![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plusy i minusy dzisiejszego dnia.
+ udane zakupy
+ kupiony prezent na urodziny przyjaciółki + zaoszczędziłam trochę grosza. - tęsknie za nim.. ![]() - boli mnie brzuch - denerwuje się przed piątkową rozmową do pracy. - pisanie pracy lic mi nie idzie ![]() - mam doła. |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
+ najgorszy dzień tygodnia przeżyłam,
+ niespodziewana wizyta TŻta, + obeszło się bez kompromitacji na zajęciach, + bardzo dobry obiad, + małe zakupy, + wygrana aukcja na której mi bardzo zależało za kasę mniejszą niż na to przeznaczyłam, - dużo nauki, - koleżanka ma problemy z facetem i nie wiem jak jej pomóc, - mróz z rana i zamarznięte szyby w samochodzie, - zmęczona jestem strasznie. czyli ogólnie miało być do dupy a wyszłam nawet na plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
+krótkie zajęcia
+pyszny babciny obiad +ładna pogoda -perspektywa jutrzejszego planu dobija -braki budżetowe |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
+ kupiłam sobie płaszczyk ładny czerwony dwurzędowy
![]() + jutro nie idę na lekcje ... czyli nie muszę się teraz nic uczyć ![]() + nie dostałam dziś żadnej złej oceny w szkole. + byłam na spotkaniu przed studniówką - nadal się źle czuję. - była dziś wywiadówka i mama średnio zadowolona ... nie chodzi o oceny ale godziny:/ - kolega się na mnie obraził i źle mi z tym - nie odzywa się dziś nic pan K. ![]() Bilans wychodzi zerowy |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
+ przezylam zajecia
+ dowiedzialam sie kilku rzeczy od kosmetyczki + umowilam sie na zabieg w SPA - trzeba o siebie zadbac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
+ widziałam się z Nim
+ poszłam na zajęcia i coraz bardziej podoba mi się na kursie nauczycielskim - pada śnieg - jakoś mi dziwnie pomimo tego, że Go widziałam - dziwne myśli, zmęczenie, może jakieś pierwsze zniechęcenie Nim, może się za często spotykamy dlatego tak jest - musiałam koleżance odmówić pójścia na imprezę, ale nie mam chęci - w piątek do Krakowa a tak mi się nie chce jechać, że najchętniej to bym została w domu i nie ruszała się nigdzie - nie mogę jeść czekolady, bo mnie boli ząb - boję się wyrwania ósemek - tęsknię za Nim strasznie i coraz mocniej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
+zjadłam wielką miche ulubionych płatków z mlekiem
+wyspałam się -kłótnia z TŻ -tylko 1 niemiecki ale tak poźno że dzień w dupie mam -nos się bardzo wolno goi -spuchnięta kość ogonowa(kiedyś była złamana,.....) -niemiłe niespodzianki na twarzy(ach te pryszcze!!!!!) -trzeba wreszcie odmrozic lodówkę bo mrozi tak że do zamrażarki z młotkiem trzeba podchodzić -trzeba sie zabrać za siebie bo zaczynam jak troll wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
+wyspałam sie
+zjadlam dobre sniadanko +zaraz ide po cos słodkiego ![]() +jestem szczesliwa z Tż ![]() -mysle o kim o kim nie powinnam i to chyba jest najwiekszy minus tego wszystkiego ![]() -dzis spr z niemieckiego i z wok-u ![]() -zimno na dworze -musze isc na pociag niedlugo i smigac do szkoly a tak mi sie nie chce bo ziimno
#249 |
Rozeznanie
|
- wizyta w urzędzie i w banku
+zakupy |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
+nowe danie na obiad
+przytulanko +opryszczka powoli schodzi -nie chce mi sie remontu konczyc -nie chce mi sie sprzatac -pogoda
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
+ krótkie zajęcia,
+ znalazłam to co chciałam, - nie zobaczę dziś TŻta, - pogoda dobijająca, - niewyspana chodzę już od poniedziałku, - dużo nauki na jutro. |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
oj ten dzień pełen minusów
![]() -przesoliłam rybke i to tak że uuuuuuu ....blee ![]() ![]() -troszke patelnia się przypaliła i wietrze cały dom...... -kość boli coraz bardziej i czeka mnie wieczór z butelką z gorącą wodą przy tyłeczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
- KATAR (nienawidze..)
