''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-09, 09:10   #241
Dadzia23
Raczkowanie

Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)

Wiatm!!
Wczoraj mnie tu nie było bo kompletnie nie miałam czasu nawet kompa uruchomic.Ale już poczytałam wszystko i nadrobiłam zaległosci.
Z dietą w miare dobrze.Chociaż zdarzyły sie drobne grzeszki.Była i cola i było winko wczoraj od którego dzisiaj mnie głowa boli
Mało cwicze bo biegam jak oszalała po miescie i załatwiam sto tysięcy spraw i zwyczajnie nie mam juz siły na nic wiecej.
Mąż wraca do domu wiec teraz bedzie dla mnie prawdziwa próba wytrzymałosci mojej woli Wierze że bedzie dobrze
Ja już po śniadanku- grahamka+ser zółty+ogórek
Na obiadek bedzie pierś w porach+sałateczka.
Buziol27 zamiast się rozpisywac odsyłam chocby tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194525
Używałam jakis czas temu.Jak szłam na siłownie brałam przed cwiczeniami.Mi dawały niezłego kopa.
Pozdrawiam!!Miłego dnia!

Edytowane przez Dadzia23
Czas edycji: 2009-05-09 o 09:12
Dadzia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 11:07   #242
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Witam
Ja jak na razie tylko jogurt z błonnikiem wypiłam....znaczy połowę
Jak na razie to mi niedobrze...źle się czuję więc nie będę nic w siebie pchać
Nie wytrzymałam i wskoczyłam na wagę no muszę powiedzieć miło się zaskoczyłam ale nic nie powiem aby nie zapeszać bo do następnego czwartku jeszcze daleko
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 11:31   #243
capricek25
Raczkowanie

Witajcie...

ja tez nie wytrzymalam , i weszlam na wage :/ pomimo to ze wazylam sie wczoraj !? i tak...
wczoraj wskazywalo 78,3 kg ( tzn 78,6kg minus 300gr , bo waga w silowni pokazala -> 78,3 kg )- dzisiaj wskazuje 78 kg czyli... 77,7 kg wedlug wagi w silowni

czyzby ocet jablkowy dzialal? hmmmmmmm
ok. ale teraz nie wchodze na wage do czwartku

POZDRAWIAM

Pozdrawiam

74,6...73...72...71...70...69...68... 67...66...65...64...63... 62...61...60

Edytowane przez capricek25
Czas edycji: 2009-05-09 o 11:40
capricek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 14:50   #244
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez capricek25 Pokaż wiadomość
Witajcie...

ja tez nie wytrzymalam , i weszlam na wage :/ pomimo to ze wazylam sie wczoraj !? i tak...
wczoraj wskazywalo 78,3 kg ( tzn 78,6kg minus 300gr , bo waga w silowni pokazala -> 78,3 kg )- dzisiaj wskazuje 78 kg czyli... 77,7 kg wedlug wagi w silowni

czyzby ocet jablkowy dzialal? hmmmmmmm
ok. ale teraz nie wchodze na wage do czwartku

POZDRAWIAM

Pozdrawiam
Hihi...no działa na pewno
Oby tak dalej;*

Ja dzisiaj zjadłam troszkę zupki jarzynowej,póżniej jogurt z błonnikiem noi jeszcze troszkę sałatki na talerzyku z kapusty pekińskiej i padam...boli mnie żołądek....niestety się przejadłam a zjadłam naprawdę troszeczkę
Stary 2009-05-09, 16:38   #245
capricek25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Hihi...no działa na pewno
Oby tak dalej;*

Ja dzisiaj zjadłam troszkę zupki jarzynowej,póżniej jogurt z błonnikiem noi jeszcze troszkę sałatki na talerzyku z kapusty pekińskiej i padam...boli mnie żołądek....niestety się przejadłam a zjadłam naprawdę troszeczkę

???? przedjadlas sie ??? to jaki ten Twoj zoladeczek malutki musi byc...

ja dzis zjadlam
- 3 x wasa z poledwica i salata -
- mandarynke- 30kcal
- shake z serii slim fast gotowy posilek
-duuuzo wody
- jogurt z blonnnikiem , jablko
a na kolacje jest salatka z lososiem

I wcale nie jestem przejedzona....:/
Za okolo dwa tygodnie wybieram sie do lekarza ... po Meridie albo Zelixia , wiem wiem... ale juz postanowilam.

No... a Wy co dziewczynki tak cichutko dzisiaj?

Stary 2009-05-09, 17:20   #246
KahlanAmnel
Zadomowienie

GG do KahlanAmnel

Mnie waga dzisiaj wskazała 63,8 czyli 0,6 kg mniej, bo wcześniej było 64,4 To i tak dobrze po tych szaleństwach jakie wyprawiałam w majowy weekend Jeszcze 4 kg i będzie już 5 na początku To będzie dopiero dzień radosny
Ja dzisiaj zjadłam serek homogenizowany 200g, później serek domowy 150g i kromkę wasy z szynką, no i jeszcze bułkę pełnoziarnistą jak robiłam zakupy bo głodna byłam A teraz mam w planach pare łyżek activii, bo właśnie zakupiłam, to jest chyba najdroższy jogurt naturalny w supermarketach
Dzisiaj rano było 1,5 h ćwiczeń i póżniej 30 minut rozciągania, także dzień całkiem całkiem. Może później zrobię jeszcze pare brzuszków. TŻ mnie tu żubrówką kusi o czekoladzie, ciastkach i chipsach nie wspomnę, że też z niego musi być taki łasuch.
Stary 2009-05-09, 17:55   #247
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
???? przedjadlas sie ??? to jaki ten Twoj zoladeczek malutki musi byc...

ja dzis zjadlam
- 3 x wasa z poledwica i salata -
- mandarynke- 30kcal
- shake z serii slim fast gotowy posilek
-duuuzo wody
- jogurt z blonnnikiem , jablko
a na kolacje jest salatka z lososiem

I wcale nie jestem przejedzona....:/
Za okolo dwa tygodnie wybieram sie do lekarza ... po Meridie albo Zelixia , wiem wiem... ale juz postanowilam.

No... a Wy co dziewczynki tak cichutko dzisiaj?
No bo wreszcie się skurcza...był naprawdę rozepchany....z tym że nie wolno się przejadać A ja jednak to zrobiłam więc nie wchodzę chyba na wagę póki co....a teraz zjadłam jeszcze loda
Noi troszkę ziarenek słonecznika...bo moje drogie...jeśli któraś z was ma zaparcia to polecany jest słonecznik...co jak co ale wielu już pomógł
A jeżeli mogę się wtrącić...może raczej coś dooradzić...to jeżeli lekarz przepisze Ci tą meridię...to nie zamieniaj jej na zelixę...
Bo w aptece często chcą dawać zamienniki...zelixa to cena około 35 zl a meridia różnie od 70 nawet do 140 zł...wiadomo że ta druga droższa...ale jednak ona jest skuteczniejsza moim zdaniem.
Niby to samo a jednak na każdy organizm działa inaczej.
Zelixa jest w tabletkach a tamta w kappsułkach.
Ja schudłam na meridi15
No chyba że lekarz Ci od razu przepisze zelixę...
Może akurat na Ciebie lepiej ona podziała trudno powiedzieć...ale w większości przypadków to M...mocniej działała...
Ale to tak tylko mówię
Kurcze Ty zjadłaś dzisiaj same pożywne rzeczy
Noi w sumie nie kaloryczne więc możesz coś jeszcze wszamać skoro jesteś głodna
Można jeść do dwóch godzin przed pójściem spać

Cytat:
Napisane przez KahlanAmnel Pokaż wiadomość
Mnie waga dzisiaj wskazała 63,8 czyli 0,6 kg mniej, bo wcześniej było 64,4 To i tak dobrze po tych szaleństwach jakie wyprawiałam w majowy weekend Jeszcze 4 kg i będzie już 5 na początku To będzie dopiero dzień radosny
Ja dzisiaj zjadłam serek homogenizowany 200g, później serek domowy 150g i kromkę wasy z szynką, no i jeszcze bułkę pełnoziarnistą jak robiłam zakupy bo głodna byłam A teraz mam w planach pare łyżek activii, bo właśnie zakupiłam, to jest chyba najdroższy jogurt naturalny w supermarketach
Dzisiaj rano było 1,5 h ćwiczeń i póżniej 30 minut rozciągania, także dzień całkiem całkiem. Może później zrobię jeszcze pare brzuszków. TŻ mnie tu żubrówką kusi o czekoladzie, ciastkach i chipsach nie wspomnę, że też z niego musi być taki łasuch.
Gratuluję
Ale masz energię
Ja to nie umiem się zmusić do ćwiczeń...bo zawsze co zacznę to mięśnie mi się robią...na wadze przybieram i mnie to denerwuje
Dlatego stosuję tylko MŻ
No właśnie faceci to takie łasuchy....mój to ciągle coś żre...przeżuwa...i bądź tu człowieku opanowany
Ja na obiad jarzynowa skromna zupka a mój jakieś ziemniaczki z mięskiem zapiekane w sosie tam jakimś z tych pomysłów...
Nie ma różnicy prawda?
Przejadłam się chyba na samą myśl o jego pysznościach na talerzu...plus wyglądałam jak śliniący się buldog <joke>

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-09, 18:51   #248
capricek25
Raczkowanie

Hello...

co do Activi - to nie moge sie wypowiedziec , nie wiem czy najdrozszy . Ale u mnie calkiem sa fajne promocje na activie , wiec wcinam jak tylko jest promocja.

Hmm... no mam nadzieje ze lekarz mi pzrepisze Meridie , ale zobaczymy co powie.
NIe mam zadnych problemow ze zdrowiem powazniejszych , nie biore lekow. Mam nadzieje ze nie bedzie problemow z dostaniem tych tabletek.

Blondyna a co odzywiania zdrowego /pozywnego - to mam tak od dnia kiedy zalozylam watek- zdrowo , zielono etc zeby tylko moj M chcial tak samo... On jednak woli chleb i kielbase Warzywa tylko jako dodatek , a salatki to i tak zajada pozniej czyms konkretnym .
Wiec walcze sama ale jestem silniejsza o Was i wiem ze mi sie uda

Stary 2009-05-09, 18:55   #249
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez KahlanAmnel Pokaż wiadomość
Ja tez bym sie chciala zwazyc no ale nie mam na czym poki co a tak jestem ciekawa czy cos zlecialo
Mozesz mi napisac jaki serek homogenizowany kupujesz? Naturalny czy jakis waniliowy? Bo ja co w kazdym markecie szukam to nigdy nie moge znalezc zwyklego naturalnego a chyba bym wolala wcinac serki homo niz te niedobre jogurty naturalne

No i gratuluje kolejnego spadku wagi

A jeszcze co do tej Meridii to lekarz moze ja przepisac kiedy?

PM 2017

Edytowane przez pretty_girl19892
Czas edycji: 2009-05-09 o 18:57
pretty_girl19892 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 19:03   #250
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Hello...

co do Activi - to nie moge sie wypowiedziec , nie wiem czy najdrozszy . Ale u mnie calkiem sa fajne promocje na activie , wiec wcinam jak tylko jest promocja.

Hmm... no mam nadzieje ze lekarz mi pzrepisze Meridie , ale zobaczymy co powie.
NIe mam zadnych problemow ze zdrowiem powazniejszych , nie biore lekow. Mam nadzieje ze nie bedzie problemow z dostaniem tych tabletek.

Blondyna a co odzywiania zdrowego /pozywnego - to mam tak od dnia kiedy zalozylam watek- zdrowo , zielono etc zeby tylko moj M chcial tak samo... On jednak woli chleb i kielbase Warzywa tylko jako dodatek , a salatki to i tak zajada pozniej czyms konkretnym .
Wiec walcze sama ale jestem silniejsza o Was i wiem ze mi sie uda
Janse że damy radę;*
Ten mam żarłoka

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Ja tez bym sie chciala zwazyc no ale nie mam na czym poki co a tak jestem ciekawa czy cos zlecialo
Mozesz mi napisac jaki serek homogenizowany kupujesz? Naturalny czy jakis waniliowy? Bo ja co w kazdym markecie szukam to nigdy nie moge znalezc zwyklego naturalnego a chyba bym wolala wcinac serki homo niz te niedobre jogurty naturalne

No i gratuluje kolejnego spadku wagi

A jeszcze co do tej Meridii to lekarz moze ja przepisac kiedy?
Ja np lubię serek bieluch jest pyszny i właśnie naturalny
Meridia od BMI 27 minimum.
Stary 2009-05-09, 19:08   #251
capricek25
Raczkowanie

Meridie... to jak masz BMI powyzej 30 , albo jak masz jakies problemy zdrowotne zwiazane z otyloscia.
Dobrze mowie Blondyna??
Mi BMI wychodzi 29,5 wiec nie powinno byc problemow .
CZytalam duzo o Meridi, znam za i przeciw , ale mimo wszystko chce ja brac. MOja ciocia ktora jest pielegniarka sama bierze - schudla 4 kg w ciagu 3 tygodni - co jest i malo i duzo w zaleznosci jak sie na to spojrzy .
Ja mam nadzieje ze pomoze mi w ograniczaniu porcji , poprzez zmniejszenie apetytu oraz ze przyspieszy metabolizm. Szybki spadek wagi i figura dzieki Meridi mam nadzieje zmobilizuja mnie do dalszej walki i utrzymaniu wagi.... BO JA JUZ NIE CHCE ! BYC GRUBA ! NIGDY!!!!

Dziewczyny , macie profile na naszej klasie ? moze popodgladamy siebie ? bo mi sie dzisiaj zapowiada dluuuuugi wieczor samotny - chetnie popatrze na fotki Wasze

Jak ktos chce to tutaj moj ->>>>>>>>>>>>>>>>>>
http://nasza-klasa.pl/profile/1105387

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-09, 19:51   #252
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Meridie... to jak masz BMI powyzej 30 , albo jak masz jakies problemy zdrowotne zwiazane z otyloscia.
Dobrze mowie Blondyna??
Mi BMI wychodzi 29,5 wiec nie powinno byc problemow .
CZytalam duzo o Meridi, znam za i przeciw , ale mimo wszystko chce ja brac. MOja ciocia ktora jest pielegniarka sama bierze - schudla 4 kg w ciagu 3 tygodni - co jest i malo i duzo w zaleznosci jak sie na to spojrzy .
Ja mam nadzieje ze pomoze mi w ograniczaniu porcji , poprzez zmniejszenie apetytu oraz ze przyspieszy metabolizm. Szybki spadek wagi i figura dzieki Meridi mam nadzieje zmobilizuja mnie do dalszej walki i utrzymaniu wagi.... BO JA JUZ NIE CHCE ! BYC GRUBA ! NIGDY!!!!

Dziewczyny , macie profile na naszej klasie ? moze popodgladamy siebie ? bo mi sie dzisiaj zapowiada dluuuuugi wieczor samotny - chetnie popatrze na fotki Wasze

Jak ktos chce to tutaj moj ->>>>>>>>>>>>>>>>>>
http://nasza-klasa.pl/profile/1105387
BMI od 27 już też jest wliczane ja takowe miałam
Powiem tak szkodliwa...może i tak ale czy otyłość nie szkodzi zdrowiu?
Osobiście jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam i nie żałuję ani chwili że tak postąpiłam
Robiłam badania po kuracji i wszystko było wporządku,a dzięki niej teraz mogę żyć zadowolona z siebie...wreszcie...

Ja wejdę na twoj profil i napisze do ciebie na nk
Stary 2009-05-09, 20:18   #253
milencjusz
Raczkowanie

witam!! ja dziś cały dzień dietkowo i w ogródku, więc fitness zaliczony hehe Poza tym tez nie wytrzymałam i sie rano ważyłam i juz sie pozbyłam mojego kilograma niechcianego, ale narazie wagi w podpisie nie zmieniam...no bo przecie My sie w czwartki ważymy of cors hehehe Capricku zaraz napisze do Ciebie na nk, musiałam dorzucic fotki, bo moja galeria uboga ale oczywiście w calosci zdjec nie mam, jakos zawsze tak robia zdjęcia, ze ucięta jestem... jak cos znajde jeszcze na kompie to najwyżej dorzuce..... no ale moją sympatyczna mordkę zobaczysz - tak sobie to tłumacze
Co do dnia dzisiejszego to jakoś tak szybciutko minął jutro juz niedziela i od poniedziałku do pracy...brrrr A tam rzeźnia od kilku dni, że jak rano ide to chora jestem...No ale jak sie nie ma co sie lubi , to sie lubi co sie ma..czy jakos tak
buziaki i spadam na nk paaaaaaaa

aaaaa i Capricku Ty to laska jesteś) podejrzewam jak Wszystkie tutaj

Edytowane przez milencjusz
Czas edycji: 2009-05-09 o 20:20
milencjusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 20:22   #254
orzeszek01
Zakorzenienie

capricek-napisałam do Ciebie na nk
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 20:29   #255
capricek25
Raczkowanie

BLONDI wow, sympatyczna laseczka z Ciebie i Twoj TZ ciacho takie z niego
Swietnie wygladasz ja takiej sukieneczki nie zalozylam od 4 lat :/
MIlencjusz czekam czekam i dziekuje za komplement... hmm.. czasem mi sie uda wyjsc ladnie na zdjeciu :/
A Meridia jak mowisz BLONDASKU ze od BMI 27.. to juz napewno sie zdecyduje i bede dusic lekarza.

A tak na marginesie... postanowilam ze zrobie kurs stylistki paznokci- zawsze lubilam sie pazurkami bawic... kiedys chcialam isc do studium kosmetycznego, a potem na protetyke...a z tego nic nie wyszlo i skonczylam architekture krajobrazu..dawno temu wiec teraz spelniam swoje marzenia i zostane stylistka ale nie na pelny etat...narazie w domu , dla znajomych a potem zobaczymy Juz znalazlam sobie kurs..w szczecinie, teraz ttylko wolne w pracy i kase uzbierac )))

Stary 2009-05-09, 20:32   #256
milencjusz
Raczkowanie

Juz dawno napisałam!! jak sprawdzasz poczte? hehe a komplement? noł problem, sama prawda

Teraz jak każda z Nas napisze do Ciebie, to napradwę bedziesz miala co robic przez cały wieczór i troche nocki

Edytowane przez milencjusz
Czas edycji: 2009-05-09 o 20:37
milencjusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 20:42   #257
capricek25
Raczkowanie

ALe faaaaaaaaaaaaajnie... )) fajnie was widziec inaczej niz tylko z okienka ze zdjeciem profilowym.
A Orzeszek to chyba dostanie BANA na odchudzanie sie Laska z Ciebie Jak nie wiem
MAM was w znajomych jako ostatnie dodane moze siebie nawzajem zaprosicie ?

Bosz.. ale przy was to taka stara sie czuje....:/ normalnie....
chlip... szkoda ze tak pozno sie obudzilam z odchudzaniem... juz mi nie wypada mini takiej albo szorcikow... etc.. zreszta narazie to i tak nie ma mowy zeby moje szyneczki poakzywac fuj

Stary 2009-05-09, 20:48   #258
milencjusz
Raczkowanie

gdzie Ty stara jesteś!!kopnę Cie w d... to przestaniesz tak gadac! Zaraz zaprosze, nie jestem pewna , chyba orzeszka hehe a Blondyne tez masz??
Stary 2009-05-09, 21:08   #259
capricek25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milencjusz Pokaż wiadomość
gdzie Ty stara jesteś!!kopnę Cie w d... to przestaniesz tak gadac! Zaraz zaprosze, nie jestem pewna , chyba orzeszka hehe a Blondyne tez masz??
a mam :P )

Stary 2009-05-09, 21:15   #260
konstancja666
Zadomowienie

Naraeszcie w domuSkonana jestem niemiłosiernie,ale super było.Od rana byłam na paradzie Szumana,a później na eliminacjach.Buzkę sobei spiekłam,ale dobrze,że ktoś wymyślił pudryNo i poznałam bardzo ciekawego chłopaka(a jaki przystojny mmmm...),ale to bradzo bardzo

Widzę,że tutaj odchudzanie idzie bardzo dobrzeJa własnie zgrzeszyłam-zjadłąm łyżkę lodów;/

Akcja TYCIE!
konstancja666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 21:21   #261
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Oooo widze wymieniacie sie zdjeciami :P ja tez chce was poogladac
Ide capricek popatrzec Twoje fotki

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Zdradzcie chociaz swoje imiona bo nie wiem ktora jest ktora w znajomych capricka ja nazywam sie Marta :P

PM 2017
Stary 2009-05-09, 21:28   #262
buziol27
Raczkowanie

Czesc dziewczyny!!!

capricek odwiedziłam Twoj profilfotki poprostu rewelacja!!Super z Ciebie kobitka,atrakcyjna!!!!

Ja mam na imie Anka K.
buziol27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-09, 21:40   #263
milencjusz
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie jak to sie stało, że wyglądacie tak jak wyglądacie? chodzi mi o wage...Ja zawsze ważyłam 54/55 kg, a jak po zimie miałam 58kilo, to juz spasiona byłam hehe a teraz wszystko oddam, zeby tyle miec. Do wagi 70kg doszłam w niespełna 6 mies... Nie wiem w sumie jak i kiedy, to było tempo expresowe!! Mieszkałam i pracowałam wtedy w londynie, jadłam normalnie, chleb chrupki ,albo polski, warzywka, owocki, mięso gotowane, jogurty i wszystko to co jemy normalnie... Potem przypałetały mi sie problemy z okresem i ginka dała mi hormony zaczęła sie moja jazda z wagą..15 kilo z powietrza, jadłam mniej niż normalnie, bo sie bałam przytyc.. i nic to nie dało Po powrocie do kraju chciałam sie wziąsc za siebie, ale baaardzo trudno sie pozbyc tego świństwa i tak minęły dwa latka z wagą 70kg....
Od stycznia dietkuję i juz 8 kg mniej, ale to jeszcze nie to co chcę osiągnąc Tak teraz jak pisze to naszła mnie myśl, czy jest jakaś granica w tyciu? no bo jak zdrowy człowiek doprowadza sie do wagi 200 kg? Piszcie dziewczynki, bom ciekawa

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

pretty_girl19892 to żeś zaszalała , ze Marta masz na imie hheh tam jest ich kilka Idę szukac Anny K... Czy Wy wszystkie jesteście ze szczecina??
konstancja666 nie przejmuj sie łyżka lodów..nikt nic nie widział

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-09, 21:52   #264
capricek25
Raczkowanie

a ja wlasnie pisze z zagranicy , z UK... wiec wiesz sama milencjusz jak tutAJ szybko waga w gore idzie... ale u mnie zaczelo sie wczesniej , po tabsach anty.. wtedy zaczelam tyc , a potem to jedzenie angielskie, pizza... chinskie...szybkie nieregularne jedzenie... i tyle starczylo :/
ze mam teraz ponad 77 kg..a kiedys bylo 58-60 wiec... 17 kilo to duzo... ciezko jest..sie zaakceptowac z dodatkowymi 17 kilo...
bosz... 17 kilo... przytylam..to jakos w ostatnich 4 latach pamietam w liceum , na studniowke 2000 wazylam 58 czyli 19 kilo w ciagu 9 lat....

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

TE ZDJECIA NA NASZEJ KLASIE W WIEKSZOSCI ODCHUDZONE W PHOTOSHOPIE NIESTETY :/ chlip....

Stary 2009-05-09, 21:52   #265
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez buziol27 Pokaż wiadomość
capricek odwiedziłam Twoj profilfotki poprostu rewelacja!!Super z Ciebie kobitka,atrakcyjna!!!!
O tak podpisuje sie pod tym!

Cytat:
Napisane przez milencjusz Pokaż wiadomość

pretty_girl19892 to żeś zaszalała , ze Marta masz na imie hheh tam jest ich kilka Idę szukac Anny K... Czy Wy wszystkie jesteście ze szczecina??
konstancja666 nie przejmuj sie łyżka lodów..nikt nic nie widział
Marta T. :P niestety nie mam zdjecia przedstawiajacego budowe mojego ciala No i jestem z Gdyni aktualnie

PM 2017
Stary 2009-05-09, 22:04   #266
milencjusz
Raczkowanie

Ja mykam do wyrka książke poczytac.. trzymcie sie i do jutra
Stary 2009-05-10, 08:08   #267
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
ALe faaaaaaaaaaaaajnie... )) fajnie was widziec inaczej niz tylko z okienka ze zdjeciem profilowym.
A Orzeszek to chyba dostanie BANA na odchudzanie sie Laska z
B
e tam laskawaga nie klamie

Witam Was w ten piekny dzien
Dzis niedziela-dzien moich grzeszkow Moja dieta to moj styl odzywiania,a nie mam zamiaru rezygnowac ze wszystkiego co dobre, tylko pozwalac sobie na to co mam ochote raz w tygodniu
Wiec, tadam tadam upiekłam wczoraj ciastka owsiane Załączam zdjęcie
Moze jeszcze skusze sie na lody waniliowe dzis,kto wie Najwyzej więcej poćwicze
Milego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciastka.jpg (50,8 KB, 8 załadowań)

Stary 2009-05-10, 08:45   #268
buziol27
Raczkowanie

Witam w piekny dzien

Jesli ktos z Was chce mnie miec w swoich znajomych to zapraszam nie ma tam za duzo zdjec raczej pare moich dzieci,moje dodam wkrotcce
http://nasza-klasa.pl/profile/19839009

Tak czytam Wasze posty i chyba tez sobie pomoge octem badz tabletkami bo sporo tych kg mam w porownaniu do Was za duzo.
Dzis niedziela dzien lenia mam nadzieje ze z nudow za duzo nie zjem.Moze jakis rodzinny spacerek lepiej zaplanowac by byc dalej od lodowki w ktorej stoi ogromny sernik na zimno,mój Męzulek poprostu mnie katuje tymi łakociami jak tu nie myslec o słodkim.

Buziolki papa
buziol27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-10, 09:22   #269
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Dzis niedziela-dzien moich grzeszkow Moja dieta to moj styl odzywiania,a nie mam zamiaru rezygnowac ze wszystkiego co dobre, tylko pozwalac sobie na to co mam ochote raz w tygodniu
Wiec, tadam tadam upiekłam wczoraj ciastka owsiane Załączam zdjęcie
Moze jeszcze skusze sie na lody waniliowe dzis,kto wie Najwyzej więcej poćwicze
Milego dnia
Napisz jak robisz takie ciasteczka owsiane to moze i ja tez zrobie
No i dobre podejscie masz

Dzien dobry Dziewczyny
wstalam wlasnie, teraz czeka na mnie pyszna owsianka z owockami.
pogoda znow jakas szarobura, ale to dobrze bo trzeba dalej sie uczyc.
Pozdrawiam i zycze Wam milego, dietkowego dnia

Buziol pokaz mezowi ze jestes silna i wytrwala w swym postanowieniu i nie zjedz tego sernika. No chyba ze baardzo nie bedziesz mogla mu sie oprzec to roumiem

PM 2017
Stary 2009-05-10, 09:36   #270
orzeszek01
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294060&page=2
tutaj jest przepispolecam

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości