![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część V
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Buczu ja jestem.Nędznie ale jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plynie ,plynie Oka jak Wisla szeroka,jak Wisla gleboka ![]() ......................... . ![]() Czy to jawa czy sen? Ide spac ,TZu wola ![]()
Zastanow sie dobrze o czym marzysz,bo moze sie spelnic ![]() Edytowane przez buczacza Czas edycji: 2008-12-28 o 22:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Casrolku ja przeczytalam to co mi napisac chcialas i dziekuje Ci za to
![]()
#245 |
Zadomowienie
|
2
Historia pewnego ołówka-Paulo Coelho 28.03.2007 o 15:46 Chłopiec patrzył, jak babcia pisze list. W pewnej chwili zapytał: - Piszesz o tym, co się przydarzyło? A może o mnie? Babcia przerwała pisanie, uśmiechnęła się i powiedziała: - To prawda, piszę o tobie, ale ważniejsze od tego, co piszę, jest ołówek, którym piszę. Chcę ci go dać, gdy dorośniesz. Chłopiec z zaciekawieniem spojrzał na ołówek, ale nie zauważył w nim nic szczególnego. - Przecież on niczym się nie różni od innych ołówków, które widziałem! - Wszystko zależy od tego, jak na niego spojrzysz. Wiąże się z nim pięć ważnych cech i jeśli je będziesz odpowiednio pielęgnował, zawsze będziesz żył w zgodzie ze światem. Pierwsza cecha: możesz dokonać wielkich rzeczy, ale nigdy nie zapominaj, że istnieje dłoń, która kieruje twoimi krokami. Ta dłoń to Bóg i to On prowadzi cię zgodnie ze swoją wolą. Druga cecha: czasem muszę przerwać pisanie i użyć temperówki. Ołówek trochę z tego powodu ucierpi, ale potem, będzie miał ostrzejszą końcówkę. Dlatego naucz się znosić cierpienie, bo dzięki niemu wyrośniesz na dobrego człowieka. Trzecia cecha: używając ołówka, zawsze możemy poprawić błąd za pomocą gumki. Zapamiętaj, że poprawienie nie jest niczym złym, przeciwnie, jest bardzo ważne, bo gwarantuje uczciwe postępowanie. Czwarta cecha: w ołówku nie ważna jest drewniana otoczka, ale grafit w środku. Dlatego zawsze wsłuchuj się w to, co dzieje się w tobie. Wreszcie piąta cecha: ołówek zawsze pozostawia ślad. Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robis Ostatnio edytowane przez |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Kami udało się!!!! TO CHCIAŁAM PRZEKAZAĆ!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zadomowienie
|
Dobranoc
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
ja też ide spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
![]()
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() jak po Świętach? mam nadzieje że wszystko u was wysmienicie. ja nie objadłam sie za udzo wziełam ciasto do pracy i konsumujemy do kawki. miłego dzionka życzę. hej IV!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja tez już nie śpie - niestety............ Ale mam nadzieje, że na 02.01 uda mi sie urlop wysępić i chociaz troszke poleniuchuje jeszcze w domku ![]() Ale sie tu wczoraj znowu działo ![]() ![]() O wiciu wianków, czytaniu poezji i maczaniu dupska w wodzie nie wspomne ![]() Madziusiaaaaaaa - zapraszaj szybko na kawke jak zawsze - juz sie przyzwyczaiłam, że co rano nas zwołujesz ![]() No dobra, trza sie brac do roboty..... O, Ivcia widze tez już nie śpi - pomachaj nam chociaż łapka, kochana ![]() Edytowane przez denna Czas edycji: 2008-12-29 o 07:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
Kamilciu, nie wiem czego Ci życzyć...
chyba tylko tego, żeby Tobie/Wam było zawsze tak jak jest teraz ![]() Kamiś, byłam w sklepie z bombkami i spodobała mi sie jedna, kiczowata, z cekinami...i kupiłam ją...bo przypomniało mi się jak napisałaś, że pięknie wszystko przystroiłaś, nawet sypialnie i że to taki piękny kicz ![]() Cassaciu czyżby moja księżniczka pofrunęła na Twoją szyszkę? Jeszcze wczoraj dyndała sobie u mnie w domku ![]() ![]() Winii kawka? Dennuś macham łapką ![]() muszę zmykać Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2008-12-29 o 07:22 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Tak ociężale z przejedzenia wstawiam na kawke ![]() Święta święta i po świętach ![]() ![]() Wczoraj chciałam z Wami podzielić sie moimi świątecznymi przeżyciami i jak zaczęłam wszystko opisywać to mi internet amba wcieła i po pisaniu ![]() No diobra czas na kaweczke ![]()
#253 |
Zadomowienie
|
Moje święta w tym roku były wyjątkowo udane
![]() Wszyscy spędziliśmy je razem, ja mój TZ moja rodzinka i TZ-eta rodzinka wszyscy zgodnie razem, i taka jestem szcześliwa że nasi rodzice tak sie lubią (teściowa ciaaapa ale starał sie jak mogła ![]() ![]() Poza tym to megi- przeczytałam to co Cie spotkało ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze to powtarzam ze trzeba szanować zdrowie i żyć pełnią życia ![]() Tak wogóle to miałam okazje zobaczyć świetny film o zamachach w Nowym Jorku ![]() ![]() ![]() ![]()
#254 |
Zadomowienie
|
Hej kochane jak macie ochote zobaczyć film o 11. września.
