|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Smutne piosenki
dla mnie najsmutniejsza piosenka to DKA - Pamiętam o Tobie Weroniko [*]
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
System Of A Down - "Lonley Day"
|
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
Piosenki Massive Attack-np."Protection",większoś ć Niny Simone,piosenki Kayah-prawie wszystkie z płyty "Kamień"
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
wszelaki łzy ale stare ich piosenki...
kayah- jak miłość taka śmierć i jeszcze wiele...
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Gosia Andrzejewicz-Słowa
Łzy-Przepraszam Cie Rihana-Unfaithful Kindla-Oddaje ci wolnosc Rh+ -Jezu Seweryn Krajewski -Wielka miłość Andain-Time Blink 182-I miss you Ira -Bezsenni Piasek-Imie deszczu DKA- Tylko ty kochanie Evanescence-My immortal Fort Minor-Where'd you go Perfekt-Zawsze tam gdzie ty Selena- Dreaming Of you Varius Manx- Młode wilki Varius Manx-Ruchome piaski Patrick Swayze-Ske's like the wind Ehhh dluga lista ale jak bym jeszcze troszke posiedziala to napewno pare by sie jeszcze znalazlo... pozdrawiam
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
3 Doors Down - "Here Without You"
Zakochalam sie w tym utworze
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od siebie dodam jeszcze: Bartosiewicz - Zatańcz ze mną Jose Gonzales - Heartbeats Myslovitz - Chciałbym umrzeć z miłości |
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
dorzucę jeszcze
Sylver - Lovesong Poparazzi - bądź jawą nie snem XO feat.Gemini - Od Ciebie o krok Poparazzi - czy zrozumiesz to |
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze:
Ira - Już nie szukam jej O.N.A. - Wszystko to, co ja, Niekochana Kasia Kowalska - Pełna obaw Ewelina Flinta - Chroń mnie Korn - 4U, Alone I break Hey - Ho, It is strange Rezerwat - Zaopiekuj się mną Republika - Nie pytaj o Polskę Mafia - Proszę, zapomnij się; Noce całe 3 Doors Down - Loser Ben Moody & Anastasia - Everything burn Ziyo - Magiczne słowa ...
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Jeff Buckley - Hallelujah
wersja Imogen Heap jeszcze bardziej wzruszająca
|
|
|
#252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Łzy - Gdybyś był i jeszcze kiedy jest mi smutno słucham całej płyty "Meteora" Linkin Park'u |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Virgin "Kolejny raz", "Mam tylko Ciebie", "Teraz to wiem"
Evanescene "You", "Exodus", Call Me When You're Sob Silverchait "A'nas song" Chylinska "Zmyslowa", "drzwi", "Lepszy czas", "Najtrudniej", "Niczyja" Niemen (badz Bracia) "Jednego serca" Ira "Adres w sercu", "Bez Ciebie znikam", "Juz nie szukam jej" Metallica "Nothing Else Matters" Wydra "Bez czas" Bartosiewicz "Skłamałam" Happysad "Wszystko jedno" Within Temptation "Stand My Ground"
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
Virgin "Kolejny raz", "Mam tylko Ciebie", "Teraz to wiem"
Evanescene "You", "Exodus", "Call Me When You're Sober" Silverchait "A'nas song" Chylinska "Zmyslowa", "drzwi", "Lepszy czas", "Najtrudniej", "Niczyja" Niemen (badz Bracia) "Jednego serca" Ira "Adres w sercu", "Bez Ciebie znikam", "Juz nie szukam jej" Metallica "Nothing Else Matters" Wydra "Bez czas" Bartosiewicz "Skłamałam" Happysad "Wszystko jedno" Within Temptation "Stand My Ground" Sorka za dubel...
