|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
♥
|
Dot.: Duża pupa i grube nogi ?;/
rozplanuj dzien tak aby nie było czasu myslenia o papierosach oraz regularne posiłki i nie powinno byc tak źle
![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-01-26 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() Dołączam się. Biodra (pupa): 95cm Udo: 55cm Łydka: na szczęście w porządku ![]() Interesuje mnie jedno! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#243 | |
♥
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Ogromna pupa i grube uda pomocy!!
Witam dziewczyny , wiem że jest pełno wątków na ten temat ale nic konkretnego w nich nie mogę znaleźć. Otóż mam duży problem, mam 19 lat, moja budowa zawsze dawała wiele do życzenia ale teraz przeraża
![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ogromna pupa i grube uda pomocy!!
bittersweet17, ja mam wprawdzie 14 lat, ale strasznie dużo siedzę przy biurko. Właściwie przez cały tydzień, to tyle co do szkoły i na zajęcia wychodzę i to też ze trzy cztery razy w tygodniu. Po dwóch latach takiego funkcjonowania nie wytrzymuje. Kompletnie nie mam kondycji, na wf też kiepsko mi idzie, z figurką to jest dobrze, wszyscy mi mówią, że chcieli by wyglądać jak ja. No i rzeczywiście w ubraniu wyglądam okey, ale jak mam się rozebrać do stroju na plaży to jest gorzej. Też mam tłuszczyk właśnie na udach i brzuchu., tylko to bardziej wałeczki są. Nie wiem jaki prowadzisz tryb życia, ale może czas zacząć się więcej ruszać. Ja zabrałam się za ćwiczenia na spalanie tego tłuszczyku, bieganie po schodach, truchcik w miejscu, przysiady, brzuszki itd. (jeśli zechcesz to wyślę Ci te ćwiczenia) i naprawdę pomagają. Czuję, że mam więcej siły, poprawia mi się kondycja, mimo że ćwiczę niedługo. Ale intensywnie.Nie jestem już takim bączkiem tłustym kapuście i nie wstydzę się swojego. No i nie mam kompleksów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
*sportaddict*
|
W Y S Z U K I W A R K A !!!!!
![]() łączę małe wątki na ten sam temat. ![]() Życząc Wam boskiej pupy i ud przypomnę tylko, że w wyszukiwarce naprawdę znajdziecie prawie wszystko ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-15 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Dot.: PUPA I UDA - porady i pytania, wątek zbiorczy.
olusia070794 prowadze wlasnie taki tryb życia o jakim pisalaś, szkoła- dom ( spanie , komputer) dziś zeby się zmotywować ogladałam zdjecia z przed roku kiedy bylam taka szczupla...
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że Ci wyślę, nie wiem czy u Ciebie będą dobre, ale u mnie działają
![]() Na pewno polecam Ci brzuszki, ale rób je tak, by ciągnąć brzuchem, choćbyś miałą paść. Zarówno proste, jak na skos (które działają na boczki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Olusia 070794, bitersweet17 mówiła o dolnych partiach ciała nie o brzuszku :/ Bittersweet17 ja biorę dianę już ok 2 lat, również mam dość ciężki dół, szczupłą talię i małe piersi. Przytyłam ale nie tyle, że zaczęło mi to przeszkadzać za to ostatnio to hoho
![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wiem wiem, poczytałam już różne wątki. Dla mnie Diane to najgorsza rzecz:[ tak się kiedyś cieszyłam że zaczełam mieć po niej ładna twarz ale za to nogi;o a teraz odstawiłam i twarz zaczyna wysypywac i do tego nogi i dupa to szok;o Jak narazie jestem na diecie 1000 kcal i robie duużo przysiadów i chodze na basen, chce też zaczać jezdzic na rowerku ale niestety nie posiadam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Do Talcia12: Skoro Ty twierdzisz, że jesteś gruba, to co ja mam powiedzieć:p