![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój TŻcik na szczęście jest ambitny i bardzo, ale to bardzo zaradny (życie go do tego zmusiło). Pracuje w salonie Mercedesa, dostał awans i został kierownikiem ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój to samo: jak ja mam zły humor to on się na mnie wścieka za to, a jak on ma zły to muszę zrobić wszystko, żeby mu go poprawić! Ja nawet nei mam prawa być zmęczona albo nie mieć czasu dla niego bo wtedy też jest źle...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-01-28 o 17:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz czekam, kiedy wróci do domu z pracy i znowu wysłucham pewnie kazania, bo w pracy pewnie wpadł na kilka błyskotliwych pomysłów, wiem, że to dziwne, co napisze, ale wolałabym być sama w domu dzisiejszego wieczora, nie mam ochoty ani siły na kolejne sprzeczki, kłótnie, jestem tym zmęczona ![]() edit: ojj dokładnie to samo zawsze mam być wypoczęta, zrelaksowana, uśmiechnięta i zadowolona i jeszcze dziękować wszystkim za to, jakie to ja mam fajne życie...
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-01-28 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tzn gdy nie miałam kota to tak jakos za nimi nie przepadałam, bo ich chyba tak bardzo nie poznałam, a teraz to kocham kotki...są strasznie mądre i słodkie ![]() ![]() ![]() Zresztą pieski tez lubie, ale w porównaniu z kotem psy są straaasznie sztywne jakies, ale to chyba już kwestia przyzwyczajenia, bo psa narazie jeszcze nie mam.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
tak na marginesie Aelitka z Justyną chyba niezłe wypracowania zaraz walną, bo coś bardzo długo odpowiadają
![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
E, nie, ja swoje wypracowanie walnęłam na wcześniejszych stronach
![]() ![]() Zadzwonił do mnie TŻ... z pytaniem, czy mogę mu podać mój login na Allegro... bo jego siostra mnie poprosiła (jesteśmy razem na roku na studiach i jesteśmy na jednym seminarium dyplopowym), żebym jej zamówiła torbę dla jej faceta, a G miał zrobić przelew... 3 dni temu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mogę się porządnie wziąć za naukę ![]()
![]() |
#250 | ||
Wtajemniczenie
|
kurrrde odłączyli mi neta dzisiaj myślałam że padnę! uhhhhh :zly: akurat dosc go potrzebowalam i to NIE TYLKO do wizazu!
![]() nie jestem w stanie odpisac na wszystko co dzis napisalyscie, to chyba jakis rekord, 3 strony??? ![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę się że zdążyłam ż życzeniami... ![]() Cytat:
witam i ja! ![]() ![]() po pierwsze, Justyno, zabiłaś mnie długością twojego poprzedniego posta!!!! ![]() ![]() ![]() więc tak.... [taaa, wiem.. nie zaczyna się zdania od "więc" ![]() ![]() to po pierwsze tak, trzymam kciuki za te dziewczyny ktore maja problemy z facetami, oby sie wszystko poukladalo, niech w koncu do nich dotrze, ze o takie skarby to dbac nalezy!! ![]() a co do relacji miedzy mna, tż i naszymi rodzicami...hmm... moi zdaje sie ze go lubia, mama czasem mowi zeby sie w koncu zdecydowal, i zebym wiedziala ze ona nie ma najmniejszej ochoty przyzwyczajac sie do nowego zięcia bo ten jej odpowiada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle to moja cała najbliższa rodzina zna już mojego tż, jest zapraszany ze mną na wszystkie uroczystości (no prawie, ale to inna kwestia, mam hmm dziwnego kuzyna;/), łącznie z komunią chrześnika mojego taty ![]() ja z siostrą tż chyba się dość lubimy, tzn ja ją lubię,nawet dość bardzo, trochę specyficzna jest ale tak sympratycznie ![]() ![]() a jego rodzice.... hmmmmm. tata jest super, dowcipny, pogadany, czuję się przy nim - ha ha jak to brzmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() za to rodzeństwo taty tżta jest super, byliśmy teraz w wakacje 2dni razem i było świetnie! ![]() ![]() ![]() ![]() dobra, to tyle na razie ![]() ![]() ps teraz mi się jeszcze przypomniało, chyba coś wymyślam z tymi moimi "teściami".. ![]() ![]() Edytowane przez Aelitka Czas edycji: 2009-01-28 o 18:38 Powód: pees |
||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() już prędzej ta promotorka wcześniej będzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pewno zblizyla ta sytuacja ze szpitalem.w koncu kazda przyszla tesciowa chcialaby miec pewnosc ze "oddaje" synka pod dobra opieke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemu mi się tak nie układa? Trafiłam na jakiś wybrakowany egzemplarz chyba...
