![]() |
#241 |
AGA :)
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Witam kochane
![]() ja dopiero z uczelni wróciłam. Padaaam.Mam nową grupę. beznadziejna! ![]() same głupawe panny, śmieją się w czasie zajęć żeby zwrócić na siebie uwagę, rozmawiaja, jakies glupie komenatrze, o masakra, damy wielkie a włosy tłuste... heh ![]() no, ale to pierwszy dzien, mam nadzieje ze reszta grupy bedzie fajna. Cale szczescie ze mam 3 osoby ze starejn grupy i to takie prawie najblizsze wiec jakos wytrałam ![]() Ja w Krakowie jestem 18 i 19 pazdziernika. tylko 18 jest to wesele;/ a 19 nie wiem o ktorej bedziemy wyjezdzac, no ale pogadam z tztem i dowiem się co i jak dokładnie ![]() ![]() w ogole jutro musze jechac jeszcze do starostwa bo nie dali mi wszystkich pieczątek ![]() ah, ide odpoczywać.
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
aż ciekawe czy mini zlot sie uda ja niestety sie nie pisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() ![]() To ja już za pamięci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Faktycznie ![]() Ogólnie to rzeczywiście dość zgodny ten horoskop ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do spotkania z Wami to rzeczywiście byłaby to świetna sprawa, ale...nie pasują mi terminy (przynajmniej pierwsze dwa), no a poza tym mam strasznie daleko ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Nic dzis nie ma w TV
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Architekt
![]() To lepiej chyba zeby z ta Angla wypalilo u Was-Usa i odleglosc do Polski to jedno,wizy dla rodziny-drugi problem -poprostu masakra.A ja znowu widze sie w Warszawie a Krakow tez mi sie podoba i mojemu TZ tez.W Polsce moglabym mieszkac albo w Warszawie albo w Krakowie ![]() Kodeina-aano wlasnie stare czasy-jakos inaczej bylo wtedy na Wizazu ![]() ![]() ![]() Madziaczek-jakie masz psy?Ja tez wlasnie nakarmilam moje ![]() mOnia1986- gratulacje pracy ![]() Pozdrawiam Was wszystkie i witam Wszystkie nowe kozly i te odnalezione ![]() Ciekawa jestem Kozly zawartosci Waszych szaf-bo jezeli te horoskopy sie by zgadzaly i mamy wszystkie podobny gust to bym Wam wszystkie ciuchy pozabierala-jak zrobicie jakies zakupy to chwalic sie-ja lubie ogladac ciuchy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Architekt-dla Ciebie i dla wszystkich kozlow ktorym link sie nie otworzyl
![]() Horoskop Uroda - Koziorożec Autorką horoskopu Uroda jest Anna Wrzosek Twoja szafa to zadziwiający porządek i elegancja. Koziorożec nie jest niewolnikiem mody, bo dla niego najważniejsze są własne upodobania. Jeśli najnowsze trendy mu się nie podobają, po prostu je ignoruje. Panie spod tego znaku uchodzą za najzgrabniejsze w całym zodiaku, mogłyby więc na wiele sobie pozwolić w wyborze śmiałych i ekstrawaganckich fasonów lub kolorów, ale ich gust jest dość zachowawczy. W szafie zdecydowanie króluje klasyka i kult dobrych materiałów. Szlachetne wełny, aksamity, tweedy i jedwabie, świetnie sprawdzają się w ulubionych rzeczach pani Koziorożec, takich jak garsonki, bluzki, proste spódnice, które nosi na co dzień. Koziorożec to znak, na którym według tradycji najlepiej leży smoking i mundur. Nic więc dziwnego, że panie spod tego znaku wprowadziły do kobiecej mody elementy garderoby męskiej - kamizelki, garnitury oraz męskie kapelusze. Jednak to, co najpiękniej zdobi przedstawicielkę tego znaku, to szałowe suknie wieczorowe. Jako perfekcjonistka, pani Koziorożec zauważy każde niedociągnięcie w kroju, zadba o najdrobniejszy szczegół sukni. Na balu i wielkiej fecie nie raz jest więc królową szyku i elegancji. Ulubione barwy Koziorożca w młodości, to wszelkie szarości, granat i czerń. Lubi szczególnie połączenie czerni z bielą, wzory i desenie na materiałach geometryczne. Z wiekiem lubi coraz jaśniejsze barwy - pudrowe róże, biel, rozmyte błękity, ale najlepiej się czuje w barwach ziemi. Jego pomyślną barwą jest brąz. Jeśli chodzi o biżuterię, Koziorożec to wielki i wybredny snob. Żadnych podróbek, kiepskiej roboty jubilerskiej oraz banalnego wzornictwa w biżuterii nie akceptuje. Jego ozdoby zawsze