![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TYLKO PERFUMY: Madness, Agent Provocatour + inne
Witaj
![]() Dostałam jeszcze jedną propozycję wymiany kiwi i dlatego się waham ![]() Agenta brałabym w ciemno - nie znam zapachu zupełnie i nie mam gdzie go sprawdzić ![]() ![]() właśnie dopatrzyłam się na zdjęcie, że to butla 50ml. więc chyba zrezygnuję bo to trochę mało ml. a może mogłabym coś dobrać? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-11-15 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zadomowienie
|
Peonies, to Agent setka, więc zostało około 75 ml, sprawdzę wieczorem po pracy. Tamten był Agentem Provocateur klasycznym, ten jest Eau Emotionelle, jeśli chcesz wieczorem wyślę fotę.
To jedne z moich ukochanych perfum, dlatego nie będę obiektywna w opinii, uprzedzam. Eau Emotionelle pachnie luksusem i czystością - róża jest tutaj nutą wiodącą, w tle mamy szypry. Ja wyczuwam w nim jeszcze bardzo delikatny akord zamszowy. Bardzo trwały, trzyma się blisko skóry. Z pewnością nie jest to tzw trudny zapach, albo migrenogenny. Wyjątkowo zmysłowy przy tym elegancki i nieinwazyjny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że nie jest podobny do żadnego innego zapachu (pytam w celach porównawczych)? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Nigdy nie spotkałam zapachu podobnego do Eau Emotionelle.
Baza jest oczywiście podobna w jakimś stopniu do klasyka ale zdecydowanie bardziej delikatna, miękka, nie ma w niej tego charakterystycznego ostrego akordu. Postawiłabym Agenta gdzieś pomiędzy Kelly Caleche (skóra, ale bardziej kwiatowo pudrowa) a Bvlgari Rose Essentielle (róża, choć tutaj róża jest mniej soczysta), ale - tak jak mówię - nie jest w pełni podobny do żadnego z tych zapachów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
kochana, a moglabym tylko fotke poprosic? przypomnij prosze nuty zapachowe, nei wiem czy dobrze go kojarze, jesli tak to bede chetna na wymianke
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() przemyślałam wymianę i jestem na tak ![]() ![]() interesują mnie jeszcze: - Nina Ricci Nina - ok 15ml MINIATURY: - My Givenchy Dream, edt, 7ml - Eau de Star, T. Mugler, edt, 5ml może coś jeszcze wybierzesz? Edytowane przez peonies Czas edycji: 2010-11-16 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
za
Max Mara klasyczny, edp, 60/70ml chetnie oddam ci CERUTTI 1881 50 ML(tylko psik testowy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
kamo, daj znac prosze
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
witaj, podoba mi się chanel chance, kenzo jungle i angel tm mini
zapraszam do mnie - miałam kilka dokładek ![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
przypominam się Kamo
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- przypominam się Kamo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
Może znajdziesz coś u mnie?
![]()
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=kama kama;12086410]
![]() - Mauboussin EDT - ponieważ kochamy się BARDZO, więc tu wymiana tylko za jakiś mega rarytas. /QUOTE] coś u mnie? mam tylko pytanie ile tego rarytasu jest i czy bardzo czuć w nim wanilię. proszę odpisz u mnie, pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Witaj, interesuje mnie u Ciebie parę rzeczy, a najbardziej Lalique Perles i Cacharel Eden. Znalazłabyś u mnie coś w zamian?
![]()
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Może znajdziesz coś u mnie za Max Marę. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Hej! Sporo mi się u Ciebie podoba, ale nie wiem co byś mogła oddać za Intimissimi. Podoba mi się:
- Chanel Chance EDP, nieco więcej niż połowa z 50ml - Agent Eau Emotionelle - ok 70% największego flakonu - Woda Toaletowa Kokos - Yves Rocher 50ml ----szukam Cocoon z YR a to jest zwykły kokos? - Kenzo Jungle, edp, 45/50ml - max mara no i choć próbka daisy, bo strasznie ciekawi mnie ten zapach...
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2011-06-08 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Witaj,
moze znajdziesz cos u mnie za: Chanel Chance EDP, nieco więcej niż połowa z 50ml, ewentualnie Eden? Poza wątkiem mam jeszcze: GF Ferre Rose 28/30ml CK One Summer ok 40/100 ml CK Escape parfum ok 3,5/4ml pozdrawiam ![]()
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mam MB Individuelle, czy byłabyś zainteresowana wymianą za Chance (plus ewentualnie coś jeszcze od mnie)? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
- Chanel Chance EDP, nieco więcej niż połowa z 50ml
- Nina Ricci Nina - ok 15ml Coś u mnie?
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
hej, podobało Ci się u mnie Intimissimi. Co byś mogła za nie oddać z tego co wypisałam wyżej?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.