Armin van Buuren - trance'owy mistrz :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-23, 00:40   #241
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka
Dot.: Armin van Buuren - trance'owy mistrz :)

Cytat:
Napisane przez shybuya Pokaż wiadomość
Okej, więc kto w końcu wybiera się na GG ? Bo się już troszku zdezorientowałam

A co do dopalaczy - na AO może i nie, ale z drugiej strony...ciekawe jak to było z najdłuższym setem na swiecie ? Grać tyle ? Na sucho ? Ja nie dałabym rady, no ale nie mnie to wyrokować . Pozostaję bezstronna w tej kwestii
Z gg jest tak ,że ja kupiłam dwa bilety - docelowo jeden dla Lirangel. Ale ona odpadła. więc muszę popracowac albo nad moim tżtem albo nad dobrym kolega:P

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja się natknęłam ostatnio na filmik jak Armin udziela wywiadu i widac, że chyba trochę popił wczesniej, bo mu się tak śmiesznie oczka świecą Ale język mu się nie plątał, więc można było go zrozumieć
ja go zapraszam an wódkę, mogłabym z nim pic do upadłego..
Cytat:
Rain znam, w rmx Cosmic Gate'a też, ale tego mashup niestety nie, już się ściąga
Mnie za to ostatnio prześladuje głośny w ubiegłym roku kawałek Rank 1- L.E.D. (there be light). Boski ! I idealny pod każdym względem
L.E.d bardzo mi się podobał, ale przed długi czas nei mogłam skojarzyć go z tą nazwą.ja w ogóle mam problem z zapamiętywaniem tytułów, strasznie mnei to wkurza:P

Cytat:
Kurczę, właśnie a propos GG . Nie wiem czy to nie za wcześnie, ale wolę zapobiegawczo zapytać wcześniej . Pytanie kieruję głównie do Poznanianek W miarę tanie, acz przyzwoite noclegi z Poznaniu - gdzie ? za ile ? Interesuje mnie jak najbardziej dogodna lokalizacja, mianowicie, żeby łatwo było dojść z PKP chciałabym przyjechać w sobotę ok. 13, ogarnąć się, myknąć na tor Poznań, wrócić, kimosza i ok 13 następnego dnia znów jechać . Macie jakieś propozycje ? Co polecacie ? Z góry dzięki z odp
Kurczę, nie bardzo wiem Ale poszukaj w akademikach..
Cytat:
O, to muszę posłuchać co to

A jutro ASOT 401, nie mogę sie doczekać i ciekawa jestem co tam Armin puści tym razem

Nudzi mi się, więc ściągam sobie ASOTa 399. I mam nowy ulubiony hicior: Arnej feat. Josie - Strangers We’ve Become (Blake Jarrell Remix)
Strangers jest zajedwabiste, ale tego remiksu chyba nie znam.. tzreba to sprawdzic!

A ja dorzucam od siebie kawałek (wyjątkowo bez wokalu, ale zacny:P) Cressida - Onyric (Stoneface & Terminal Remix) Grał go Duderstadt ( moim zdaniem jedenz lepszych setów )

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

ii Above & Beyond pres. OceanLab - Lonely Girl (Gareth Emery Remix)

nie można zapomneić o tym cudzie <nutki> <nutki>

---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ----------

przypomniałam sobie , po co tu weszłam.. Czytałyście podziękowania od Armina? zacytuję Wam fragment :P :
"Jedna rzecz, ktorą zauważyłem to ta, jak bardzo w porządku są Dj'je których zaprosiłem. Nikt nie miał wielkiego ego lub wymagał wyłącznie niebieskich M&M'sów na bakstage'u. Wszyscy odnosili się do siebie nawzajem z wielkim respektem, słuchali nawzajem swoic setó (...) "