- zimno mi od rana (przez przeziebienie) -zajęcia od 15 do 20 ciurkiem (w tym jedno głupie koło) - basen na 7 rano był (!) +profesor zapomniał przyjsc do nas na jedne zajęcia i nie było kolokwium ![]() czyli bilans ujemny dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
+ wysłałam kartkę przyjacielowi na ur. do tego nie było kolejki na poczcie
+ wolne na uczelni + dobry obiadek będzie - wszystko dobija ![]() - kolejne przykre słowa.. coraz dalej niż bliżej ;( - miał być śnieg.. a jest deszcz. |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
dubel ;/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
+4 z niemieckiego
+nie pytała z polskiego -jestem tragicznie zmeczona -musze sie uczyc na wos ![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
dzisiejszego dnia to widzę tylko minusy:
-zaspałam -nie zjadłam śniadania -spóźniłam się na autobus -musiałam biec do tramwaju później do autobusu -dostałam okres -boli mnie brzuch -cała moja bielizna zafarbowała się w praniu na... różowo ![]() mam dzisiaj kiepski dzień ![]() a i odezwał się do mnie mój były ![]()
#258 |
Zakorzenienie
|
- zgubiłam rękawiczki już drugie tego sezonu
- nudne zajęcia - kasę za zwrot prześlą mi późno i znowu będę na minusie - brzydka pogoda - chcę do Niego - jutro na 8 do 17 zajęcia, nie ma żadnego okienka + mam mniej więcej plan pewnego referatu + widziałam się z Nim ![]() ![]() + Jutro będę mogła sobie kupić nowe fajne rękawiczki i musze ich pilnować jak oka w głowie |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
+ dziś dyskoteka xd
+ w szkole będzie śmiesznie. ;d + na noc zostaje moja przyjaciółka - nie jestem od 27 z moim Ex - chłopak na którym mi zależało [ chociaż jako przyjaciel ] ma inną [ ale mi pomaga ] - dziś jest historia, a ja nic nie umiem. ![]() - chce mi się spać - nadal - i ogólnie mam doła
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
- nie wyspałam się(ale to norma w tym tygodniu),
- pada deszcz, - jestem nieprzygotowana na zajęcia, - nudne i długie zajęcia mnie dziś czekają, - nie wiem czy zobaczę się z TŻtem(niestety z własnego wyboru), + coraz bliżej do weekendu, + jak przeżyję dzisiejszy dzień to już praktycznie mogę odpocząć, + porządek w pokoju utrzymał się od soboty(co jest dziwne). nadal na minusie. |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
+ wyspałam się
+ mam wolne od szkoły + jeszcze tylko jutro i weekend! - leje, wieje - a chciałam iść na zakupy - muszę zająć się pracą i kilkoma rzeczami do szkoły - nie ma wody, bo naprawiają jakieś rury w piwnicy ![]()
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
+skończyłam szybciej zajęcia mimo że planowo są do późna
ale.....wielki minus!!!!! -mieliśmy całą grupą uciekać z ćwiczeń,połowa dotrzymała słowa(w tym ja) a połowa po kryjomu polazła na zajęcia!!!nie rozumiem tego,jak cała grupa to cała,a nie że wkopana jest część co zwiała... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
plusy: calkiem fajne ćwiczenia
kupiłam sobie fajny stanik ![]() minusy: pogoda, za lekko się ubrałam i zmarzłam
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
+wyspałam sie
+kupiłam dwie ksiązki +dzien minął spokojnie - strasznie zimno -paczka nie przyszła
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
- Rano w autobusie był jakiś śmierdzący pijak, i cały dzień mnie mdli.
- Mam strasznego pryszcza na czole. - Mama ma pretensje, że nic jej w domu nie pomagam i ma rację... ale gdyby tylko powiedziała wcześniej co mam zrobić i jaki mam czas realizacji, to bym sobie wszystko poukładała i to zrobiła, i gdyby tylko nie komentowała ciągle mojej pracy, nie mówiła ciągle czegoś co już wiem, typu wytrzyj blat, kiedy właśnie sięgam po ściereczkę wrrr. + Dziś została wysłana do mnie toaletka, więc jutro powinna być ![]() Edytowane przez coldold Czas edycji: 2008-11-20 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
+ Wyspałam się
+ Odezwała się do mnie przyjaciółka po ponad miesiącu strasznie się cieszę ![]() - W zasadzie nic pożytecznego dziś nie zrobiłam. - Brak motywacji i mobilizacji do czegokolwiek. |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
+ udane zakupy
+ zrobiłam dobry obiadek + coś ruszyło z pracą licencjacką + rozmowa w sprawie pracy przełożona na poniedziałek + zamówiłam bluzkę i sweterek w bonprixie ![]() - mam *ujowy humor ![]() - pogoda mnie dobija - nie mam perspektyw.. - beznadziejna sytuacja z osobą na której mi zależy.. coraz gorzej ;( |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
.
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
- padał deszcz i buty mi przemakają
- mama się na mnie wydarła - nie było tuli - tuli - nic mi się nie chce i nie zrobiłam tego co miałam zrobić... - jak sobie pomyślę, że czeka mnie weekend poza domem i to tak daleko to bleee...;p + odezwał się i pojechaliśmy na kawkę + kupiłam rękawiczki i kalendarz + super wykład z prawa pracy |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
+ wizyta w SPA
+ świetna "robota" kosmetyczki" + jutrzejszy wyjazd na weekend - zaraz robie wielkie pranie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.