienie
|
Kilka opisików ode mnie..fragmenty piosenek.
![]() * Chciałabym Ci dać swój malutki świat.. ![]() * Radość umyka w wodospadzie zdarzeń, Twój uśmiech to coś, o czym dziś marzę.. ![]() * Więc nie bój się deszczu bo ja jestem deszczem, co pada na Twoje włosy i na Twoje ręce.. * Słońce jest zawsze tam gdzie pada deszcz.. * Pierwsza myśl: "o matko boska", druga myśl: "o ja idiotka" * Próbuję otworzyć oczy, huk rozlepianych powiek wiruje mi w głowie.. * Czasem wolę być zupełnie sam..niezdarnie tańczyć na granicy zła.. * Pamiętam momenty jak ze snu..jest ich tyle.. * To, co było kiedyś, dzisiaj już się nie odstanie. W sekundę nie powstanie nic na zawołanie.. * .świat zapomniany. * Do zobaczenia chwilom, które były..teraz ich nie ma.. * W mej głowie wspomnienia, pozytywne skojarzenia.. * Są rzeczy co bolą.. * Nie, wogóle nie czuję się winna, nie byłabym sobą gdy byłabym inna. Bezczelnie znów kręcę, skruszona nie jestem.. * .błędny błękit dnia. * Prawda tak blisko - trzeba ją brać. Kiedy ucieknie - nie będzie już nas.. * ..a to tak niewiele. * ..czas wszystko wie lepiej.. * Ust zmieszanych smak nie powtórzy się nigdy już.. * Budzi mnie wiatr - wiatr niesie strach. Budzi mnie deszcz - deszcz tuli mnie. Budzi mnie blask gorących dni, Budzi mnie krzyk - czy wciąż się śni??? * To jest mój sen, ten sen zawstydza mnie..zachłanna i zła wciąż więcej chcę.. * To jest mój sen, ten sen przeraża mnie..w pokoju bez ścian zamykam się.. * Świat wypadł mi z rąk..jakoś tak nie jest mi nawet żal.. * .w ciszę zaklęty świt. * Dzień, który zaczął się marnie i marnie skończy się.. * .obcy czas. * Co z nami będzie? - za oknem świt..tak nam dobrze mogło być.. * ..taki sam, bliski lecz..inny tak.. * .złośliwy świat. * W każdą chwilkę wbijam szpilkę jak pineskę w deskę.. * .ślepe szczęście. * ..życie jem jak Milkę.. * Raz łapię chwile te słodziutkie choć krótkie, innym razem te bezpowrotne i ulotne.. * .w nicości trwam. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.