Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-25, 16:26   #241
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00
Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

to macie coś na poprawę nastroju. Właśnie przed chwilką obcinałam małemu włoski .... Zwróćcie uwagę na włoski po bokach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090953.jpg (28,7 KB, 48 załadowań)
00euphoria00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:27   #242
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 00euphoria00 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam spotkań mam z teściowymi Moja mam nigdy się nie spotka z moją teściową. Mojej nie będzie nawet na moim ślubie wnuka nie chciała poznać to nie wierzę że mój ślub cokolwiek zmieni

UUU Euphoria to masz nie za wesoło...
Szkoda że mama nie ma z Tobą kontaktu ...

Napisz mi na PW jakie masz konta na all chcę zajrzeć
Super masz synka a on ma świetną fryzurkę !!!!!
hahaha

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-11-25 o 16:28
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:29   #243
popscene
Wtajemniczenie

U nas rodzice pierwszy raz spotkają się na weselu
Stary 2008-11-25, 16:35   #244
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
to macie coś na poprawę nastroju. Właśnie przed chwilką obcinałam małemu włoski .... Zwróćcie uwagę na włoski po bokach
no pieknie mam nadzieje ze tak nie zostawilas
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:36   #245
kliwia
Zakorzenienie

a moi sie spotkają święta ;]

zrobiłam sobie paznokcie

warstwa zelu mlecznego i na to zel prezroczysty

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-25 o 16:42
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:39   #246
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzien dobry
Motley- jesli chodzi o nauki to teraz w najblizszym czasie (nie wiemczy nie w nd- w czwartek podjedziemy sie dokladnie dopytac) beda nauki w Łagiewnikach. jest tylko 4 lub 5 spotkan w kazda niedziele ok 17. juz raz bylismy i kazali nam sie dowiedziec po 20 listopada. Nastepne maja byc w okolicach Wielkiego Postu. Chcemy tam isc bo spotkania sa w niedziele i jest ich tak malo a od znajomej, ktora tam chdzila na nauki dowiedzialam sie, ze zazwyczaj daruja jeszcze tą całą magiczną poradnię...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:39   #247
Daysy85
Zakorzenienie

Moi rodzice już wczesniej znali się z rodzicami TŻ jeszcze jak jego tato żył moi rodzice zaprosili rodziców na Sylwestra do domu, posiedzieli, pogadali... poza tym trudno się nie znać jak mieszka sie na tym samym osiedlu.
Teraz oczywiście przez wybryki mamy Tż wcale nam się z nią gadać nie chcę...
Chyba to nic dziwnego, a wesele organizuję ja bo jak już kiedyś pisałam
TŻ raczej mało to obchodzi i w ogóle on sądzi że jest jeszcze tyleeeeeee czasu że wsio się zdązy zrobić...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 16:51   #248
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
(...)
Ana, nie obraź sie, ale jakieś głupie tłumaczenie sobie wybrałaś: "nie gotuję, bo mama sie przyzwyczai..." Każda normalna osoba zrozumie, że jak juz będziesz pracować, nie będziesz miała tyle czasu na gotowanie, sprzątanie, co teraz... Nie widzę problemu, żebyś pomogła teraz w domu... Co do mieszkania, chyba wolałabym zamieszkac jednak osobno, skoro macie taka mozliwość. Mieszkanie na jednym podwórku, ale w innym domku, to co innego niz mieszkanie pod jednym dachem... Chyba, że bardzo by się Wam to finansowo nie opłacało...
My będziemy mieszkac z dziadkami TŻa- oni na dole, my na górze. Dzięki Bogu będziemy mieli osobne kuchnie . Do tej pory gotuje babcia- zarówno do siebie i dziadka, jak i dla TŻa i jego rodziców. Ja chciałabym odciążyć babcię... Więc myślę, że będziemy gotowali z TŻem dla siebie i dziadków. Chociaż nie wiem czy babcia sie zgodzi, bo wiecie jak to jest- człowiek starszy lubi czuc sie potrzebnym... Ale ja, jako 23-letnia kobieta nie chcę żeby gotowała mi 80-letnia babcia. Chciałabym ją wyręczyć w tym.
Nie obrażam się właśnie czekam na obiektywne opinie. Moje obawy nie są jednak zupełnie bezpodstawne, bo ten problem nie jest od teraz, tylko trwa . Chodziłam do szkoły, na kurs i było tak samo.
Staram się, ale mama widzi tylko to co mi zleci, a to co zrobie od siebie to jest nic.
No i nie wyobraża sobie, żeby tż gotował...Mówi, że teraz to się tyle małżeństw rozwodzi, pewnie m.in. przez takie rzeczy. Sama nie wiem... może to ze mną jest coś nie tak...

