|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: pogaduchy "odludkowych" inenów
No straszne pustki.
Ja oglądam CSI Miami od 4 sezonu, ale sobie zajęcie znalazłam . No i trochę mazidła oglądam.
|
|
#243 |
|
BAN stały
|
Ja sie niestety uczę, więc tak z doskoku podczytuje tylko
|
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cisza. Wszyscy zajęci.
A ja zamiast pracowac na biochemii siedze .
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Rzeczywiście straszna cisza.
Ja cały dzień spędziłam poza domem. Oglądałam mieszkanie, które od marca będę wynajmować z koleżankami, później poszłam z TŻem na pizze i do kina. Poza tym zajrzeliśmy jeszcze do kilku sklepów w poszukiwaniu prezentu urodzinowego dla mojej siostry ![]() Wróciłam do domu po 21 i okazało się, że przyszła paczka z Biochemii Urody Dlatego dopiero teraz znalazłam czas, żeby zajrzeć na wizaż. ![]() Pewnie już śpicie drogie odludki, więc życzę Wam kolorowych snów
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Modraszka, proszę sie tu ładnie spowiadać co tam w paczce przyszło
.
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
To zaczynam spowiedź
![]() Przyszło kilka sprawdzonych już przeze mnie produktów: tonik BHA, serum lemon, peeling enzymatyczny i olejek myjący. I kilka dla mnie nowych: hydrolat różany, masło shea oraz oleje: z róży rdzawej, z owoców leśnych i kokosowy. Dostałam jeszcze próbkę oleju monoi frangipani. Ma cudowny zapach
Edytowane przez Modraszka Czas edycji: 2009-02-17 o 13:54 |
|
|
|
|
#248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
a ja skonczylam czytac "smazone zielone pomidory" - niby zwykla ksiazka, niby nic niezwyklego sie w niej nie dzieje, ale jest tak CIEPŁA, tak ladnie pokazuje zwykla ludzka przyjazn, milosc, zyczliwosc i inne uczucia. wspaniala na dlugie zimowe wieczory
ale sie lenie na tych feriach
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też chce zrobic małe biochemiczne zakupy, tylko nie wiem czy lepiej na Mazidłach czy BU. Intersuje mnie olej z róży rdzawej, jak uzyjesz bardzo proszę o recenzje. Czy bedziesz go nakładać bezpośrednio na twarz? Czy może z czymś babrać? Może z kwasem h. ?Poza tym chce zakupić keratyne do paznokci i kudłów, kwas hialuronowy i może jeszcze olej konopny albo z komosy. Rzecz w tym, że na BU nie ma kilku rzeczy, tak więc chyba zdecyduje się na Mazidła. Matko, ale trudna decyzja .
|
|
|
#251 |
|
BAN stały
|
A ja dzisiaj odebrałam prawo jazdy
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje!
![]() a ja dzis zobaczylam swoj nowy plan i jestem zalamana jest tragiczny ![]() na dodatek ten redaktor sie do mnie nie odzywa, a tak sie napaliłam ;(
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko zapach jest trochę dziwny, ale to mi nie przeszkadza![]() Narazie nakładałam sam olej, ale myślę że czasem będę go mieszać z żelem HA. Gratuluję!
|
|
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dosiak, Gratuluje . Mój brat wyjechał dzisiaj w nocy na miesiąc
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym sie cieszyla
no ale ja mam innego brata heh
|
|
|
|
#256 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mojego mam czasami dość i w zasadzie do takich długich rozłąk jesteśmy przyzwyczajeni, ale z nikim tak sie nie moge powydurniać jak z braciochem . Ten wiecznie padający śnieg działa na mnie usypiająco i do tego buty mi sie rozwalają ![]() .