No żartuję, ale widziałam również poprzednie zdjęcia, a Ci co mówią, że jesteś gruba, to Ci zwyczajnie zazdroszczą, albo kieruje nimi coś innego... nie mam pojęcia co... Ale gdy ja byłam w Twoim wieku, była ze mnie taka kuleczka. Teraz mam 15 lat i wyrosłam z tego, każdy mi mówi: jaką masz świetną figurę itd. Za półtora roku będziesz wyglądać jeszcze lepiej, bo nabierzesz trochę kształtów (choć nie mówię, że Ci ich teraz brakuje), a teraz naprawdę jesteś okey. I nie proszę Cię, nie odchudzaj się, bo sobie zaszkodzisz (mam koleżankę, która w ten sposób wpędziła się w anoreksję i bulimię i walczy z tym od trzech lat, nie jest jej łatwo). Myślę, że każda dziewczyna patrzy na to jak wygląda, ale trzeba nabrać dystansu. I nie przejmować się aż tak opinią znajomych
![]() ![]() ![]() ![]() Do Martysia: no wiem, że chodziło o dolne partie, część tych ćwiczeń też jest na nogi, poza tym bittersweet17 wspominała tez o biodrach ![]() Życzę Wam powodzenia i miłego ćwiczenia ![]() Edytowane przez olusia070794 Czas edycji: 2009-02-21 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny i chłopcy
![]() Mam problem, a mianowicie taki ze mam duże masywne pośladki i uda ![]() Jakie ćwiczenia powinnam zrobić ? Chodzi mi o to ,ze mam takie galaretowate-blee... Chciała bym spalić tłuszcz ale nie umięśnić zbytnio, ale zeby byy takie twarde ... Jak był TAKI temat to proszę o przekierowanie mnie ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dot.: galaretowate uda i pođladki
ja bym polecala rower
![]()
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Ja dorzucę agrafkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Konto usunięte
|
Na spalanie tłuszczu i pozbycie sie galaretki najlepsze sa aeroby i interwały. Rowerek,bieganie itp. wybór nalezy do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Hm. Przyłączę się do wątku. W sumie to ja chcę tylko zlecież troszeczkę z ud. Od zeszłego tygodnia odwiedzam dwa razy w tygodniu klub fitness, od jutra A6W na brzuszek, i moze coś na te uda?
Agrafka? Tj. ? Nieobeznana jestem w tych sprawach ![]()
![]() |
#258 |
Przyczajenie
|
agrafka-to taki przyrząd do ćwiczeń ud lub ramion i rąk, sciska sie go udami lub rękoma.fajna sprawa. mozna tez wykozystać taśmy do ćwiczeń, Jesli chcesz zgubić tłuszcz to niezbędne są aeroby ale niestety nie da sie spalic tłuszczu tylko z wybranego miejsca.Polecam bieganie, rower, pływanie, rolki... byle wysiłek trwal nieprzerwanie przez min 30 minut, przy treningu interwałowym efekty sa jeszcze lepsze...ale aby uda byly twarde i jędrne muszą byc tam mięsnie. Jeśli bedziesz robila cwiczenia wykozystując jedynie obciazenie własnego ciałą lub niewielkie obciązenie dodatkowe nie musisz sie obawiac zbytniego rozbudowania mięsni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Niestety też mam ten problem ale zauważyłam poprawę po kilku naprawdę prostych ćwiczonkach: półprzysiady z nogami rozstawionymi na wysokość bioder <powolne>, podnoszenie nogi leżąc na boku <tak samo powoli, noga wyprostowana, stopa wyciągnięta> itp. Polecam te ćwiczenia -
http://www.youtube.com/watch?v=dxm-PtHHgto http://www.youtube.com/watch?v=u83bM...eature=channel ![]()
![]() |
#260 |
La Moderatoiure
|
Mi na uda i pupę pomaga 8 minute buns i 8 minute legs
![]() Do oglądnięcia na You Tube. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
mi na tego typu problemy pomaga bieganie (od wielu lat moja obsesja
![]() ![]()
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Też mam problem 'galarety' zamiast ud ![]() ![]() Moje pytanie, z racji tego że jedyną rzeczą jakiej naprawde nielubie to właśnie bieganie.. czy mogłabym to zamienić na szybki chud? czy to będzie podobne w skutkach? Chodze na aerobic 2 x w tygodniu od 3 miesięcy i już widze że przede wszystkim czuje się lepiej co za tym idzie galaretki jakoś mniej się galarecą ![]() Jeśli chud to od ilu min najlepiej zacząć? jak się d o tego wziąść? jakieś rozciągania przed po? wolałabym chodzic sobie rano przed pracą, czy równie skutecznie poprawi się stan mych ud po chodzie jak po bieganiu? Z góry dziękuje, Wasza pomoc będzie nieoceniona ![]() pozdrawiam i przytulnych świąt życze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zadomowienie
|
ciężko spalić nadmiar mięśni
odpowiednia dieta napewno się przyda ale to wątek na dietetyce
![]() |
#264 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z tymi mięśniami to fakt...w sumie 15 lat wyczynowego sportu zrobilo swoje...wiem ze pod tym tluszczykiem kryje sie masa miesni..tylko teraz jak to zrobić żeby uda sie wysmukliły i przy tym nie nabrały dodatkowych mięśni ![]() stąd pytanie o chud...nie o diete izmonko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
aLE MACIE TE GALARETE TAK KOŁO NASADY KOŁO EEE-NASZEGO SKARBU? bO WŁAŚNIE JAK SIADAM TO MI SIE TE UDA TAK ZLEPIAJĄ TO OKROPNE.
dZIEKI ZA OPDP. CO TO JEST INTERWAŁ?
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Od ok.2 klasy podstawówki przez cały rok szkolny dojeżdżałam do szkoły na rowerze.
Podstawówka-1,5 km (5 lat) --> wszystko mnożyć razy 2, bo tyle w jedną stronę miałam. Gimnazjum-3,2 km (3 lata) Liceum -1,2 km (3 lata) Studia - 1,2 km (1 rok), teraz jeżdżę autem. W wakacje bardzo trudno mi określić, jeździłam codziennie, ale trasy były różne. Poza tym jeżdżę konno, jestem osobą aktywną, dużo czasu poświęcam ruchowi z psami. Do czego zmierzam... To wszystko NIC A NIC nie pomogło na moje pośladki!!!! Są bardzo miękkie i lekko opadające. Moja przyjaciółka nie robi kompletnie nic, a ma bardzo twardą i jędrną pupę. No i co??? Mogę podziękować chyba tylko za daremne geny, bo jak ten tyłek utwardzić??? Jazda na rowerze mnie wcale nie męczy, na jakieś konkretne treningi nie mam czasu i pieniędzy. Z resztą olewam to, mam już dość wkurzania się na swoją ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
Poszukaj na fitnessie fajnych cwiczen na te okolice.
Aerobic to aerobic i koniec kropka. Tutaj potrzebny jest trening siłowy na te partie. Wszelkiego typu przysiady z szerokim rozstawieniem nóg i ciężarem ciała opadającym na pięty nie całe stopy!! To w kwestii pupy. Na nogi też przysiady ale w wąskim rozstawie nóg, wykroki w przód..etc. etc.. Po siłowych jakieś 30 min aerobów, może to być skakanka, rower, jogging, bieżnia.. whatever you dream of ;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
*sportaddict*
|
a ja polecam 'dla odmiany' wyszukiwarkę.
Kasia771 - same aeroby na dłuższą metę spowalniają metabolizm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, wracajac do tabletek Diane , ja takze odradzam ... predzej mialam fajna figurke czyli bylam akurat, nie gruba , nie chuda, mialam fajne kobiece ksztalty i wszystko bylo proporcjonalne. Po pol rocznym zazywaniu Diane przejrzalam na oczy. Wygladalam okropnie, jakbym byla spuchnieta. Nogi mialam 2 razy grubsze a pupa ... tragiczna, wiiiieeellllllllkkkkkaaaa aa !!!! od razu odstawilam i teraz walcze zeby powrocic do tego co bylo ale to nie takie proste
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Przyczajenie
|
Pupa
Czy możecie mi polecić jakieś ćwiczenia na mięśnie pośladków? Wiem, że pełno tego tutaj, ale każdy mówi, co innego i ja już nic nie wiem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.