|
|
#241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy któraś z Was to przeżywa? Część 7
Cytat:
![]() u mnie rowniez bez zmian, ale jakos zyje ![]() a co do tego chlopaka z kolejki po kanapke to wiem o co Ci chodzi, tez lubie takich ludzi moj ex i jego brat tacy byli, zawsze poprawial mi sie humor, jak widzialm ich w akcji, fajna rozmowa, ale nie ze podryw, flirt no tylko to "cos" wiesz o co kaman ![]() a co do snu, heh to tez tak mialam, ale na poczatku iz snil mi sie on i jego mama hehs hmmm moze jest w tym "cos" ukrytego?? hmmmNiezbytszczesliwa ciesze sie ze all okay i witam ponownie
23.04.2016 ![]() Edytowane przez Alice in Wonderland Czas edycji: 2009-06-13 o 19:13 |
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz sprawia ze placzesz i jestes nieszczesliwa - tego juz nie bierzesz pod uwage? nikt nie ma prawa cie ranic a tym bardziej ktos kogo kochasz. czytam wasze watki i orientuje sie w twojej sprawie. spojrz na to obiektywnie stan obok i pomsyl tak sama sobie. kto temu czlowiekowi dal prawo cie ranic i tak toba pomiatac? bo badzmy szczerzy takie "na razie" to zwykle pomiatanie dzis cie nie chce za tydzien wroci ty skoczysz mu w ramiona i bedziesz latac jak grzeczny piesek wokol nogi w obawie ze znow przestaniesz byc mu potrzebna? ile... ile mozna sie ponizac i byc na lasce faceta. ile?
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czulam to.. wiem ze madrze piszesz..ale mi zalezy na nim.. i nie potrafie powiedziec sobie tez koniec.
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda z nas to przezywala. ja tez kiedys bylam jedna z was. mowilam "nie to niemozliwe bez niego ja nie dam rady. to jest on jeden jedyny i juz" i ... ? zyje i ja i on choc w calkiem odmiennych swiatach. ja poznalam kogos i on i jestesmy szczesliwi DA SIE dziewczyny uwierzcie da sie. ja popelnilam wiele bledow prosilam plakalam ...pfffffffffffffffffffff fffffffff po co? ponizalam sie i nie sluchalam rad ludzi. dzis wiem to byl BLAD i strasznie tego zaluje. gdyby moj obecny tż chcial odejsc nie bede go zatrzymywac choc wiem ze bylobymi strasznie ciezko. ale nie warto płaszczyc sie o uczucie i ponizac w imie niespelnionej milosci. nie warto
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak to możliwe, ale czuję się coraz gorzej...
![]()
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
JA o dziwo lepiej..nadzieje trzyma mnie przy zyciu..a jak ona umrze to i ja chyba.
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm nie pisałam tu już dawno... Mój ex okazał się toksycznym facetem, który prawie mnie zniszczył. Dosłownie. Bez pomocy psychologa sie nie obeszło.Jednakże moje drogie wizażanki można zyć dalej. Ja żyłam, bo co miałam robić? Studia czekały, książka do napisania a czasu było mało. Po miesiącach on niespodziewanie zaprosił mnie do znajomych w pewnym zagranicznym serwisie i napisał że chciałby sie ze mna spotkać jak będe w jego kraju już na stałe - najpierw rozpaczałam. Nie sugerował ze chce się zejść wiec może mial jakiś chory pomysł przyjaxni ? nie wiem... w każdym razie... Znalazłam w sobie siłę, żeby go wywalić ze znajomych. Napisałam, że nie mogę się z nim spotkać bo to dla mnie za trudne i tak dalej... nie byłam już tak zaślepiona i zrozumiałam jak podły z niego człowiek, egoistyczny i fałszywy.
Piszę to wszystko po to żeby dodać otuchy tym któzy sa w tej chwili w punkcie w którym ja byłam po rozstaniu z A. To że bedzie lepiej i że da się zapomnieć to nei są puste słowa. Oczywiście wciąż mnie to boli, ale udało mi się zostawić przeszłość za sobą. Dziś spotykam się z fajnym i dobrym mężczyzną mam świetną pracę i dwie książki na koncie. No i przede wszystkim nikt mnie nie niszczy. Tego wam wszystkim życze i pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam do Was, zapłakana, zniszczona psychicznie no i oczywiście porzucona 1 czerwca (drugi raz).
Pierwszy raz był 11 grudnia, powrót 3 lutego, 60 róż, obietnice wspaniałego, wspólnego życia na zawsze.. i co? i po 3 miesiącach powiedział, że czuje się jakiś pusty, wypalony i najwyraźniej ktoś wpadł mu w oko ;( eh ledwie żyję. |
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
od paru dni jestem bardzo spokojna. i rzadko o nim myślę...
jutro się spotykamy, zobaczymy co z tego wszystkiego będzie...
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
co się działo tego cholernego 30 maja i 1 czerwca...!
prawda jest taka, że w tym wszystkim zdarzają sie lepsze i gorsze dni... ale cały czas sie myśli, cały czas się pamięta... wydaje mi się, że człowiek jeszcze się nawet nie przyzwyczaja wtedy do myśli, że tej osoby już nie ma... a raczej że nie ma jej przy mnie. |
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzis od rana płacze... Boje sie... A jezeli nigdy nie przestane go kochać???
![]() ![]()
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie się jednak wydaje, że... mimo wszystko to zależy od danej osoby. mój kumpel do tej pory kocha dziewczynę z którą rozstał się... ponad rok temu. chciał wrócić, ale ona nie dała mu szansy... ja też strasznie się boję, że... ciagle będę o nim myśleć i nie będę potrafiła zapomnieć o tym wszystkim... ![]() ale może to wszystko jest jeszcze zbyt świeże...? tak czy inaczej doskonale Cię rozumiem i jestem z Tobą |
|
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
a kiedy się rozstaliście?
