|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tylko wytrwałe i zdeterminowane!!!Bez jęków i stęków:)))ZAPRASZAM!
Cytat:
![]() ![]() Gabka, jedzonko ładne ![]() ![]() ![]() najpierwgodzine po tym jogurcie zeżarłam kanapkę do towarzystwa ![]() A kolejne 3h później (koło 16.00) przyjechał po mnie M na zajęcia i pojechaliśmy do Maca... Chęć miałam straszną na frytki ale tylko kilka skubnęłam ![]() A na kolacje zjadłam właśnie drugą kanapkę, która mi ze szkoły została, bo kuchnia zajęta i nie mam jak się dostać do lodówki ![]() Uff, w końcu udało mi się wpłacić jakąś kasę na konto, ale z drugiej strony.. Allegro zaczęło kusić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz moja spowiedz... Dziś było przebrzydko... Chora jestem, na nic nie mam ochoty. Wczoraj wieczorem nie zrobiłam jedzenia do pracy, wiec ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Nie było mnie tu kilka dni - sesja się zbliża wielkimi krokami, więc nie wiem w co ręce włożyć, tyle do roboty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() mało, brak białka - jakaś wędlinka może -jadłam u TŻ, a w jego lodówce tylko ser żółty i salami ![]() raczej były, NNKT mało jesz - czy ja wiem? ![]() nie jestem pewna co do tej maślanki -ooo, a dlaczego? Myślałam ze maślanka jest całkiem ok na R powinno być białkowo wiem, wiem, wiem....<autobicz> ale jakąś mam traumę po ostatnim tuńczyku z pomidorem.....nie smakował mi okropnie, nie zniosę go w takiej postaci ![]() ![]() ![]() Zrobiłam kilka par kolczyków (taaaa, Gabka robi wszystko by sie nie uczyć ![]()
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gabka, a pokaż jakieś swoje kolczyki tutaj na wątku, bo na tym poświęconym robótkom ręcznym nie chce mi się szukać.... Leń jestem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Padłam ![]() Hmm, chyba faktycznie chudnę bo mi się kozaki zaczęły z łydek zsuwać ![]() ![]() BTW, kefir/jogurt naturalny na kolacje to dobra myśl? Tzn nie żeby teraz jeść, ale tak generalnie się pytam ![]()
![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że tak ![]() ![]() Ja dzisiaj na kolację zjadłam 2 jajka w sosie musztardowo-chrzanowym ![]()
![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak tak obiecuje sobie od jakiegos czasu... Tylko ze oprócz braku czasu jestem tez leniem - wracam wieczorem zmeczona i juz serio nie mam sily myslec o nastepnym dniu... ![]() Postawnowiam sobie co 3 godziny cos jesc w pracy, bo faktycznie nie mam ochoty sie potem użerać z przyspieszeniam metabolizmu ![]() W ogole to mam teraz ochote się skupić troche na tej diecie i bede robic jakies sałatki z kurczakiem i sałata & innymi warzywkami do pracy... ![]() Dosc smieciowego jedzenia! ![]() ![]() No i rolki rolki ![]() ![]() ![]() A na razie decha ![]() gohs ale stopy tez ci sie zmniejszyły ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie strasz! Ja już i tak mam nieproporcjonalne łydki do monstrualnych ud! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Eh, a myślałam, że zrobię dzisiaj porządek z fizjologią ![]() ![]() ![]() No nic, za niedługo będzie obiadek, a potem ćwiczonka (dam sobie niezły wycisk, żeby już paść całkowicie ![]() Bużki ![]()
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Taaaaa i szpiki z nosa wiszą
![]() Nie nie, to ja juz pozostane na razie przy desce i łyżwach ![]() No dopsh, to ja sie niedługo zbieram...jade do domku ![]() ![]() ![]() BTW - chyba przesadzacie z monstrualnościa swoich czesci ciała... Mierzycie sie tak w ogole? Moze jakies wymiarki podamy?
