|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
To ja sie żegnam z Wami
Do "zobaczenia" w poniedziałek, nie piszcie za dużo.
|
#242 |
|
Przyjaciółka KWC
|
No wiem
swoją drogą to i tak nie wyszło, bo budyń rozmoczył ciasto, dobrze że miałam sorbet malinowy, uratował deser pozostaję zwolennikiem cukierni.![]() A zaraz jedziemy motocyklem na działkę - wypróbuję mój nowy kask. |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko udanego wyjazdu
![]() A mnie coś zmogło, zaczęła mnie boleć głowa a potem tak mi bylo niedobrze, że o mało co nie zwróciłam całego obiadu Przespałam ze 3 godziny, wlałam w siebie pół litra Pepsi żeby żołądek "odrdzewić" i na szczęście mi przeszło.
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozmoknie
|
|
#245 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
bry
![]() luskap widziałam, że doszły już Twoje kosmetyki z Eskulapa. Testowałaś coś? zadowolona?Nie mogę się doczekać tych Galeniców
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieknie nawilza, pieknie lezy pod filtrem na noc tez go uzyje, jestem ciekawa, jaka bede miec skore rano ![]() po weekendzie chyba zgrzesze. kusza mnie mocno te dwa cuda Estee. nosku, Ty mialas rozswietlacz z pierwszego zdjecia, prawda? jaki on daje polysk? chcialabym tez todziwiadelko z trzeciej fotki ale to moze kiedys...
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-06-11 o 21:47 |
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Galenica jeszcze nie testowałam, może jutro wypróbuję, ale dziś testowałam micel sensibio (świetnie oczyszcza i skóra taka ładna błyszcząca po nim) i filtr biodermy- trochę wydaje mi się pobielił, ale pierwszy raz użyłam takiego silnego filtra i nie mam porównania z innymi, ale twarz taka gladziutka się wydała- minęło 9 godzin i twarz nadal matowa! Jestem bardzo zadowolona, ale szkoda mi używać duże ilości, bo on taki malutki No i zachwycona jestem olejkiem dr Hauschka-użylam tylko ze 3 razy a pory się zmniejszyły i skóra się nie przetłuszcza w strefie T- a tylko tam nakladałam olejek, bo policzki mam suchawe- i jest super. jak pójdzie tak dalej to zamówię te 30ml No więc zakupy narazie udane, a jak Galeniki okażą się też takie super, to chyba przerzucę się tylko na pielęgnację apteczną
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już jestem przerzucona na pielęgnację apteczną, kremy to tylko takich firm jak Avene, Galenic, Lierac, Bioderma, Nuxe. Micel, tonik i maseczki też.. Ale jak akurat nie jestem przy kasie to do demakijażu wybieram Garniera dla wrażliwców.Wczoraj dokupiłam sobie drugi zestaw miniatur i zaczynam dojrzewać do decyzji zakupu pełnowymiarowego Aquapulpe...Ja dziś spędziłam dzień jak Em, NIC nie robiłam i całkiem dobrze mi to wyszło jeśli jutro nie będzie padać to pól dnia spędzę na czytaniu książki w parku.
|
|
#249 |
|
po prostu Em :)
|
Ja właśnie wróciłam z kina, a wcześniej widziałam się z koleżanką.
Piękne to jest, że wreszcie mogłam gdzieś wyjść.. tak po prostu.
|
|
#250 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja dzisiaj jadę odebrać moje Galenici.
Jeżeli Aquapulpe to naprawdę to samo co Soins Hydratants to na pewno będę zadowolona.![]() Mam nadzieję, że znajdę buty.
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Wklejam Wam fotki
Strasznie zadowolona jestem z mojego mini-Angelka(15 ml) i lakierów No i kolczyków też(H&M)Do tego kupiłam jeszcze balsam do włosów tłustych u nasady i suchych na końcach Mrs. Potter`s, balsam nawilżająco-rozświetlający AA Ciało spragnione i odżywkę wzmacniająco-regenerującą włosy Radical(śmierdzi trochę alkoholem i jest w takiej butelce jak Amol
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, jakie żywe kolory lakierów. Bardzo wakacyjne
i ładne kolczyki.U mnie szaro... nici z siedzenia w parku.
|
#253 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Jest matowy czy perłowy?
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
sleepy a tak mnie nabrało na takie kolorki
W końcu idzie lato.aante lakier H&M jest lekko perłowy, ale w porównaniu do Gosha i Eveline ma bardzo mało tych drobinek EDIT: Wkleiłam szybko fotki z lakierami na pazurach: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=188
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-06-12 o 12:26 |
|
|
|
#255 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#256 |
|
po prostu Em :)
|
Super jest ten niebieski kolor H&M, coś tego typu ma niedługo wejść z Essence.
isa, koniecznie daj znać jak z trwałością.
