|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek na forum był nadal | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 100,00% |
Nie |
0 | 0% |
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie plotkowanie
Dzieki,
Taka sobie prawie idealna ale nie mam zdolnosci manualnych i jeszcze nie upieklam chleba ![]() ![]()
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Terenia
Pilnuj ta swoja mala latorosl i dbaj aby do tej operacji jakos dotrwala. Siedzisz w domu wiec co Ci szkodzi zaopiekowac sie dzieckiem, niestety nikt tego za Ciebie nie zrobi taka rola matki, przeciez nic sie nie stanie jak nie bedzie chodzila do przedszkola, nawet jezeli to zerowka to zdrowie jest wazniejsze, nawet gdyby musiala zaczynac ponownie w nastepnym roku. Lub przerob z nia material z tych kilku tygodni i dzieki temu, ze nie bedzie miala kontaktu z tyloma dziecmi jakos odsapnie od tych antybiotykow. Ja bym na prawde sie przejela tym co sie stalo ostatnio. Caluski i trzymaj sie ![]()
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
E lcia nier kumam
![]() ![]() ![]() Edytowane przez wizia29 Czas edycji: 2008-10-25 o 00:51 Powód: ale mój synós ma 4 latka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
wizia - pisalam do tereni
![]() |
#246 |
Rozeznanie
|
z CZYM DAM RADE Z CHLEBKIEM?,JA NA PEWNO DAM ALE CZY MOJE DROZDZE W PROSZKU DADZA?
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A juz wszystkie macie takie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez wizia29 Czas edycji: 2008-10-25 o 01:33 Powód: oj ciężko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kobiety po 30 sa super, nabieraja sexapilu (kolczyk w brzuchu nastolatek to raczej prowokacja niz sexapil) sa bardziej rozsadne i zdecydowane, powinny miec cele i twardo stapac po ziemi. Przed 30tka pracowalam w Polsce i ta praca bardzo mnie wciagala (organizowalismy misje gospodarcze - polska-swiat) i nie myslalam, ze tyle poswiecenia wloze w wychowanie dzieci. Wtedy myslalam, ze praca, a szczegolnie to co sie lubi to jest super sprawa - teraz tez za tym teskinie tym bardziej, ze tu w uk bez bieglej znajomosci angielskiego nie znajde tak ambitnej pracy i to mnie doluje. Na angielski nie mam teraz czasu i takie kolko zamkniete. Ale jako 30tka musze cos wymyslic i nie dac sie zdolowac. ![]()
![]() |
![]() |
#255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nasze lachonki maja 2latka, spia w swoich prawie doroslych lozeczkach (ikea - 3xrozkladana) i gdy sie budza maszeruja do naszego lozka. Do tej pory spalismy w jednym pokoju dla naszej wygody jednak ostatnio robilam przemeblowanie i dziewczynki zostana same. Musze tylko sprzedac sofebed i fajnie doorganizowac im pokoik. A gdzie spi ten 30letni maz?
![]() |
![]() |
#256 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymaj sie cieplo. ps. Ty startowalas chyba z 88 ale teraz chyba jakos malutko wazysz?
![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Witam przy pieknej słonecznej sobocie a ja juz w sypialni...Remoncik...Wcz oraj jeździłam do Ikei i pokupowałam parę rzeczy
![]() ![]() Buziaki
![]() |
#261 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
milego dnia, i trzymajcie sie.
![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
li
Start 25.07.2008 Wzrost-164 Waga 84,6 ![]() 08.08.2008-81,1 ![]() 22.08.2008-80,4 ![]() ![]() 05.09.2008-79 ![]() 26.09.2008-77 ![]() ![]() ![]() 28.10.2008-75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20.04.2009 - 73,5 ![]() 10.06.2009-70,1 ![]() ![]() ![]() 10.08.2009 - 71 ![]() ![]() Edytowane przez Terenia33 Czas edycji: 2009-09-30 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
[quote=Terenia33;9472594]Elu tak to napisałaś jak bym wcale o nią nie dbała i się tym nie przejęła.Dla Ciebie wszystko co pisze to takie proste,weź znajdź dziecia zajęcie zorganizuj czas zadbaj ,odnoszę wrażenie jak to co pisze ze myślisz ze ja olewam sobie to wszystko.Ja mam tak nerwy zszargane ze sama byś była w szoku,i na niczym mi tak nie zależy jak na zdrowiu moich dzieci.Ty masz oparcie w mężu ja jestem sama i nikt mi nie pomoże,to ze materiał z nią mam przerobić to wiem bo każdą jej nie obecność się z tym wiąże to nie problem.Ona chce być miedzy dziećmi ze swoja panią to ze jej tłumacze ze nie może jej nie wystarcza.Wciąż tylko ma zakazy,tego nie może tego nie wolno pomyśl sama ile takie dziecko może wytrzymać.I taki tekst ,,Ja bym na prawde sie przejela tym co sie stalo ostatnio."jest dla mnie do odczytania jako ze jestem matka nie dbajaca o nia.Pozdrawiam i zycze miłej niedzieli[/quote
Zle odebralas to co napisalam raczej mialam na mysli, zebys sie nie przejmowala ludzmi gdy Ci beda mowic, ze dzieko nie chodzi do zerowki a w mniejszych miescinach zaraz wymyslaja, ze jest opoznione czy cos w tym stylu. Napisalas, ze Rozalka jest 10godzin w przedszkolu i to mi sie wydalo straszne bo ja do zerowki chodzilam od 12 do 15, na druga zmiane wiec to bylo stanowczo krucej. Bardzo sie zmartwilam Twoja mala i od razu sobie wymyslalm ze Rozalka podbiegnie i juz moze miec klopoty wiec tak z czystego serca napisalam Ci abys trzymala ja w domu bo ja bym nerwowo nie wytrzymala gdybym jej nie miala na oku. Terenia Ty tez kiedys bylas ze swoimi partnerami i nie mozesz mi wypominac, ze mam meza, a nawet nie wiesz jak jest mi ciezko gdy nie mam nikogo przy sobie, mamy, ciotki , kolezanki aby nawet sie komus wygadac. Budowanie zycia od zera nie jest latwe a dwoje dzieci na raz to nie jest prosta sprawa. Milosz bardzo duzo pracuje aby nam strczalo od pierwszego do pierwszego i to on potrzebuje wsparcia wiec nie moge zameczac Go jeszcze swoimi sprawami. Ciezko jest zyc gdy nie zna sie do konca jezyka zawsze jest stres gdy sie cos zalatwia i mimo dobrej wartosci o sobie takie nieciekawe przygody jezykowe (gdy mam problem z dogadaniem sie ) strasznie mnie doluja. Jestes dzielna, ze sobie radzisz sama i na pewno przetrwasz ten trudny okres.
![]() |
#264 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Tereniu,życze Ci dużo wytrwałości i dotrwania do grudnia z Rozalką w zdrowiu ![]() Napewno Wam się uda, masz mądrą córeczkę i napewno zrozumie,że to wszystko dla jej dobra ![]() ![]() ![]() Elu Ciebie też nalezy podziwiać i robię to, mając na mysli,że jesteś sama w obcym kraju z 2 szarlotkami i jak sama piszesz bez b.dobrej znajomości języka. Rozumiem brak rodziny i przyjaciół, a Twój Miłosz to supermen ale mając taką rodzinę napewno jest szczęśliwy ,że na Was trafił i ma Was na codzień ![]() ![]() Dziewczyny,życzę dobrej nocy i lepszych humorków jutro ![]() Kocham Was ![]()
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Tereniu
Przeczytalam jeszcze kilka razy to co napisalam wczoraj, faktycznie chyba o tej porze powinnam juz spac a nie wypisywac takie rzeczy. Juz to stwierdzenie ,siedzisz w dom, sama tego nie lubie gdy ktos tak do mnie mowie bo tyle jest pracy, ze siedze na pupie dopiero gdy dzieci spia wiec powinnam napisac, ,ze jezeli masz ta mozliwosc aby zaopiekowac sie Rozalka to super by bylo bo wtedy nie bedzie narazona na kontakt z innymi dziecmi, ktore moga ja czyms zarazic, O wiele byloby trudniej gdybys pracowala bo kazdy pracodawca kreci nosem gdy matki za czesto biora wolne. Przepraszam wiec za te niezbyt delikatne slowa i mam nadzieje, ze wybaczysz mi to co napisalam. ![]()
![]() |
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzis juz poprasowałam wyprałam co trzeba teraz siedze sama w domku dzieci do ojca poszły Rozalka gra na kompie ![]()
Start 25.07.2008 Wzrost-164 Waga 84,6 ![]() 08.08.2008-81,1 ![]() 22.08.2008-80,4 ![]() ![]() 05.09.2008-79 ![]() 26.09.2008-77 ![]() ![]() ![]() 28.10.2008-75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20.04.2009 - 73,5 ![]() 10.06.2009-70,1 ![]() ![]() ![]() 10.08.2009 - 71 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Dzisiaj mam kiepski dzien bo prawie w nocy nie soalam , moje dziewczynki spaly same w pokoju a sa do tego nie przyzwyczajone i nie mogly sie pogodzic, ze nie ma naszego lozka u nich w pokoju. Niby zasypialy, wstawaly i mowilay nie ma wskazujac na lozko. W nocy na przemian sie budzily przychodzily w prog sypialni i ciagnely mnie do siebie co za masakra.
Wiec chodze wkurzona, dziewczynki dzisiaj nie drzemaly w dzien wiec poszly z tata sie przewetrzyca ze pogoda jest do bani pewnie zaraz wroca. ![]()
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
Monia juz tesknie, pewnie pijesz kawke przed kompem wiec daj znac na priwa.
![]()
![]() |
#269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj jestem w pracy a od jutra wyjeżdżam do Torunia ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki kochane Jolcia ![]() ![]() ![]() ![]()
Start 25.07.2008 Wzrost-164 Waga 84,6 ![]() 08.08.2008-81,1 ![]() 22.08.2008-80,4 ![]() ![]() 05.09.2008-79 ![]() 26.09.2008-77 ![]() ![]() ![]() 28.10.2008-75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20.04.2009 - 73,5 ![]() 10.06.2009-70,1 ![]() ![]() ![]() 10.08.2009 - 71 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:20.