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy raz w styczniu.. potem powrót i rozstanie na poczatku kwietnia
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
to faktycznie wcale nie taka świeża sprawa...
patrząc na Ciebie boję się, że ze mną może być podobnie... ![]() tyle, że mój były powiedział, że nie chce nikogo narazie mieć i nikogo nie szuka... ale tak czy inaczej to wszystko bardzoe boli... ![]() ale... czy cały czas jest tak że boli Cię tak samo mocno czy możesz powiedzieć, że... jest troszkę lepiej...? bo może to dobrze rokuje. może za jakiś czas przestaniesz go kochać...? |
|
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczeta,dzieki za powitanie
sim,Niezmienna,Alice,wielkie buziaki Dla reszty tez buziak oczywiscie![]() Ciezko mi nadazyc za wszystkimi historiami i postami,eh,tydzien bana dal mi w kosc. sim Ja wiem,ze nie umiesz przestac go kochac,ale im bardziej bedziesz probowala tym bedzie gorzej,a odnosnie facetow,ktorzy sie chcieli z Toba umowic,hmmm,umow sie,przeciez nikt na pierwszej randce nie proponuje zwiazku,nie masz zobowiazan do zadnego faceta po pierwszej randce,po drugiej i trzeciej tez nie,ale za to Twoja samoocena wzrosnie i poczujesz sie duzo lepiej wiedzac,ze faceci sie Toba interesuja i jestes dla nich atrakcyjna kobieta! Kochana musisz wyjsc z domu,rozerwac sie troszke!!!Sluchaj rad starej wstretnej NiezbytSzczesliwej:P ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Echhh Dziewczyny...
Na jednym portalu społecznościowym gdzie i ja, i ex mamy konta i dalej mamy siebie u znajomych zauważyłam, że dodał zdjęcie z ta swoją nastolatką i wiecie co? Widać, że ta małolata ma na palcu pierścionek zaręczynowy ... ale to ten sam,który JA NOSIŁAM![]() pewnie ta małolata nic o mnie nie wie, albo ex obsmarowałmnie błotem jak o mnie mówił ...
|
|
|
|
#262 | |
|
Raczkowanie
|
witaj również Niezbytszczesliwa!!
![]() sim ja też kieyds myślałam , że nie przestane kochać takiego kolesia, było to dość dawno, bylam jeszcze mlodsza, ale to byla milosc i noc w noc ryczalam przez 8 miesiecy, ale przeszlo , bo przyszło nowe uczucie i to chyba najlepsze lekarstwo. więc będzie dobrze musisz -MUSICIE być szczęśliwe bez facetów czy z, ważne, żeby nie dawali Wam smutku i łez ! ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
taktowne? W OGÓLE! co za świnia (przeprzaszam za słowo) ale ta dziewczyna pewnie nic nie wie... a jeśli wie, to jest chyba głupia , że przyjęła cudzy pierścionek.... |
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
on chyba jeszcze nie jest na tyle dorosły, jak sugeruje wiek, nie przejmuj się nim, on jest nieodpowiedzialny planując ślub z osobą którą zna tak krótko, a ona naiwna , że coś z tego wyjdzie
![]() i tak nie będzie już miał Ciebie i niech żałuje!! ![]() a teraz lece kochane
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Ty mam nadzieje,ze nie zalamujesz sie z tego powodu,teraz widzisz jaki z niego dziwny typ. Huanita13 ja Ciebie rowniez witam Jak wam sie uklada?
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tez nie załamuje się tym, tylko po prostu smiać mi się chcie i ex zadziwia mnie swoją głupota |
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CO do tego co piszesz..moj daaawny juz eks.. mial 24 lata i zostawil mnie do 15 latki-lekka pedofilia nie? Dlugo tez po tym ryczalam ale teraz mysle-jaki to idiota byl ![]() ![]() : D
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i dobrze,smiech to zdrowie,powiem Ci jak pierwszy raz to przeczytalam to ryczalam ze smiechu do kompa,a wszyscy patrzyli na mnie jak na glupka:P On jest poprostu smieszny,warto go obserwowac dla samej zabawy:P---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Aha,to sie nie dziwie,jak ja rozstalam sie z K to 2 tygodnie nic nie jadlam,plakalam,nie moglam spac,nie mialam ochoty doslownie na nic.Ale sie zawzielam,spotkalam sie z naszym wspolnym kumplem,bo bylam jeszcze w Niemczech i jakos to mnie tez lekko pocieszylo,ze mam z kim sobie pogadac,rozerwac sie,po 3 tygodniach dopiero zaczelam mniej myslec,zaczelam zajmowac sie tylko i wylacznie soba,bo to JA jestem najwazniejsza i tez to powinnas zrobic.Wybrac sie na piwo z kolezankami,albo na kawe,umowic sie do kina,zafundowac sobie kosmetyczke,zaloze sie,ze jak bylas w zwiazku zaniedbalas swoje ''zachcianki'' i siebie w ogole.Kazda z nas popelnia ten blad,ale teraz masz czas dla siebie i zobaczysz,ze swiat sie nie konczy na Panu X,ze jest pieknie i bez Niego...
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

To powiem tylko, że u mnie nic nowego. Do 1 lipca brak kontaktu. Wcale mnie nie kusi, żeby do niego napisać, właściwie nawet nie mam mu nic do powiedzenia.

Widać, że ta małolata ma na palcu pierścionek zaręczynowy ... ale to ten sam,który JA NOSIŁAM