hiszpański A2->B1
Tomorrowland lub UltraMusic Festival
dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów
kocimietka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-23, 07:56   #242
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kocimietka Pokaż wiadomość
przypomniałam sobie , po co tu weszłam.. Czytałyście podziękowania od Armina? zacytuję Wam fragment :P :
"Jedna rzecz, ktorą zauważyłem to ta, jak bardzo w porządku są Dj'je których zaprosiłem. Nikt nie miał wielkiego ego lub wymagał wyłącznie niebieskich M&M'sów na bakstage'u. Wszyscy odnosili się do siebie nawzajem z wielkim respektem, słuchali nawzajem swoic setó (...) "
Czytałam Jeszcze w wersji angielskiej jak się tylko pojawiły i strasznie mi się ten fragment z M&M`sami podobał
A dzis ASOT 401
Stary 2009-04-23, 12:58   #243
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
A ja dorzucam od siebie kawałek (wyjątkowo bez wokalu, ale zacny:P) Cressida - Onyric (Stoneface & Terminal Remix) Grał go Duderstadt ( moim zdaniem jedenz lepszych setów )

---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

ii Above & Beyond pres. OceanLab - Lonely Girl (Gareth Emery Remix)

nie można zapomneić o tym cudzie <nutki> <nutki> [COLOR="Silver"]
sciagnelam
cressida - piekna melodia zaczelam myslec przy tym o pewnych sprawach zamyslilam sie i odplynelam

Above & Beyond bardzo fajne, lubie ich nutki
Stary 2009-04-23, 17:21   #244
isa666
Zakorzenienie

Nowy teledysk Armina!!! Fine without you.
http://forum.arminvanbuuren.org/viewtopic.php?t=1166

Jakie on tańce odstawia na tej scenie
Stary 2009-04-23, 21:41   #245
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

akurat uwielbiam ten kawalekod dawna

tekst swietny, pasuje do mojej obecnej sytuacji jakos...
Stary 2009-04-23, 21:59   #246
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Czytałam Jeszcze w wersji angielskiej jak się tylko pojawiły i strasznie mi się ten fragment z M&M`sami podobał
A dzis ASOT 401
ja tez po angielsku czytałam, tutaj pzretłumaczyłam, dla jasnosci M&M'sy rulez:P
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
sciagnelam
cressida - piekna melodia zaczelam myslec przy tym o pewnych sprawach zamyslilam sie i odplynelam
Above & Beyond bardzo fajne, lubie ich nutki
własnie ze względu na A&B chce być na globalu
Cytat:
akurat uwielbiam ten kawalekod dawna
ja też ,ja też
a teledysk średni.. no poza momentami gdzie kica Armin

hiszpański A2->B1
Stary 2009-04-24, 07:24   #247
isa666
Zakorzenienie

Na tym forum, z którego Wam linki wkleiłam widziałam też wywiad z Arminem w samochodzie i gadają tam po holendersku. Śmiszny ten język jest

A kicający Armin jest i tak boski
Stary 2009-04-25, 20:39   #248
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Hm... nie było mnie wcale aż tak długo i widzę ile nowych posów

Nie mogę znikąd ściągnąć Lonely Girl w tym remixie

A co do teledysku - Armin Boski Czemu na AO nie mógł ułożyć sobie takiej choreografii
Czytałyście komentarze na tym forum [pod teledyskiem] ? Zarzuty, że to trance-pop, komercha i za jakis czas Fine without you może stać się drugim In and out of love... Ech, niestety prawda . Nie mam nic przeciwko temu, żeby Armin promował swoje kawałki, w końcu po coś je stworzył . Ale szkoda, że takie buractwo z vivy czy innych esek potem będzie piszczeć w dyskotekach jak to oni kochają Armina [bo słyszeli In and out of love albo Fine without ] . Ech, smutne to
Stary 2009-04-26, 07:05   #249
isa666
Zakorzenienie

Czytałam te komentarze, ale mnie nie ruszają, ja w tym żadnego popu nie widzę. Ktoś tam napisał, że jeśli jakaś osoba zainteresuje się Arminową twórczością to zobaczy, że Armin to nie tylko In&Out of love, ale też ASOTy i tu się może nieco zdziwić Zresztą Armin sam gdzieś w wywiadzie mówił, że on nie ma zamiar odejść od trance`u, ale wiadomo - jak każdy artysta próbuje czegoś nowego. Kiedyś grał mocniejsze kawałki, Imagine z kolei jest - jak sam powiedział - taką płytą, którą można sobie spokojnie w domu posłuchać.

