|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Wiatm!!
Wczoraj mnie tu nie było bo kompletnie nie miałam czasu nawet kompa uruchomic.Ale już poczytałam wszystko i nadrobiłam zaległosci. Z dietą w miare dobrze.Chociaż zdarzyły sie drobne grzeszki.Była i cola i było winko wczoraj od którego dzisiaj mnie głowa boli ![]() Mało cwicze bo biegam jak oszalała po miescie i załatwiam sto tysięcy spraw i zwyczajnie nie mam juz siły na nic wiecej. Mąż wraca do domu wiec teraz bedzie dla mnie prawdziwa próba wytrzymałosci mojej woli ![]() ![]() Ja już po śniadanku- grahamka+ser zółty+ogórek Na obiadek bedzie pierś w porach+sałateczka. Buziol27 zamiast się rozpisywac odsyłam chocby tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194525 Używałam jakis czas temu.Jak szłam na siłownie brałam przed cwiczeniami.Mi dawały niezłego kopa. Pozdrawiam!!Miłego dnia! Edytowane przez Dadzia23 Czas edycji: 2009-05-09 o 09:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja jak na razie tylko jogurt z błonnikiem wypiłam....znaczy połowę ![]() Jak na razie to mi niedobrze...źle się czuję więc nie będę nic w siebie pchać ![]() Nie wytrzymałam i wskoczyłam na wagę no muszę powiedzieć miło się zaskoczyłam ale nic nie powiem aby nie zapeszać bo do następnego czwartku jeszcze daleko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Witajcie...
![]() ja tez nie wytrzymalam , i weszlam na wage :/ pomimo to ze wazylam sie wczoraj !? i tak... wczoraj wskazywalo 78,3 kg ( tzn 78,6kg minus 300gr , bo waga w silowni pokazala -> 78,3 kg )- dzisiaj wskazuje 78 kg czyli... 77,7 kg wedlug wagi w silowni czyzby ocet jablkowy dzialal? hmmmmmmm ok. ale teraz nie wchodze na wage do czwartku ![]() POZDRAWIAM ![]() Pozdrawiam
START 15/12/09 ! ![]() ![]() Edytowane przez capricek25 Czas edycji: 2009-05-09 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej;* Ja dzisiaj zjadłam troszkę zupki jarzynowej,póżniej jogurt z błonnikiem noi jeszcze troszkę sałatki na talerzyku z kapusty pekińskiej i padam...boli mnie żołądek....niestety się przejadłam a zjadłam naprawdę troszeczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
???? przedjadlas sie ??? to jaki ten Twoj zoladeczek malutki musi byc... ![]() ja dzis zjadlam - 3 x wasa z poledwica i salata - - mandarynke- 30kcal - shake z serii slim fast gotowy posilek -duuuzo wody - jogurt z blonnnikiem , jablko a na kolacje jest salatka z lososiem ![]() I wcale nie jestem przejedzona....:/ Za okolo dwa tygodnie wybieram sie do lekarza ... po Meridie albo Zelixia , wiem wiem... ale juz postanowilam. No... a Wy co dziewczynki tak cichutko dzisiaj?
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Mnie waga dzisiaj wskazała 63,8 czyli 0,6 kg mniej, bo wcześniej było 64,4
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj zjadłam serek homogenizowany 200g, później serek domowy 150g i kromkę wasy z szynką, no i jeszcze bułkę pełnoziarnistą jak robiłam zakupy bo głodna byłam ![]() ![]() Dzisiaj rano było 1,5 h ćwiczeń i póżniej 30 minut rozciągania, także dzień całkiem całkiem. Może później zrobię jeszcze pare brzuszków. TŻ mnie tu żubrówką kusi o czekoladzie, ciastkach i chipsach nie wspomnę, że też z niego musi być taki łasuch.
#247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Noi troszkę ziarenek słonecznika...bo moje drogie...jeśli któraś z was ma zaparcia to polecany jest słonecznik...co jak co ale wielu już pomógł ![]() A jeżeli mogę się wtrącić...może raczej coś dooradzić...to jeżeli lekarz przepisze Ci tą meridię...to nie zamieniaj jej na zelixę... ![]() Bo w aptece często chcą dawać zamienniki...zelixa to cena około 35 zl a meridia różnie od 70 nawet do 140 zł...wiadomo że ta druga droższa...ale jednak ona jest skuteczniejsza moim zdaniem. Niby to samo a jednak na każdy organizm działa inaczej. Zelixa jest w tabletkach a tamta w kappsułkach. Ja schudłam na meridi15 ![]() No chyba że lekarz Ci od razu przepisze zelixę... ![]() Może akurat na Ciebie lepiej ona podziała trudno powiedzieć...ale w większości przypadków to M...mocniej działała... ![]() Ale to tak tylko mówię ![]() Kurcze Ty zjadłaś dzisiaj same pożywne rzeczy ![]() Noi w sumie nie kaloryczne więc możesz coś jeszcze wszamać skoro jesteś głodna ![]() Można jeść do dwóch godzin przed pójściem spać ![]() Cytat:
![]() Ale masz energię ![]() Ja to nie umiem się zmusić do ćwiczeń...bo zawsze co zacznę to mięśnie mi się robią...na wadze przybieram i mnie to denerwuje ![]() Dlatego stosuję tylko MŻ ![]() No właśnie faceci to takie łasuchy....mój to ciągle coś żre...przeżuwa...i bądź tu człowieku opanowany ![]() Ja na obiad jarzynowa skromna zupka a mój jakieś ziemniaczki z mięskiem zapiekane w sosie tam jakimś z tych pomysłów... ![]() Nie ma różnicy prawda? ![]() Przejadłam się chyba na samą myśl o jego pysznościach na talerzu...plus wyglądałam jak śliniący się buldog ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Hello...
