![]() |
#241 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A ja dorzucam od siebie kawałek (wyjątkowo bez wokalu, ale zacny:P) Cressida - Onyric (Stoneface & Terminal Remix) Grał go Duderstadt ( moim zdaniem jedenz lepszych setów ![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ---------- ii Above & Beyond pres. OceanLab - Lonely Girl (Gareth Emery Remix) ![]() nie można zapomneić o tym cudzie <nutki> <nutki> ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- przypomniałam sobie , po co tu weszłam.. ![]() "Jedna rzecz, ktorą zauważyłem to ta, jak bardzo w porządku są Dj'je których zaprosiłem. Nikt nie miał wielkiego ego lub wymagał wyłącznie niebieskich M&M'sów na bakstage'u. Wszyscy odnosili się do siebie nawzajem z wielkim respektem, słuchali nawzajem swoic setó (...) " ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dzis ASOT 401 ![]()
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cressida - piekna melodia ![]() ![]() ![]() Above & Beyond bardzo fajne, lubie ich nutki ![]()
![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Nowy teledysk Armina!!!
![]() http://forum.arminvanbuuren.org/viewtopic.php?t=1166 Jakie on tańce odstawia na tej scenie ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
akurat uwielbiam ten kawalekod dawna
tekst swietny, pasuje do mojej obecnej sytuacji jakos... ![]()
![]() |
#246 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też ,ja też ![]() a teledysk średni.. no poza momentami gdzie kica Armin ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Na tym forum, z którego Wam linki wkleiłam widziałam też wywiad z Arminem w samochodzie i gadają tam po holendersku. Śmiszny ten język jest
![]() A kicający Armin jest i tak boski ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Hm... nie było mnie wcale aż tak długo i widzę ile nowych posów
![]() Nie mogę znikąd ściągnąć Lonely Girl w tym remixie ![]() A co do teledysku - Armin Boski ![]() ![]() Czytałyście komentarze na tym forum [pod teledyskiem] ? Zarzuty, że to trance-pop, komercha i za jakis czas Fine without you może stać się drugim In and out of love... Ech, niestety prawda . Nie mam nic przeciwko temu, żeby Armin promował swoje kawałki, w końcu po coś je stworzył . Ale szkoda, że takie buractwo z vivy czy innych esek potem będzie piszczeć w dyskotekach jak to oni kochają Armina [bo słyszeli In and out of love albo Fine without ] . Ech, smutne to ![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Czytałam te komentarze, ale mnie nie ruszają, ja w tym żadnego popu nie widzę. Ktoś tam napisał, że jeśli jakaś osoba zainteresuje się Arminową twórczością to zobaczy, że Armin to nie tylko In&Out of love, ale też ASOTy i tu się może nieco zdziwić
![]() Ja sama rozpoczęłam "znajomość" z Arminem od In&Out, a co najlepsze - byłam przekonana, że ten utwór to piosenka Within Temptation(od razu poznałam głos Sharon, kiedyś słuchalam trochę tego zespołu), którą jakiś DJ przerobił po swojemu ![]() ![]() A jak ściągnęłam cały album Imagine, potem Shivers i trafiłam na ASOTy zakochałam się w transie na dobre ![]() Ja myślę, że dzieci Vivy i Eski trafiając na ASOTy mogą zrobić taką o to minę --> ![]() --------------------------- A co do tańczącego Armina --> polecam ten filmik ![]() ![]() http://forum.arminvanbuuren.org/topi...mina-vt594.htm I jeszcze ten filmik jest fajny, Armin w roli reportera ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-04-26 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Isa, masz rację - za bardzo skazałam wszystkich, którzy zaczynali przygodę z trancem od In and out of love. W końcu kto ma się poznać, co dobre, ten się pozna
![]() Fajnie Armin tańczy, szkoda tylko, że tak niewyraźnie widać . Widziałam kiedyś filmik z jakiegoś eventu, gdzie tańczył bodajże ze Suissą, ale linka nie wkleję, bo to było dawno ![]() ![]() Chcecie moje nowe odkrycie ? Przygotowuję sie ostatnio do GG i ściągam niektóre kawałki poszczególnych artystów i w ten sposób zaczęłam od Menno de Jonga . Kawałek, który niby wcześniej znałam, ale wczoraj po prostu odpłynęłam i tak sobie odpływam aż do teraz ![]() Menno de Jong - Tundra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
shybuya
![]() A mi ten drugi filmik działa bez zarzutu. Moje nowe odkrycie to Arnej i super kawałek: Arnej feat. Josie - Strangers We've Become (Blake Jarrell Remix) ![]() ![]() I jeszcze podoba mi się bardzo Ohmna feat Nurlaila - Key Of Life (Marlo Remix) oraz Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Free Fallin ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja życzę Arminowi jak najlepiej oczywiście ALE wolałabym,żeby nie robił dalszej ekspansji na TV. Wiem ,ze w tym momencie chodzi głównie o kase, bo na tym można wiele zarobić.. ale wolę Armina dla trance'maniaków, nei dla hitomaniaków . Takie jest życie, twórczość Armina od dłuższego zcasu zmierzała w tym kierunku. Od cieższej muzyki do naprawde łagodnego Imagine, na które wiele osób pluje, właśnei pzrez tą łagodność. oby tylko na eventach pojawiali się prawdziwi fani Armina ![]() A Menno jest super ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Paul Oakenfold - Southern Sun (DJ Tiesto In Search Of Sunrise Remix) nie wiem czy znacie to jest baardzo bardzo stare, ale właśnie pzresłuchuję asot 400 z piątku i to było w fantastycznym asocie 200 :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie ściągnęłam wczoraj 1 część(1 CD) wideo z Armin Only 2008, jeszcze 2 części mi zostały i będę miała co oglądać w długi weekend
![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
wszytskie utwory o ktorych piszecie sa absolutnie rewelacyjne i tez je znam i uwielbiam
![]() ![]() jak dla mnie narazie find yourself nie do przebicia. Isa ja kiedys ogladalam mnostwo filmikow, z sunrise i innych eventow, ale to nie na moje nerwy, za bardzo chcialabym tak byc nie umiem tak spokojnie ogladac. Dlatego jestem troche nie w temacie ![]() a co do popu... bez komentarza. Strasznie mnie to wkurza, jak sie promuje ok niech kreci teledyski co chce, ale wkurza mnie ze kazdemu djowi ktorego coraz wiecej w tv zarzuca sie komerche, juz sama nie wiem co o tym myslec, ale mnie to nie rusza, Armina slucham od kilku lat, trance kocham a inni niech sobie gadaja ![]()
![]() |
#255 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Jak tam dziewczyny? Gotowe na dzisiejszego ASOTA?
![]()
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Niestety, nie słuchałam ani Global Dj Broadcast ani ASOT (teraz mi się nie opłaca włączać, bo wychodzę) . Heh, mam nadzieję, że zdacie relację ;-)
I nowy kawałek, tak na deser, na pewno znacie ;-) Bobina - Invisible touch (Ferry Corsten's touch) . Miłego słuchania ![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Znacie znacie ten kawałek
![]() ![]() Ja nie dotrwałam dokońca ASOTa wczoraj, zaraz sobie go ściągnę skądś ![]() EDIT: No i przesłuchuję właśnie ASOTa 402. Mam już 3 hity ![]() Ferry Corsten feat. Maria Nayler - We Belong (Tritonal’s Air Up There Remix) Ashley Wallbridge & Andy Moor feat. Meighan Nealon - Faces TyDi & Dennis Sheperd feat. Marcie - Somehow ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-05-02 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz ide uczyć się na koło z rachunkowości, ale potem posłucham tych waszych muzycznych typów ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
No i odpada kolejna na Global Gathering . Poczułam co to problemy finansowe, jednak wyjazd na weekend mnie spłukał całkowicie, a kaska pilnie potrzebna . Ech, niestety bilet będę musiała opchnąć ... Może jest któraś chętna
![]() No cóż ... Cały rok jeszcze przed nami, na pewno na coś się zabierzemy ![]()
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
A ja sobie obejrzałam przez długi weekend video z Armin Only Imagine 2008 i muszę powiedzieć, że strasznie mi się podobało
![]() ![]() Widziałyście dziewczynę Armina? Nie wiedziałam, że oni już tyle lat są razem! ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-05-05 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiedzialam!
![]() taka niezbyt ladna, ale jak to milosc to wiadomo ![]() ja ostatnie 2 dni szaleje za cosmic gate (robi fajne remixy i postanowilam sciaganac nowa plytke) eweleacja ![]() ![]() kawalek not enough time jest znany z asot ![]() reszta tez fajna np "body of conflict" http://sweet1234.wrzuta.pl/audio/8RZ...dy_of_conflict a poza tym zakochalam sie w kawalku ANDAIN - YOU ONCE TOLD ME ![]() ![]() ![]() http://tagi205.wrzuta.pl/audio/7uskv...u_once_told_me jeden z najpiekniejszych jakie znam, moze kojarzycie inny numer "beaufiful things" - swoja droga klasyk, trzeba to znac ![]()
W życiu chodzi o ludzi których spotykasz na swojej drodze i o wszystko co z nimi możesz stworzyć! Edytowane przez _Ewelka___ Czas edycji: 2009-05-05 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ta dziewczyna jest okropna :P ![]() Andain owszem znam, kiedys miałam fazę na nią i ściągałam wszystkei jej kawałki jakie znalazłam:P Ale nic nie przebije "pięknych myśli" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Cosmic Gate fajne te remixy robi, też mi się podobają
![]() ![]() Chcę jeszcze pościągać co nieco Arneja, sam Armin go chwalił, więc myslę, że warto się zainteresować jego twórczością. Kocimietka Armin Only świetny świetny ![]() ![]() A co do Eriki - dziewczyny Armina to ja myślałam, że ona jest starsza od niego. Ale jak się kochają to ja im życzę dużo miłości i szczęścia ![]() ----------------------------- Taki mały "deserek" - okładka ASOT 2009, płytka będzie w sprzedaży od 8 czerwca a tracklista jeszcze nie jest znana ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-05-06 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
Widziałam już wcześniej Ericę (heh, wpiszcie sobie na n-k Eller van Buuren, to wyskoczy Wam jego profil i m.in. zdjęcia Armina z bratową Ellera
![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie na co ostatnio mam znów fazę ? Alter Ego ! Cudowne sety, mam jakiś Abott&Chambers, set Alter Ego z 20.05.2009, cud miód i orzeszki, jeden z najlepszych trance'owych setów, jakie słyszałam ! I kawałek na zachętę, właśnie z tego setu : Heatbeat - Caledonia Enjoy ! ![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem ciekawa, czy Armin umieści gdzieś fotki ze ślubu(chciałabym zobaczyć
![]() ![]() Wczoraj doznałam szoku - oglądałam na Vivie listę Club Charts i wiecie kogo puścili? Ferry`ego Corstena! ![]()
![]() |
#267 |
Rozeznanie
|
Na Club Charts ? O nie
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
MAde of love pewnie
![]() trzeba sciagnac zaleglego asota ![]()
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Chyba tak, ale głowy sobie uciąć nie dam, bo nie widziałam napisów z tytułem
![]()
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
No tak, w sumie Made of Love najbardziej znany z jego utworów ostatnimi czasy . Ale i tak wolę "Radio Crash" - ten kawałek jest taki energetyzujący
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.