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Urszula "Rysa na szkle"
ymm
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Fisher- I will love you
The Platters- Smoke gets in your eyes Shakira- No Damien Rice- The blowers daughter Katie Melua- I cried for you Lara Fabian- Broken Vow Sarah McLahlan- Angel ; Love by grace Al Green- How can you mend a broken heart Liberty X- Forever Robert Downey Jr.- River Will Young- All time love Switchfoot- You Christina Aguilera- Walk away James Blunt- Goodbye my lover Jewel- Break me ; Foolish games Keane- Bedshaped Madonna- Take a bow Mariah Carey- Open arms ; My all Robbie Williams- She's the one; Eternity Xavier Naidoo- Abschied nehmen Vonda Shepard- Don't you break my heart slow i wiele wiele innych...... ;(
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Smutne piosenki
ja zawsze słucham Human - Słońce Moje, której nikt w domu nie może znieść, bo ten facet tak wyje (?)... ja ją uwielbiam
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
Laura Pausini - 'it's not goodbye' - sliczne, o rozstaniu...
czy jak to sie tam pisze jej nazwisko...
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaliyah- I care 4 you i I Don't wanna be alone ... przy tej pierwszej prawie płacze jak jej słucham
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Creed- Don't stop dancing, My sacrifice, With arms wide open
Static-X - So KoRn - Alone I break Aerosmith - I don't want to miss a thing Scorpions - Wind of change Metallica - The unforgiven I i II, Nothing else matters Red Hot Chili Peppers - Otherside Led Zeppelin - Stairway to heavan Goo Goo Dolls - Iris Oddział Zamknięty - Rzeka, Hymn o miłosci, Obudź sie, Gdyby nie ty Staind - Outside, It's been awhile Slipknot - Vermillion pt II a pozatym to wiele utwórów Riverside, Dżemu, Happysad, Comy w ogóle każdy wolny kawałek mnie doluje jeszcze jak jestem w paskudnym nastroju to już totalnie załamka...
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
eva cassidy - miss you
eva cassidy - for you enya & kenny g - relax piękna, nastrojowa, trochę melancholijna. kocham takie piosenki, szczególnie w szare, deszczowe popołudnia
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
A ja kocham piosenkę "Where the Wild Roses Grow" którą śpiewa Kylie Minogue i Nick Cave.
"Lecz on siedział, a siedząc siedział i siedział jakoś tak siedząc, tak się zasiedział w siedzeniu swoim, tak był absolutny w tym siedzeniu, że siedzenie, będąc skończenie głupim, było jednak zarazem przemożne."
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Niewiele jest utworów muzycznych, ktore mnie zasmucają...
W chwili obecnej przypominam sobie tylko "Zatańcz ze mną" Edyty Bartosiewicz i ogolnie rzecz biorąc twórczość Kasi Kowalskiej- ma sporo bardzo pesymistycznych piosenek. |
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Virgin- 2 bajki smutno mi i tesknei jak słysze tę piosenke
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię. Nie musiałabym, się Tobą dzielić nie, nie. Gdybym mogła schowałabym, Twoje oczy w mojej kieszeni żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem |
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: najsmutniejsze piosenki.
The Cranberries-When You're gone
Seether,Amy Lee-Broken Spice Girls-viva forever Led Zeppelin-stairway to heaven Stachurski-gdy zapłaczesz
|
|
#268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
SlychaC ze plynie to prost z jego serca To takie slodkie
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
hmm. smutne piosenki... cos dla mnie.. w zasadzie tylko takich slucham
i nie, nie mam depresji... hehe takie kocham![]() say goodnight not goodbye - Chantal Kreviazuk (najcudowniejsza na swiecie )billy myers - kiss the rain (zaraz po wczesniejszej )Edwin Mccain - Promise of you Seweryn Krajewski - Uciekaj moje serce Mary Beth - Hold on Michael W.Smith - this is your time - piosenka o i dla zamordowanej Cassie Bernall, jelsi komus cos to wogole mowi... R.Gawliński - Sid i Nancy eva Cassidy - fields of gold pancho's Lament - Promise me this Oddział zamknięty - gdyby nie Ty natalie merchant - how you've grown savage garden - two beds and a coffee machine (chyba jedna z piekniejszych) edyta bartosiewcz - dzeicko All-4-One - i swear (uwielbiam) Adam Cohen - cry ophelia no jest tego duuuzo wiecej... ale akurat teraz te mi przyszly do glowki
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Ja lubię sobie popłakać przy Placebo
. Szczególnie łzy napływają mi do oczu gdy słucham "Passive Agresive"
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

Virgin- 2 bajki