co do Activi - to nie moge sie wypowiedziec , nie wiem czy najdrozszy . Ale u mnie calkiem sa fajne promocje na activie , wiec wcinam jak tylko jest promocja. Hmm... no mam nadzieje ze lekarz mi pzrepisze Meridie , ale zobaczymy co powie. NIe mam zadnych problemow ze zdrowiem powazniejszych , nie biore lekow. Mam nadzieje ze nie bedzie problemow z dostaniem tych tabletek. Blondyna a co odzywiania zdrowego /pozywnego - to mam tak od dnia kiedy zalozylam watek- zdrowo , zielono etc ![]() ![]() Wiec walcze sama ![]() ![]() ![]() ![]()
#249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mozesz mi napisac jaki serek homogenizowany kupujesz? Naturalny czy jakis waniliowy? Bo ja co w kazdym markecie szukam to nigdy nie moge znalezc zwyklego naturalnego ![]() ![]() No i gratuluje kolejnego spadku wagi ![]() A jeszcze co do tej Meridii to lekarz moze ja przepisac kiedy? ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-05-09 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten mam żarłoka ![]() Cytat:
![]() ![]() Meridia od BMI 27 minimum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Meridie... to jak masz BMI powyzej 30 , albo jak masz jakies problemy zdrowotne zwiazane z otyloscia.
Dobrze mowie Blondyna?? Mi BMI wychodzi 29,5 ![]() CZytalam duzo o Meridi, znam za i przeciw , ale mimo wszystko chce ja brac. MOja ciocia ktora jest pielegniarka sama bierze - schudla 4 kg w ciagu 3 tygodni - co jest i malo i duzo w zaleznosci jak sie na to spojrzy . Ja mam nadzieje ze pomoze mi w ograniczaniu porcji , poprzez zmniejszenie apetytu oraz ze przyspieszy metabolizm. Szybki spadek wagi i figura dzieki Meridi mam nadzieje zmobilizuja mnie do dalszej walki i utrzymaniu wagi.... BO JA JUZ NIE CHCE ! BYC GRUBA ! NIGDY!!!! Dziewczyny , macie profile na naszej klasie ? moze popodgladamy siebie ? bo mi sie dzisiaj zapowiada dluuuuugi wieczor samotny - chetnie popatrze na fotki Wasze ![]() Jak ktos chce to tutaj moj ![]() http://nasza-klasa.pl/profile/1105387
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem tak szkodliwa...może i tak ale czy otyłość nie szkodzi zdrowiu? Osobiście jestem bardzo zadowolona z efektów jakie uzyskałam i nie żałuję ani chwili że tak postąpiłam ![]() Robiłam badania po kuracji i wszystko było wporządku,a dzięki niej teraz mogę żyć zadowolona z siebie...wreszcie... Ja wejdę na twoj profil i napisze do ciebie na nk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
witam!! ja dziś cały dzień dietkowo i w ogródku, więc fitness zaliczony hehe Poza tym tez nie wytrzymałam i sie rano ważyłam i juz sie pozbyłam mojego kilograma niechcianego, ale narazie wagi w podpisie nie zmieniam...no bo przecie My sie w czwartki ważymy of cors hehehe Capricku zaraz napisze do Ciebie na nk, musiałam dorzucic fotki, bo moja galeria uboga
![]() ![]() ![]() Co do dnia dzisiejszego to jakoś tak szybciutko minął ![]() ![]() buziaki i spadam na nk paaaaaaaa aaaaa i Capricku Ty to laska jesteś ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez milencjusz Czas edycji: 2009-05-09 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
capricek-napisałam do Ciebie na nk
![]()
#255 |
Raczkowanie
|
BLONDI wow, sympatyczna laseczka z Ciebie i Twoj TZ ciacho takie z niego
![]() Swietnie wygladasz ![]() MIlencjusz czekam czekam ![]() A Meridia jak mowisz BLONDASKU ze od BMI 27.. to juz napewno sie zdecyduje i bede dusic lekarza. A tak na marginesie... postanowilam ze zrobie kurs stylistki paznokci- zawsze lubilam sie pazurkami bawic... kiedys chcialam isc do studium kosmetycznego, a potem na protetyke...a z tego nic nie wyszlo i skonczylam architekture krajobrazu..dawno temu ![]() ![]() ![]() ![]()
#256 |
Raczkowanie
|
Juz dawno napisałam!! jak sprawdzasz poczte? hehe a komplement? noł problem, sama prawda
![]() Teraz jak każda z Nas napisze do Ciebie, to napradwę bedziesz miala co robic przez cały wieczór i troche nocki ![]()
![]() ![]() Edytowane przez milencjusz Czas edycji: 2009-05-09 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
ALe faaaaaaaaaaaaajnie...