|
|
#257 |
|
BAN stały
|
Dziękuję dziewczyny
taaa nie dają mi samochodu w taką pogodę, więc nie jeździłam od ponad 2 tygodni i powoli zaczynam się bać wyjechania na ulice Pani Ćma redaktora strata, że się nie odzywa, jeszcze znajdziesz coś fajniejszego, a może Ty do niego zadzwoń i o sobie przypomnij? Yugo moje buty zamokły w sobotę i przez to walczę z przeziębieniem od wczoraj
|
|
|
|
|
#258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze to dlatego ze jak przyjezdzamy do domu rodzinnego to mamy wspolny pokoj? ![]() a snieg wplywa na mnie tak ze nic mi sie nie chce, tylko zakopac sie w poscieli i spac ![]() Cytat:
![]() a co do redaktora - jak sie nie odezwie do wtorku, to przejde sie do tej redakcji i zapytam czy kogos nie potrzebują
||
|
|
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie żadne choróbsko nie bieże i nie pamietam kiedy brało. Na szczęście. Wtedy jestem wybitnie zmierzła . Patrząc na te moje rozwalające się buty zastanawiam sie czy można jeszcze kupic buty, które sie nie rozejda po 2 miesiącach. Nieważne czy daje za bucisze 50 zł czy 200 zł to po 2 miesiącach jest totalny rozpieprz. Pani Ćma, my mieszkamy jeszcze razem, ale brat na wyprawy wyjeżdza, ma studia, ja pracuje czyli i tak nie mamy za wiele czasu dla siebie.
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#261 | ||
|
Rozeznanie
|
Gratuluję! U mnie też nauczyciele niebezpiecznie uaktywnili sie po feriach-mam w przyszłym tygodniu 5 sprawdzianów, konkurs i referat do napisania, nie wspominając o tym, że moja prezentacja maturalna liczy póki co... 3 zdania.
![]() Cytat:
Ale oczywiście zapytać nie zaszkodzi.Cytat:
Poza tym robi sie coraz jaśniej, więc wstawanie nie jest już tak bolesne.
|
||
|
|
|
|
#262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po wielu błedach tez doszłam do takiego wniosku. Nie ma co przepłacać. Teraz tylko myśle na dobrymi butami do trekingu, ale tak żeby na miasto też sie nadawały. Ja baleriny z reguły w H&M kupuje bo tam sa niezłe i niedrogie .edit. Elsha to fakt jest jasniej i to mnie nastraja optymistycznie, ale jednak wole lato. Jak śpiewał Kurt Cobain " w słońcu czuje sie jak ktoś".
Zakamuflowana Niemka Edytowane przez yugoslavia Czas edycji: 2009-02-18 o 16:06 |
|
|
|
|
|
#263 |
|
BAN stały
|
Elsha nie martw się, moja prezentacja nawet nie ma jednego słówka. Jak się nie zmobilizuję to będzie katastrofa
Co do butów to zgadzam się z Yugo. Nie ma takich kozaków, które przetrwałyby więcej niż jeden sezon. Kiedyś reklamowałam buty, które przemiękały i w sklepie nie uznali reklamacji, bo "na wodę to są kalosze a nie kozaki"
|
|
|
|
|
#264 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Noszę czwarty rok te same kozaki (wiem, brzmi strasznie, ale bardzo je lubię ) i są w naprawdę niezłym stanie. Może zamsz już trochę się podniszczył, ale o żadnym rozwalaniu się nie ma mowy. Drugie, skórzane, mam od ponad dwóch lat i też wszystko jest ok, a chodzę naprawdę sporo.
|
|||
|
|
|
|
#265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do zimy - ja uwielbiam snieg [tak jak jest teraz] o ile nie musze nic zalatwiac na miescie itd, tylko moge decydowac kiedy chce wyjsc z domu [np. poszalec na sniegu]. natomiast nie cierpie ciapy, deszczu, pluchy i jak jest szaro. generalnie straszny ze mnie zmarzluch, wiec nie moge sie doczekac wiosny ![]() Cytat:
![]() z tym ze mam problem z kupnem tanich butow czasami, bo mam rozmiar 34 lub malutkie 35 o ile kozaki jeszcze kupie [wiadomo, grubsze skarpety mozna zalozyc] to z odkrytymi butami miewam spoooooooory problem czesto mnie odsylaja na dzialy dzieciece, co mnie juz w ogole wkurza gdybym chciala chodzic w rozowych balerinkach z motylkami i cekinkami, to sama bym sie tam udala.Cytat:
![]() zazdroszcze, jesli nie musisz tak czesto kupowac butow. bardzo bym tak chciala, zeby moje sie tak dlugo trzymaly, zwlaszcza ze musze dlugo szukac, zanim cos znajde na swoja stope. a znalezc cos dobrego na moja stope, w dobrej cenie i cos, co naprawde mi sie spodoba, to naprawde trudne zadanie
|||
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też strasznie niszcze buty, albo te buty sa tak beznadziejne. Z numercja problemów nie mam bo mam stope 38. Gorzej ze spodniami, tutaj musze sie nachodzić.
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
ja praktycznie za wszystkim musze sie nachodzic, zanim cos kupie
![]() niby mam sylwetke typowej klepsydry, ale ciezko mi cos kupic bo: - jestem niska, 155cm wzrostu - duzy biust, 75F wiec przez to w wielu rzeczach sie nie moge na wysokosci biustu dopiąć, a jak wezme wiekszy rozmiar, to juz za dlugie rekawy i ogolnie za duze i za szerokie sa te rzeczy. to sie tyczy wszelkich koszul, plaszczy, kurtek, bluzek, sukienek itd. - wciecie w talii i duza roznica miedzy biustem a brzuchem, co sprawia to, co wyzej. - szerokie biodra i masywne uda + krotkie nogi - kupic spodnie to masakra nie dosc, ze wszystkie trzeba skracac, to na dodatek znalezc takie w ktorych wygladam dobrze i ktore sa dobre na udach i w biodrach, a nie za szerokie w pasie, to istny cud. dotyczy to przede wszystkim spodni, ale i spodnic - ciezko mi znalezc odpowiednia na dlugosc, a spodnice ciezko skrocic. no i oczywiscie do tego dochodza stopy. mam rowniez problem z rekawiczkami - mam dlonie jak dziecko, co mnie wkurza, chociaz TŻ je uwielbia. ![]() chyba juz wiecie odludki dlaczego srednio lubie zakupy?
|
|
|
|
#268 |
|
BAN stały
|
Pani Ćma właśnie to jest najgorsze w modzie, że ubrania są robione na jeden typ kobiecej sylwetki. Mam koleżanki o filigranowej figurze i też zawsze muszą nabiegać się po sklepach zanim coś kupią.
Dzisiaj idę do teatr z moim Tztem na Czołem wbijając gwoździe w podłogę
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja na większe zakupy chodzę dwa razy do roku, czyli na wyprzedaże. Też mam problem z t-schirtami, bluzkami. Wzrostu mam 168cm tak więc normalnie, ale waże miedzy 48-51kg, tak więc rozmiar mam nieduży, do tego 75D w klacie. Jak założe S to się dusze, jak M to wisi. Spodnie też muszę skracać. Teraz kompletuje dwuczęściowy kostium kąpielowy. Tez trzeba sie nachodzić, bo majtki mam nieduże, a cyc jest . A do tego jestem wybredna. Dosiak, a o czym ta sztuka? Tytuł intrygujący. Teatr uwielbiam. Dla mnie to jest magia. Rodzice w poniedziałek sie wybierają na "Śląskie urodziny Kazimierza Kutza". Zdobycie biletów graniczyło z cudem. Mój ex-TŻ zaczął do mnie znowu pisać. Jak tak dalej pójdzie to mu kolana przestrzele.
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez bardzo lubie chodzic do teatru. dyskoteki - gdy bylam mlodsza, uwielbialam a teraz od 2 lat nie chodze w ogole i mi tego nie brakuje, po prostu nie lubie tej atmosfery podrywu dookola, wytapetowanych 15stek w miniowach, po solarce i z tipsami oraz metroseksualnych facetow z wloskami na zel. Cytat:
majtki ok, mozna kupic osobno male. ale gorzej ze stanikiem - te duze rozmiary zazwyczaj mają kroj i wzory jak dla starszych pań ale poki co o tym nie mysle, zajme sie tym w maju, bo zamierzam do czerwca schudnac 10kg, wiec cycki pewnie tez troche spadna ![]() a co do ex-TŻta - dlaczego wiekszosc facetow nie wie czego chce?! gdzie sie podziali prawdziwi mezczyzni [lub: dlaczego jest ich dzis tak malo?]
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:19.

. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.

.

o ile kozaki jeszcze kupie [wiadomo, grubsze skarpety mozna zalozyc] to z odkrytymi butami miewam spoooooooory problem