Fajnie, że będziecie mieć swoją kuchnie...

Cytat:
Zazdroszczę Wam spotkań mam z teściowymi Moja mam nigdy się nie spotka z moją teściową. Mojej nie będzie nawet na moim ślubie wnuka nie chciała poznać to nie wierzę że mój ślub cokolwiek zmieni
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:04   #249
agus87
Zakorzenienie

moi rodzice spotkali sie w lipcu po raz pierwszy ( to znaczy tak na kawie i grillu ) i to bylo u mnie, moj tata czesto tu do nas do firmy przyjezdza bo costam podac mi, albo takie tam inne rzeczy, mamy tez sie pare razy gdzies tam spotkaly, a teraz w poblizu jakos bedzie spotkanie u tzta rodzicow..

euphoria masz slicznego synka

ja tez z jednej zazdroszcze tym, ktorzy maja swoje mieszkanie, ALE

my bedziemy mieszkac z rodzicami tzta, bo tzt ma firme, ktora jest w domu, ( cala piwnica jest zagospodarowana, tzn piwnica domu, a tak to parter normalnie ) wiec rodzice tzta beda na dole my na gorze, 3 pokoje lazienka, pralnia taka, bez kuchni, poniewaz gdybysmy ja zrobili zostana pokoje, a dzidzius ? zreszta, tutaj u nas nie oplaca sie miec osobnej kuchnmi, bo obiady jemy razem, razem gotujemy, a sniadania i kolacje to wiadomo, ze czasami roznie to bywa z czasem, a co do gotowania to tesciowke juiz przecagnelam na strone zdrowego jedzenia i coraz czesciej np grillujemy, czy smazymy np na oleju a nie na smalcu i takie tam, jest mi przychylna, wiec sie ciesze, a ja bardzo uwielbiam w kuchni siedziec

owszem, moglibysmy mieszkac osobno gdzies w mieszkaniu z dala od firmy, gdzie codziennie trzeba bylo by tu dojezdzac, i wracac do odmu o 22 np... super, co nie, wiec zostajemy tu... bedziemy mieli finansowo lzej, bedzie mozna odlozyc na przyjemnosci itp

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-11-25 o 18:02 Powód: post pod postem
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:42   #250
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Zottel witam po długiej nieobecności
dziewczyny mam do zrobienia referat z prawa (obojętnie co) coś co by zaciekawiło grupe, myślałam, żeby pisać o obronie koniecznej, ale nie wiem jupik albo ktoś inny może znacie jakieś takie ciekawostki o których mogłabym pogadać przez 10 minut
Ja proponuję prawo konsumenckie, o zakupach przez internet na przykład albo o prawach konsumenta z ustawy o usługach turystycznych (biura podróży itp). To są ciekawe rzeczy, proste i każdemu mogą się przydać i na pewno jest o tym sporo materiałów w necie!Obrona konieczna jest tez fajna, ale akurat najciekawsze to jest orzecznictwo, a w tym chyba nie będziesz miała ochoty się grzebać

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Nasi rodzice od dawna sie znają poznali się poręczając nam nawzajem kredyty studenckie, w banku
Edit:
a co do ciekawostek o obronie koniecznej- przez długi czas było tak, że jak zabiło się napastnika to prokuratura wszczynała od razu postępowanie, sądy zwykle uznawały że zabicie lub ciężkie zranienie stanowiło przekroczenie granic obrony koniecznej i zapadał wyrok w stosunku do faktycznej ofiary napaści, która tylko się broniła. A ostatnio zmienia się podejście do obrony koniecznej- kilka dni temu sąd orzekł na przykład w sprawie jednego bezdomnego, którego zaatakował jakiś pijany facet, wyzywał go a później zaczął obrzucać kamieniami. I ten bezdomny broniąc się przed napaścią zranił śmiertelnie napastnika. Pierwsza instancja uznała to za przekroczenie granic obrony i bezdomnego skazano na 6 lat, ale jego obrońca apelował. Sąd apelacyjny uznał, że ofiara napadu nie ma obowiązku uciekać ani ostrzegać napastnika, ale w obronie życia lub zdrowia ma prawo nawet zabić.

