|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Płaski brzuch - walczymy razem :)
hmmm no ale co ta folia da ?? woda tylko odparuje ... ale jak sie napijemy to po pewnym czasie znow nawodnimy organizm ... ale to tylko moje zdanie ;p moze sie myle ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Folia to jest tylko takie SOS przed wielkim wyjściem, a nie do stosowania cały czas, bo wtedy można zrobić sobie krzywdę
![]()
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Witam, zatem i ja podpisuję się pod tematem i walczę o jędrny, umięśniony brzuszek ^_^
I mam kilka pytań... czy wszystkie ćwiczenia będą skuteczne na oponkę 'na pępku' bądź pod nim? ![]() ![]() Aaa... i niestety nie mam w domu hula hop ![]() ![]() ![]() A, i właśnie... Słyszałam, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz ![]() ![]() ![]() Jak to jest, Drogie Wizażystki ? ![]()
![]() |
#245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm ![]() ![]() Hmmm... czy da się uniknąć przybrania na masie nawet wtedy, kiedy się ćwiczy te mięśnie brzucha, itp? ![]() Pytam, pytam, duuużo pytam, ponieważ w tych tematach jestem kompletnym laikiem, a zależy mi na opiniach osób, które wiedzą coś więcej na ten temat ![]()
![]() |
![]() |
#247 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyczytałam w internecie, że należy robić ćwiczenia rozciągające mięśnie (streching), wtedy mięśnie będą dobrze ukrwione, elastyczne i rozciągnięte.
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, gdyby masy nabierało się po kilku ćwiczeniach to wszelkie siłownie nie miały by racji bytu - jak myślicie dlaczego 'pakerzy' faszerują się specjalnymi odżywkami i spędzają tam godziny podnosząc duże ciężary? Bo stanie się napakowanym to nie jest prosta sprawa i Wam nic takiego nie grozi
![]()
![]() |
#249 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym od samych brzuszkow oponka nie zniknie :/ Co do tej partii pod pepkiem to unoszenie nog lezac na plecach, podciaganie nog do tulowia w zwisie. Takie odwrotne brzuszki, gdzie pracujemy nogami a nie tulowiem bardziej dzialaja na ta partie. w ktoryms watku sa dokladnie te cwiczenia opisane ale teraz nie pamietam, jak poszukasz dokladniej to powinnas sie natknac gdzies na to ![]() Aaa po samych miesniach brzucha nie zauwazysz roznicy na wadze ![]()
![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hm, słyszałam, że dolna partia brzucha [pod pępkiem] jest jedną z tych, przy których najciężej jest osiągnąć wymarzone efekty, prawda to? Mniej więcej, po ilu tygodniach powinnam liczyć na efekty? ![]() W sumie, czas 'oczekiwań' na wymarzoną sylwetkę jest katorgą, bo osobiście dla mnie jest to męczące, ale niczego 'bez kiwnięcia palcem' się nie osiągnie, niestety. ;/
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
hej hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I wszelkie slodkosci oddalaja zadowalajacy efekt. Nie potrafie Ci powiedziec po ilu tygodniach cwiczen mozesz liczyc na efekty, bo do tego zeby tluszczyk zniknal trzeba troche zmienic sposob odzywiania :/ Nie praktykowalam nigdy robienia samych brzuszkow bo wydaje mi sie ze to troche moze byc marny efekt. Cwiczenia tak jakby tylko wszystko wspomagaja i sprawiaja ze to cialo nabiera innych ksztaltow ale tluszczyk dalej moze temu towarzyszyc :P Mozesz probowac robic te "odwrotne" brzuszki, aczkolwiek sa one dosc ciezkie na poczatek, uwazaj zeby nie obciazac sobie kregoslupa bo na poczatku mozesz sie ratowac napinaniem plecow . po jakims czasie juz beda za proste i przydaloby sie je zmienic, to poszukaj cwiczen i urozmaicaj to. Ale naprawde bardzo ciezko pozbyc sie takiej oponki pod pepkiem :/ Trening silowy calego ciala + aeroby/interwaly i zmiana sposobu odzywiania -- dziala ![]()
![]() |
![]() |
#253 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O, kurczę... czyli widzę, że jednak dużo się nie myliłam ![]() ![]() Zmiana nawyków żywieniowych... Ciężko będzie, ale poszperam gdzie trzeba, może jeszcze coś wynajdę ![]() Jedno wiem jednak na pewno,że bez poczucia samoakceptacji jest ciężko, a nawet bardziej ciężko, bo w sumie ona powinna stanowić cały fundament naszej 'babskiej [małej] próżności' związanej z wagą ![]()
![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
ja właśnie skończyłam ćwiczyć, chociaż ciężko trochę jest, bo jak się "wieki" nic nie robiło, to teraz się ma zakwasy :P
![]() ![]() ![]() jak Wy cwiczycie bo pozbyc się "sadełka" ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
andziunka - podziwiam Cie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Rozeznanie
|
o matko 600 brzuszkow???? ja robie 50 i do tej poory sadzilam ze to duzo .... widze ze sie mylilam ... ile powinnam dziennie robic ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
chętnie się dołączę.
