|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII
to macie coś na poprawę nastroju. Właśnie przed chwilką obcinałam małemu włoski .... Zwróćcie uwagę na włoski po bokach
![]()
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
UUU Euphoria to masz nie za wesoło... ![]() Szkoda że mama nie ma z Tobą kontaktu ... ![]() Napisz mi na PW jakie masz konta na all chcę zajrzeć ![]() Super masz synka a on ma świetną fryzurkę !!!!! hahaha ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-11-25 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Wtajemniczenie
|
U nas rodzice pierwszy raz spotkają się na weselu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
a moi sie spotkają święta ;]
zrobiłam sobie paznokcie ![]() warstwa zelu mlecznego i na to zel prezroczysty ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2008-11-25 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Motley- jesli chodzi o nauki to teraz w najblizszym czasie (nie wiemczy nie w nd- w czwartek podjedziemy sie dokladnie dopytac) beda nauki w Łagiewnikach. jest tylko 4 lub 5 spotkan w kazda niedziele ok 17. juz raz bylismy i kazali nam sie dowiedziec po 20 listopada. Nastepne maja byc w okolicach Wielkiego Postu. Chcemy tam isc bo spotkania sa w niedziele i jest ich tak malo a od znajomej, ktora tam chdzila na nauki dowiedzialam sie, ze zazwyczaj daruja jeszcze tą całą magiczną poradnię... |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice już wczesniej znali się z rodzicami TŻ jeszcze jak jego tato żył moi rodzice zaprosili rodziców na Sylwestra do domu, posiedzieli, pogadali... poza tym trudno się nie znać jak mieszka sie na tym samym osiedlu.
Teraz oczywiście przez wybryki mamy Tż wcale nam się z nią gadać nie chcę... Chyba to nic dziwnego, a wesele organizuję ja bo jak już kiedyś pisałam TŻ raczej mało to obchodzi i w ogóle on sądzi że jest jeszcze tyleeeeeee czasu że wsio się zdązy zrobić... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Staram się, ale mama widzi tylko to co mi zleci, a to co zrobie od siebie to jest nic. No i nie wyobraża sobie, żeby tż gotował...Mówi, że teraz to się tyle małżeństw rozwodzi, pewnie m.in. przez takie rzeczy. Sama nie wiem... może to ze mną jest coś nie tak... ![]() Fajnie, że będziecie mieć swoją kuchnie... ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
moi rodzice spotkali sie w lipcu po raz pierwszy ( to znaczy tak na kawie i grillu ) i to bylo u mnie, moj tata czesto tu do nas do firmy przyjezdza bo costam podac mi, albo takie tam inne rzeczy, mamy tez sie pare razy gdzies tam spotkaly, a teraz w poblizu jakos bedzie spotkanie u tzta rodzicow..
euphoria masz slicznego synka ![]() ja tez z jednej zazdroszcze tym, ktorzy maja swoje mieszkanie, ALE my bedziemy mieszkac z rodzicami tzta, bo tzt ma firme, ktora jest w domu, ( cala piwnica jest zagospodarowana, tzn piwnica domu, a tak to parter normalnie ) wiec rodzice tzta beda na dole my na gorze, 3 pokoje lazienka, pralnia taka, bez kuchni, poniewaz gdybysmy ja zrobili zostana pokoje, a dzidzius ![]() ![]() ![]() owszem, moglibysmy mieszkac osobno gdzies w mieszkaniu z dala od firmy, gdzie codziennie trzeba bylo by tu dojezdzac, i wracac do odmu o 22 np... super, co nie, wiec zostajemy tu... bedziemy mieli finansowo lzej, bedzie mozna odlozyc na przyjemnosci itp ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-25 o 18:02 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nasi rodzice od dawna sie znają ![]() ![]() Edit: a co do ciekawostek o obronie koniecznej- przez długi czas było tak, że jak zabiło się napastnika to prokuratura wszczynała od razu postępowanie, sądy zwykle uznawały że zabicie lub ciężkie zranienie stanowiło przekroczenie granic obrony koniecznej i zapadał wyrok w stosunku do faktycznej ofiary napaści, która tylko się broniła. A ostatnio zmienia się podejście do obrony koniecznej- kilka dni temu sąd orzekł na przykład w sprawie jednego bezdomnego, którego zaatakował jakiś pijany facet, wyzywał go a później zaczął obrzucać kamieniami. I ten bezdomny broniąc się przed napaścią zranił śmiertelnie napastnika. Pierwsza instancja uznała to za przekroczenie granic obrony i bezdomnego skazano na 6 lat, ale jego obrońca apelował. Sąd apelacyjny uznał, że ofiara napadu nie ma obowiązku uciekać ani ostrzegać napastnika, ale w obronie życia lub zdrowia ma prawo nawet zabić.
![]() ![]() Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu... http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png Edytowane przez jupik Czas edycji: 2008-11-25 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Martucha to straszne z Iwonka...
![]() Nasi rodzice znaja sie od czasu kiedy razem zamieszkalimsy.Stwierdzil ismy wtedy ze skoro nasz zwiazek jest juz tak na powaznie, to wypada zapoznac rodzicow ze soba ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
No i wchodzicie dziewczynki na "śliski" grunt...
Temat mieszkania z teściami czy rodzicami to temat morze.... Wszystko zależy od : charatkerów teściów tudzież rodziców Waszych charakterów i temperamentów Nie oszukujmy również sytuacji mieszkaniowej (wielkość domu mieszkania itp) Więc każda z Was może całkiem inaczej na to patrzeć. Ja gadałam na swoją teściową kiedyś ale teraz kiedy z nią mieszkamy (fakt, że nie ma jej więcej jak jest - pracuje za granicą) Ale teraz patrzę na to całkiem inaczej ![]() ![]()
#253 |
Zakorzenienie
|
Popscene dziękuje, za otworzenie nowej częsci
![]()
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czego się obawiasz, przecież już razem mieszkaliście, teraz będzie już tylko lepiej, bo będziecie u siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle to mnie ciut śmieszy podejście twojej mamy, zamiast się cieszyć, że jej córka będzie miała pomoc w obowiązkach domowych i nie będzie musiała wszystkiego sama robić to wymyśla problemy. |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
kasiaher http://www.allegro.pl/item482873282_...arda_r_36.html
ja tez chce linka do aukcji eufhoria! ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A już najgorsze jest to że gdy ja coś gotuje (albo nawet robie kanapki), a babcia jest w kuchni, to słysze 'zrób to tak, a to tak' wiem że babcia chce dobrze no ale jest to irytujące, szczególnie jeśli robie coś dla TŻ'ta i przecież wiem co on lubi.. jupik dzięki no ale już o tej obronie znalazłam nawet fajny artykuł i własnie ten przykład co podałaś i kilka innych takich kontrowersyjnych też znalazłam także jakoś to posklejam i będzie ![]()
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
boz emialam isc myc lazienke ale mi sie tak nie chce ze szok ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
dojeżdżanie przy własnym aucie to nie problem, gorzej jakbyś nie miała prawka. Co do kredytu to spokojnie spłacicie, przecież wynajmowanie też kosztowało, a teraz będziecie płacić za swoje, a nie za cudze mieszkanie. Dacie rade, musisz być dobrej myśli
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Ja też chcę linka do aukcji euphoria.
Gwiazdy, a kupujecie TZ cos na mikołajki? Bo ja jakoś nie mam pomyslu, choć widziałam dziś zarąbisty sweter ![]() A co do mieszkania z babcią, tez mieszkalam, babcia w kuchni żądzi, wszytsko wie najlepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||
Zakorzenienie
|
może ja też tak zrobie bo nie wiem jak będzie wyglądać pierwsze spotkanie naszych rodziców Cytat:
euforia fajnie pachnie mam podróbkę ale ![]() Cytat:
ja mam TŻ kupić kołdrę 200cm na 220cm ![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
scio
![]() ja bym musiala cos kupic swojemu na mikolaja, ale tak mysle co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
śliweńka ja chciałam żeby mi 00euphoria00 przysłała na PW linka do swoich aukcji na allegro
![]() ps. słodziak z tego małego szkraba! |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
euphoria, gdzie te linki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
nie podam linków na ogólnym bo mi dadzą bana zaraz wysyłam PW
![]() EDIT: wysłane ![]() ![]()
Edytowane przez 00euphoria00 Czas edycji: 2008-11-25 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
a ja myślałam że do perfumu
![]()
#269 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Kochane jeste, dosłownie na chwilke na kolegi laptopie.dziekuje za miłe slowa i rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.