|
|
#241 | |
|
Raróg
|
Dot.: Oddział Zamknięty Bez Klamek 5 - Z cyklu ~ "Bożena uspokój siem"! .. JÓHÓ kfa!
Śja la la la, saręszona para, ahh kfa jóhó, jakje to romanticzne, mosze i mje śje Benisjo tesh ośfjatczy. Jak pete teko mosno kćjała, to którekoś dnja: drryńńń, cfonek, otfosze, a tó Benisjo i pofje: a tera tostanjesz róskom i sztsheplinom, kszeszna kopjeto!
![]() Ahh kfa, tesz mało spałam ![]() Kratólóje fjens kfa s sałeko sersa, rosejsze śje po teskó sa presętem ślópnym Kópje Fam pókilo mroszonej panki i soś łatneko to teko, oky? ![]() Hej ho, pećje impreska, cza to opidź, Lenin stafja, kfa a saś sropimy szystkje nalot na hate i fjeczór panjeński a Benisjo śje rospjesze
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oddział Zamknięty Bez Klamek 5 - Z cyklu ~ "Bożena uspokój siem"! .. JÓHÓ kfa!
to ja item to opi po kfiótki
tostaniesz ote mie tuszo maryśki na noc poślupną szepyś sie czasem pszet ołtaszem nie rosmyśliła i fytamy sa mąsz najaraneko Lenin o i kupie sopie czerfoną mini sukienke kfa pente śfiatkiem |
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Rany kochane jak ja tu dawno nie byłam... a wątek się tak rozrósł ;D
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Lenkaaaaaaa kongatulejszyn!
![]() Ale to znaczy, że już nas nie kochasz?
|
|
|
#245 | |
|
Raróg
|
Koha nas
![]() Fszystkje śje s nią i se sopom hajtniemy pszy okasji Dedykasja sręczynofa: http://aduusz.wrzuta.pl/audio/7YuvuY...eautiful_world
|
|
|
|
#246 | |||
|
Zakorzenienie
|
na fstempje to ja poćjenkóji sa kratólasje,a fjens ... Cienkóji!
![]() koham fas Cytat:
a to sos łatneko to mosze pyć pan s opsóki klijenta,któren mie fpató to oka... mosze tla nas satanczydź,sałatf mie to i pecjemy kfita s presentami af Tfój mie rosfalił tokómentnje ![]() lofe krofe,ah kfa KHMC laóro Cytat:
nje pecjesz śfjatkjem,posa tym nje miaóas jiszczy pjeszmofanja śfjatkiem pecje laóra,Ty moszesz ino talesze posmyfać po feseló ![]() i tak Cje koham cienkóji,ale koham fas natal i hce fas fszystkie jiszcze pszet ślópem fyhentoszyć! ![]() Cytat:
ale tetykasja kfa
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2008-12-26 o 05:45 |
|||
|
|
|
|
#247 | |
|
Raróg
|
Jak pećjesh kciała śje pospyć gośćy, taj mje snak, fytre morte to szystcy óćjeknom
![]() Aaaaaaaaaaaaa! No nje Penisjo, nje Penisjo, snóf mjałam spontanitshny O! ![]() Pete śfjatkjem Topra, tla Ćjepje ćjeśjenć palećjakóff fótki i pan s opsóki klijęta, tla mje saś pszy okasji taki tam fasesik s oskarem i skromnym, njeposornym fyklontem
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
ófjelpjam Tfoji spontaniczne orkasmy
![]() hcesz óprać rószofom sókjenke? a njelepij czerfonom? taka sekzi i topra.. njeh pecje ciesjenć palećjakóf fótki plós jeten palećjak na pamiontkę ahhh... tylko kfa skont ja Cji faseta s oskarem snajte i to jiszcze spenisjofaneko jak mniemam cjefczyny! kópójcie kjecky po sje fjeczór panjeński szykóji kfa! pofjem tylko tyle: nje sapomnijcje sje fczyśnij fyspofjatać f kościele ośjetlofym,bo po czymś takjim nje tostanjecie roskszeszenja allelója!
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2008-12-26 o 06:51 |
|
|
|
|
#249 | |
|
Raróg
|
Kjeske na fjeczur panjeński? A po so fkle nam ćjóhy?
![]() Jak pećje jakiś sbenisjofany, to ja jósh ite, pence nako i czykam, njefaszne kjety to ![]() Ja śje ópjore jak mófje, f styló lat ośjemćjeśjontyh, pete pjenknje fyklontać, jak s filmó amjerykańskjej protókcji, tesz mje tacom oskara Aaaaaaaaaaaaaaaa! Fjesz sa so: ![]() A ja sopje ciś ropiłam pszytkje stjenćja Potem o nih sapomnjałam, feszłam f kalerje i safałó pym tostała, mófje so to sa rosnekliszofana małpa f mojim tieliefonje? Mosze Ci fyśle kjetyś któreś, pszes pomyłke
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2008-12-26 o 07:02 |
|
|
|
|
|
#250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyslom sze krencimy polskom fersje mjósikaló "grejs" <jeee... lena nakóata szel na fłosy i tańczy s fyrasem tfaszy - hoć tó laska,saras poczójesz to so mam najlepszeko> hola hola,pasta pasta (polesam kolkejt ) ! sa co to? czyszpy sa PENISja? ![]() Cytat:
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2008-12-26 o 07:21 |
||
|
|
|
|
#251 | |
|
Raróg
|
Ófaszy, jak mje so najćje, to jestshe fyśle
Ty kcesh pyć Trafoltom? On je pszytki jak noc listopatofa i tópa ssa kszaka Kto pećje se mje śćjerał shmaty? Bo nje fjem tera, czy śje ópjerać czy nje ![]() Cienki sa kolejneko spontaniczneko, saczyna mje śje to potopać
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
topra... to pete ropertem te niro
a hto pecje te shmaty s Cjepje ścieraó? oczyfizda sze ja! laóra,Tfoje strófko,hoc maóo palaóaś i tak jestem Cji fcieczna sa ten pszecótofny fjeczór pełen fraszeń koham Cje! i makasynjerskie teskófe soki .. sfóaszcza na spotnjah ![]() paj paj.. nafjece Cje fjeczorem jak i fas
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
jóho kfa
jak dam karbig? |
|
|
|
|
#254 | |
|
Raróg
|
To ponć Lenq Ropertem, sropimy skok na pank i popafimy śje f rosysjkom róletke i so on tam jestshe ropił
To fyśle Ci fotky, pofjesz mi, czy śje nataje do sropjenja striptisó na Tfojim fjeczosze pańjeńskim Alpo pete Tfojom ftyczkom na fjeczosze kafalerskym Miśja, pszeprana i roseprana jako striptiserka pete mjała paczne spojszenje na szystko, co śje tam ćjeje. I pszy okasji potańcze se na rósze ![]() Ryśkó s Klanó ohh Milcz o tyh spotnjah krte, bo normalnje Jóhó marrellic Jeno oźći śje ostały, Boshe jak ja loffjam karpika ahh, shock i nenca normalnje ![]() A tera śje poretlajtóje http://www.youtube.com/watch?v=A3N38...eature=related
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Móshe siem z Topom zabisac na otfyk zanim go skonsómuje
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Raróg
|
To ićjemy, popjekamy s karpjem fkoło teskó
![]() Taj mje s kilo, bo jósz szystko zdżarłam, jakjeś nencne okony śje jestshe ino falajom po lotófce
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
idem po Boczenke i iciemypopiekać z karpigiem
fokół Teskó
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lenin po ci na ślup trafe samiast maryśki psyzniose ![]() to ja pente truchną, pente kfiótkami sypać |
|
|
|
|
|
#259 | |
|
Raróg
|
To kćje jom sostafiłaś, shalona?
Ja śje s mojom nje rosstaje, inaczy ktoś py jom fykoszystał i nafet pym nje fjeciała, makapra, fyporaszasz to sopje?! ![]() Hoć s tróki strony... mosze to i topry pomysł szepy jom kcieś poszócić? Bo jósz trace fłace nat tym stfoszenjem ![]() Oh, hypa mój trókasz saczoł coś pojmofać, sze ko nje parco kce ![]() Mirelkaaa, syp kaktósami, Lenin pećje śmjeshnje potskakifać itonc to ołtasza "
🌹14 lat z Wizaż.pl Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2008-12-26 o 19:59 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trafa sa tarmo rośnie, a kaktusy tusz kasy kosztują |
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Ja siem mojom Poszenką nie pszejmóje po ona i tak jest ostatniom cifką rokó
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
bożena
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
tak... słotkości moie
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Raróg
|
Jósh śje pośfjence i kópje te kaktósy, hoćja troszke, fitok pećje fart szystkih piniendzy
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
a to kaktósami kokoś kłódź bendziesh?
|
|
|
|
|
#266 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem Cję posiontę jak to ropert py sropió,okasji py hypa nje pszepóśció a Ty pyś nje otmófjióa... f konsó to nje jakis potszentny aktór s filmó pszyrotniczeko o rosmnaszanjó waleni Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() retlajt Cytat:
Cytat:
topra,kfjótki moszesz sypadź... ale mósisz sje óprac f czerfonom bompkę Cytat:
![]() Cytat:
![]() a szepyź fjeciaóa sze tak na Cjepje spojsze! nafer ropert py Cje tak nje slóstrofaó czymajons splófe f renkó! ![]() Ty @ ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#267 | |
|
Raróg
|
Oh, opafjam śje, sze nje fjem, czy kciaóapym s Ropertem... Tosz to śfjentość aktorska dla mje
Nje kce Ipisza! A okony karpja salatójom mółem :/ Kfa, jestem ciś hypa szystkjemó na nje
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
ah.. nje móf mie o ropercje i jeko splófje po mie sję słapo ropji
ja pótelka nje czytaóam ot sjetemciesjeció lat! pofasznje sje ropi ipisz na tole? ale masakra.. nafet nje piłom ale kombajnem kfa! ![]() ![]() jak jesteś na nje to ponc na tak! śfjat pecje pjenknijszy kfa jóhó!
|
|
#269 | |
|
Raróg
|
Śje kfa nat Koldplejem sastanafjam nat sensem mojiko szyćja. Mam ten jeten s fjeló pszełomofyh momętóff, kity to smjenja śje harakter człofjeka i krónt f tym, by nje ośjonknonć pszypatkjem rekresó f rosfojó
(no, hoćjasz coś pamjentam se stótjóf )http://americanboy.wrzuta.pl/audio/i...ldplay_-_proof krte, jakje to pyłopy pjenkne ktypy kolo nje fył jak ćjotka memejofata jakaś, ahh kćje som prafcifi menszczyśni? Ipisz tolofaty tla Cjepje: http://bi.gazeta.pl/im/9/5504/z5504109M.jpg fjem, sakohałaś śje sapefne ot pjerszeko spoklontó?
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
oh feś mie ipisza spszet oczó myh!
nikt mie parcij nje irytóji posa ryśkó s klanó i reszty cihopkóf,mroczkóf i inneko ciatostfa <lenie spjera sje na fymjoty> ![]() laóra... ja Cji topszy race.. Ty nje myśl ,po to śle na Cjepje fpłyfa mosze pocierkaj na trótah alpo poszókaj osopnika rasy kjerofnjiczej lup podkatónkó pracofnika tyskontó sposzyfczeko do fyhętoszenja? itę sje sretlajtofadź.. czykaj na mie jótro pot nómerem sero osjemset tfjeście tfjeście,opofjem Ci o mojim karpjó któreko sropióam tostajons pszet hfilom sesemesa ot marjósza makasynjera,po tak ofy opjekt to fyhentoszenja miaó na imję pamjetasz to moje stjęcie które Ci taóam? to oczy miałam itentyko tylko sze jeszcze samiast óst f ciópek miaóam o tak --> karp jak sje paczy,szkota sze nikt mie stjencia nje sropió oooo,fyklontaóam prafje jak Ty na tym fczorajszym so mie taóaś s sóhafkami jóhó,to jótra! frasaj szypko s ropoty po tęsknje jósh,koham Cję ,oh jak słit,mniam mniam... grrr... ![]() topranos
Edytowane przez Lena_20 Czas edycji: 2008-12-27 o 05:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Potem o nih sapomnjałam, feszłam f kalerje i safałó pym tostała, mófje so to sa rosnekliszofana małpa f mojim tieliefonje?

koham Cje!

a potem Cję posiontę jak to ropert py sropió,okasji py hypa nje pszepóśció a Ty pyś nje otmófjióa... f konsó to nje jakis potszentny aktór s filmó pszyrotniczeko o rosmnaszanjó waleni