Ja sama rozpoczęłam "znajomość" z Arminem od In&Out, a co najlepsze - byłam przekonana, że ten utwór to piosenka Within Temptation(od razu poznałam głos Sharon, kiedyś słuchalam trochę tego zespołu), którą jakiś DJ przerobił po swojemu Więc jak zobaczyłam kto taki cudny utwór wyprodukował to doznałam opadu szczęki
A jak ściągnęłam cały album Imagine, potem Shivers i trafiłam na ASOTy zakochałam się w transie na dobre

Ja myślę, że dzieci Vivy i Eski trafiając na ASOTy mogą zrobić taką o to minę --> I po prostu będą znać Armina tylko z tego, co usłyszą na Vivie i Esce. A po pewnym czasie zapomną w ogole kim on jest.

---------------------------
A co do tańczącego Armina --> polecam ten filmik Mógłby w You can dance wystartować
http://forum.arminvanbuuren.org/topi...mina-vt594.htm

I jeszcze ten filmik jest fajny, Armin w roli reportera Dobry ten motyw z lodówką http://forum.arminvanbuuren.org/topi...port-vt967.htm

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-04-26 o 07:13
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-26, 14:14   #250
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Isa, masz rację - za bardzo skazałam wszystkich, którzy zaczynali przygodę z trancem od In and out of love. W końcu kto ma się poznać, co dobre, ten się pozna Zwracam honor ;-)

Fajnie Armin tańczy, szkoda tylko, że tak niewyraźnie widać . Widziałam kiedyś filmik z jakiegoś eventu, gdzie tańczył bodajże ze Suissą, ale linka nie wkleję, bo to było dawno A drugi filmik niestety, nie działa

Chcecie moje nowe odkrycie ? Przygotowuję sie ostatnio do GG i ściągam niektóre kawałki poszczególnych artystów i w ten sposób zaczęłam od Menno de Jonga . Kawałek, który niby wcześniej znałam, ale wczoraj po prostu odpłynęłam i tak sobie odpływam aż do teraz

Menno de Jong - Tundra Polecam ;-)
Stary 2009-04-26, 14:55   #251
isa666
Zakorzenienie

shybuya
A mi ten drugi filmik działa bez zarzutu.

Moje nowe odkrycie to Arnej i super kawałek: Arnej feat. Josie - Strangers We've Become (Blake Jarrell Remix) Leciało to na asocie 399
I jeszcze podoba mi się bardzo Ohmna feat Nurlaila - Key Of Life (Marlo Remix) oraz Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Free Fallin
Stary 2009-04-28, 01:51   #252
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
Hm... nie było mnie wcale aż tak długo i widzę ile nowych posów

Nie mogę znikąd ściągnąć Lonely Girl w tym remixie

A co do teledysku - Armin Boski Czemu na AO nie mógł ułożyć sobie takiej choreografii
Czytałyście komentarze na tym forum [pod teledyskiem] ? Zarzuty, że to trance-pop, komercha i za jakis czas Fine without you może stać się drugim In and out of love... Ech, niestety prawda . Nie mam nic przeciwko temu, żeby Armin promował swoje kawałki, w końcu po coś je stworzył . Ale szkoda, że takie buractwo z vivy czy innych esek potem będzie piszczeć w dyskotekach jak to oni kochają Armina [bo słyszeli In and out of love albo Fine without ] . Ech, smutne to
to lonely girl jest z asota 400 z czwartku, tylko nie wiem czemu wpisałam ten remix? myslę ze gdzies źle spisałam, bo wszedzie tracklisty podają Above & Beyond pres. OceanLab - Lonely Girl (Gareth Emery Remix) Sorki za błąd

Ja życzę Arminowi jak najlepiej oczywiście ALE wolałabym,żeby nie robił dalszej ekspansji na TV. Wiem ,ze w tym momencie chodzi głównie o kase, bo na tym można wiele zarobić.. ale wolę Armina dla trance'maniaków, nei dla hitomaniaków .
Takie jest życie, twórczość Armina od dłuższego zcasu zmierzała w tym kierunku. Od cieższej muzyki do naprawde łagodnego Imagine, na które wiele osób pluje, właśnei pzrez tą łagodność. oby tylko na eventach pojawiali się prawdziwi fani Armina
A Menno jest super Młody, utalentowany, przystojny, nic tylko brać
Cytat:
shybuya
A mi ten drugi filmik działa bez zarzutu.