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png

Edytowane przez jupik
Czas edycji: 2008-11-25 o 17:48
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:46   #251
atomufka
Zakorzenienie

Martucha to straszne z Iwonka... zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla niej!

Nasi rodzice znaja sie od czasu kiedy razem zamieszkalimsy.Stwierdzil ismy wtedy ze skoro nasz zwiazek jest juz tak na powaznie, to wypada zapoznac rodzicow ze soba

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 17:47   #252
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

No i wchodzicie dziewczynki na "śliski" grunt...

Temat mieszkania z teściami czy rodzicami to temat morze....

Wszystko zależy od :

charatkerów teściów tudzież rodziców
Waszych charakterów i temperamentów
Nie oszukujmy również sytuacji mieszkaniowej (wielkość domu mieszkania itp)

Więc każda z Was może całkiem inaczej na to patrzeć. Ja gadałam na swoją teściową kiedyś ale teraz kiedy z nią mieszkamy (fakt, że nie ma jej więcej jak jest - pracuje za granicą) Ale teraz patrzę na to całkiem inaczej wszystko zależy od sytuacji
Stary 2008-11-25, 18:02   #253
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Popscene dziękuje, za otworzenie nowej częsci .
Stary 2008-11-25, 18:04   #254
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzien dobry
Motley- jesli chodzi o nauki to teraz w najblizszym czasie (nie wiemczy nie w nd- w czwartek podjedziemy sie dokladnie dopytac) beda nauki w Łagiewnikach. jest tylko 4 lub 5 spotkan w kazda niedziele ok 17. juz raz bylismy i kazali nam sie dowiedziec po 20 listopada. Nastepne maja byc w okolicach Wielkiego Postu. Chcemy tam isc bo spotkania sa w niedziele i jest ich tak malo a od znajomej, ktora tam chdzila na nauki dowiedzialam sie, ze zazwyczaj daruja jeszcze tą całą magiczną poradnię...
o super, dziękuję Ci bardzo jutro tam zadzwonię

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 18:12   #255
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
To naprawde ja Oj zycie malzenskie wciaga A poza tym intensywnie szukam pracy wiec to tez sporo czasu zajmuje. Aha, zapomnialam napisac ze mam juz sukienke Wklejam zdjecie.
skromna, ale ładna na pewno ślicznie w niej wyglądasz

Cytat:
A mówiłam Wam, że moi rodzice zostali zaproszeni do teściów na 6 grudnia? Wreeeeszcie cos ruszyło
nie może być, w końcu się doczekałaś Tesciówka ma zamiar zaprosić moich rodziców na wiosnę, czyli prawie rok po pierwszym oficjalnym spotkaniu u mnie. Mogłaby szybciej, ale nie będę się przecież narzucać

Cytat:
Jak ostatnio rozmawiałyśmy pokazywałyście mi swoje zrobione zaproszenia ...zainspirowałyście mnie do zrobienia kartek świątecznych swoje artystyczne wypociny zamieszę wieczorkiem tylko uporam się z aukcjami złota na All. buziaki i nie bijcie za nieobecność
rzuć na PW link do twoich aukcji, z chęcią zobaczę

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
niom ale troche mnie to przeraza troche wlasnie sie pakuje
czego się obawiasz, przecież już razem mieszkaliście, teraz będzie już tylko lepiej, bo będziecie u siebie