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i kurcze coś mi komp tzn internet zaczał szwankować, eh.. jak ja tego nie lubie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
A jak to sprawdzić, kto ma największą aktywność na forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Luffka jeszcze okaże się, że się znamy. Ja jestem z Otwocka a Ty?
I powiem Ci że ja czasem też mam wątpliwości co do TŻ-ta, tylko moje wynikają z obawy czy zapewni on nam byt jako taki. Bo niestety jest dośc zamknięty w sobie i nieśmiały a przez to średnio zaradny jeśli chodzi o pracę. Bo tak w życiu to wogóle bystrzak i złota rączka..wszystko zrobi. Ale jak ma iśc na rozmowę o pracę to tragedia jest. Więc siedzi w robocie za 2000zł i narazie nie szuka innej ![]() ![]() A co do krążących złych opinii o teściowych, to ja na początku naszego związku kompletnie ich nie rozumiałam, myslałam że moja teściowa to anioł ![]() ![]() ![]() Aelitka obstawiam te Walentynki na Twoje zaręczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Mój TZ właśnie urządza mi awanturę na skypie....
![]() Jego tekst " bo ty ciągle pijesz do ślubu, tak? jakbyś się nie zapierała to tak jest"... Masakra... Rozbeczałam się i rozłączyłam.... A wiecie od czego się zaczęło? Że go spytałam czemu jednego dnia jest jak aniołek a drugiego fuka na mnie... A on mi urządził awanturę, że się czepiam... mam dość dziewczyny tego człowieka...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-01-28 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A ja sobie właśnie (zamiast się uczyć, czytam w kółko jedno zdanie) wyobrażam, że jest lato i z TŻem sobie spacerujemy ulicą czy deptakiem spokojnie, tak... bezpiecznie razem, z obrączkami na palcach ![]() Ech, wygląda na to, moje drogie Panie, że mi się zbiera. To może mu się w końcu pozwolę oświadczyć... 10 lutego jego urodziny, 14 walentynki, ale jesteśmy na "bankiecie" (nie wiem, dlaczego w cudzysłowie, ale jakoś tak mi nie pasuje ![]() ![]() EDIT: Aelitka - co do długości mojego posta wcześniej, to sama byłam zaskoczona, że się tak da ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-01-28 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Wtajemniczenie
|
wchodzisz w ustawienia, tam gdzie masz subskrypcję, i przy każdym wątku jest liczna postów
![]() ![]() a ja nie! ![]() ![]() rozmawiam z nim teraz, ta promotorka zdaje się faktycznie ma być już 15go na uczelni, bo ma zajęcia ![]() Cytat:
![]() nie chcę go tłumaczyć....choć może ma swoje powody, faceci myślą inaczej niż my, i niektóre rzeczy odbierają inaczej... co nie zmienia fakty że nie powinien się z Tobą awanturować, tak naprawdę bez powodu... może mu coś leży głęboko na sercu... może nie jest gotowy, a czuję, że ty oczekujesz od niego deklaracji, jakiegoś kroku naprzód.... uhh. dogadacie się, tylko na spokojnie i twarzą w twarz.... chyba że faktycznie uznasz że masz dość, chcesz spokoju i stabilizacji, i pewności... wtedy zdecydujesz co robić ![]() ale jakby nie było - trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny norrrrrmalnie muszę się pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie czasem do snu opowiadam bajki ![]() ![]() ![]() a tu mi jakieś książki i notatki leżą, chyba prawo cywilne, zobowiązania ![]() ![]() ![]() claris, ale ci dobrze! ![]() ja to się pocieszam tylko tym, że "z okazji" 5 z ćwiczeń na jutrzejszym egzaminie będę mieć dodatkowe 5 ptk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aelitka - się przejmujesz, zdasz ![]() ![]()
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2009-01-28 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Aelitka to powodzenia jutro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie-dziękuję....... ![]() parazytologią?!!? jaja pasożytów?!? czego ty się uczysz?!?!?!?! ![]() ![]() =) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#270 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.