![]() |
#253 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ha - i dlatego mnie też bieganie zimą nie pociąga... Nie żeby mnie pociągało latem, ale zimą zdecydowanie bardziej odpycha... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Eh, a ja się nie mam czym pochwalić
![]() ![]() ![]() Na koniec tak pięknego dnia strzeliłam sobie maseczkę. I stwierdziłam, że z zieloną glinką na twarzy wyglądam wprost....zjawiskowo ![]() ![]() No, i czeka mnie niezły maraton przed tv. W kolejności: Crusoe, Wideo z Jezusem, Pod osłoną nocy.
![]() |
![]() |
#255 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmmm, mój organizm najwyraźniej poczekał z chorowaniem do weekendu, bo z godziny na godzinę coraz gorzej się czuję ![]() ![]() ![]() EDIT: Cztery razy zmieniałam avatar dzisiaj, bo się nie mogłam na żaden zdecydować ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2009-01-16 o 19:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |||
Zadomowienie
|
Nooooo, ja podczas 1 biegu zużywam ok. 5 chusteczek
![]() Ale dla mnie to zaleta, bo zwykle mam problem z zapchanymi zatokami, więc to pomaga ![]() Cytat:
![]() Co do podawania wymiarków to pewnie znów się okaże, że jestem najgrubsza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie zauważyłam avatar i miałam o nim pisać ![]() Dzisiaj(późno wstałam): rano: 2 kanapki z pasztetem i ogórkiem kiszonym obiad: zupa ogórkowa z ryżem, schab z sosem, surówką z kap.kiszonej i czerwoną kapustą, mała porcja ziemniaków (zestaw obiadowy z....hmmm...powiedzmy eleganckiej stołówki ![]() podwieczorek(?)- 2 małe naleśniki z serem i 1,5 kanapki z rybą z puszki. kolacja: kawałek mięsa rosołowego do tego nici z mojego dzisiejszego biegania, bo jakoś nie miałam kiedy-rano spałam, po obiedzie wracałam do Żywca. Poćwiczyłam chwilę na twisterze. Jutro się ważę.
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gabka, jak ten twister? Fajne to? Bo się chyba też przymierzam ![]() ![]() EDIT: To jeszcze jedzenie dzisiejsze wrzuce.. Chorobowo, kolacja jakaś bez sensu.. Śniadanie: Mała miseczka owsianki z kilkoma rodzynkami, pestkami dyni i słonecznika, szklanka soku pomarańczowego Hortex bez cukru II śniadanie: Knoppers i ciastko owsiane z cynamonem Obiad: Zapiekanka makaronowa z sosem serowym (makaron pełnoziarnisty, sos na jogurcie a nie na śmietanie, żółtego sera chyba z pół plastra bo więcej nie było ![]() Podwieczorek przespałam ![]() Kolacja: Miseczka owsianki (ze śniadania zostało ![]() W międzyczasie były jeszcze dwie kostki gorzkiej czekolady z nadzieniem migdałowym, zielona herbata z łyżeczką miodu, łyżeczką domowego soku malinowego i cytryną, kubek mleka 0,5% z łyżeczką miodu.. Leki na gardło typu Cholinex też może powinnam uwzględnić bo cukier mają ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2009-01-16 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Ja mam taki terminarz studencki gdzie wszystko uwzględniam
![]() Twister fajny, kupiłam w Tesco za 15 zł ![]() ![]() Hmm....zaszalałaś dzisiaj ze słodyczami ![]() ![]()
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Iiiiiidę spać!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Rozeznanie
|
To ja dzisiaj też się zmierzę (z) centymetrem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, jeszcze jedno - dajcie mi ogromne baty za moje lenistwo do ćwiczeń! Błagam, niech ktoś na mnie nakrzyczy ![]() ![]() ![]() Wczoraj dostaliśmy z TŻ od rodziców pół lodówki różnych warzyw, więc dzisiaj pokombinuję z jakąś sałatką, bo inaczej tego nie przeżremy w takich ilościach ![]() Zdrówka Wam dziewczynki życzę, bo widzę że choróbska nie śpią i coraz więcej ludzi kaszle i pociąga nosem ![]() ![]()
