![]() |
#241 |
Przyczajenie
|
Dot.: Alli - na odchudzanie - ktoś stosował??
takie badanie może zrobić dietetyczka, bierze się pod uwagę wzrost, wiek, wagę, aktywność fizyczną i mają na to jakiś tam specjalny wzór z którego wychodzi ile Twój organizm spala sam i o ile trzeba obniżyć kaloryczność diety, żebyś zaczęła chudnąć.
Mi po takim badaniu wyszło, że metabolicznie mój organizm ma jakieś 40lat więc się przeraziłam Opakowanie Alli starcza mi na miesiąc (dokładnie 28dni, 84tab. 3x dziennie) I płacę niecałe 70zł za opakowanie - http://www.aptekafarmaco.pl/product_...oducts_id=4999 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Przyczajenie
|
1550 kcal mi wyszło
nie wiem jak jest teraz kupuj, mam nadzieję, że Ci pomoże |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tzn. że też jestem 10 lat starsza ![]() regulowałaś czymś metabolizm? czy tylko dietą? miałaś jakieś niepożądane działania przy stosowaniu alli? nie wiem na co się nastawiać , a boję się zapoznać z ulotką bo na bank nie odważę się zażywać alli. Edytowane przez Agna Czas edycji: 2010-10-05 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Przyczajenie
|
nie robiłam nic poza dietą i ćwiczeniami
ja nie mam żadnych efektów ubocznych, nic nie odczułam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
Pozazdroscic... mnie efekty uboczne po prostu załamuja... dopiero 5 dzien zazywam to świnstwo (bo inaczej tego okreslic nie moge) a juz daje o sobie znac... mam totalny rozstroj jelit :/ i cos czuje ze powinnam przerwac kuracje bo nie podoba mi sie w jaki sposob te tabletki na mnie oddziałują... chociaz szczerze powiedziawszy nie wiem czemu tak jest bo wg instrukcji objawy niepożądane nasilają się w momencie gdy spozyje sie wieksza ilosc tłuszczu niz zalecana... a ja tluszczu spozywam tyle co kot napłakał... moze któras z Was poznała tajniki jak pohamowac te przykre skutki uboczne?;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
może więc Twoje posiłki mają za mało tłuszczu?
albo po prostu masz zbyt wrażliwe jelita na przyjmowanie tego środka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
Bardzo możliwe że ja po prostu nie powinnam tego brać bo w sumie tłusto zjem raz na rok ;/ ogólnie mój żołądek tłustych rzeczy nie znosi dlatego unikam. Teraz widzę że zbyt pochopnie kupiłam te tebletki. Najchętniej bym się ich teraz pozbyła bo widzę że brać nie ma sensu :/ tylko kto mi je teraz odkupi? poza tym już 2 dzień ich nie zażywam, bo bardziej sobie cenie komfort moich jelit niż jakieś tabsy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Ja biorę te tabletki od tygodnia i jak narazie nie narzekam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#250 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Muszę przyznać, że pomimo zdrowego odżywiania, 3-4 razy w tygodniu na siłowni i braniu "Alli", po odstawieniu tabletek niestety doświadczyłam efektu jojo. Co oczywiście nie oznacza, że każda/y z nas tak reaguje. Mój organizm już taki jest. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Rozeznanie
|
witam
![]() ![]()
![]() |
#252 |
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-12-03 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Rozeznanie
|
...
Aby osiągnąć szczęście, trzeba znać cierpienie... Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-12-03 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
hey dziewczyny! od ok. 5 dni biorę alli. Nie narzekam, ale pojawił mi się pewien problem: mam strasznie opuchniętą połowę czoła. Na początku myślałam,że to pryszcz, ale opuchlizna rośnie i trwa już drugi dzień. A do tego jest strasznie bolesna... Z profilu wygląda jak ogromny guz... Czy to możliwe,że to po alli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!!!
Jeśli mogę się wtrącić to doświadczyłam na własnej skórze alii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
Stosowałam Alli.
Szkoda zdrowia. Najpierw w połowie cyklu dostałam plamienia, które utrzymywały się do miesiączki a pod koniec wyglądało jak miesiączka. W tym czasie miałam 2 razy usg. Lekarce nawet się nie przyznałam, że brałam alli ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- No i oczywiście starałam sie brać witaminki na noc (jak przykazano w ulotce) i kwasy omega itd. Ale to nic nie dało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
złamanie zakazu handlu
Aby osiągnąć szczęście, trzeba znać cierpienie... Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-11-24 o 07:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
zostało mi 42 tabletki alli jak ktoś chętny pisać na PM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
![]()
Tłuszcze akurat przyswajają się najwolniej, największym wrogiem wymarzonej wagi i sylwetki są węglowodany. Więc Alii to kolejny szarlatański ogłupiacz z mediów. Tłuszcze i białka stanowią podstawowy budulec naszych komórek i enzymów.
Wróć do natury, do nisko przetworzonej żywności, w niej nie ma miejsca na cukier, białą mąkę ryż i inne trucizny. I zero ciasteczek, cukiereczków, no chyba, że akurat padamy z głodu w drodze na Mount Everest. Nie ma co ![]() Edytowane przez katesysa Czas edycji: 2011-01-27 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Przyczajenie
|
Witajcie, dzisiaj dowiedziałam się o tabletkach Alli od męża ktory zobaczył je na promocji za ok 60 zł za 84 kaps.
Przeczytałam cały watek o tym "cudownym" leku i sama nie wiem co zrobić. Bardzo chce schudnąc (mam 162 cm/76 kg) a raczej musze schudnac bo od dłuzszego czasu staramy sie o dziecko i jednen gin powiedzial ze moja tusza moze byc powodem braku ciąży (to juz ponad 3 lata). jestem na diecie dukana, 2 razy w tygodniu chodze na fit + raz siłownia w tygodniu. Obawiam sie efektow ubocznych i jeszcze wiekszych problemow z zajsciem w ciaze. powinnam sporobowac jedno opakowanie wziaść czy sobie darowac? dziekuje z gory za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Cenowo widzę, że niezły rozstrzał jest. Ja kilka dni temu za opakowanie 42 kapsów niecałe 55 plnów w łódzkiej aptece za grosze. Chyba mają na to obecnie jakąś promocję stąd ta cena. Same kapsułki są dobre, ale trzeba je odpowiednio stosować, pamiętać i przestrzegać o diecie. Błędem jest kupienie ich i od tak sobie łykanie na zasadzie, że przez noc 5kg ubędzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Gdzie można tak tanio kupić??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczęta pragnące schudnąć
ALLI jest dobrym sposobem na pozbyciu się tłuszczu z naszego organizmu żaden lek nie zadziała gdy nie będziemy stosować diety ćwiczyć choćby w domu przy muzyce.wiadomo że jak każdy środek ma skutki uboczne Co do kasiunia84 bardzo dobrze że CHCESZ schudnąć przed ciążą poniwaz później może być to o wiele trudniejsze gdy dobrze przeczytasz ulotkę dołączoną do opakowania na pewno Ci się uda zrzucić zbędne kilogramy powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
3 miesiące temu zjadłam 3/4 opakowania i :
+ - schudłam może 2-3kg. - była jakaś motywacja ( bo się wydało kase) - fajnie się brało tabletki z tego opakowanka.. - - rozwolnienie ( przynajmniej u mnie) - zatrzymanie okresu ( a nie głodziłam się) - brak powalających rezultatów Zdecydowałam więc odstawić tabletki, pójść na zdrową dietę. No i spadło już tyle co widać poniżej ![]() Ale oczywiście jeśli chcecie spróbować to wasza decyzja. Może na was akurat lepiej to cudo zadziała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Przyczajenie
|
Alli nie jest złe ale bez diety nie ma sensu ze względu na wiadomo jakie paskudne następstwa ;-). Ja stosowałam ale musiałam odstawić. Włosy mi zaczęły wypadać i paznokcie poleciały strasznie. Brałam witaminy, ale chyba nie zadziałały z Alli. Schudłam może ze 2 kilo. Gdybym dłużej stosowała to pewnie straciła bym więcej, ale wolałam odstawić.
![]() |
#266 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdro dla lasek, które myślą, że najedzą się kapsułek leżąc brzuchem do góry, wciągając KFC przed TV i będą wyglądały jak Kate Moss. Jeśli jesz dużo czerwonych warzyw i uzupełniasz witaminy to jest ok. Ja nie mam problemu. jestem zadowolona. Żadnych przykrych sytuacji. Wystarczy się zastosować do zaleceń. Jeśli komuś brak dyscypliny to nic mu nie pomoże. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej dziewczyny
![]() zakupiłam wczoraj Alli i mam zamiar brać od dzisiaj oczywiście w połączeniu z dietą i ćwiczeniami ![]() Skutki uboczne mnie nie zrażają bo dla ładnego wyglądu zdecyduję się totalnie na wszystko. (wiem to głupie myślenie) Niestety z samą dietą i ćwiczeniami ciężko mi schudnąć bo biorę sterydy na astmę i przez długi czas brałam hormony :/ A więc zacznę dzisiaj i na bieżąco będę opisywać jak mi idzie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny.
![]() Przeczytałam prawie cały wątek i czuję się skuszona do nabycia tego specyfiku. ![]() Otóż mam 23 lata i obecnie ważę 87kg. Odchudzam się od dłuższego czasu w sposób standardowy (ćwiczenia, zero cukru, ograniczam węgle i dużo warzyw). Straciłam sporo bo 17 kg (3 wróciły) ale od pewnego czasu nie bardzo mogę ćwiczyć (kolano wysiadło, bez szczegółów) i moja waga stoi mimo diety. Staram się ćwiczyć i choć trochę spacerować ale bywa różnie. W związku z tym mam do Was pytania. 1. Czy jeśli nie jem normalnie zbyt dużo tłuszczu (po prostu nie lubię) to te tabletki pomogę mi schudnąć? Moją słabością są węglowodany (chleb, makaron, ziemniaki) i owoce. 2. Czy jest tu jakaś dziewczyna z UK ? Chciałabym się dowiedzieć czy jak pójdę do np Bootsa to mi sprzedadzą od razu czy każą się ważyć? (słyszałam że tak robią). Widać po mnie że jestem bardzo gruba ale wolałabym uniknąć ważenia. Po prostu wstydzę się. Będę wdzięczna za odpowiedzi ![]() emilciakofanie1990 Będę śledzić Twoją przygodę z Alli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Przyczajenie
|
No i dzisiaj pierwszy dzień
![]() jak narazie czuję się ok bo wcale nie jestem głodna ![]() w toalecie byłam chyba z 5 razy i troszkę mnie gazy męczą ale jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.