|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 7
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Jej, ja nawet nie pomyślałam, że dla kogoś to może brzmieć złośliwie
![]() Wreszcie mam firanki w "salunie" ![]() ![]() ![]() Brewko, zapomniałam powiedzieć - śliczne włoski ![]() ![]() ![]()
#243 |
Zakorzenienie
|
Cze
![]() Ewka a co Ci lekarz powiedział? Myślę, że my tu duże dziewczynki jesteśmy i nie czujemy się urażone małżami i nie małżami ![]() Dla mnie małż też ma zabarwienie z lekka negatywne - nie dosyć że oślizgły to jeszcze mięczak ![]() Ale ani odrobinę mi nie przeszkadza, jak tam kto swojego męża nazywa ![]() A pieczecie tarty wogóle ? Takie chyba piekła ![]()
#244 |
sophisticated
|
ale przecież ja wyraźnie napisałam, że to moje zdanie i moje odczucia z tym małżem, w ogóle mnie nie rusza jak ktoś się tak wyraża o swoim czy nawet o moim, bo wiem że jego odczucia są inne, a nawet jak podobne to przecież złośliwość może być przyjazna
![]() ![]() to nie była jakaś reprymenda czy coś z mojej strony, powiedziałam z czym mi się kojarzy małż tylko EDIT kilka tart w życiu upiekłam ![]() ![]() Edytowane przez Brewka :) Czas edycji: 2008-12-11 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() miałam sobie kupić spodnie na allegro /rozmiar większy/ za całe 39,99 obserwowałam aukcję już kilka dni i miałam uderzyć tuż przed zakończeniem. I co. Źle zapamiętałam godzinę zakończenia i aukcja się skończyła zanim wzięłam udział ![]() sorki musiałam się wyżalić.... mi się określenie małż całkim podoba ![]() szkoda że tak daleko mieszkacie chętnie bym wpadała na wszelkie wypieki ![]() E- gratuluję firanek ![]() Edytowane przez milgryf Czas edycji: 2008-12-11 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie mam pojęcia, ale z ciekawości zmierzyłam swoje dno i ma średnicę 24 cm czyli chyba tak klasycznie ![]() Brewko jak z porami to to jednak quiche było- czyli taka tarta na słono. Pod warunkiem, ze zalewałaś masą jajeczną te pory ![]() Jeszcze nigdy, ale mam wielką ochotę zacząć , nawet kupiłam sobie foremki na małe taraletki niedawno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
sophisticated
|
he to z tartą pewnie podobnie ja z pancake'ami i naleśnikami
![]() to z porami to stanowczo quiche był ![]() ![]() ![]() a wcześniej robiłam też jakieś wytrawne i kiedyś słodką jakąś, za czasów nauki francuskiego i dostępu do gazet francuskich, stąd pomysły miałam w każdym razie i tarty i quiche są fajne, szybkie i smaczne, tylko ekhm, do diety to je trudno jakoś wpasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ann- nie mam zdjęć ![]() Miałam dużo napisać, ale zapomniałam ![]() Aaaa Monika - ulubiony tonik aspirynowy na noc ![]() Mnie okreslenie małż śmieszy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa E gratuluję firanek ![]() ![]() Wilczyco, jak denstysta-sadysta? ![]() I jak tam plany na Sylwestra? ![]() ![]() ![]() Aaaa Milgryfku ![]() ![]() ![]() EDIT: Jako fanka gwiazd ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranocka ![]() Edytowane przez Iwonalodz Czas edycji: 2008-12-12 o 01:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
![]() Nareszcie piątek ![]() ![]() Iwonko ![]() Czy dzisiejszej nocy też ma moc spełniania życzeń bo wczorajszą przegapiłam.... |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Wtajemniczenie
|
Cześć Słoneczka!
![]() E, gratuluję firanek. ![]() Cytat:
![]() Ann, ja też nie mam zdjęć. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Iwonko szkoda że wcześniej nie powiedziałaś. Całą noc nie spałam to mogłam sobie chociaż wymyślać życzenia..... ![]()
![]() |
#251 |
sophisticated
|
cześć
Moni nic straconego, dziś wieczorem możesz oglądać, jak wyczytałam księżyc najbliżej Ziemi będzie o 22:42 naszego czasu, idealna pora na życzenia ![]() A Gadmarka to dziś przypadkiem nie świętuje? tego nowojorczyka piekła znienacka... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Gadmarka świętuje ?