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm, waga ładnie w dół - 1,5kg mniej niż tydzień temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale przeziębienie trzyma ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja właśnie pichcę zupę-krem brokułową. Do tego warzywa z patelni (chyba wkroję do nich trochę kiełbaski, bo zapomniałam rozmrozić pierś z kurczaka ![]() Na kolację będzie sałatka z wszystkiego, co wpadnie pod nóż ![]() ![]() Zmierzyłam się i oto wyniki: wzrost: 170cm waga: 60,5 kg (60 - po przebudzeniu) biust: 90 talia: 71 biodra: 89 udo: 51 łydka: 35 biceps (a raczej jego brak ![]() Dobre, czy złe? Chciałabym zrzucić jeszcze min. - 7kg z wagi, min. -6cm z talii i 2-3cm w udzie ![]() ![]() Na dobrą sprawę nie wiem, czy mierzyłam się w odpowiednich miejscach ![]() No i czekam na Wasze wymiary ![]()
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2009-01-17 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To ja mam tyle samo wzrostu co Ty i planuję ważyć 65kg w lipcu... A Ty chcesz schudnąć do 53kg?? ![]() Ja już swoje wymiary podawałam jakiś czas temu, ale mogę je trochę zaktualizować ![]() wzrost: 170cm waga: 72 biust: 94 talia: 75 biodra: 109 brzuch pod pępkiem: 81 łydki, uda i biceps to nawet nie wiem, bo nie mierzyłam ![]() Jeśli chodzi o miejsce pomiarów to biodra w tym najszerszym miejscu ![]() Fajne jest to, że przez te 2 tygodnie z brzucha spadło 10cm a nic mi biust nie zmalał ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2009-01-17 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mówiłam ze będę mieć doła przez was paskudy?? ![]() 1,5 kg i 5 cm z brzucha na tydzień! Zazdroszczę gohs.... U mnie nie okazało się tak kolorowo niestety, według mojej wagi w ciagu 2 tygodni niecałe 0,5 kg ![]() dziś było 60,4. z brzucha zeszedł 1 lub 2 cm, ale nigdy nie umiem tego dokładnie zmierzyć. a wiec moje wymiary: wzrost: 162 waga: 60,4 talia: chyba 77 brzuch na wysokości pępka: 86-87 ![]() biodra: 99 udo (w najszerszym miejscu): 57 ![]() biustu nie mierzyłam, początkowo było 95-96 ...kurcze niedobrze, jestem trochę podłamana... Ale dodam ze rok temu ważyłam najwięcej: 67 kg w biodrach ponad 100, brzuch 91, udo 60.
Edytowane przez gabka9 Czas edycji: 2009-01-17 o 13:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Jakie ładne avatarki dziewczyny ![]() Przesadziłam z pieprzem w zupie ![]() ![]()
*Szczęście nie jest celem... jest sposobem podróżowania* Edytowane przez metafora Czas edycji: 2009-01-17 o 13:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Z ciekawości zmierzyłam się dokładniej i tak:
Udo: 61cm ![]() Łydka: 41cm ![]() Strach pomyśleć ile było 2 tygodnie temu ![]() Gabka, śliczny avatar ![]() ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2009-01-17 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
dziękuję za podniesienie na duchu
![]() Cytat:
![]() Co do avataru.... zapragnęłam zmian, próbuję coś wymyślić, wrzucam i faktycznie zauważyłam że podobny ![]()
![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o budowę ciała to jestem chyba typooową gruszką. Normalne ramiona, normalny biust (nie za mały, nie za duży), talia całkiem zgrabna i MONSTRUALNE nogi i biodra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
gdybym miała wybór wolałabym być gruszką. Jest bardziej kobieca
![]() Wróciłam do starego av, pokombinuje coś w Krk, tam mam więcej zdjęć. Ech...humor nie dopisuje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.