|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Galerie artystyczne w internecie cz. II
ok dzieki
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Czyżby Iza M. nie uznaje posrebrzaków ? http://www.trendymania.pl/bizuteria,...ona,11108.html
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Usunięte. Co tam bylo?
|
#244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Była ramka z masy perłowej w posrebrzakach
Usunięto po 5 minutach
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Na przyszlosc nalezy archiwizowac
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Uprzedzając pytania: Modna chwilowo nie działa (pad serwera dedykowanego) - dam znać jak awaria zostanie naprawiona.
Edit: i po awarii, a zapowiadało się na nawet półtora dnia przerwy.. Edytowane przez mlisiewski Czas edycji: 2008-12-14 o 07:06 |
|
|
|
#248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do trendy nie ma szans wpasc cos posrebrzanego.....chociaz by nie wiem jak piękne bylo........ Chciaz czasem i srebrne prace nie sa dopuszczane Edytowane przez lenaart Czas edycji: 2008-12-14 o 10:55 |
|
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
a zdarza sie ze ktos cos dodaje srebrnego a Pani Iza to usuwa?
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Zdarza się, jeśli nie są w guście p. Izy
i nie pasują do Trendy.
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Te kolczyki były autorstwa zavady, ona maluje obrazy, a te kolczyki to taki skok w bok. Chyba ze 4 pary się pojawiło, ale dosłownie za chwilę zostały usunięte.
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie...
Nie wiedziałam.... i nie myślałam,że takie rzeczy się zdarzają na Trendy :P
|
|
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Bo kazdy ma gust jak Pani Iza, no :P A ja czekam i czekam i czekam.... na odpowiedz Paki
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja czekam od 23.11 a w ogole to od prawie 3 lat. Nigdy w zyciu mi nie odpowiedzieli. Pisali kiedys komus, ze to przez fotki. No yto nie dodalam fotek, dodalam link do fotek. tez nic
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez jeszcze nie dostałam ani razu odpowiedzi od Paki
a ostatnio nękam ich często hehe człowiek ma potem wrażenie że może do nich wiadomość nie doszła, a może za duża była, albo nie wiem co jeszcze, po co w ogóle napisali że odpisują skoro tego nie robią... a człowiek czeka i czeka i.........
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
MI raczyli odpowiedzieć raz, że mnie nie przyjmują. Teraz już nawet nie próbuję. No może kiedyś się jeszcze skuszę, ale to będzie bardzo odległe kiedyś :P
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
zaraz mnie cos trafi, w piątek sprzedałam naszyjnik w deco,dziś sprawdzałam maila tuż przed wyjściem na poczte (żadnych nowych maili), naszjnik wysłałam, teraz patrze, a tu mail z prośbą o zmianę adresu wysyłki! I co, i du.pa blada.
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
No trudno... Ja jak chcę coś zmienić w adresie, to pisze o tym zaraz po zakupie, a nie po kilku dniach... Ludzie muszą trochę myśleć o tym co robią...
|
#260 |
|
Wtajemniczenie
|
albo po zmianie adresu po prostu zmieniaja dane. Trzeba sie liczyc z tym ze zdarzaja sie takie przypadki i absolutnie to nie jest twoja wina co sie stalo.
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
W trendy zdaza sie ze cos srebrnego nie jest przyjete....
Ja do paki wysylalam zgloszenie kilka razy i nie dostawalam odpowiedzi a jak juz cos to ze zdjecia nie doszly.Substytut namówila mnie na kolejnego maila wyslalam male zdjecia i dotarlo dostalam odp w ciagu 15 minut na szczescie na Tak
|
|
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
Witam, coraz więcej zaczynam się rozpisywać. Jestem pod wrażeniem. Otóż wczoraj wysłałam zdjęcia do Wylęgarni a dzisiaj otrzymałam odpowiedź. Trochę smutno, że się nie dostałam, ale widocznie moje prace są za mało oryginalne- a myślałam , że odkryłam Amerykę -)
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Może chodzi o zdjęcia? Są lepsze niż na początku, ale niezbyt ostre, tak naprawdę mało na nich widać, a podstawa sprzedaży w necie to zdjęcia...
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Fiu fiu a mi ArsNeo zrobiło prezent świąteczny, już prawie zapomniałam ze do nich wysłałam zgłoszenie aż tu nagle
jestem z tym ze mam pytanie do dziewczyn tam wystawiających, pierwsza paczka ma zawierać więcej artykułów. Więcej to znaczy ile? 5? 10? Szkoda ze dopiero po świętach będę mogła coś do nich wysłać eh eh W ogóle to duuży jest ruch pomiędzy wigilią a sylwestrem? Jestem zmuszona do blokowania sprzedaży na wszystkich serwisach ze względu na wyjazd, z całym majdanem się nie spakuje i tak się zastanawiam ile tracę. Jak jest z urlopami na modnej? Trza im meilem wysłać że od tego do tego nie będę realizowała zamówień? Trochę się boje bo jak w wakacje wyjeżdżałam to byłam tylko wylęgarni i to jeszcze numer mi zrobili bo nie zawiesili mi ekspozycji i w połowie urlopu na Słowacji dostałam esemesa z zamówieniem eh eh. W deco wystarczy wklepać datę w zapleczu?
moje prace na deviantart rysunek i malarstwo na digart https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307462 Edytowane przez nanavel Czas edycji: 2008-12-17 o 18:20 |
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem w ciezkim szoku... w tym miesiacu w modnej sprzedaly mi sie 4 rzeczy o.O co w moim przypadku jest normalnie niewiarygodne o>O az sie musialam pochwalic XD kocham nowa Modna ;p
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Merle - bo to tak dziala - fajny layout plus sezon przedswiateczny robia swoje
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co się dzieje z wylęgarnią, nie mogę tam wejść.
......................... ...... Już działa Edytowane przez Roxy80 Czas edycji: 2008-12-18 o 09:18 |
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
mam pytanie ,bo w regulaminie tego nie ma. Do kotrego dnia meisiaca koncy sie okres rozliczneiowy? do 15 czy 21? chce wiedziec czy jak dzis sprzedalam rzecz to przyjdzie mi kasa w styczniu czy w lutym
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak, jeśli klient potwierdził otrzymanie przesyłki, to się załapuje na wypłatę, jeśli nie potwierdził otrzymania, to musi minąć 14 dni od wysłania, żeby automatycznie się potwierdziło. Edit: Swoją drogą, jak zmusić klientów do potwierdzania dostawy w panelu? U mnie potwierdza bardzo mało osób, a do każdej przesyłki dołączam info z prośba o potwierdzenie.
Edytowane przez KarmazynowyKamyk Czas edycji: 2008-12-19 o 13:27 |
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
JA ostatnio zaczęłam dołączać karteczkę i częściej mi potwierdzają, bo kiedyś to wcale
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

Usunięto po 5 minutach