|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Macie tatuaż?
ja nie mam tattoo,ale ostatnie wakacje spedziłam w Niemczech i moje kolezanki maja tatuaze i ja sie tak napaliłam,chcialam miec na łopatce anioła,nikt mi nie mogł wybic tego z głowy,az po jakims miesiacu mi samo przeszło i sie ciesze
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dwa tatuaże. Były całkowicie przemyślane. Jeden ma prawie dwa lata, a drugi rok.Nad zrobieniem pierwszego czekałam pare lat, bo zawsze było coś co mi przeszkodziło.
Jestem bardzo zadowolona. Jeden z nich zamierzam powiekszyc/przerobić. Ale póki co nie mogę sobie narazie na to pozwolić, brak wolnych środków .Oto one: |
|
|
|
#243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to za duże ryzyko według mnie lepiej zapłacić pieniądze i zrobić w studiu no musze przyznać że bolało ale napewno nie żałuje ciesze się że się zdecydowałam musze przyznać ze tez bałam sie bólu ale mój braciszek i inni sprytnie mnie okłamywali i móili że to wcale nie takie straszne uważam że dobrze zrobili że mi nie powiedzieli chodź musze przyznać że i tak sie bardzo denerwowałam ale teraz mam fajniusi tatuażyk
Zapalasz ogień - gdy w mroku tonę dodajesz siły - gdy walczę co dzień gdy świat się staje czarno - biały Ty śmiechem mu przywracasz barwy Otwierasz duszę - gdy się smucę wskazujesz prawdę - gdy się gubię... ![]() Kocham !!! |
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
A ja marzę o maleńkim tatuażu na.....palcu
Dokładnie chodzi mi o pierwszą literkę mojego imienia z jakimś maleńkim ornamentem czy coś, na serdecznym palcu... Jak myślicie, czu tatuażyści potrafią tworzyć takie maleństwa? A i mam jeszcze pytanie do dziewczyn pracujących, jak reagują pracodawcy na wasze dziarki? Moja, choć malutka, byłaby w miejscu widocznym i zastanawiam się czy mogłabym mieć przez to jakies problemy ze znalezieiem pracy..?
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Da sie zrobić.Sama mam tatuaż na palcu.
A z pracą hmm można po prostu założyć gruby pierścionek i nie widac tatuażu.Ale ogólnie nikt sie jeszcze do mnie nie przyczepił |
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Kuki9, jeśli mogę spytać, co masz wytatuowane? A może wkleiłabyś fotkę tego palca?
Jestem bardzo ciekawa jak to się prezentuje... A i jeszcze pytanie, jak długo trwało zrobienie tego tatuażu?
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tribala.Przyniosłam własny wzór a w salonie mi go przerobili, żeby pasował do palca.Robienie trwało o rany 20-30 min chyba
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawy
Oj to króciutko, całe szczęście, bo boję się trochę, że zemdleje, mam takie skłonności
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
On jest akurat dośc prosty.Ale jak chcesz coś bardziej fikuśnego, kolorowego to będzie trwac dłużej.
A no i nie nastawiaj sie źle.Mysle, że to aż tak nie boli
|
|
|
|
#251 |
|
BAN stały
|
a ja mam dwa tatuaze pierwsza mialam jaszczurke na krzyzu ,malutka ale ja robilam jak mialam 17 lat ,drugi byl smok na lydce ,robiony pol roku temu,jaszczurka ma ok 10 cm a smok 17cm
Edytowane przez jaszczura Czas edycji: 2006-06-10 o 11:59 |
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy któras z was robila tatoo w studiu w Wawie? moze cos polecicie?
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie mam tatuażu i chyba się nie zdecyduję
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam wszystkie tatuaże w studiu na Dereniowej 13.Wszystko jest ok
Ale to było kilka lat temu, nie wiem czy jeszcze jest to studio ale chyba tak |
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
drogo tam jest ile np bym zaplacila za tatuaż wielkości mniej więcej takiej? chcialabym z dodotakie koloru
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm nie orientuje się.Mogłabys wysłac im to zdjęcie i się zapytać.
