![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne zakupy kosmetyków mineralnych - część II
Dziewczyny z mojego zamówienia: powoli przesyłajcie mi swoje adresy; od kaji_1985 już mam
![]() ![]() Liczę, że już jutro będziemy miały swoją paczkę...
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu ![]() Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo ![]() Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
po prostu Łinli
|
mogę
![]()
#243 |
Zadomowienie
|
zajrzalam, przejrzalam Wasze wiadomosci i mam takie pytania:
Hexxano, pisalas wczesniej ze chcesz wziac na spolke Silk Powder i Pearl Powder, teraz pisalas z nich juz tylko o Silk. Pearl jednak nie chcesz? jesli nie to nie ma problemu (gabipati tez jest chetna na polowke), tylko daj znac ostatecznie ![]() gabipati - na razie jest komplet jesli chodzi o polowki silk i pearl, jesli Hexxana nie bedzie jednak brala Pearl to polowka jest wolna. Boron mozemy podzielic na 3 tak jak zasugerowala Ilona, jesli chcialabys 1/3. podobnie z Magnesium Stearate - mialam brac na pol z kasiek74, jesli kasiek nie ma nic przeciwko i Ty tak chcesz mozemy podzielic na 3. wiec dajcie znac - gabipati, Ilono, kasiek74 co Wy na to ![]() ========================= ========================= ========================= = czyli na chwile obecna: ja bede brala (i moge brac na spolke): - Silk Powder 1 oz. (polowki: ja, kasiek74, Hexxana, mosutatsu) - Magnesium Stearate 1oz. (na spolke z kasiek74) - Blue Mica 1oz. - Superfine Pearl Powder 1oz. (polowki: ja, kasiek74, Hexxana, mosutatsu) Hexxana? - Blue Mica 1oz. - Apple Green Mica 1 oz. - Dark Bronze Mica 1oz. - Lavender Mica 1oz. - Matte Sericite Mica 1oz (na spolke z mosutatsu) - Calcium Carbonate jesli sie pojawi (na spolke z mosutatsu) - Boron Veil (na spolke z IlonaP) i indywidualnie: kasiek74 - matte matte serecite sampla 1,50 (chyba ze znajdzie sie osoba do podzialu 1oz.) Hexxana: Patagonian Purple Mica sample 1,5$ mosutatsu: - Kaolin Clay 1oz - Sillica Microspheres sample - Titanium Dioxide Water Dispersible sample IlonaP: - Mini Plastic Blender/Grinder gabipati: byc moze 1/3 Borona i/lub Magnesium Stearate 1/2 pearl jesli Hexx nie bedzie chciala swojej polowki 1/2 silk jesli znajdzie sie ktos do spolki jesli cos sie nie zgadza poprawcie mnie ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-06-17 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Rozeznanie
|
Ach, rzeczywiście, dziękuję
![]() No to zrobione ![]() ![]()
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Ja też mogę poczekać. |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
AAAAAAAAA!!! Świetnie nie moglam sie jush doczekac!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
ok, to poczekamy do piatku. muffinko- dzisiaj sroda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Rozeznanie
|
Teraz zobaczyłem Twojego posta
![]() Ja biorę próbkę, bo chcę zobaczyć jaka jest ta sillica, żeby mieć porównanie do CS - więc 1oz do podziału raczej mi nie potrzebne. Może znajdziesz kogoś do podziału. |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
pewnie przeoczyła
![]() u mnie się zgadza jeśli gabipati reflektuje na 1/3 boronu veil to ja się zgadzam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alu,tak zgadza sie rezygnuje z pudru perlowego bo sprawdzilam swoje zasoby i uznalam,ze mimo wszystko nie potrzebuje az takiej ilosci wiec zostaje to,co podalam po edycji ![]() za to moge sie dolaczyc do podzialu z Kasiek74 - Matte Serecite Mica 1oz 3,45$ na polowe jak zgodzi sie oddac w pudelku moja polowe ![]() Czyli bedzie tak: Mnie urzadza 1/2 opakowania 1oz- i gdybym mogla dostac to w pudelku to bylabym wdzieczna ![]() Patagonian Purple Mica sample 1,5$ Czyli wygladaloby to tak- Superfine Silk Powder 1oz-1/2 opakowania 6,95$ ---->3,47$ Matte Serecite Mica 1oz -1/2 opakowania 3,45$ ----->1,72$ Lacznie 6,69$ +przesylka ;-)
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-06-17 o 20:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
Super!!! więc poproszę o zamówienie Medium Beige Neutral oraz Fairly Light prasowany a jeśli zwolniłoby się miejsce to również Long Handled Kabuki. Czekam na dane do przelewu.
