![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: Gdzie na obóz w wakacje 2009 ?
Ja jadę na studencki do Egiptu z ok-tours
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak mówisz, ze w Grecji cudowanie i same superlatywy to moze nie bd tak zle;p
![]() |
![]() |
#243 |
BAN stały
|
Dziewczyno,nie narzekaj,zachwycisz się Grecją;D Ma coś w sobie ten kraj,na pewno jego mieszkańcy tworzą świetną atmosferę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
dobrze, ze tak mówicie o tym kraju... wczoraj kupiłam sobie rozmówki polsko-greckie i zaczynam naukę;D
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
http://www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=PFOC~RCB
Hmm ;d co myslicie o tym obozie? Byl ktos tam ? ;d
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
ajj, tyle tych obozów do wyboru, nie moge sie zdecydowac ;D
Edytowane przez lauris Czas edycji: 2009-05-06 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
we Francji bardzo fajnie;p polecam^
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Cześć!
- Chcialabym pojechac na oboz, gdzies gdzie jest baaarrdzzzoo goraco(najlepiej Bulgaria, ale moga byc rowniez inne) -Oboz w granicach do 1500zł ![]() - Najlepiej termin przed 10.07 -Nie lubie zwiedzac, wole chodzic na dyskoteki itp. -Mam 15 lat -Chcialabym poznac nowych ludzi-najlepiej starszych badz w moim wieku Jesli ktos moglby mi doradzic jakis oboz, bylabym baarrdzzzo wdzieczna:P ![]() z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
yhm, wybieram się prawdopodobnie do Bułgarii w terminie od 4.08-16.08. ;dd biuro Rego Bis. ;P Jedzie ktoś może też? ;dd najleepiej jakby się ktoś skontaktował na gg ze mną. ; ))
pozdrawiam. ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Witam, jest jakas szansa, ze jakis oboz stanieje np. na 2-3 dni przed wyjazdem? W tamtym roku sledzilem na biezaco biuro podrozy Arion, i na 2 dni przed wyjazdem jeden z oboz stanial o 50%. To byl przypadek czy czesto takie promocje sa?
Na oboz do Wloch wysraczy sam dowod(tymczasowy wydawany od 13 roku zycia) czy trzeba miec paszport? Poszukuje obozu za max 1400zl, Bulgaria odpada, polecicie cos? http://wakacje.net.pl/wlochy/gargano/oboz/ Byl ktos? Jaki camping? Sa dyskoteki? Prosze o opinie ![]() Pozdr. Edytowane przez champ1on Czas edycji: 2009-05-10 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Ja jak jechalam do Włoch na obóz mając 13 lat to miałam tylko dowod tymczasowy ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
ja jadę do Lloret 29.06 z orlando. może ktoś sie wybiera wtedy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
A wybiere sie ktos z funclubem do Grecjii? http://www.funclub.pl/?name=search&o...68&time=626659
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się czy kogoś z Was by to zainteresowało, bo jak widzę większość się za granicę wybiera, znalazłam bardzo interesujący artystyczny obóz ze Studia Teatru, Muzyki i Tańca. Z tego co słyszałam od osób które tam były w ostatnich latach jest na tych obozach świetnie, profesorowie aktorstwa i reżyserowie, nauczyciele śpiewu i tańca plus świetne towarzystwo. Może ktoś z Was też coś o tym słyszał? A może był? Bo chętnie bym się na coś takiego wybrała. Na http://stmit.pl znalazłam jakieś szczegóły ale nie wiem. Co na to powiecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
jedzie może ktoś z was z juventura do Grecji ostatni turnus w sierpniu do Olimpic Beach ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Ja mam jeszcze jedno pytanie do tych, którzy byli już w Lloret. Czy w Lloret lub Barcelonie były jakieś rzeczy firmy RBD? Chodzi mi tu szczególnie o spódniczki, bluzki i buty.
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Ja jade w tym roku do Włoch a dokladnie Rimini. Słyszalam od tych co tam byli ze jest to miasteczko bardzo rozrywkowe! z wieloma dyskotekami pubami itp! wiec jak chcecie sie wyszalec pożadnie to na pewno tam..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
Ja bylam 2 razy z rzedu w Lloret de MAr i teraz mam problem z wybraniem wakacji.. Hiszpania ma wszystko to czego potrzebowalam.. w dzien.. piękne plaze czysta woda duuuzo turystow szczegolnie wlochow i Holendrow .. zbirali sie najczesciej od 14 bo wczesniej wszyscy odsypiali to co dzialo sie w nocy.. w dzien spokojne piekne bogate misteczko w nocy zmienilao sie w tetniaca zyciem impreza.. dyskoteka za dyskoteka bary kluby.. piekne widoki.. i tak do 4-5 rano.. potem sie szlo z grupa do hotelu rano sniedanie i sie odsypialo w dzien opalalo a dla chetnych i lubiacych bardziej spokoj tez sie cos znajdzie.. miasto z historia i tradycjami.. alkohol ogolno dostepny dla wszystkich i przede wszystki nie drogo!! szukam podobnego mejsca.. pieknie ciekawie i wesolo.. myslalam o rimini ale wiem ze jest baaardz drogo( dla porownania karnet na 7 wejsc to jednej z wiekszej dyskoteki w lloret "TROPICS" 15 e .. a w rimini tyle kosztuje jedno wejscie.. ) no i ponoc plaze nei zaciekawe.. nei wiem nie bylam.. moze ktos byl i w lloret i rimini by mogl mi cos powiedziec? zatanawiam sie nad grecja Wyspa Korfu... lub Skotina Paralia... ewentualnei Lazurowe Wybrzeze Cannes.. Czy ktos byl w tych miejscach i moze cos o nich pwoeidziec.. najlatwiej to jechac do bulgari np Sloneczny Brzeg ale wydaje mi sie jakos biednie... pozatym jestem sama na wpol Greczynka i korci mnie by odwiedzic ten kraj.. tylko dokad dokladnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
A wybiera się ktoś może na obóz do Grecji Thassos z Biura Olimp ? Ja jadę w terminie 8.07-19.07 ponoć są jeszcze wolne miejsca
![]() Koleżanka była w zeszłym roku i opowiadała, że było świetnie. Cuda niewidy, plażowanie i wspólne śpiewanie wieczorem na plaży, skoki ze statku do wody. Prawdopodobnie jest to zintegrowane z Wonderlandsem. Fotki z obozu oglądałam i wygląda to przekonywująco ![]() http://www.wonderlands-obozy.com.pl/...08/grecja1.htm |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Skąd wyjeżdżasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A czy był ktoś w Grecji - Olimpic Beach? Niedaleko Paralii. Jak tam jest ? Chodzi mi o nocne życie i ogólnie hotele, miasteczko, plaże. ![]() Edytowane przez olusialodz Czas edycji: 2009-06-13 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
Wybiera Sie ktoś na obóz do Bułgari :
17.07-29.07 ??? Hotel" Kokiche Zora ![]() ????????????????????????/ Ktoś ma jakies inf o tych hotelach,opinie może ktoś z was juz tam był.?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Po prostu szczescie , ale nie jest to nei mozliwe , ja sama teraz czekam na taka oferte jest to tak zwany Last Minute dla przykladu wylot do tunezji ktory kosztuje 2400... teraz na termin 25-06-10-07 kosztuje tylko 1500 zl. co wydaje mi sie duuuza promocja.... ja czekam na termin 2.07 ktory juz teraz jest tanszy o 300 zl od regularnej ceny. ale moze byc tak ze mniejszej promocji sie nie doczekam. wszystko zalezy od tour operatora.. jesli zostana im np 4-5 miejsc to po co ma byc nei pelny samolot.. robia taka promocje , wiadomo im blizej wyjazdu tym lepiej wiec proponuje pytac.. ja tez codziennie dzwonie do biura chociaz i tak nei wiem czy nie zdecyduje sie na termin 6.08 co znaczy ze czas czekania znacznie sie wydluzy i zwiekszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
hej ja polecam ten oboz ceny nie sa wysokie. nie bede nikomu mowic iz to biuro jest super gdyz sama jade z niego 1 raz.
jesli ktos się skusi na ten oboz studencki do hiszpanii LLoret De Mar w terminie od 26 sierpnia do 7 wrzesnai to bedzie fantastycznie http://www.cogito.waw.pl/szczegoly.php?id=1001 [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Klaudia/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
był ktoś może na obozie w Catanii na Sycylii? poprzeglądałam pare wątków ale nic nie mogłam znalezc na ten temat...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
co prawda jade do Grecji ale tez z almatura (: jak wygląda ten wyjazd od strony organizacyjnej? jacy są wychowawcy?
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
Jedzie ktos z ATESEM do Hiszpanii 15 lipiec, jesli tak prosze o kontakt na gadu 9101662
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:25.