|
|
#241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem leniwa...ale z tym walczę :-p
Cytat:
Gratuluje
|
|
|
#242 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W styczniu tez ide na prawka i sie boje, ze nawet samochodu nie bede umiala odpalic. ![]() Cytat:
![]() Jak w srode nie mialam lekcji, a nikogo w domu nie bylo, to spalam do 13.30 i tak wkurzona na siebie bylam ;/Zaraz ide z psem, zaraz ide z psem i sprzatam... |
||
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Madzia z tym wstawaniem tez tak mam
ale naszczesie w tym semestrze mam raz w tygodniu n 8 ![]() Nija gratulacjeee! a dziewuszki nie zrobilam dzisiaj nic ;P tzn kupilam sobie prazone orzechy na rynku :P
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Nija gratuluje
![]() nadchodzi czas, ktorego kazdy len powinien sie obawaiac Weekend powitany!
|
|
|
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem śpiochem, sen to moje hobby
ale kiedy wstanę np o 13 to mam straszne wyrzuty sumienia, że pół dnia zmarnowanego .Dziś posprzątałam pół mieszkania (świąteczne porządki). W planach na dziś mam jeszcze kuchnie i klatkę zwierzaków. Bojowe zadania na jutro: -pomyć okna, lusterka -dokończyć sprzątanie szafki -odkurzyć całe mieszkanie -umyć podłogi w całym mieszkaniu -wyprać dywan -mini przemeblowanie w pokoju -urządzić gryzoniowy kącik Oprócz tego spotkać się z koleżanka + zakupy świąteczne ![]() Mam nadzieje, że mi się uda. Nija_ gratulacje
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Achh weekend
cudowna sprawa ![]() ja to zazwyczaj na weekend zostawiam sobie sporo rzeczy to zrobienia i nigdy nic nie robie :P i tak sie to przeciaga z tygodnia na tydzien :P ja zamierzam jutro dluuuuugo spac :P o ile ojciec mnie nie obudzi, bo on wstaje o 8 i cos szponci zawsze ze go slychac na caly dom ;/ no i brat z ojcem mi zawsze ywpominaja ze ja tylko spie do 12 :P brat z racji tego ze nic mi sie nie chce i duzo spie mowi na mnie per FLEJA mam ochote go wtedy ![]() Vivre.. powoodzenia :d Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2008-12-12 o 19:48 |
|
|
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja odzyskałam komputer dzięki mojemu TŻtowi - złotej rączce I mogę normalnie pisać, jednak nie ma to jak przyzwyczaić się do klawiatury ![]() A tak właściwie to nawet nie miałam czasu od czwartku, żeby tu zajrzeć - jakaś taka zabiegana się czuję, dziwne nie? Bo tak naprawdę to nic nie robię, tylko że w domu mnie prawie wcale nie ma Wczoraj z kolokwium poleciałam od razu na siłownię, a po niej na spotkanie ze znajomymi, a teraz zaraz też wychodzę. Boże, nie mam kiedy się uczyć! Pewnie i tak bym się migała...
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
U mnie na dziś jeszcze zostało dokończenie notatek, ale taaaaak mi się nie chce
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
czesc leniwce
jak weekend?
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje
Praktyka dopiero 20 lutego... ![]() Ale poszłam na ten egzamin chora, łzy mi ciekły po policzkach, miałam okropny katar, więc już nie miałam siły się wykłócać o inny termin
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Puk, puk!
Jest tam ktoś? ![]() Czyżby wszystkie leniwe dusze postanowiły wyrzucić komputery przez okno, żeby nie kusiły?
|
|
#253 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie porażka po całości. Rośnie mi ząb "mądrości" i tak cała połowa twarzy boli już któryś dzień z rzędu, że po przyjściu do domu marze tylko o tym, żeby sie zakopać pod kołdrą i tak właśnie robie. Ale zadowolona z siebie nie jestem .A co u reszty dziewczyn ?
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wstałam po 13 A dziś czuje sie jak... flak
|
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sobie z tym chyba nie poradze nigdy...:/ |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Cześć. Czy mogę się przyłączyć? Mój problem wygląda tak, że piszę maturę 2009, a jeszcze nie zaczęłam się uczyć. Moje lenistwo jest przerażające! Zawsze znajdę dobry pretekst, żeby się obijać i wmawiać sobie jak to ja jestem zmęczona
Lubię tez wymyślać sobie problemy i potem rzekomo przez nie nie mogę się skupić. Pomożecie? Moża jakaś rada? W ogóle to pesymistka ze mnie straszna i siebie też negatywnie oceniam (poprzez moja nadwagę m.in) ![]() P.s. Nie patrzcie na podpis, on kłamie- > do realizacji tych zamierzeń to mi jeszcze daleko
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
ehh ja nie mialam czasu na lenienie sie tylko zapieprz od paru dni ;(
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Lenie
![]() ja WRESZCIE ZROBILAM PORZADEK Z DOKUMENTACJA Z PRAKTYK I NAPRAWDE IDE JUTRO TO ODDAC NO!!! ![]() bylam dzis na zajeciach i o dziwo wstalam o 6 :P jeszcze tylko kilka dni i juz nie bede musiala tak wstawac ![]() a i oddalam dzis(w terminie ) 2 konspekty.. ale mniej pochelbne jest to ze zerznelam je wczoraj w nocy z internetu :P:P a mialam 2 tygodnie zeby to pozadnie zrobic
|
|
|
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
Ja się tak strasznie ostatnio nudzę, na dworze zimno, część znajomych mnie olała, rozpadła się paczka znajomych, na nic nie mam ochoty, wszystkie plany mi się rozsypały, nie układa mi się w niczym, nie czuje świat, więc z nudów i z powodu "depresji" ostatnio zaczełam się uczyć.
I to nie na spr. tylko tak po prostu... Do tego upiekłam ciastka, ogarniam od tygodnia codziennie mieszkanie itp. Biegam z psem, czytam ksiązki i powiem wam, ze nie mogłabym tak cały czas żyć. Potrzebuje spontaniczności, jakiś ciekawych wydarzeń, nie lubie się nudzić(tylko lenić, ale juz nawe to mnie nudzi) ... I przez to nie wiem co mam ze sobą zrobić. ![]() Umreeeee!
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;10107943]Ja się tak strasznie ostatnio nudzę, na dworze zimno, część znajomych mnie olała, rozpadła się paczka znajomych, na nic nie mam ochoty, wszystkie plany mi się rozsypały, nie układa mi się w niczym, nie czuje świat, więc z nudów i z powodu "depresji" ostatnio zaczełam się uczyć.
I to nie na spr. tylko tak po prostu... Do tego upiekłam ciastka, ogarniam od tygodnia codziennie mieszkanie itp. Biegam z psem, czytam ksiązki i powiem wam, ze nie mogłabym tak cały czas żyć. Potrzebuje spontaniczności, jakiś ciekawych wydarzeń, nie lubie się nudzić(tylko lenić, ale juz nawe to mnie nudzi) ... I przez to nie wiem co mam ze sobą zrobić. ![]() Umreeeee! [/QUOTE]Wow...to Ty i tak sporo robisz ![]() A ja ostatnio doszłam do wniosku, że ja wcale nie marnuję czasu przy komputerze, ani nawet telewizor mi tego czasu tak nie zżera (bo potrafię cały dzień nie włączać kompa, a w telewizji obejrzeć jakiś jeden program), a w związku z tym - nie mam pojęcia co ja robię z czasem ![]() Chciałam realizować listę (preparowaną dzień wcześniej) z tym co mam robić następnego dnia, ale...oczywiście za każdym razem odkładam to "na jutro" ![]() Ostatnio w ogóle znalazłam chorobę zwaną dystymią i zanipokoiło mnie jej kilka objawów, a głównie ten "niemożność podejmowania działań przy jednoczesnym bolesnym uczuciu marnowania czasu" - cała ja! Chyba powinnam się zgłosić do specjalisty
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
bura kocurko ja włąsnie po raz kolejny podziwiam kicie w twoim avatarku.. jest cudnaaa!
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Witam Leniuchy
![]() Tak na poprawę humoru. Siedziałam na wątku "najbrzydsze suknie ślubne" i szczerze mówiąc nawet nie wyobrażałam sobie, że kobiety mogą mieć taką fantazję --> biedni faceci ![]() Zobaczcie minę gości za parą młodą ... mówi sama za siebie ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1171011955 Moja faworytka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1170366906 ![]()
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie jednak mają fantazję Leniuchuję od piątku, na L4 Całe dnie przed komputerem i TV ![]() Właśnie moja mama pojechała oddać moje L4, bo ja na antybiotykach nie ruszam się z domu... Ale aż tak źle się nie czuję, żebym nie mogła np. pouczyć się do matury (poprawiam z maju)... I ja chcę zdawać rozsz. angielski, ja? Jakoś tego nie widzę, no ale przecież zostały jeszcze 4 długie miesiące na naukę
|
|
|
#264 | |||
|
Konto usunięte
|
nieee, to niestety wyjątkowe dni. Tak to zazwyczaj nic nie tknę.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Muszę sie wziąc już sama za ten angielski, bo teraz można powiedzieć, ze tyle kasy i czasu przepadło bez żadnych rezultatów..
|
|||
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O niieeee...już to widziałam i turlałam się ze śmiechu po prostu Też kiedyś oglądałam ten wątek Ciekawa jestem czym się trzeba kierować, żeby się tak na własny ślub ubrać ![]() Dzisiaj oprócz zajęć na uczelni nie zrobiłam nic pożytecznego...poza tym dlatego, że miałam na popołudnie, to zwlekłam się z wyra dopiero ok. 10 :/ Ale za to na jutro mam już ambitne plany (no może nie aż tak ambitne, bo nie mogę przesadzać) ![]() 1) Mam wf na chorą godzinę, więc muszę wstać o 5:30...przynajmniej nie mam szans na wylegiwanie się do nieludzkiej godziny ![]() 2) Idę w odwiedziny do dziekanatu, a później załatwiać praktyki 3) Idę poszukiwać prezentu dla TŻta w tzw. międzyczasie 4) Przyjdę na wykład z matmy, przyjdę na wykład, będę na wykładzie...to sobie muszę od rana powtarzać, żeby nie zrezygnować (bo to nuda straaaasznaaa...) - ale już biochemię sobie daruję, żeby nie oszaleć ![]() 5) A później się będę uczyć francuskiego, bo mam w sobotę jakiś test duży i nic nie tknęłam,a w piątek idę się bawić, więc się wtedy nie pouczę na pewno To tyle mojego planu - napiszę czy zrealizowałam wszystkie punkciki
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
jakies plany noworoczne?
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Całe stado...
![]() ...by było, ale wolę nie planować, bo i tak nic nigdy nie robię w kierunku ich spełnienia ![]() Poza tym co to za termin na postanowienia, jak dla mnie to lepszy jest początek roku akademickiego/szkolnego itd. bo coś tam się zawsze rozpoczyna A tak rok się zmienia niby, ale jakoś tak w środku wszystkiego co już trwa ![]() A swoją drogą kochane leniwce...odnoszę wrażenie, że ograniczacie wizaż To chyba dobry objaw
Edytowane przez bura kocurka Czas edycji: 2008-12-18 o 16:01 |
|
|
|
|
#268 |
|
Konto usunięte
|
ja tam teraz mam wolne do 4 stycznia, więc dzisiaj zaczynam słodkie lenistwo, przynajmniej na pare dni, dla odpoczynku.
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Ja nigdy nie mam zadnych postanowien noworocznych
|
|
#270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie robie postanowien noworocznych, jak juz jakieś robie to je od razu wprowadzam w życie ale... zazwyczaj okazuje sie ze to tylko słomiany zapał i np po tygodniu mi przechodzi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

Gratuluje 

Ja też kocham spać i nawet wstanie o 9.00 jest dla mnnie problemem

ale naszczesie w tym semestrze mam raz w tygodniu n 8
.

Bo tak naprawdę to nic nie robię, tylko że w domu mnie prawie wcale nie ma
Pewnie i tak bym się migała...