budzą podziw otoczenia, bowiem nosi rzeczy nie rzucające się pozornie w oczy, ale o unikatowej i artystycznej wartości. Lubi sam projektować stroje i ozdoby, jeśli pozwalają mu na to środki finansowe. Twój uwodzicielski wabik Piękne, klasyczne i wyraźnie zarysowane rysy twarzy sprawiają, że jesteś nie tylko bardzo fotogeniczna, ale i też mało podatna na starzenie się. Twarz pani Koziorożec nabiera piękna z wiekiem, doświadczenia życiowe dodają jej tylko niepowtarzalnego uroku. Często też zachwyca piękną cerą. Ogólnie jeśli urodziłaś się, kiedy słońce jaśniało w tym znaku, to wygrałaś los na loterii, czas często dla Twojej urody jest więcej niż łaskawy. Starzejesz się wolniej, a Twój wdzięk, tak jak wino, szlachetnieje z wiekiem. Ostrożnie podchodzisz do zdobyczy wiedzy kosmetycznej, nie wydajesz fortuny na najmodniejsze preparaty, ale chętnie eksperymentujesz w maseczkach i w kąpielach z ziołami. Twój szczęśliwy zapach to olejek cyprysowy, dodaje Twojej codzienności blasku, pozwala uwolnić od przeszłości i optymistycznie nastraja Cię do przyszłości. Perfumy pani Koziorożec nie mogą być banalne. Chętnie sięgasz po wyszukane zapachy wybierając te, które w pełni oddają Twoją delikatność i siłę woli zarazem, lubisz zapachy mchów i egzotycznych kwiatów, np. Chanel no.19, Charlie. Słabe punkty i wpadki W młodości zdarza się, że Koziorożec ubiera się jak pracownik firmy pogrzebowej. Jego surowy wygląd zachęca do refleksji filozoficznej nad ulotnością ludzkiego istnienia, ale namiętnym randkom stanowczo nie sprzyja. Czasami miewa też zamiłowanie do fasonów, które nosił jego tatuś lub mamusia w młodości, nie zauważa, że trochę lat już minęło. Pani Koziorożec stara się wyglądać jak dziesiąta córka pastora z prowincji i uważa to za swoją wielką cnotę. Rogowe, niemodne oprawki okularów, prosta szara spódnica i granatowy sweter - golf, to zestaw stały i niezmienny przez lata. Stwarza on wzorcową postać straszliwej nauczycielki z kreskówek. Wielka szkoda, bo to wyjątkowo atrakcyjna osóbka, która swoim pięknem ucieszy oko innych w każdym wieku. Ruszaj się dla zdrowia i urody Każda Kozica lubi skakać – Twoje sporty i rekreacja są powiązane z górami. Wspinaczki skałkowe, dalekie wyprawy, obozy wędrowne, alpinizm. Jako sportowiec jesteś bardzo wytrzymała i zdolna do maksymalnego wysiłku. Lubisz też gimnastykę, ale tę bardziej wyczynową, akrobatykę i artystyczną. W pewnym wieku zdarza się, że Koziorożec odkrywa urok tańca. Ma świetną koordynacje ruchów i pięknie się prezentuje na parkiecie. Ikony mody Kate Moss, modelka (16.01) Joanna Brodzik, aktorka (11.01) |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
A co jeszcze pisza w tym horoskopie?bo niestety link mi sie nie otwiera
![]() ![]() Puchatko a co zainstalowalas ostatecznie?Viste? ![]() Dzieki Elfiku ![]() ![]() ![]() Zaraz bede ogladac oredzie prezydenta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem chyba jakimś dziwnym Koziorożcem, bo mi się ten horoskop po za paroma szczegółami raczej nie zgadza
![]()
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szarosci,braz,czern i biel uwielbiam ale nie boje sie tez kolorow-czyli moja szafa nie jest az taka sztywna jak ja opisuja. A geometryczne wzory na ubraniach to moja milosc ![]() Lubie kapelusze ale za garniturami nie przepadam ![]() Agniesia-no bo kazdy jest inny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny-co znaczy ze przy urodzinach slonce jasnialo w znaku koziorozca?(ktora to dekada?-chce sie dowiedziec czy mnie starzenie wczesniej czy pozniej dopadnie)
![]() Ja dzisiaj mam wolne-czyli lenic sie bede(lub moze zrobie porzadki w szafie) ale za to w weekend praca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
A u Ciebie rano Elfie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
|
ja się zabieram za czyttanie horoskopu
![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
To dzieli nas 15 godzin jak jestem w Tokio ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
|
to smacznego
![]() ja już po kolacji ![]()
![]() |
#256 |
|
Gdzie się wszystkie podziewacie?
Ja niestety już się żegnam. Zmęczona jestem:/ musze się przestawić na tyb uczelniany ![]() jutro czeka mnie troche latania ;/ aj nie lubie takich dni. teraz bede leżeć i ogladac cyfre na moim nowym tiviku ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje-teraz czas na lunch ![]() Ag4-dobranoc ![]() Architekt-jak lubisz gory to wklejam zdjecie gor z Colorado Springs(jedyne zdjecie jakie udalo mi sie na szybko cyknac podczas ostatniego pobytu w CS(nie mialam na nic czasu). |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | ||
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EeeeEEee Kozak nie cwaniakuj ;> Ja tez mam fajny tivi ![]() ![]() ![]() ![]() Ale cyfry nie mam, ale siaraaaaaaa ![]() ![]() ![]() Byłam na spacerze, spotkałam się z przyjaciółka i mnie opieprzyła, że myślę nad studiami zaocznymi... każe mi iść na dzienne... a ja sama nie wiem czego chce ![]() Co porabiają Koziołki tym późnym ale ładnym wieczorem? ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Co tu taki spokój? Wszystkie Koziołki już śpią?
Ja w takim razie też spadam do łóżeczka, bo jutro mnie czeka dłuuuugi dzień. Słodkich snów ![]()
#262 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem że ciekawie się ubierasz...kojarzę Ciebie z wątku a zakupach albo my style diary - bywałaś tam prawda? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lubię połączenie bieli z czernią. Lubię geomtryczne wzory. mam wiele jasnych rzeczy. Ale nie wyglądam buro i ponuro bo mam wiele ubrań w żywych kolorach ![]() Fajnie że pomyślną barwą jest brąz bo od zawsze uwielbiam ten kolor i mam wiele rzeczy w tym odcieniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cerę mam beznadziejną ![]() a czy twarz ciekawa - nie mnie to oceniać ![]() Cytat:
![]() ![]() hehe ![]() Cytat:
-19 do domu ![]() pomału zbieram się do łożka. Jestem u mamy a TŻ został w mieszkaniu...jak ja bez niego dziś zasnę ![]() ale rano przyjedzie po mnie ![]() Zrobiłam buraczki na zimę ![]() wow ale długiego posta naskrobałam ![]() zmykam na pięterko ![]() dobranoc wszystkim - rano i tak będę ...yyyy....trzecia? Po elfiku i Archi ![]() no chyba że puchatka przed uczelnią tutaj zaglądnie ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Kodeina-z Twojego opisu tak czytam i mysle ze bardzo duzo ze soba wspolnego mamy jezeli chodzi o mode
![]() Ja Ciebie rowniez pamietam z watku zrob to sama?(chyba szylas torebki?) tak bywalam na modowym ![]() Puchatkowa-dzieki ![]() no osiedle ladne ale nie chcialabym tam mieszkac bo maja zakaz trzymania psow,no i wszedzie daleko,bez samochodu ani rusz-nigdzie sie nie dojdzie. Dziewczyny wiec pokazuje wam moje ostatnie zakupy(zwykle bardziej szaleje-ale te zakupy byly wlasciwie z mysla o pracy wiec duzo szarosci jest): http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=614 Pogadalam z siostra na skype i zaraz ide robic salatke z tunczyka(niestety dzisiaj sie lenilam i szafy nie posprzatalam ![]() Wy juz pewnie spicie ![]() Do zobaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | ||
Zakorzenienie
|
Chodziło mi o to, że na liście urodzinowej Cię nie ma.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też się nic nie zgadza. Ani ja zgrabna, ani barwy ziemi, ani biały i czarny ani wzory geometryczne ani sztywne garsonki ani delikatna biżuteria.. Nothing. Ja nie śpię. Wróciłam z pracy, zjadłam kolację, bo wyjątkowo padałam z głodu i teraz wizażuję. ![]() Ale łóżeczko wzywa. Przez najbliższe dni mnie tutaj nie będzie, bo zaczynam overtime'y. Będę pracować co najmniej do niedzieli po.. 12 h! ![]() ![]() No, ale ile kasy wpadnie. ![]() I wiecie co? Przylatuję na święta do Polski! ![]() Zostaję aż do 9.01. Ale się cieszę, aż mi się skakać z radości chce. ![]() A, i jeszcze jedno.. Dzisiaj pisałam Wam, że mnie wątpliwości dopadają co do PTŻ. Czy to nie jest tylko przypadkiem sam seks. Dzisiaj wiem, że nie.. ![]() Przyjechał po mnie do pracy, odwiózł do domu, a potem powiedział mi kilka miłych słów.. Na koniec kazał się wyspać przed tymi overtime'ami i.. odprowadził pod drzwi, dał buziaka i poszedł. To było takie.. słodkie. Zwyczajne, ale dla mnie bardzo ważne. Widzę, że mu na mnie zależy. Tylko kiedy ta 2 randka będzie, skoro i ja zaczęłam być pracoholikiem.. ![]() Dobranoc. ![]()
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Niebie-ojj to duzo bedziesz pracowac-ale rozumiem-ja tez teraz biore wiecej godzin no i pracuje tez w weekendy
![]() Fajnie ze lecisz do Polski.Zazdroszcze ![]() Fajnie sie zachowal Twoj PTZ ![]() Mam nadzieje ze znajdziesz czas na dalsze randki ![]() Ja sie obzarlam salatka-a teraz chce mi sie cos slodkiego...... Jutro rano do pracy wiec pojawie sie pewnie poznym wieczorem Waszego czasu... |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Wstalam wlasnie
![]() ![]() Uliczka super jak z Gotowych na Wszystko ![]() ![]() Ag my powinnysmy sie umowic na wspolne ogladanie TV ![]() Kode a czemu bedziesz dzis tak dlugo pracowac? Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kiedyś bywałam tylko tam ![]() Do tej pory dostaję czasami PW z pytaniem o zdjęcie danej torebki bo nie ma żadnego zdj. w starych wątkach..wszystko znikneło po ataku hakerów ![]() Torebek już nie szyję...odkąd zaczełam pracować trochę mi czasu brakuje a jak mam czas to wolę poleniuchować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() nie zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() Na święta to chyba wszystkie koziołki będą w kraju ![]() Cytat:
![]() że PTŻ zachowuje się jak TŻ a nie tylko TS ![]() TS - towarzysz seksu ![]() Archi nie martw się mąż przyleci szczęśliwie ![]() kiedy przylatuje? pewnie sie stęskniłaś bardzo za nim ![]() pracować będę dziś 8h ( przynajmniej takie mam plany ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Super bluzeczki Elfie , wlasnie obejrzalam. Szare spodnie tez bardzo fajne
![]() A pokaz Kode jakas swoja torebke ![]() Ide z mama do kawiarni na czekolade ![]() A moj maz fajnie ze przylatuje (jutro o 20) ale fajnie tez bylo chwile od niego odpoczac ![]() W ogole to za szybko mija ten moj pobyt ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Archi mogę pokazać tą którą noszę non-stop
![]() drugiej brązowej nie noszę - ma dwie przegrody i jest dla mnie za mała ![]() hm..kiedyś wkelałam zdjęcie ( nie torebki ale zestawu) i ta torebka tam była..postaram się poszukać ![]() jeśłi chodzi o torebki to lubię duże ale nie ogroomne ![]() ![]() Cytat:
![]() mnie czeka tydzień rozłąki w listopadzie bo mąż jedzie na szkolenie ![]() też sobie trochę odpocznę ![]() edit: archi znalazłam ![]() Ps. tak ubrana w czarne spodenki i rajstopy nigdy nie wyszłam ![]() zdj. wklejałam na wizażu rok temu ![]() torebka nadal sie trzyma ![]() Ps. teraz zauważyłam że wizaż zadbał o zdj. wizażanek i na dole w lewej str. jest logo i zakaz kopiowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |||||
Zakorzenienie
|
Mam dwie dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W mojej szafie porządek jest maksymalnie 3 dni po tym,jak w niej poukładam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do reszty to cerę mam niezłą, wyraźne rysy twarzy to nie ten adres ![]() ![]() ![]() być cheerleaderką! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie,że na święta będziesz w domu ![]() rozumiem...mnie stresuje mój lot! kode!!!jak Ty możesz nie wjść ubrana w te spodenki i rajstopy? Wyglądasz bosssko!Masz się tak ubrać! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.