Edytowane przez K KOS Czas edycji: 2009-06-17 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Ala to ja biorę to co jest do spółki - pearl powder i 1/3 boron póki co.Może ktoś jeszcze się zgłosi chętny na połowę silka i magnesium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no juz jakoś przezyje bez tego pudełka ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i dalej w sprawie zamowienia pisz prosze w zielonym kolorze (Lime) Cytat:
jesli chodzi o pudelka to wlasciwie jeszcze do tej pory nie robilam zamowien w ktorych cos bym dzielila, nie zastanawialam sie jak podejsc do sprawy oryginalnych opakowan... chyba warto poruszyc ta kwestie ![]() ja jako organizatorka przyznaje sobie przywilej wziecia dla siebie opakowan rzeczy ktore ja biore z kims na spolke (zwlaszcza ze tez jako organizatorka jestem jednoczesnie uczestniczka ktora zglosila sie jako pierwsza ![]() w innych przypadkach wlasciwie nie wiem komu mam je przyznac ![]() ![]() Ty chcialas Silk powder i bylas 3cia osoba ktora go chciala (po mnie i kasiek), opakowan jest 2 na 4 osoby, wiec chyba po prostu zrobimy tak ze jesli kasiek sie zgodzi, Ty dostaniesz 2gie opakowanie. a co do sericite to juz ustalcie tez z kasiek. ========================= ========================= ===== czyli zaktualizowany sklad zamowienia: ja bede brala (i moge brac na spolke): - Silk Powder 1 oz. (polowki: ja, kasiek74, Hexxana, mosutatsu) - Magnesium Stearate 1oz. (na spolke z kasiek74) - Blue Mica 1oz. - Superfine Pearl Powder 1oz. (polowki: ja, kasiek74, gabipati, mosutatsu) - Blue Mica 1oz. - Apple Green Mica 1 oz. - Dark Bronze Mica 1oz. - Lavender Mica 1oz. - Matte Sericite Mica 1oz (na spolke z mosutatsu), byc moze tez 1 oz na spolke dla Hexxany i kasiek74 - Calcium Carbonate jesli sie pojawi (na spolke z mosutatsu) - Boron Veil (na spolke z IlonaP i gabipati) i indywidualnie: kasiek74 - matte sericite mica - prawdopodobnie 1 oz na spolke z Hexxana Hexxana: Patagonian Purple Mica sample 1,5$ mosutatsu: - Kaolin Clay 1oz - Sillica Microspheres sample - Titanium Dioxide Water Dispersible sample IlonaP: - Mini Plastic Blender/Grinder gabipati: byc moze 1/3 Magnesium Stearate (czekamy na odp. od kasiek74) moze 1/2 silk jesli znajdzie sie ktos do spolki smyk03 - silica microspheres 1 oz. ========================= ========================= ==== Kasiek, odpowiedz prosze w sprawie magnesium stearate i sericite miki ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-06-17 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Rozeznanie
|
~~ALa~~, może trochę mieszam, ale proszę do mnie dopisać:
- Silicone Gel sample (ciekawe jak pakują... oby nie w woreczku ![]() - TC-1 Round Shiny Black Jar 40g Niedługo zbankrutuję... edit: mnie woreczki nie przeszkadzają, jak się nic nie wysypie ![]() ![]() Edytowane przez mosutatsu Czas edycji: 2009-06-17 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tez właśnie pomyślałam o pudełkach. Niech Hexxana wezmie to pudełko z matte serecite, a ja byłabym wdzięczna jakby Ci sie udalo wysłać mi cokolwiek innego w pudełku ![]()
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Monika jednak chciała zamawiać w poniedziałek/wtorek. Więc może ktoś się jeszcze dopisze do tego czasu. Zapraszam na Joppa ![]()