Moje nowe odkrycie to Arnej i super kawałek: Arnej feat. Josie - Strangers We've Become (Blake Jarrell Remix) Leciało to na asocie 399
I jeszcze podoba mi się bardzo Ohmna feat Nurlaila - Key Of Life (Marlo Remix) oraz Claudia Cazacu feat. Audrey Gallagher – Free Fallin
Key of the life jest świetne
Paul Oakenfold - Southern Sun (DJ Tiesto In Search Of Sunrise Remix) nie wiem czy znacie to jest baardzo bardzo stare, ale właśnie pzresłuchuję asot 400 z piątku i to było w fantastycznym asocie 200 :P

hiszpański A2->B1
Stary 2009-04-28, 08:10   #253
isa666
Zakorzenienie

A ja sobie ściągnęłam wczoraj 1 część(1 CD) wideo z Armin Only 2008, jeszcze 2 części mi zostały i będę miała co oglądać w długi weekend
Stary 2009-04-28, 16:32   #254
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

wszytskie utwory o ktorych piszecie sa absolutnie rewelacyjne i tez je znam i uwielbiam mamy podobny gust

jak dla mnie narazie find yourself nie do przebicia.

Isa ja kiedys ogladalam mnostwo filmikow, z sunrise i innych eventow, ale to nie na moje nerwy, za bardzo chcialabym tak byc nie umiem tak spokojnie ogladac. Dlatego jestem troche nie w temacie

a co do popu... bez komentarza. Strasznie mnie to wkurza, jak sie promuje ok niech kreci teledyski co chce, ale wkurza mnie ze kazdemu djowi ktorego coraz wiecej w tv zarzuca sie komerche, juz sama nie wiem co o tym myslec, ale mnie to nie rusza, Armina slucham od kilku lat, trance kocham a inni niech sobie gadaja
Stary 2009-04-28, 19:04   #255
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Cytat:

Ja życzę Arminowi jak najlepiej oczywiście ALE wolałabym,żeby nie robił dalszej ekspansji na TV. Wiem ,ze w tym momencie chodzi głównie o kase, bo na tym można wiele zarobić.. ale wolę Armina dla trance'maniaków, nei dla hitomaniaków .
Takie jest życie, twórczość Armina od dłuższego zcasu zmierzała w tym kierunku. Od cieższej muzyki do naprawde łagodnego Imagine, na które wiele osób pluje, właśnei pzrez tą łagodność. oby tylko na eventach pojawiali się prawdziwi fani Armina
A Menno jest super Młody, utalentowany, przystojny, nic tylko brać
W ramki oprawić, to co na czerwono . Dać jej wódki, dobrze gada Tak ! Jestem samolubna ! chcę trance dla trance'maniaków, a nie dla eskowiczów Chyba, że faktycznie się poznają co dobre, wtedy - rozgrzeszam i witam w klubie
Stary 2009-04-30, 16:23   #256
isa666
Zakorzenienie

Jak tam dziewczyny? Gotowe na dzisiejszego ASOTA?
Stary 2009-04-30, 20:36   #257
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Niestety, nie słuchałam ani Global Dj Broadcast ani ASOT (teraz mi się nie opłaca włączać, bo wychodzę) . Heh, mam nadzieję, że zdacie relację ;-)

I nowy kawałek, tak na deser, na pewno znacie ;-)

Bobina - Invisible touch (Ferry Corsten's touch) . Miłego słuchania
Stary 2009-05-01, 07:05   #258
isa666
Zakorzenienie