![]() A Orzeszek to chyba dostanie BANA na odchudzanie sie ![]() ![]() MAM was w znajomych jako ostatnie dodane ![]() Bosz.. ale przy was to taka stara sie czuje....:/ normalnie.... chlip... szkoda ze tak pozno sie obudzilam z odchudzaniem... juz mi nie wypada mini takiej albo szorcikow... etc.. zreszta narazie to i tak nie ma mowy zeby moje szyneczki poakzywac fuj ![]()
#258 |
Raczkowanie
|
gdzie Ty stara jesteś!!kopnę Cie w d... to przestaniesz tak gadac! Zaraz zaprosze, nie jestem pewna , chyba orzeszka hehe a Blondyne tez masz??
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Naraeszcie w domu
![]() ![]() ![]() ![]() Widzę,że tutaj odchudzanie idzie bardzo dobrze ![]()
#261 |
Zakorzenienie
|
Oooo widze wymieniacie sie zdjeciami :P ja tez chce was poogladac
![]() Ide capricek popatrzec Twoje fotki ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Zdradzcie chociaz swoje imiona bo nie wiem ktora jest ktora w znajomych capricka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!!!
capricek odwiedziłam Twoj profil ![]() Ja mam na imie Anka K. |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie jak to sie stało, że wyglądacie tak jak wyglądacie? chodzi mi o wage...Ja zawsze ważyłam 54/55 kg, a jak po zimie miałam 58kilo, to juz spasiona byłam hehe a teraz wszystko oddam, zeby tyle miec. Do wagi 70kg doszłam w niespełna 6 mies... Nie wiem w sumie jak i kiedy, to było tempo expresowe!! Mieszkałam i pracowałam wtedy w londynie, jadłam normalnie, chleb chrupki ,albo polski, warzywka, owocki, mięso gotowane, jogurty i wszystko to co jemy normalnie... Potem przypałetały mi sie problemy z okresem i ginka dała mi hormony zaczęła sie moja jazda z wagą..15 kilo z powietrza, jadłam mniej niż normalnie, bo sie bałam przytyc..
![]() ![]() Od stycznia dietkuję i juz 8 kg mniej, ale to jeszcze nie to co chcę osiągnąc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- pretty_girl19892 to żeś zaszalała , ze Marta masz na imie hheh tam jest ich kilka ![]() konstancja666 nie przejmuj sie łyżka lodów..nikt nic nie widział ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
a ja wlasnie pisze z zagranicy , z UK... wiec wiesz sama milencjusz jak tutAJ szybko waga w gore idzie... ale u mnie zaczelo sie wczesniej , po tabsach anty.. wtedy zaczelam tyc , a potem to jedzenie angielskie, pizza... chinskie...szybkie nieregularne jedzenie... i tyle starczylo :/
ze mam teraz ponad 77 kg..a kiedys bylo 58-60 wiec... 17 kilo to duzo... ciezko jest..sie zaakceptowac z dodatkowymi 17 kilo... ![]() bosz... 17 kilo... przytylam..to jakos w ostatnich 4 latach pamietam w liceum , na studniowke 2000 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- TE ZDJECIA NA NASZEJ KLASIE W WIEKSZOSCI ODCHUDZONE W PHOTOSHOPIE NIESTETY :/ chlip....
#265 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Ja mykam do wyrka książke poczytac.. trzymcie sie i do jutra
![]()
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam Was w ten piekny dzien ![]() Dzis niedziela-dzien moich grzeszkow ![]() ![]() Wiec, tadam tadam upiekłam wczoraj ciastka owsiane ![]() ![]() Moze jeszcze skusze sie na lody waniliowe dzis,kto wie ![]() ![]() Milego dnia ![]()
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
Witam w piekny dzien
![]() Jesli ktos z Was chce mnie miec w swoich znajomych to zapraszam nie ma tam za duzo zdjec raczej pare moich dzieci,moje dodam wkrotcce http://nasza-klasa.pl/profile/19839009 Tak czytam Wasze posty i chyba tez sobie pomoge octem badz tabletkami bo sporo tych kg mam w porownaniu do Was za duzo. Dzis niedziela dzien lenia mam nadzieje ze z nudow za duzo nie zjem ![]() Buziolki papa |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i dobre podejscie masz ![]() Dzien dobry Dziewczyny ![]() wstalam wlasnie, teraz czeka na mnie pyszna owsianka z owockami. pogoda znow jakas szarobura, ale to dobrze bo trzeba dalej sie uczyc. Pozdrawiam i zycze Wam milego, dietkowego dnia ![]() Buziol pokaz mezowi ze jestes silna i wytrwala w swym postanowieniu i nie zjedz tego sernika. No chyba ze baardzo nie bedziesz mogla mu sie oprzec to roumiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294060&page=2
tutaj jest przepis ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.