![]() |
#264 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() gabipati pytala czy moze sie dolaczyc do niego, co myslisz o ewentualnym podziale MS na 3? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
faa to jakbym mogła prosić odsypkę Goldena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Rozeznanie
|
The She Space
gabipati, nola_, ana761 bardzo dziekuje za przelewy ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() Umknęlo mi to. potrójkowacimy sie ![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
MEOW
JUTRO NAM WYŚLĄ ![]() TYDZIEŃ CZEKANIA. A package is scheduled to be shipped on or about 06/18/2009. |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Zakorzenienie
|
Pieknie dziekuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyznam sie,ze na pudelkach zalezy mi glownie z tego powodu,ze juz za duzo roznych proszkow mam ![]() ![]() Dziekuje jeszcze raz ![]()
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
ok, jak na razie wszystko ogarniam
![]() czyli: ========================= ========================= ====== ja bede brala (czesc na spolke): - Silk Powder 1 oz. (polowki: ja, kasiek74, Hexxana, mosutatsu) - Magnesium Stearate 1oz. (na spolke z kasiek74 i z gabipati) - Blue Mica 1oz. - Superfine Pearl Powder 1oz. (polowki: ja, kasiek74, gabipati, mosutatsu) - Blue Mica 1oz. - Apple Green Mica 1 oz. - Dark Bronze Mica 1oz. - Lavender Mica 1oz. - Matte Sericite Mica 1oz (na spolke z mosutatsu),1 oz na spolke dla Hexxany i kasiek74 (pudelko dla Hexxany) - Calcium Carbonate jesli sie pojawi (na spolke z mosutatsu) - Boron Veil (na spolke z IlonaP i gabipati) i indywidualnie: Hexxana: Patagonian Purple Mica sample 1,5$ mosutatsu: - Kaolin Clay 1oz - Sillica Microspheres sample - Titanium Dioxide Water Dispersible sample - Silicone Gel sample - TC-1 Round Shiny Black Jar 40g IlonaP: - Mini Plastic Blender/Grinder gabipati: czy pasuje Ci 1/3 Boronu i 1/3 Magnesium Stearate? moze 1/2 silk jesli znajdzie sie ktos do spolki smyk03 - silica microspheres 1 oz. ========================= ========================= === prosze gabipati i smyk03 o potwierdzenie uczestnictwa i skladu zamowienia ![]() czyli dla gabipati po 1/3 boronu i MS oraz polowka pearl powder, smyk silica microspheres 1 oz. EDIT: Cytat:
![]() mysle ze jesli chodzi o lyzeczke odsypki to moze juz po zamowieniu dogadamy sie jakos na PW, teraz troche juz nie chce mi sie wymyslac i przeliczac ile taka lyzeczka powinna kosztowac ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2009-06-17 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podli jesteście ![]() Poproszę: Silica Microspheres - próbka 1,5 $ Boron Coverage - 1,5$ Matte Sericite Mica - 1,5$ Superfine Pearl Powder - 1,5$ Superfine Silk Powder - 1,5$ Powder Camouflage Concealer - Saffron - 1,5$ Boron Veil - 1,5$ 7$ Wzięłabym chętnie coś jeszcze albo w większych ilościach i z kimś na spółkę, ale przeraża mnie ta droga wysyłka ![]() RICE - jakby ktoś się zastanawiał nad Rice Powder albo Rice Starch ![]()
Szukasz kota/psa do adopcji? Może Twoi znajomi szukają? Zajrzyj do nas! Adopcje na terenie Warszawy i okolic ![]() Edytowane przez agusia_1 Czas edycji: 2009-06-17 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.