Znacie znacie ten kawałek Super jest
Ja nie dotrwałam dokońca ASOTa wczoraj, zaraz sobie go ściągnę skądś

EDIT: No i przesłuchuję właśnie ASOTa 402. Mam już 3 hity
Ferry Corsten feat. Maria Nayler - We Belong (Tritonal’s Air Up There Remix)
Ashley Wallbridge & Andy Moor feat. Meighan Nealon - Faces
TyDi & Dennis Sheperd feat. Marcie - Somehow

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-05-02 o 14:32
Stary 2009-05-03, 14:03   #259
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
W ramki oprawić, to co na czerwono . Dać jej wódki, dobrze gada Tak ! Jestem samolubna ! chcę trance dla trance'maniaków, a nie dla eskowiczów Chyba, że faktycznie się poznają co dobre, wtedy - rozgrzeszam i witam w klubie
za Trance'maniaków

teraz ide uczyć się na koło z rachunkowości, ale potem posłucham tych waszych muzycznych typów miłego dnia

hiszpański A2->B1

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 09:02   #260
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

No i odpada kolejna na Global Gathering . Poczułam co to problemy finansowe, jednak wyjazd na weekend mnie spłukał całkowicie, a kaska pilnie potrzebna . Ech, niestety bilet będę musiała opchnąć ... Może jest któraś chętna ?

No cóż ... Cały rok jeszcze przed nami, na pewno na coś się zabierzemy
Stary 2009-05-05, 16:03   #261
isa666
Zakorzenienie

A ja sobie obejrzałam przez długi weekend video z Armin Only Imagine 2008 i muszę powiedzieć, że strasznie mi się podobało Nawet moi rodzice ze mną oglądali

Widziałyście dziewczynę Armina? Nie wiedziałam, że oni już tyle lat są razem! Szacun normalnie http://forum.arminvanbuuren.org/topi...mina-vt396.htm

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-05-05 o 17:21
Stary 2009-05-05, 18:26   #262
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ja nie wiedzialam!

taka niezbyt ladna, ale jak to milosc to wiadomo

ja ostatnie 2 dni szaleje za cosmic gate (robi fajne remixy i postanowilam sciaganac nowa plytke)

eweleacja tyle vocalu, polecam chociaz przesluchac na wrzucie czy gdzies
kawalek not enough time jest znany z asot
reszta tez fajna np "body of conflict"
http://sweet1234.wrzuta.pl/audio/8RZ...dy_of_conflict

a poza tym zakochalam sie w kawalku ANDAIN - YOU ONCE TOLD ME
http://tagi205.wrzuta.pl/audio/7uskv...u_once_told_me
jeden z najpiekniejszych jakie znam, moze kojarzycie inny numer "beaufiful things" - swoja droga klasyk, trzeba to znac

Edytowane przez _Ewelka___
Czas edycji: 2009-05-05 o 18:29
_Ewelka___ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-05, 22:29   #263
kocimietka
Rozeznanie

GG do kocimietka

Cytat:
No i odpada kolejna na Global Gathering . Poczułam co to problemy finansowe, jednak wyjazd na weekend mnie spłukał całkowicie, a kaska pilnie potrzebna . Ech, niestety bilet będę musiała opchnąć ... Może jest któraś chętna ?

No cóż ... Cały rok jeszcze przed nami, na pewno na coś się zabierzemy
Ehhh
Cytat:
A ja sobie obejrzałam przez długi weekend video z Armin Only Imagine 2008 i muszę powiedzieć, że strasznie mi się podobało Nawet moi rodzice ze mną oglądali

Widziałyście dziewczynę Armina? Nie wiedziałam, że oni już tyle lat są razem! Szacun normalnie http://forum.arminvanbuuren.org/topi...mina-vt396.htm
ja też widziałam cały.. jejku ,świetny, nie?
Cytat:
ja nie wiedzialam!

