|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
Okej, chętnie przyjmę Demeterka i fiolki z Oriflame
A które z zapachów z Sephory byś mogła dołożyć ewentualnie?Jeśli chodzi o bluzkę to jest w bdb stanie - możemy ponegocjować jeszcze Daj znać co byś mi wstępnie mogła oddać
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
Męskie też - nawet bardzo... A masz jakieś?
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
interesuje mnie Kenzo. Tu mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373161 |
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na Fekkai Glossing.Znajdziesz coś w moich obu wątkach?
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Może być odlewka,mam próbeczkę więc zauważyłam ,ze jest bardzo wydajne.To czekam na odpowiedż jak wrócisz .Pozdrawiam. |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
I jak,znajdziesz coś w moich wątkach za Fekkai?
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Jaką pojemność mogłabyś za to odlać ? |
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Z wątku tylko te FEKKAI mnie najbardziej interesuje.Jeśli coś jeszcze Cię ode mnie interesuje to może chciałabyś więcej odlać?Za miniaturkę i próbkę Flowerbomb może być 30 ml?Którą Flowerbombkę chciałabyś?Poza wątkiem mam jeszcze próbki Flowerbomb edp i Flowerbomb edt,próbki w saszetkach Pharmaceris do cery tłustej,mieszanej,do cery naczynkowej,miniaturkę szamponu takiego hotelowego,miniaturkę mydełka Dalain.
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbomb i So Elixir YR? Miałam jedno i drugie i według mojego nosa nie ma pomiędzy nimi nic wspólnego.Jak wszystkie wersje Flowerbombki całkiem mi się podobały to tak miniaturkę So Elixir bardzo szybko oddałam siostrze.Owszem parę pierwszych minut było dosyć przyjemne ale póżniej już tylko coraz gorzej.Odezwę się w piątek,może już będziesz coś wiedziała.
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- podobają mi się próbki zapachów i Ziaja Med a ta szminka Clinique jaki dokładnie ma kolor?
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Fiolki mają chyba 1,7 ml pojemności całkowitej ale nie jestem na 100% pewna więc podam wymiary:
wysokość razem z koreczkiem ok 5cm,średnica ok 8 mm.Toaletowej jest ok 3,5 cm,perfumowanej ok 3,2 cm.Mam też perfumowaną chusteczkę w saszetce So Elixir więc też mogę dołożyć.A gdybym dołożyła miniaturkę tego kremu to odlałabyś 40 ml Fekkai?Mam buteleczkę po szamponie Nizoral,do której mogłabyś to przelać.Wysłałabym wówczas pierwsza. |
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Tak spytam z ciekawości )), czy wyszperasz cos u mnie za któryś (?):ANNEMARIE BORLIND Dwufazowy koncentrat rewitalizujący (z wit C,50 ml) NEOSTRATA krem ochronny na dzień (10 pha z filtrem SPF15) LRP Substiane - pod oczy Zapraszam do wątków ! Edit> Zrobiłam małe dokładki w drugim wątku )
Edytowane przez tompola Czas edycji: 2009-12-11 o 18:40 |
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie kilka rzeczy:
Renewal Neostrata i Maseczka soothing Avene plus miniatura spirial SVR Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-12-11 o 12:21 |
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Ehh może nam się uda w koncu jakos cos?mialam dokladki
bardzo mnie interesuje: odzywka diamentow SH LAKIER sephora fiolet VIPERA prep.do zmiękczania skórek czarna ziaja masło do ciała i reduktor cellulitu maseczka avene cleanace
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
przestudiowałam skład maseczki avene i jednak nie dla mnie
ale wypatrzylam cos nowego ![]() Krem Rewenal i krem pod pczy LRP substiane ![]() mogłabym oddać np:blyszczyk Gurelain i cien MAC Edytowane przez pola_ Czas edycji: 2009-12-11 o 14:46 |
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u Ciebie ze zdj 4, czarna seria i maski
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisałam Gosiu u siebie, przepraszam ..tak z rozpędu
zarezerwuj mi proooszę kosmetyki, które mnie interesują
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
oczywiście rozumiem
![]() |
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Witaj, jestem zainteresowana kremem nablyszczajacym do wlosow Fekkai oraz pielęgnacja apteczna (kremem LRP pod oczy, Diacnealem itd)
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadła mi w oko m.in. maseczka Avene. Może znajdziesz coś u mnie?
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Jeśli te rzeczy są dostępne to chętnie wymienię portfel Byblos za: - maseczka nawilżająca Avene - kremik Neostrata na dzień - koncentrat ANNEMARIE BORLIND chętnie też dorzucę jakiś gratis. Czekam na odpowiedź ![]() P.S. Jeśli te rzeczy są już na 100% wymienione to wybiorę coś z poniższych rzeczy: - maseczka nawilżająca Avene - maseczka oczyszczająca Avene - Eluage (ew. tusz Sephora, Diacneal) Proszę o rezerwację
Edytowane przez esterie Czas edycji: 2009-12-13 o 16:22 |
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Ciężko mnie coś ostatnio zaspokoić
![]() Zapachowo dość mocno wybredna jestem - dym, kadzidło, drzewo, cynamon, jaśmin no i paczula, mroczno, ciężko,kadzidlano, orientalnie...nie wiem, może coś wyszperasz... z pielęgnacji niestety, nic nie potrzebuję, mam swoją sprawdzoną i nie lubię eksperymentować, przynajmniej na razie... chętnie mogłabym się jakimiś fajnymi cieniami zaopiekować, tylko tu też wchodzą w gre odcienie ciemnej, nasyconej zieleni, złota, grafit i czarny, ewentualnie jakiś rozświetlacz fajny... |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.

A które z zapachów z Sephory byś mogła dołożyć ewentualnie?
Daj znać co byś mi wstępnie mogła oddać