Cytat:
takiemu przystojniakowi nawet krzywo ścięte włosy nie odbierają uroku

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie obrażam się właśnie czekam na obiektywne opinie. Moje obawy nie są jednak zupełnie bezpodstawne, bo ten problem nie jest od teraz, tylko trwa . Chodziłam do szkoły, na kurs i było tak samo.
Staram się, ale mama widzi tylko to co mi zleci, a to co zrobie od siebie to jest nic.
No i nie wyobraża sobie, żeby tż gotował...Mówi, że teraz to się tyle małżeństw rozwodzi, pewnie m.in. przez takie rzeczy. Sama nie wiem... może to ze mną jest coś nie tak...
nie przejmuj się gadaniem mamy co do dzielenia obowiązków w małżeństwie, ona ma swoje i żyje wg zasad jakie jej odpowiadają, a ty będziesz mieć swoje i sama wypracujesz sobie swoje zasady. Oby się mama za bardzo nie wcinała do waszego życia, a będzie dobrze.
w ogóle to mnie ciut śmieszy podejście twojej mamy, zamiast się cieszyć, że jej córka będzie miała pomoc w obowiązkach domowych i nie będzie musiała wszystkiego sama robić to wymyśla problemy.
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 18:23   #256
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher http://www.allegro.pl/item482873282_...arda_r_36.html

ja tez chce linka do aukcji eufhoria! ;]
Stary 2008-11-25, 18:38   #257
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
My będziemy mieszkac z dziadkami TŻa- oni na dole, my na górze. Dzięki Bogu będziemy mieli osobne kuchnie . Do tej pory gotuje babcia- zarówno do siebie i dziadka, jak i dla TŻa i jego rodziców. Ja chciałabym odciążyć babcię... Więc myślę, że będziemy gotowali z TŻem dla siebie i dziadków. Chociaż nie wiem czy babcia sie zgodzi, bo wiecie jak to jest- człowiek starszy lubi czuc sie potrzebnym... Ale ja, jako 23-letnia kobieta nie chcę żeby gotowała mi 80-letnia babcia. Chciałabym ją wyręczyć w tym.
Z własnego doświadczenia powiem, że może być trudno, tzn. jeśli chodzi o to by babcia przestała gotować. Ja mieszkam z rodzicami i babcią i prawda jest taka że w kuchni rządzi babcia i nie ma szans jej powiedzieć żeby przestała gotować bo to jest tak naprawde jej ulubione zajęcie i właśnie czuje się dzięki temu potrzebna.
A już najgorsze jest to że gdy ja coś gotuje (albo nawet robie kanapki), a babcia jest w kuchni, to słysze 'zrób to tak, a to tak' wiem że babcia chce dobrze no ale jest to irytujące, szczególnie jeśli robie coś dla TŻ'ta i przecież wiem co on lubi..

jupik dzięki no ale już o tej obronie znalazłam nawet fajny artykuł i własnie ten przykład co podałaś i kilka innych takich kontrowersyjnych też znalazłam także jakoś to posklejam i będzie
Stary 2008-11-25, 18:44   #258
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
czego się obawiasz, przecież już razem mieszkaliście, teraz będzie już tylko lepiej, bo będziecie u siebie
nio niby tak ale to dojezdzanie 25 km mnie przeraza kredyt i wogole to jest inaczej bo jestesmy zwiazani kredytem i jeszcze slub nie wiem czy uzbieramy w razie czego to sie kredyt wezmie

boz emialam isc myc lazienke ale mi sie tak nie chce ze szok
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 18:58   #259
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
nio niby tak ale to dojezdzanie 25 km mnie przeraza kredyt i wogole to jest inaczej bo jestesmy zwiazani kredytem i jeszcze slub nie wiem czy uzbieramy w razie czego to sie kredyt wezmie

boz emialam isc myc lazienke ale mi sie tak nie chce ze szok
dojeżdżanie przy własnym aucie to nie problem, gorzej jakbyś nie miała prawka. Co do kredytu to spokojnie spłacicie, przecież wynajmowanie też kosztowało, a teraz będziecie płacić za swoje, a nie za cudze mieszkanie. Dacie rade, musisz być dobrej myśli
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-25, 18:59   #260
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja też chcę linka do aukcji euphoria.

Gwiazdy, a kupujecie TZ cos na mikołajki? Bo ja jakoś nie mam pomyslu, choć widziałam dziś zarąbisty sweter

A co do mieszkania z babcią, tez mieszkalam, babcia w kuchni żądzi, wszytsko wie najlepiej w końcu tyle lat gotuje, a najbardziej mnie rozwala jak mówi, daj ja to zrobię

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:06   #261
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość

może ja też tak zrobie bo nie wiem jak będzie wyglądać pierwsze spotkanie naszych rodziców

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kasiaher http://www.allegro.pl/item482873282_...arda_r_36.html

ja tez chce linka do aukcji eufhoria! ;]

euforia fajnie pachnie mam podróbkę ale

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Gwiazdy, a kupujecie TZ cos na mikołajki? Bo ja jakoś nie mam pomyslu, choć widziałam dziś zarąbisty sweter

A co do mieszkania z babcią, tez mieszkalam, babcia w kuchni żądzi, wszytsko wie najlepiej w końcu tyle lat gotuje, a najbardziej mnie rozwala jak mówi, daj ja to zrobię

ja mam TŻ kupić kołdrę 200cm na 220cm

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:08   #262
agus87
Zakorzenienie

scio "daj ja to zrobię" hehe dobre

ja bym musiala cos kupic swojemu na mikolaja, ale tak mysle co
Stary 2008-11-25, 19:09   #263
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

To może coś ze srebra zartuję ...wesoło mi cosik
Stary 2008-11-25, 19:15   #264
kliwia
Zakorzenienie

śliweńka ja chciałam żeby mi 00euphoria00 przysłała na PW linka do swoich aukcji na allegro

ps. słodziak z tego małego szkraba!
Stary 2008-11-25, 19:18   #265
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

euphoria, gdzie te linki

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:18   #266
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Nasi rodzice od dawna sie znają poznali się poręczając nam nawzajem kredyty
Nasi rodzice mieszkają 400km od siebie, więc trudno o jakieś większe kontakty. Może to i dobrze
Stary 2008-11-25, 19:31   #267
00euphoria00
Raczkowanie

GG do 00euphoria00

nie podam linków na ogólnym bo mi dadzą bana zaraz wysyłam PW

EDIT:

wysłane teraz pożegnam się na godzinkę bo muszę wrzucić na All złote łańcuszki....więc zajrzę później ...buziaki

Edytowane przez 00euphoria00
Czas edycji: 2008-11-25 o 19:35
Stary 2008-11-25, 19:42   #268
śliweńka
Zakorzenienie

a ja myślałam że do perfumu mi też możesz wysłać na pw do swoich aukcji linka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-25, 19:46   #269
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Nasi spotkali się w zeszłym roku w maju- u nas. Od tego czasu była cisza. No i w końcu teściowie postanowili się zrehabilitować
.
super.. ciesze sie ze wkoncu sie zdecydowali

Cytat:
oj wspolczuje..

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Martucha to straszne z Iwonka... zycze szybkiego powrotu do zdrowia dla niej!

Nasi rodzice znaja sie od czasu kiedy razem zamieszkalimsy.Stwierdzil ismy wtedy ze skoro nasz zwiazek jest juz tak na powaznie, to wypada zapoznac rodzicow ze soba
dziekje.. z nia troche lepije.. wprawdzie bardzo ja bli ale hem zaczol dziala i czula sie teraz troche lepije.. jeszcze 3 dawki hemu i mysle e bedie git

Cytat:
nie podam linków na ogólnym bo mi dadzą bana zaraz wysyłam PW

EDIT:

wysłane teraz pożegnam się na godzinkę bo muszę wrzucić na All złote łańcuszki....więc zajrzę później ...buziaki
ja tez chce linki na pw
Stary 2008-11-25, 19:57   #270
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kochane jeste, dosłownie na chwilke na kolegi laptopie.dziekuje za miłe slowa i rady Powiem wam, ze oczywiscie miałam focha wtedy na TZ. az sam podszedł i sie zapytał czy sie do niego odezwe. powiedziałam mu wszytsko, i o tych podejrzeniach (zaprzeczył) i o wszytskim. dalam mu 2 wyjscia. albo rozstanie (jesli nie ma zamiaru sie zmienic i w koncu dostrzegac moich potrzeb) albo ostatnia szanse. wybrał drugie rozwiazanie. powiedziałam mu ze jak przez tydzien nic sie nie zmieni to miedzy nami koniec. czekam... ale jestem dobrej mysli.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości