|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia ślubna z muślinu
Witajcie
Fajnie że was znalazłam bo wątek jest idealnie dla mnie. Jeszcze nie wiem jaki dokładnie chcę mieć fason sukni ale na 100% będzie ona z muślinu. Jak znajdę chwilę to sobie was poczytam od początku, bo widzę, że ciekawe rady macie (też mnie zastanawiało czy np. muślin się gniecie...i juz wiem Dzięki)
|
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Na pewno wkleję nie pokazuję jej nikomu prócz mojej mamy i siostry (nawet świadkowej nie pokażę) - będzie większa niespodzianka na ślubie , ale Wam pokażę :PNa głowę dłuuugi welon mgiełkę, tylko szukam jakiegoś wąskiego, bo jakoś bardziej mi takie się podobają. A co do fryzury, to mam ciemne, gęste włosy, dość krótkie, bo ledwo ramion sięgają i myślałam nad czymś, co z przodu wyglądałoby tak jak na pierwszym zdjęciu (takie poprzeplatane kosmyki) a z tyłu pokręcić wszystko i luźno upiąć- tak jak na kolejnych załącznikach. W miejsce spinki wpięłabym welon (nie lubię welonów spod koka :P), a jak znajdę fajna spinkę, to też ją wepnę. |
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
To się zgadzamy! też uważam że długi welon- (włąśnie wąski!tylko panie mi radziły zeby był na dole szrszy, żeby nie było "lejcy", wysmukla) i też mam zamar pokręcic i spiąć włosy. A co masz
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
ja znalazłam takie fryzurki może ci się spodobają
|
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, co sadzicie o takiej bizuterii do tej sukni? Zdjecia welonu nie mam, ale bedzie mgielka do pasa obszyta na krawedzi malenkimi krysztalkami. Wlosy jeszcze nie wiem, ale mam takie pomysly jak zalaczone. Bukiet bedzie z eustomy, ale chyba luzniejszy niz ten na zdjeciu. Co sadzicie o calosci???
Edytowane przez 6000ewka Czas edycji: 2010-05-05 o 14:47 |
|
|
|
|
#246 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Znalazłam zdjęcie katalogowe mojej sukni! Załączam poniżej
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Super suknia
))) uwielbiam takie zwiewne i proste![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Ciesze sie ze sie podoba Zamawialam nastronie www.arsneo.pl tam jest bardzo duzo recznie robionej bizuterii, polecam ta stronke )))
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka piękna suknia a biżuteria - oh i ah
![]() Dorotheaa suknie skromna i prosta ale podoba mi się. Można poszaleć z dodatkami, z długim i zwiewnym welonem |
|
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
Mogę zdradzić - 1780zł, kupowałam w Krakowie, ale jak się okazało firma jest z Rzeszowa
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
piekny ten zestaw bizu zaraz ogladam sobie stronke i coś napewno zamówię
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do bizuterii to naprawde polecam stronke arsneo (nie zebym jakos strasznie napedzala im klientow), jest tam cala masa przeroznej bizuterii do wzoru do koloru ))) zerknelam na Twoja suknie i jest super (tez ja mierzylam:P). Jak juz zdecydujesz sie na fryzurke, to daj znaki Ja myslalam tez o fryzurze bardziej luznej, (wlosy mam mocno ponizej lopatek) ale boje sie ze taka fryzurka nie przetrzyma wesela i bedzie klapnieta... (mam dosyc ciezkie wlosy, ktore niekoniecznie chetnie poddaja sie falom i kreceniom...) wiec mysle ze upiecie bedzie bezpieczniejsze. pzdr hmm, moze pokusze sie o luzno upiete na plener tak chyba zrobie ) i wilk syty i owcy jeszcze troszeczke :P
Edytowane przez 6000ewka Czas edycji: 2010-05-05 o 12:30 |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
OO no to napisz proszę jak Ci się widzi white one 414? Jak wyglądała na żywo?? Plis, poratuj człowieka. Nie miałam okazji widzieć jaj ani na żywo ani tym bardziej przymierzyć...
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))) Jedyne co bym zmienila to ten kwiat, jakos srednio mi pasowal. Natomiast bardzo podobaly mi sie rekawki, zupelnie nietypowe, reweacja. A na twoim miejscu pobieglabym do salonu i ja sobie przymierzyla!!!!Ja niestety na zakup sukni mialam niecale 2 dni, wiec wszystko biegiem i potezne rozterki, ktora wybrac. No i oczywiscie pozniej masa watpliwosci czy to ta czy nie ta...... ech. Jak masz mozliwosci i czas to lec i przymierzaj!!!! Pzdr Edytowane przez 6000ewka Czas edycji: 2010-05-05 o 13:20 |
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uspokoiłaś mnie... troche dziękuję |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) naprawde juz nie ma? ja mierzylam w salonie w warszawie jakos w styczniu. I w dalszym ciagu naja ja na stronie jako dostepna... hmmm
|
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O, tu jest ) jest w kolekcji 2009, wyslij im maila i zapytaj czy jeszcze jest
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
No suknie tam tanie nie sa..... ale za to jakosciowo doskonale. Obsluga tez wysoce wyrozumiala i pomocna. Ja tam kupilam swoja i nawet dostalam maly rabat. Mam nadzieje ze na przymiarce bedzie wszystko ok, bo dopiero tydzien przed slubem bede mogla mierzyc.......
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Susanna, wlasnie ogladalam twoje butki, bardzo ladne. Troche podobne do moich, ale musze przyznac ze ladniejsze
Ja musze miec cos co sie bedzie stopy trzymalo, bo mam bardzo waskie stopy i wszystkie pantofle bez paskow mi klapia ..... co myslisz o tych?
|
|
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupowałam materiał na suknię w salonie to pani obsługująca - babka I klasa. Wszystko wyjaśniła, podpowiedziała, zasugerowała. Wyszłam ze sklepu z uśmiechem na twarzy ![]() Myślę że w przymiarce wszystko będzie OK i wyjdziesz zachwycona ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Mi się te ze zdjecia baaardzo podobają ale t-bary mają czasem (nie zawsze) jeden "feler" - mam takie, które ten pasek wzdłuż stopy mają za długi i buty się kompletnie nie trzymają skracałam go u szewca i nadal klapa totalna. A inne 2 pary są super wygodne. Jak chce zrobić krok to stopa leci do góry a but zostaje na dole Jak masz wąską stopę to moze zdecydujesz sie na buty szyte na miarę? Bo oni tez właśnie proszą o podanie szerokosci stopy i to w 2 miejscach Buty szyją dość szybko, ok. 2 tygodnie trzeba czekać.
|
||
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
Mi się te ze zdjecia baaardzo podobają ale t-bary mają czasem (nie zawsze) jeden "feler" - mam takie, które ten pasek wzdłuż stopy mają za długi i buty się kompletnie nie trzymają skracałam go u szewca i nadal klapa totalna. A inne 2 pary są super wygodne. Jak chce zrobić krok to stopa leci do góry a but zostaje na dole Jak masz wąską stopę to moze zdecydujesz sie na buty szyte na miarę? Bo oni tez właśnie proszą o podanie szerokosci stopy i to w 2 miejscach Buty szyją dość szybko, ok. 2 tygodnie trzeba czekać.[/QUOTE]Ja juz te butki mam, takie wlasnie jak na zdjeciu i wygodne, nie klapia i jak na razie ok, jedyny mankament to to ze paseczek sie nieco przesowa i nie jest idealnie na srodku stopy... no ale bede musiala z tym zyc. I tak to byly zdaje sie najszybciej kupione buty w mojej zakupowej karierze :P |
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że środkowy paseczek sie przesuwa - u mnie to normalna sprawa, ten typ tak ma Taki "urok" tego modelu
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny proszę doradźcie mi jakie powinnam mieć dodatki do tej sukienki... Jaka biżuteria, welon itd.. Fryzurę mam już na myśli, a reszta nie mam pojęcia... Dziękuję za Wasze wszelkie propozycje. Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
Zdjęcie wyszło jakieś maleńkie, przesyłam większe. Oczywiście suknie będzie jak najbardziej biała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:54.

Fajnie że was znalazłam bo wątek jest idealnie dla mnie. Jeszcze nie wiem jaki dokładnie chcę mieć fason sukni ale na 100% będzie ona z muślinu. Jak znajdę chwilę to sobie was poczytam od początku, bo widzę, że ciekawe rady macie (też mnie zastanawiało czy np. muślin się gniecie...i juz wiem 

Na pewno wkleję 

skracałam go u szewca i nadal klapa totalna. A inne 2 pary są super wygodne. Jak chce zrobić krok to stopa leci do góry a but zostaje na dole