taka niezbyt ladna, ale jak to milosc to wiadomo

ja ostatnie 2 dni szaleje za cosmic gate (robi fajne remixy i postanowilam sciaganac nowa plytke)

eweleacja tyle vocalu, polecam chociaz przesluchac na wrzucie czy gdzies
kawalek not enough time jest znany z asot
reszta tez fajna np "body of conflict"
http://sweet1234.wrzuta.pl/audio/8RZ...dy_of_conflict

a poza tym zakochalam sie w kawalku ANDAIN - YOU ONCE TOLD ME
http://tagi205.wrzuta.pl/audio/7uskv...u_once_told_me
jeden z najpiekniejszych jakie znam, moze kojarzycie inny numer "beaufiful things" - swoja droga klasyk, trzeba to znac

Ta dziewczyna jest okropna :P nie no, na niektórych zdjęciach nawet-nawet...

Andain owszem znam, kiedys miałam fazę na nią i ściągałam wszystkei jej kawałki jakie znalazłam:P Ale nic nie przebije "pięknych myśli"

hiszpański A2->B1
Stary 2009-05-06, 12:19   #264
isa666
Zakorzenienie

Cosmic Gate fajne te remixy robi, też mi się podobają Może sobie ściągnę ich płytkę też
Chcę jeszcze pościągać co nieco Arneja, sam Armin go chwalił, więc myslę, że warto się zainteresować jego twórczością.

Kocimietka Armin Only świetny świetny Tylko mnie wkurzał ten "konferansjer", który się tak wydzierał do mikrofonu Lepiej by już było gdy Armin sam coś gadał.

A co do Eriki - dziewczyny Armina to ja myślałam, że ona jest starsza od niego. Ale jak się kochają to ja im życzę dużo miłości i szczęścia

-----------------------------
Taki mały "deserek" - okładka ASOT 2009, płytka będzie w sprzedaży od 8 czerwca a tracklista jeszcze nie jest znana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3507376066_081aeaafb3_o.jpg (20,5 KB, 4 załadowań)

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-05-06 o 18:02
Stary 2009-05-10, 12:47   #265
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Widziałam już wcześniej Ericę (heh, wpiszcie sobie na n-k Eller van Buuren, to wyskoczy Wam jego profil i m.in. zdjęcia Armina z bratową Ellera ) . No trzeba przyznać, że dziewczyna średniej urody, wygląda nawet na sporo starszą od Armina - ale Holenderki podobno szybciej się starzeją ...Jak się kochają, to niech mają, ślub ponoć we wrześniu Dzień ich ślubu ogłaszam dniem żałoby narodowej Żartuję

Wiecie na co ostatnio mam znów fazę ? Alter Ego ! Cudowne sety, mam jakiś Abott&Chambers, set Alter Ego z 20.05.2009, cud miód i orzeszki, jeden z najlepszych trance'owych setów, jakie słyszałam ! I kawałek na zachętę, właśnie z tego setu :

Heatbeat - Caledonia

Enjoy !
Stary 2009-05-11, 07:24   #266
isa666
Zakorzenienie

A ja jestem ciekawa, czy Armin umieści gdzieś fotki ze ślubu(chciałabym zobaczyć ) i jaką będą mieli muzykę na weselu

Wczoraj doznałam szoku - oglądałam na Vivie listę Club Charts i wiecie kogo puścili? Ferry`ego Corstena!
Stary 2009-05-11, 19:36   #267
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Na Club Charts ? O nie A już myślałam, że muzyki klubowej wcale tam nie puszczają, tylko typowo escowe kliamaty A można wiedzieć jaki kawałek ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-12, 12:22   #268
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

MAde of love pewnie widzialam juz kilka razy, i to w ciagu dnia.

trzeba sciagnac zaleglego asota
Stary 2009-05-12, 16:19   #269
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
MAde of love pewnie widzialam juz kilka razy, i to w ciagu dnia.
Chyba tak, ale głowy sobie uciąć nie dam, bo nie widziałam napisów z tytułem
Stary 2009-05-13, 11:48   #270
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

No tak, w sumie Made of Love najbardziej znany z jego utworów ostatnimi czasy . Ale i tak wolę "Radio Crash" - ten kawałek jest taki energetyzujący

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości