|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 2.
Nie no bo naprawdę. Wiecie co Ona na to? Że jej TŻ powiedział kiedyś do Niej, że : "jakbym miał tak pchać w gnaty" o matko, co za prostak :/
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dżinsy też mi się spodobały a jakie taniutkie były ![]() Mama zapłaciła za nie jakieś 45 zł, tyle, że po cenie hurtowej bo ma sklep ![]() Cytat:
Miło to słyszeć, ale uważam, że jeszcze dużo pracy nad figurką moją mnie czeka, a szczególnie nad brzuszkiem ![]() Ja tak samo Was uwielbiam Pięknotki ![]() Dobrze, że jesteście. Mam się kogo zawsze doradzić No i oczywiście służę pomocą
|
||
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Nie idę na grilla dziś. Pogoda kiepska - niby słońce świeci, ale straszny wiatr jest, a ja marznę, poza tym małe prawdopodobieństwo, że udałoby się rozpalić grilla
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Airish88 - ale masz megaaa fajne spodnie
![]() Feel sexy day by day !! Edytowane przez bastka Czas edycji: 2009-04-19 o 14:51 |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Airish88 ulala ale z Ciebie laska
!Dżinsy mi się baaardzo podobają, sama mam jedne bardzo jasne dżinsy i to bez wątpienia moja ulubiona para spodni ![]() Ja się tam nie odchudzam, nie ćwiczę narazie bo nie mogę, ale nigdy na swoją wage nie narzekałam, nawet chciałam przytyć, bo ważylam maks.50kg (i to nie zawsze przy 170cm). Teraz mam maks. 55 i czuję się wyśmeinicie, ale ja problemów z soba raczej ogólnie nie mam, bo kształty typu Beyonce czy Kim mi się strasznie podobaja, wiec moge tyć:P |
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam takie Masz świetną figurkę ![]() Ale ostatnio dużo piszemy I nowych dziewczyn przybywa, oby tak dalej Muszę pare rzeczy dokończyć i będę ćwiczyć, coś z tymi udami muszę zrobić ![]() A póxniej spacerek z pieskiem taka piękna pogoda to mi się w domu siedzieć nie chce
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę wizaż szwankuje i dwa razy wysłałam to samo
![]() Ja tez nie zamierzam już się odchudzać tylko troszkę chcę brzuszek wymodelować i może pośladki Ja po prostu lubię ćwiczyć i widzieć efekty na swoim ciałku
Edytowane przez Airish88 Czas edycji: 2009-04-19 o 14:54 |
|
|
|
#248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Airish - dokładnie mam tak samo, ćwiczę i kiedy widzę efekty chcę więcej bo to jest cudowne uczucie kiedy dąży się do perfekcji (w naszym mniemaniu) mnie nie obchodzi co kto o mnie będzie myślał, ważne, żeby mi moje ciało się podobało.
Ostatnio mój wfista złapał mnie za ramiona i powiedział ; a Ty Joanno, masz przytyć 3 kg !
|
|
|
#250 | |
|
Rozeznanie
|
ja was też uwielbiam ![]() Cytat:
ale osioł
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
kurcze dziewczyny a bez dietki myslicie ze da sie jakos zrzucic oponke z brzuszka ?
oj marzy mi sie taki plaski maaaarzy ![]() moze macie jakies sprawdzone sposoby ?
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie ostatnio jakiś facet podszedł w pracy i powiedział, że on jest grafikiem i uważa, że mam nie zmieniać nigdy fryzury, częściej się uśmiechać i koniecznie, ale to koniecznie przytyć! - a po moim trupie! Dziad jeden :P Ide w końcu pisać analizę, bo przez Was ciągle się wymiguję od tego :P |
|
|
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
Bar Rafaeli :
Ahh te piegi na ostatnim ![]() bar-rafaeli-6257.jpg bar-rafaeli-6271.jpg bar-rafaeli-107972.jpg bar-rafaeli-107982.jpg bar-rafaeli-107995.jpg
|
#254 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żegnam się z Wami, bo TŻ do mnie biegnie ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Martysia - dla dziewczyn jest bardzo miły, zawsze na rozgrzewkę daje nam wycisk, i przeróżne ćwiczenia na brzuch i dupcię dla facetów jest bardzo, ale to bardzo wredny, zwłaszcza dla palaczy.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejacie takie seksowne, opalone ciałka, ze aż ide sie wydepilowac i wypeelingowaczeby wieczorem samoopalacz poszedł w ruch!
a co;D siedze w tym domu, to chociaz robie cos dla siebie
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Messinka spasiba ;* napewno wypróbuje bo brzmi calkiem ciekawie. a powiedz, dlugo czekalas na efekty ?
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tu o dietach i odchudzaniu, a ja znowu siedze i jem....
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
a co masz dobrego ? podziel sie
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co się stało?
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
hejo
wróciłam z zakupków..wlasnie siedze u tż'ta i jako ze mam chwilke to zagladam tutaj do Was zeby sie dowiedziec co ciekawego słychac ![]() ..wydalam prawie 500zł na targowisku nic.. ale w centrum handlowym kupilam sobie bluzeczke z krotkim rekawkiem, czerwone spodenki które wygladaja jak szorty jeansowe.. al'a latexowe spodnio-leginsy.. perfumy DKNY te nowe blossom'ki, nowy pędzel do różu, czarna zwykla bluzke bawełniana idealna do łączenia z kamizelkami itd taka uniwersalna.. i to chyba wszystko ![]() rozmawialam tez z tż'tem.. powiedzialam ze nie czuje sie pewnie w naszym zwiazku, ze podejrzewam ze sie dalej spotyka z tamta panna.. smutny sie zrobil.. powiedzial ze mnie kocha i ze nawet nie mialby czasu sie spotykac z kims innym (dla chcacego nic trudnego )poki co sobie odpuscilam.. nie bede sie bawic w zmienianie numerow w jego telefonie ani nic.. jak ma mnie zdradzic to to zrobi.. a jako ze klamsto ma krotkie nogi to predzej czy pozniej wyjdzie na jaw.. o! nie doluje sie to jednak prawda ze zakupy poprawiaja humor ![]() ![]() ![]() hejo wróciłam z zakupków..wlasnie siedze u tż'ta i jako ze mam chwilke to zagladam tutaj do Was zeby sie dowiedziec co ciekawego słychac ![]() ..wydalam prawie 500zł na targowisku nic.. ale w centrum handlowym kupilam sobie bluzeczke z krotkim rekawkiem, czerwone spodenki które wygladaja jak szorty jeansowe.. al'a latexowe spodnio-leginsy.. perfumy DKNY te nowe blossom'ki, nowy pędzel do różu, czarna zwykla bluzke bawełniana idealna do łączenia z kamizelkami itd taka uniwersalna.. i to chyba wszystko ![]() Airish88 sliczne spodnie! ma twoja mama jeszcze takie w sklepie? chetnie bym kupila takie od niej za posrednictwem chociazby allegro ![]() zyskowa co sie stało kochana?
Edytowane przez Agnesta Czas edycji: 2009-04-19 o 15:59 |
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
Messinka - dziękuję Ci bardzo za pomoc
Martysia_ - wiesz, waga stoi w moiejscu od jakiegoś miesiąca... może masz rację, że to tylko taki 'kryzys'. honey1012 - pewnie z wątku o hardcore barbie/barbie light albo o AG
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu nie mogę mieć kolegów i tyle. Najgorsze jest to, że spędziłam z nim prawie 4 lata swojego życia i nie umiem żyć bez niego. Miałam być jego żoną, a teraz jestem samotna i niekochana
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesta a widzisz, zakupy to jednak dobra rzecz
![]() zyskowa ale dobrze wiesz,że czasem takie rozstania odbywaja się pod wpłyam emocji,chwili.. Może jeszcze nic straconego.
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ostatnio jakoś mi się nie układa i ludziom wkoło też
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś fatum osttnio nad naszym wątkiem chyba!
![]() zyskowa, trzymaj się, rozmawiaj z nim szczerze, powiedz wszystko co czujesz, taka miłość od tak się nie kończy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

jesteś bardzo zgrabna