http://www.11wrzesnia.eu/index.php?p...in_plane_sitej. I tutaj. http://www.11wrzesnia.eu/index.php?p...1_loose_change.
#255 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry sloneczka
![]() Kolejna czesc pamietnika,a mnie tu jeszcze nie bylo ![]() Kami spoznione,ale z serca plynace zyczenia urodzinowe ![]() ![]() Nie chca mi ludziki z tortu wyskakiwac ![]() ![]()
Kobieta nigdy nie wie czego chce,ale nie spocznie,dopoki celu nie osiagnie. ![]() Edytowane przez Saga76 Czas edycji: 2008-12-29 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Grupa pojechała na Słowację a ja w pierzynach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
to kawka o 12!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry Niewiasty
![]() Megi chorowitku ![]() ![]() Straszny wypadek, ta kobieta i jej dzieci będą musiały się zmierzyć z okrutną rzeczywistością. Tragiczna śmierć widziana nie przez obiektyw kamery wyjątkowo silnie działa na świadomość i na długo pozostaje w pamięci. Obie rodziny z wypadku były po rodzinnych świątecznych spotkaniach, zostanie im w pamięci obraz zmarłych ojców siedzących kilka godzin wcześniej przy stołach, niezrealizowane plany i życzenia świąteczne... Łzy same cisną się do oczu... Mąż Listopadka dachował tuż przed świętami, szczęsliwie się skończyło. Tak delikatne jest nasze życie, wystarczy chwila nieuwagi lub obecność w niewłaściwym czasie i miejscu lub inny zbieg okoliczności i wszystko znika. Ja do poezji nie mam głowy, zupełnie niehumastyczna jestem więc się nie wypowiem. Casi chyba ma tak samo jak ja. |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja własnie teraz to przeczytałam straszne rycze |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Trochę było do mnie i o mnie....
![]() Przeczytałam i muszę jeszcze raz....powoli Megi dziękuję, że opisałaś ten wypadek...może choć kilka osób będzie wolniej jeździło ![]() Dennuś pierniczki pyszne, wreszcie przywiozłaś ![]() ![]() Buczuś kup sobie nowa wagę, bo ta Cię oszukuje ![]() odnośnie wyjazdu...ja nie chcę być szczęśliwa przez jeden dzień, no dobra, trzy dni ![]() ![]() Na ten wypad się piszę, tylko jak ja tam dojadę (jakoś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Iv może cię ktoś po drodze zgarnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Lecę i wieczorkiem wpadnę. Dome znowu słomiana wdowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
Casi Jasionka to lotnisko pod Rzeszowem
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Dome i casata widziałyscie sie w realu???
<nie chodzi mi o sklep>hii Edytowane przez wiiniii Czas edycji: 2008-12-29 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Masi najwyżej pociągiem się dotelepię
![]() Tylko jest inny problem, o którym Wam nie mówiłam ![]() bo ja to raczej mało gadatliwa jestem, więc nie wymagajcie ode mnie za dużo ![]() i się nie uśmiecham, więc nie pytajcie czemu się nie uśmiecham ![]() i już torby pakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo ja nie mam ANI PRAWA JAZDY, ANI AUTA (zemdlal ktoś?) w ogóle mało MAM... Tak sobie będziemy jechać, (nie) lub uśmiechac sie, milczeć.... a może gdzieś w połowie drogi tak sie zagadamy, że zapomnimy o całym świecie?.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Dennuś a pociąg sprawdzałaś? Moj się wlecze 12 godzin ale bez przesiadek jest
![]() To koniec świata jest ![]() Czemu na końcu świata chcecie się spotykać? ![]() Ja to nawet na motorek prawko mam...tyle, że nogami do ziemi na mało którym sięgam ![]() A nad Soliną byłam jakieś 20 lat temu właśnie motorkiem z koleżanką. Edytowane przez ivonako Czas edycji: 2008-12-29 o 13:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
O to ja lubię jazdę w ciszy tzn. bez gadania tylko muzyka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.