Tu jest ich strona http://www.tattoo.home.pl/ Ja robiłam głownie tribale od 2 cm do 20 i płaciłam od 120 do 350 zł |
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Moja pierwsza 'dziecinka' ma niecały miesiąc. Cieszę się, że w końcu się zdecydowałam, nie żałuję i już myślę o następnym
|
#258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem Cię doskonale, to naprawdę wciąga
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam choc bardzo mi sie podobaja
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
ja też nie mam -długo to rozważałam ,ale nie mogłam się zdecydować-podoba mi się i owszem -może kiedyś a może nie-nie wiem...
|
|
|
|
#263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Ojj wciąga wciąga
Ja mam jeden już 3lata i od jakiś dwóch lat myśle już o następnym. Smoka mam na krzyżu a teraz chce jeszcze jeden tatoo między łopatkami albo na kręgosłupie w odcinku szyjnym albo na nadgarstku. Nie moge się zdecydowac więc pewnie zrobie jeszcze ze dwa albo trzy . Boje się tylko że jak zrobie jeszcze kilka to potem będę już cała wydziarana od stóp do głowy...heheh. Nad pierwszym myślałam chyba z 4 lata i nie żałuje, a tatuaże polubiłam jeszcze bardziej POZDRAWIAM
|
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
ja planuję właśnie zrobienie(staram się tylko znaleźć jakieś studio gdzies blisko...)Będę szła na zrobienie legalnie,z mamą
moja mama zrobi sobie takie indyjskie malutkie sloneczko u dołu pleców,a ja chcę na łopatce,zaraz wyślę wzorki,które mi się marzą.Słyszał ktoś może o studio tatuażu w Lęborku?Koszalinie?p.s.strasznie spodobała mi się ważka czyjaś na biodrze
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcesz kolorowy tatuaż? ważka jest własności Ryfki, też mi się bardzo podoba, jeden z najfaniejszych tatuaży u kobiet jaki widziałam |
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
nie.u siebie akceptuję tylko czarny
albo kontury,albo właśnie wypełniony na czarno.ale motylka nie zrobię napewno.zbyt pospolity wzór heh.A lilia...hm,może jedna.Tylo znajdę studio i robimy
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
U la la, dziękuję za komplimenty
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
ja wlasnie dzisiaj ide zrobic sobie tatuaz, jak bedzie gotowy, to wkleje fotke
czy moglybyscie napisac jak dbalyscie o swoje tatuaze na poczatku?? czyms smarowalyscie, czy cos? jakies rady na poczatek dziekuje z gory
|
|
|
|
#270 |
|
Konto usunięte
|
Ja mojego slonika na poczatku smarowalam mascia ktora dostalam w salonie - ALANTAN PLUS.Opatrunek byl troszke smieszny,ale za kazdym razem robilam tak jak zrobili mi tam. Caly tatuaz smarowalam mascia i przykldalam folie, a potem brzegi oklejalam lepcem. Na poczatku co 3-4 godziny nowy opatrunek. Skrzypialam przy chodzeniu bo tatuaz mam na biodrze
Przy kazdej zmianie opatrunku trzeba myc wzor delikatnie woda i mydlem, sam tatuaz nie lubi na poczatku dlugiego moczenia Masc stosowalam az znikna zaczerwienienia, potem juz tylko balsamy nawilzajace. Jesli idziesz do dobrego studio wszystko Ci powiedza ![]() A tak z ciekawosci, jaki wzor??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

**

.
to za duże ryzyko
według mnie lepiej zapłacić pieniądze i zrobić w studiu
no musze przyznać że bolało ale napewno nie żałuje 
-> 67-> 66

Ja mam jeden już 3lata i od jakiś dwóch lat myśle już o następnym. Smoka mam na krzyżu a teraz chce jeszcze jeden tatoo między łopatkami albo na kręgosłupie w odcinku szyjnym albo na nadgarstku. Nie moge się zdecydowac więc pewnie zrobie jeszcze ze dwa albo trzy
. Boje się tylko że jak zrobie jeszcze kilka to potem będę już cała wydziarana od stóp do głowy...heheh. Nad pierwszym myślałam chyba z 4 lata i nie żałuje, a tatuaże polubiłam jeszcze bardziej