|
|
#257 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
No ale u mnie nie ma działu z kosmetykami, więc na razie mogę sobie pomarzyć o nowych kolorach
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
No ja otworzyłam połowę, reszta czeka... A używam i tak tylko 3 pudełeczek
Cytat:
Przyznaję, że też zrobiłam zamówienie z eskulapa I przyszło w środę A dzisiaj przyszło nasze pazurowe zamówienie W ogóle, to jak zobaczyłam swoje lakiery to się przestraszyłam, chyba muszę zużyć jakąś buteleczkę, znim coś kupię, bo w moim ogromnym pudle na lakiery (kiedyś mi się wydawało ogromne ) nie ma już więcej miejsca O ile dobrze liczę, mam 35 lakierów I w dodatku kusi mnie teraz ten, co Isa wkleiłaś z H&M - super jest ten niebieski!A dzisiaj się tak ucieszyłam pod prysznicem, bo zużyłam szampon i (wreszcie!) maskę curl.life matrixa Jeszcze tylko maska sleek.look, jedna odżywka i sobie kupię coś nowego, bo prawie nie będę miała zapasów
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-06-12 o 13:25 |
|
|
|
|
#259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O mamo ![]() Co do lakierów H&M to podobał mi się jeszcze jeden szaro-srebrny z drobinkami, może jak jeszcze kiedyś tam wpadnę i będzie to go wezmę ![]() EDIT: Zrobiłam eksperyment: nałożyłam 2 warstwy H&M a na niego 1 warstwę tej nowej Evelinki i efekt jest boski ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-06-12 o 13:52 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładny szczególnie ten H&M. Szkoda, że u mnie ani w Kielcach nie am H&M
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*micel LRP fizjologiczny *maseczka kojąco-nawilżająca Avene *Nirvanesque riche Nuxe lubię też Avene Hydrance Optimale a teraz to pewnie dołączy też krem Aquapulpe Galenica do skóry suchej ![]() Isa, ładny ten błekit H&M, juz go oczami wyobraźni widzę z moim niebieskim bikini
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-06-12 o 14:15 |
|
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee, wcale ne jest ich aż tak dużo
Z tego co wiem, to Rzyrafka i Hosenka na pewno mają więcej, tak się pocieszam No i 35 razem ze wszystkimi przezroczystymi. Zrobiłam zdjęcie czerwieni SH Salon jakie mam teraz w domu Dwie pierwsze to oczywiście własność Lizzie i Estelli Niestety nie dało się oddać wiernie kolorów Wszystkie lakiery są w rzeczywistości ciemniejsze niż na zdjęciach. Najgorsze, że na nie w ogóle popatrzyłam, nie powinnam tego robić Oba Wasze wyglądają na bezdrobnkowe, noje są z prawej i mają drobinki, chyba nawet tego nie widać na zdjęciu Ależ one ślicznie tak razem wyglądają, muszę je gdzieś schować, żeby się nie przyzwyczaić
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie śliczne!
a przed chwilą widziałam piękny fiolet Carnival i 35 to jednak dużo jak mam tylko 14...
|
|
#264 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś kupiłam sobie w ECHO spódniczkę na praktyki
![]() Co do lakierów - ostatnio kupiłam sobie z Avonu taki granat atramentowy (ktoś też go już tu ma ). Czekam tylko jak mi paznokieć u lewej dłoni, najmniejszy, urośnie, bo mi się zadarł i złamał
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
kochanie ten ostatni "Ruby or not to be" dziś widziałam na żywo. Jest piękny
Jak mnie weźmie na czerwienie to pewnie go kupię. Póki co jednak ciągnie mnie w kierunku błękitów, turkusów i granatów.
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że dobrze wybrałam, bo o taki kolor mi właśnie chodziło ![]() Izulek jak masz ochotę to sobie nim pomaluj paznokcie ![]() Crushed Berries też fajny; bardzo lubię lakiery bez drobinek
|
|
|
#267 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nie mam jednak 35 - mam tylko 29 kolorowych... No i do 36 - dopełniają wysuszacze, bazy i odżywki Ale chyba wyrzucę jednego inglota, to już będzie mniejCytat:
Cytat:
Ale ja muszę być dzielna i na razie dać spokój lakierom, a już czerwieniom szczególnie. Zrobiłam zdjęcie swoim wszystkim buteleczkom i na zdjęciu niewiele różnią się od siebie te czerwone Dlatego bardzo dziękuję za pozwolenie Ale nie mogę tego zrobić, bo już wtedy to bym się na pewno zakochała :wzdycha:No a teraz kończę z lakierami i zabieram się do nauki w końcu, już wszystko wyprasowałam co miałam w szafie, to trzeba program napisać
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#269 |
|
Miss Pudernica
|
Wystawiasz Izę na próbę
![]() Zerknęłam na lakiery SH Salon i hm może się na kilka skuszę. Znalazłam kilka kolorków fajnych i cena nie wygórowana. Tylko że mam prawie 20 buteleczek
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

kiwi tak samo 
pozostaję zwolennikiem cukierni.
Przespałam ze 3 godziny, wlałam w siebie pół litra Pepsi żeby żołądek "odrdzewić" i na szczęście mi przeszło.
pieknie nawilza, pieknie lezy pod filtrem 

i zaczynam dojrzewać do decyzji zakupu pełnowymiarowego Aquapulpe...
isa, koniecznie daj znać jak z trwałością.
O ile dobrze liczę, mam 35 lakierów
O mamo