do efektu w tytule baaaaaaaardzo daleko, sądzę, że do tej wiekopomnej chwili nie doczekam bo ona prawdopodobnie nie nadejdzie ale zawsze jakaś większa motywacja ![]() robie a6w od 4 dni oraz 8 min buns od 4 dni i 8 min legs od wczoraj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Curly ja również pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczynki.
Ja to zacznę ćwiczyć już od 1 stycznia.. jeden dzien to jakos mi sie nie chce zaczać. Załączam Wam ćwiczonka na brzuch przede wszystkim, z których możecie skorzystać, ja robiłam je przez pewien czas, jakies 2 miesiące i widzialam efekty. Jak coś to na tej stronce są tez na inne partie ciała,ale jak nie znajdziecie to tez wkleję. ![]() http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...0&dz=11&page=1 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i ja się do Was dołączam
![]() Mam tylko nadzieję, ze nie będę kolejny raz miała słomianego zapału, bo czasem niestety tak u mnie bywa ![]() Chciałabym zrzucić oponkę, którą jest w zasadzie mój cały brzuch. Nie ejst jakiś wielki, ale zawsze... Nie znam jednak żadnych ćwiczeń domowych, oprócz brzuszków, które by pomogły uzyskać wymarzony efekt. Podpowiecie mi coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hula-hop - na smukłą talię i boczki A6W - na wyrobienie mięśni i spalenie tłuszczyku. Ja trzymam się takiego zestawu ćwiczeń (który notabene jest bardzo zachwalany na forum) i wierzę, że przyniesie efekty ![]() Teraz czekam na lepsze hula-hop (takie z masującymi kulkami). Podrzucę Tobie przydatne linki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...51156&page=106 -> hula-hop http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=97516 -> A6W Powodzenia! ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Wielkie dzięki. To teraz ja też już zaczynam ćwiczyć. i mam nadzieję, że wytrwam i że efekty będą widoczne
![]()
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
a ja naprawde polecam tez te..
http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...0&dz=11&page=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
![]() Dziewczynki ![]() Pięknie nam ta walka idzie;] U mnie z brzuszkiem coraz lepiej ![]() Szczęśliwego Nowego Roku kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie ^_^
Mam po raz kolejny pytanie do Was, Wizażystki ^_^ Otóż... podjęłam walkę z brzuchem, dlatego też ćwiczę 3 dzień 8min ABS... Jak myślicie, czy to pomoże chociaż w jakimś małym stopniu pozbyć się oponki na dolnej partii brzucha? ![]() Czy znacie linki [najlepiej na YouTube, itp] na których znajdę filmik, przy którym będę mogła spokojnie ćwiczyć swoje dolne partie 'oponki'? ![]() P.S. Szczęścia na Nowy Rok ![]()
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej mam do was pytanko może nie jestem osobą grubą, ale mój brzuch jest stanowczo za duży co z tym mogę zrobić by był szczupły i płaski?? może jakieś ćwiczenia.... pomocy!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gruby brzuch
Zgadza się, ćwiczenia.
Odwiedź podforum fitness i tam poszukaj ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
nie moge sie zabrać za te ćwiczenia:/ Ale do zielonej herbaty już się przyzwyczaiłam. Moze sie zmusze dziś wieczorem. Najbrdziej lubie hula-hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
A ja zaczęłam. pierwsze koty za płoty. Póki co nie czuję bólu mięśni, ale pewnie nie mam się z czego cieszyć, bo jeszcze przyjdzie na niego pora.
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
![]() U mnie dzisiaj jakiś totalny pobalangowy zastój.Ani nie biegałam ,ani nie ćwiczyłam ....o rannny tylko leżałam i jadłam . Dziś miał być dzień 31 jednak dzień ten nadejdzie dopiero jutro->gdyż dziś odpuściłam sobie na maksa. Ale powiem wam dziewczyny ,że tak jak tej Sylwestrowej nocy to nie bawiłam się jeszcze nigdy ![]() Jutro potrenuję intensywniej i poograniczam się w jedzeniu.Nie chcę żadnego przybytku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.