No to ![]() Gadmareczko spełnienia marzeń wszelakich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nad Gadmarką też się zastanawiałam czy dziś obchodzi. ![]() Anyway, wszystkiego najlepszego, utraty kilogramów i spełnienia marzeń. ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki
![]() ![]() Ze spełnianiem zyczeń przy pełni to tak tylko napisałam, bo tak sie mówi i ładnie rymuje ![]() ![]() ![]() Gadmarko - zdrówka, miłości, słodkości nie wchodzących w boczki i wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Dagmako
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
![]() Gadmarko, spełnienia marzeń, szczęśliwości wszelakiej i zawsze uśmiechu i pogody ducha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki Dziewczynki ![]() Beatko, to nie na forum ![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście niesamowite... pośmiałam się czytając o pochodzeniu i skojarzeniach "małża". Mnie osobiście nie przeszkadza takie określenie i raczej kojaży mis ię ze skrótem od małżonek... tym bardziej, że mój o mnie tak mówi jak z kimś oficjalnie rozmawia (moja małożonka przyjedzie, odbieże, zadzwoni itp) wkurza mnie to bo to brzmi strasznie poważnie a ja nie chę być jeszcze taką poważną panią i małożonką
![]() Muszę się wam pochwalić że moje dziecię brało udział w nagraniu reklamy danonków. Jak już będzie w TV to na pewno Was poinformuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Iwonko dzięki za troskę
![]() ![]() ![]() ![]() A dziś spontanicznie (pod wpływem wczorajszego spotkania koleżanki w nowym kolorze) wreszcie się odważyłam i zrobiłam się na rudo szamponetką u fryzjerki (przy okazji obcinania końcówek i grzywki) ![]() ![]() ![]() Nie wrzucę zdjęć niestety, bo mam problemy z kartą graficzną, kompa używam w trybie awaryjnym a tu nie działają żadne urządzenia zewnętrzne... Ale jak komp wróci do normy to nie omieszkam się pochwalić ![]() Sylwester? Idziemy na imprezę do jednej z krakowskich knajp ![]() ![]() ![]() ![]() O, czyżby Gadmarka świętowała? Wszyskiego naj ![]() ![]() ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2008-12-12 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Gadmarko-wszystkiego najwspanialszego!!!
![]() ![]() ![]() Iwonko Ty nam mów o takich pełniach i co warto wtedy robić,może coś sobie wyczarujemy ![]() Wilczyco-mam nadzieję,że obejdzie się bez ruszania 5tki Mariola-fiu fiu,gratuluję ![]() Ewcia to byłaś u lekarza? Rzabbko-jak dziewczynki? no właśnie nie ma przepisu na jakąś dietetyczną tartę? Edytowane przez annLee Czas edycji: 2008-12-12 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Hellołłł
![]() Moni a czemu po nocach nie spisz? Mam nadzieję ze przez podrzutka ![]() Od godziny się zbieram żeby pójść na siłowniię zabrać nie umiem ![]()
#261 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szamponetki sa fajne ![]() ![]() ![]() Fajne plany, mam nadzieję, że zdjęcia porobicie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie przez podrzutka.
![]() ![]() ![]() ![]()
#263 |
Zakorzenienie
|
No cóż, o bolące gardło to mi akurat nie chodziło
![]() Chmurzyska takie , że superpełni nie widac ![]() I jak te życzenia się spełniać mają ![]() ![]()
![]() |
#264 |
Rzabbocop
|
Gadmarko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ann dziewczyny juz lepiej choc slabiutkie i bladzienkie, z Misi jeszcze dolem leci i mdli ja ale juz dzisiaj nie wymiotowala, Helene tez jeszcze do kibelka goni |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co to za superpełnia skoro jej nie widać?! ![]() Edit: Rzabbko super że dziewczyny już się ciut lepiej czują. ![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Rzabbko-utul bidulki
![]() Zu tylko kupsko za kupskiem,ale już schudła strasznie ![]() dzisiaj już uśmiechnięta sobie biegała po domu,ale zjadła tyle co ptaszek ![]() Twoje dziewczyny pewnie też lichutkie,skoro z dwóch końców się leje... Moni-może jakiegoś grzańca sobie zrób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
pełnia piękna
![]() ![]() Rzabka i Rzabciątka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Cześć !
Ja dzisiaj króciutko bo zaraz jeszcze muszę ciasto na pierniczki zagniesc ![]() Gadmarko wszystkiego dobrego!!! Widzę, że wszystkie maleństwa chorują ostatnio ![]() ![]() ![]() Do jutra! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
no ale co sie dziwic jak przez ponad dwie doby nic nie przyswajala ![]() Misia mniej ale tez drobniutko wyglada, brzuszek zapadniety chociaz ssie jakies 20h na dobe ![]() tulaski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
sophisticated
|
cześć ślicznotki
![]() niech się te choróbska wreszcie od nas odczepią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.